Sziasztok!
CONTRACTUBEX: én használom, nekem szerintem egész szépen gyógyul tőle a sebem
Fleur, Era, hú nekem nincs türelmem photoshoppal szerkesztgetni, pedig annyira jókat lehet csinálni.
Era, nagyon jó lett a kép:)
Domestos, Cif
Hú de rég ettem csülköt, és az milyen finoooooom
Regi,
Nem három napra csak egy félre mentünk, dehogynem hiányzott, már alig vártam, hogy hazaérjünk, de megérte, mert vettünk nekem szép kabátot, meg cipőt, no egy vagyon volt a Timberlandban.
Garzonlakás: hát a mi házunk is is 140 m2, és mi használjuk az alsót is és a felsőt is, nem is mondjátok, néha én is örülnék egy gazronnak. De azért most jó, mert itt van Anya és takarít, meg főz
Gremese!
nagyon jó a labda, helyes rajta Zsófi baba, én is gondolkodom rajta, és a 45 cm-t lehet úgy is használni mint a fitt ball-t, hogy ráülsz, tornzol rajta, vagy azt nem bírja?
Bongyi, Viranka!
Ti milyen kis ügyes varrós mamik vagytok, én is örülnék ha tudnék ilyet, bár el nem tudom képzelni, hogy mikor.
Kiskolbi!
De ügyes vagy, hogy dolgozol is, doktorit is írsz, engem is érdekel miből írod.
A sétálást azért egyszer összehozzhatjuk, karácsony után már lesz időnk
Silka!
nekem chicco kengurum van, mi azzal szoktunk vásárolni menni, illetve hát horodzóval és ha felébred és kinézelődni magát utána jön a kenguru, de szereti, lehet, mindkét irányba fordítani, kb. 1-1/2 1 órát kibírok vele, de Apa bírja.
Irina!
Jó ez a törölközős dolog, bár Robesz tartja magát, ha van kedve
Ikrek!
hát nekem a sógornőm a 5. hónapban van az ikerekkel, nagyon kíváncsi leszek, megyünk áprilisban babázni
Mondjuk nem tervezték a bébit, főleg nem kettőt, Anyóssal együtt laknak, szóval lesz még ott zűr, de hát.....
Vasalás:
az mi én olyat kb. egy évben egyszer szoktam, Apa kicsit sűrűbben
Szóval jó volt tegnap egy kicsit kimozdulni, de hiányzott ám a kisfiam, vagy 5-ször h ívtam Anyut kintről, hogy hogy van.
Nagyon jól viselte a cici hiányt, de ahogy hazajöttem, pedig előtte evett 150 ml, azonnal ciciztünk, aztán ott vigyorgott nekem.
És dumált, be sem állt a szája.
Na megyek, jön a Kerim, olyan jó lesz, annyira szeretem.
Ja ajándékok.
Mi is babás ajándékokat vettünk, fotókönyv, fotók, naptár.
Anyu vezeték nélküli telefont kap, Anyósom bőrtáskát.
Tesót, a családtól egy digitiális fényképezőgépet, Robi tesójáék, C&A vásárlási utalványt.
Barátnők: egy volt osztálytársnőm gyöngyöt fűz, gyönyörűeket és így a csajok nyakláncot kapnak, és persze a profi fotókból.
No tényleg megyek, sül a süti.
Este még jövök.