A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

sziasztok!

rakok táblákat.
miután nem küldtettek sokan adatokat, így elképzelhető, hogy hibás adatok szerepelnek a táblákban. bocsi érte. :oops: ha hibát találtok, vagy vmit nem írtam bele, szóljatok. köszi.

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Katica

Köszi a táblákat. :D
Most nézem milyen sokan lombikolnak itt a kiskatonák miatt.
De jól látszik, hogy az is változó, hogy hanyadik próbálkozás sikerül.
Csak győzzük kivárni a sorunkat csajok! :D

Kép
vizkriszisback

Julika, Grönland!

Olvastam mi történt veletek, őszintén sajnálom. Nagyon drukkolok nektek!!!!

Láttam a táblát és újra megállapítottam, hogy nagyon, de nagyon öreg vagyok.
estike66

Sziasztok!

Jól eltűntem! :oops:

Lanyané, hatalmas gratula! Olyan jó 2 picid lesz egyszerre!

Julika, örülök h végül minden rendben a babával!

Dezsina , ha én lennék az a Kata akit hiányoltál, akkor itt vagyok! nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnénk! :( Nagyon drukkolok januárra!

Csillag várunk a hírrel!

Tesztelőknek drukkolok!!!

Kép
kata05

Haho mamijeloltek :!:

Estike66 :!: Megis, hany eves vagy :?: Ha meg nem 66, akkor no panic... :wink: Bar Romaniaban nemreg szult egy oregasszony 67 evesen. Tisztara morbid volt. TV-ben lattam. :shock:

Katica, hogy vagy :roll: Ugye jobban mar... :?:

Kriszkrisz :!: Akkor penteken mar kapunk valami infot toled :?:

Heni, hogy vagy :?: Es te Lanyane :?:

Es 1000x kerdezlek: Hanna :?:
katavirag

Katavirág!

Nem 66. de mingggyá! 66-os születésű, januárban( vagyis mindggggyá!!!!) 42!!!!

Lányok! Istenem! Mit vesztek a párotoknak, persze csak ha publikus. Volt A és B verzió, mindegyik kútba esett. Nincs C, CSAK nagy pánik
estike66

Estike
én ingeket vettem és könyvet fogok még.
A korod miatt pedig ne aggódjál.
Vendég

Sziasztok!

Rettenetesen sajnálom, hogy nem tudtam azonnal jönni, de a tisztelt T-Online elmulasztotta kiküldeni a számláket (2 havit!) de azért megszüntették a netet - máig :lol: :lol: Mocskos gazemberek.. Miattuk nem tudtam jönni mesélni, miattuk kellett Nektek tűkön ülnötök..

Az utazás remekül sikerült, az Andrássy út szerintem fantasztikusan gyönyörű a díszítése, képzeljétek, még Gianni-val is összefutottunk :lol: :lol: Majdnem kiszáltam zautóból, s megzabáltam volna :lol: :lol: :lol:

A Genesisben nagyon jó volt, ezúton is köszönöm Lengyel Györgynének az irántunk mutatott szeretetét! Azt az estét, UH-ot sosem fogjuk elfelejteni!

Nagyon örülök annak, hogy végre, Katavirág mellé állva VÉGRE megtörhetem én is a lányos topik csendjét :lol: :lol:

IGEN - kis kukis bújkál ama pocakban, és az anyukája vette észre az kukiját :lol: :lol: :lol: meg kell zabálni, annyira édes volt!
Majd teszek fel képeket a képtárba, aztán belinkelem az elérhetőségét, de a nevem mellett az ikonon az Ő arca látszik :D Kis Szerelmemé :roll:

Dezsikém: nagyon köszönöm, hogy megőrizted titkom, ölellek szorosan, és már nagyon vártam EME pillanatot, hogy elújságolhassam mindenkinek :roll: :lol:

