A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

:lol: :lol: :lol:

Szegénykém!

Jaja :oops:

Kép
bodza2005

:lol: :lol: :lol:

Szegénykém!

Jaja :oops:

Kép
bodza2005

Sziasztók
Nóczi
Gondolok rád!! Kitartás, remélem már túl vagy rajta.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ezt időnként elküldöm... :lol::lol::lol: Bocs'

Kép
bodza2005

Már csak 11 nap és Karácsony!
Láttátok?
De jóóóó! :D

Kép
bodza2005

Na itten is vagyok!

Bodzus mail ment! :wink