Üsse kő, ide mellékelem Zsombor Baby első ruhácsáját, amit még az UH előtt vásároltunk neki félretéve mindazt, hogy fiú lesz, vagy lány :wink:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Gratulálok és most jön az én megmondtam hogy kukis szövegem :lol: :lol: Nagyon édes ez a ruci :wink:
Vendég

Panda: a kezdeti időkben én is úgy éreztem kukacos, de mostanság bizonytalanodtam el, de most még olyan képem is van, amiről le sem lehet tagadni, hogy nem FIÚ :lol: :lol: :lol:
És a Szonográfus hölgy szerint jó nagy lába lesz a gyereknek, már most 3cm a talpa, a BPD-je ehhez képest 4,74mm :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

VAGYIS cm az utóbbi hoppácska :)

Mellékesen megjegyzem, ha a két fülem nem lenne a fejemen, a vigyorgásom még most is körberné a fejemet :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis* - hurrá!!!!!!!! Tetszik a ruha is, gratula a fütyi mellé!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Kis*,
Egy fiúnak legyen is nagy lába :wink:
Vendég

Sziasztok!

KisCsillag! Gratu a kukishoz!

Lanyané! Gratu a babókhoz!!!

Pandus! Remélem, Dórika szót fogad és marad még egy darabig a pociban.

Katavirág! Élek. 2 naponta hcg nézés. Holnap újra és uh.

Krisz! Babaragacs ezerrel!!!!!!!!!

Pusszantás mindenkinek Csajok!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Julika sajnálom a történteket és nagyon köszönöm ezt a szeretetteljes,megnyugtatást nagyon jól esett és tiszta szívből kívánom,minden legyen a legnagyobb rendben veletek is :wink: :D nem is lehet másként.
Grönland Boszi :D :wink: (sajnálom,hogy veled is ilyen szörnyűségek történtek,kívánom neked is az álmod váljon valora)
Kris nyugi jó eredményeket kapsz,pozitív eredményeket :wink:
Panda szorítok,hogy Dorka még bírja ki pár hétig abban a gyönyörű pociban :D
Katavirág,köszi jól vagyok csak hányósan :oops:
Estike én is meg vagyok lőve ajándékügyileg :D
KIS!!!!Gratula Zsombihoz!!!!!!!én fütyisre tippeltem :D
a ruci nagyon cuki :D

lanyané

Jaj csajok!Még mindig nincs tesztem ...így a holnapi tesztelés elmarad.
Apa sokáig dolgozott, és itt már 7 után nincs nyitva semmi...Miskolcra meg nem értünk volna be 8-ig...ott is az az utolsó időpont a tesco-s gyógyszertárban.
Nyílt nálunk is egy Tesco...nem tudjátok ott benn lehet tesztet kapni?Nem hiszem, de ha szerintetek lehet...még tízig nyitva van...

Hanna
Ennél bővebb infóval nem szolgálsz? :D Drukk holnapra!!!Reméljük igenis van megtapadt babó és most jó helyen!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Veled vagyunk!!!

Lanyané
Hogy vagy?Milyen tüneteid vannak így babásan??? :D

Kép
vizkriszisback

El is feljetettem:
Kis*

Gratula a kis fütykösöhöz!!! :lol:

Kép
vizkriszisback

Krisz,
Szerintem lehet Tescoba is teszett venni :roll:
Vendég

Kris szerintem van teszt a tescoban a pipere részlegen.
Hanna mennek a babaragacsok ezerrel :D

lanyané

Na jó...lecsekkoljuk a Tesco-t. :D

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Krisz! A Tesco 0-24-ig nyitva! Megnéztem neked! :lol:

Csajok! Nálam tuti nincs baba! Légyszi ne drukkoljatok!!!! Azért megyek, hogy megtudjuk, nem-e méhenkívüli.

Kép
hanna30

Hanna30
Akkor drukkolok, hogy ne az legyen!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A barcikai Tesco csak kis Tesco, nem éjjel-nappali..csak 10-ig van nyitva. :lol:

Kép
vizkriszisback

Krisz! A honlap szerint: 0-24, csak bizonyos pultok 22-ig. :lol:

(bakker, lassan kék-fehér csíkos leszek)

Kép
hanna30

Nos Barcikán tényleg csak tízig vannak nyitva.Mikor 3/4 10-kor besurrantunka biztonnsági őr srác már ránkdörrent, hogy "Elnézést, 15 perc múlva zárunk."Mondtuk "Tudjuk, elég lesz." :D Vettünk még vagy 2 kiló grapefruitot, 119 ft volt kiloja. :lol: (ez itt a reklám helye).Teszt egy fajta volt 700valahányforintos, vettünk kettőt. :)

Na jó éjt mostmár!!!

Hanna
Mitől leszel kék-fehér csíkos??? :shock:

Kép
vizkriszisback

Kis-csillag!

Gratulálok Zsomborhoz! Micsoda izgalomban tartottad az oldalt, pedig nem sok lehetőség volt, vagy fiú vagy lány! :lol:

Köszönöm mindenkinek az együttézést és a jó kívánságokat! Asszem jól jön! :wink:

Krisz!

Basszus, ilyen drága a Lilly? :shock: Én 680-ért vettem gyógyszertárban Gravit, az legalább kazettás! Bár mindegy, csak jó pozitív legyen! :wink:
Vendég

Sziasztok,

Kis*
Gratulálok a kis fütyishez!

Lanyané,
Remélem jól vagy.

Hanna,
itt is szorítok, hogy minden úgy alakuljon ahogyan TE szeretnéd.

Pandus,
Dóri baba biztosan kibírja még azt a pár napot, jó helye van a Te pocidban neki! :wink:

Krisz,
Mennek a drukkok.

Apacsék?

Remélem mindenki jól van, kellemes hétvégét, mivel nem tudom jövök-e még ma, sok a munka.
Vendég

Szép napot mindenkinek!
Krisz!
Te nem tudtad,hogy illik korán kelni,gyorsan tesztelni és már rakni is fel nekünk??????????????????????????????????
Nem ér húzni az idegeket!Kezem-lábam csuriban értetek!
Hanna!
Kicsit lemaradtam :oops: Kívánom,hogy minden jól alakuljon!!!!
Julika!
Te meg a frászt hozod az emberre.Legközelebb írd meg,hogy minden rendben,és csak utána a rémsztoryt!Örülök Nektek,és remélem már apa is jobban van!És amiket itt leírtál a lányoknak,az rátok is vonatkozik!!!...no stressz...és a többi :wink:
Lanyané!
Annyira nagy öröm lehetett!Nagyon gratulálok!
Heni!
Veletek mizus?Pöttömkék?
Kis-csillag!
Gratulálok a kiskukachoz!!!!! :wink:
Pandácska!
Kitartás :wink:
Dezsi,Alle és még ki jön januárban???????
Bella!
Ti mikor kezdtek?Ja,gondolom szerdán tudod meg.Kiváncsian várom!
Katica!
Remélem hamar talpraállsz.Ez nagyon nehéz időszak,de szerintem jól tetted,hogy maradtál.Ölellek!!!
Katavirág!
Már több van hátra,mint előre.Reméljük a továbbiakban is ilyen problémamentes lesz a terhességed!
Vendég

Szia Gröni!
Jó korán keltél :D
Vendég

Hanna! Szorítok neked nagyon! Jelentkezz!

Kis*! Gratula a kis fütyishez, biztosan csodás élmény lehetett. A ruci édi. Az enyém gyerekem is iszonyatos nagy lábbal született, mindenki el volt hülve. Most 16 éves é s 46-os cipői vannak. Nem egy fákjás menet beszerezni. Készülj!!!

Krisz! Nem tudom. Szerintem teszt=stressz. ha muszáj használnod, legalább tudd, nem feltétlenül kell +nak lennie.

Nyulasz! Ha minden igaz én is nekifutok - utoljára- januárban.

bella! Köszi az infót. Könyvet már én is vettem szerelmemnek. Most azt találtam ki, hogy miután vidékiek vagyunk és Ő még sosem volt a Vörösmarty t. karácsonyi vásárban, viszont imádja a kézműves dolgokat, meglepetésként elhurcolom oda.

Szép napot mindenkinek!
estike66

Estike!
Akkor hajrá JANUÁR!!!! :wink:
Vendég

Szia Nyulas,
Már aggódtunk, merre jártál? :D
Vendég

Kris :!: csatlakozom az előttem szólókhoz!azt hidtem már későn jövök azt még sehol nem vagy!ejnye :D

lanyané

Bella!
Erre és arra is :oops: :lol:
Szorgalmasan szedem a fogigátlót...és várom a januárt :wink:
Vendég

Szép jó reggelt!

Na ma sokáig aludtam egyhuzamban, nem kellet aput költeni.Ennek megfelellően a hőm is 8.30-kor 37,3.

Megcsináltam az egyik tesztet és nincs rajta 2. csík. Mivel csak 2 tesztem van, így holnap nem tesztelek...majd vasárnap.

Pregimax a teszt neve, 25-ös érzékenységű, de senkinek sem ajánlom, hogy ezt vegyen...mert bár csíkos, nem lehet szétvágni.Már eleve olyan vékony, mintha szét lenne vágva. :lol:

Kép
vizkriszisback

Ez a teszt viszont megbízhatóbbnak tűnik a Lilly-nél.15 perc múlva sincs második csík.Amúgy valamennyi (kb 10 egységi hcg)ilyenkor volt még a véremben a múltkor a szuritól, most is lehet kb ennyi mert ugyanúgy kaptam a szurit..de már azt ez nem mutatja ki.

Kép
vizkriszisback

Krisz!
Hányadik napon vagytok?Remélem csak nagyon korai volt a teszt!Nagyon drukkolok!!!!
Vendég

11dpo...ha leszívástól számolom

Kép
vizkriszisback

Krisz,
Nem a leszívástól számoljuk hanem az Et-től itt nem a leszívás számít ja és az Et napja nem számít bele tehát Et+x nap. Amúgy tudtam hogy negatív lesz ilyenkor még nekem is negatív lett volna Dorkával :wink: majd vasárnap tessék meglepődni akkor már láthatsz olyan dolgokat amilyet szeretnél :D persze még akkor se biztos.
Vendég

Krisz!

Pandácskánál van az igazság!
estike66

Krisz!
Csatlakozom az elöttem szólókhoz!Igazuk van!!!!!
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Csak gyors bekukk! Iszonyúúúú sok melóm van!

A januári brigádhoz csatlakozom!

Kriszi!
Drukk vasárnapra!

Hanna!
Neked is drukkolok!

Kata!
Igen! Téged hiányoltalak! Mi történt? Mi a baj?
dezsina

Szép Napot Minden Kedves Fórumozó Kisasszonynak :lol:

Lanyané: Szívből gartulálok a Két Kis Pulzáló Szívecskéhez! Továbbiakra is gyönyörű gömbölyödést, a problémák messze kerüljenek, és türelmet kívánok Mindkettőtöknek, tehát Neked és Lanyának :lol: :wink: :D

Gröni: Tudom, hogy 50-50% volt, csak itt már ment a "vacila" hogy most vajon kicsoda-micsoda :wink:
Én meg köztudott, hogy arról vagyok híres eme topikban, hogy "izgalomban" tartom a Lánykákat :lol:

Estike: pont ma mondtam a védőnőnek, hogy már most készülök a 46os cipellőkre :lol: de üsse kánya! :wink: Ennyit megér :wink:

Krisz: Én is Pandácska és a többi teszt-szóló mellé állok, bizony az ET-t kell figyelembe venni, és azon belül is az ET napját kihagyni :wink:
Drukkolok ezerrel, összes ujjam csuriban Értetek és a Csöpp Alexért :wink:

Nyulasz, Bella, Dezsina, Allegro és a többiek kik mind januárban akcióztok!
Lánykák! Mindjárt január, már csak 17 nap van Újévig :wink:
Mennyire izgi lesz, ennyi + tesztes egy rakáson :wink: :wink:

Katica: tudom, én most könnyen csépelem a szavakat, de fel a fejjel! Örülök, hogy köztünk vagy továbbra is, hidd el, mindannyian segítünk, hogy átvészeld az időszakot! ((((((Katica)))))) :roll:

Apacsékról tud valaki valamit? Nagyon eltűntek, remélem jól vannak Ők is és a Babócák is, és növögetnek, gyarapodnak okosan :roll:
Heni? Ikres kismamink? Hogy vagy?

Julika: tessék magadra vigyázni! No stressz, no problem :wink:

Rólunk: zsibbadok ezerrel minden reggelre :lol: :lol: Többször felébredek arra, hogy fáj valamelyik csuklóm annyira, hogy nem tudom megmozdítani, védőnő szerint is kicsit vizesedik, de olyan CIKI, ma már a gyűrűm sem tudtam felhúzni :lol: :lol: :lol:
Képzeljétek :oops: Apuka tegnap este beállított egy kisággyal :oops:, nem teljes még, mert a két háttámla hiányzik, de azt az ő cégük fogja gyártani :lol: Teljesen meg vagyok hatódva s nem utolsó sorban lepődve :lol: :lol:

Ilyen lesz:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

CSajok
A Kaáliban a leszívás után 14 napal hívanak vissza.Egy normál ciklusban a peteérés utáni következő nap a dpo.Sztem itt pedig a leszívás a peteérés napja hisz aznap vagy másnap termékenyültek meg.

Kép
vizkriszisback

Krisz,
Én is Kaális vagyok. Ez nem attól függ hogy hova jársz mindenhol az Et-től számolják a napokat itt nincs olyan hogy dpo. Persze hogy akkor termékenyül meg jó esteben de nem azt nézik ezt elhiheted.
Vendég

Estike, hat akkor bele kell taposnod. Bar 8-10 evig meg termekeny vagy... :lol: van mar egy faid, ugye :?:

Hanna :cry: ez biztos :?: Jelentkezz :!:

Krisz, igen-igen, beultetes es megtapadas utan szamolgatjuk a HCG szintet. Jaj ugy drukkolok Alexkanak :!:

Kararcsonyi ajandek apanak: mivel a mi fiacskank Oliver lesz, en mar vettem St. Oliver markaju inget, pullovert neki. Utal oltozkodni, de tudom, ezeket le sem lehet majd szedni rola.. :lol:

Kiscsillag :!: Gratulalok :!:

En a napokban vettem egy barnamedve ruhacskat, amolyan szoros kezeslabas, fullel, farokkal. Naaaagyooon edi :!: Abba szeretnenk hazahozni majd a korhazbol... :wink:
katavirag

szoros-> o-vel mint Odon :lol: vagy orult
katavirag

Kata,
Képet kérek róla :wink:
Vendég

A táblázat szerint én még korán teszteltem:

HCG szintek
3 napos transzfer eseten mar a 9.napon általában mérhetõ a HCG termelõdése:
HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Sztem ez az ET utáni napokról beszél...aszerint én a 8.-on vagyok. Még remélhetünk...

Kép
vizkriszisback

Krisz,
Ezt írtuk neked hogy még korai volt mert az Et-től számoljuk ahogy ez a tábli is. Neked mikor volt a beültid?
Vendég

Krisz - tényleg nyugi! Nagggggggggyon korai volt a teszt még. Valóban az ET napjától kell számolni a napokat!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne izgulj, majd mi izgulunk helyetted! mindenki egy csöppet, s a ki is teszi a tiédet! :lol:

Kép

Kép
julika79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: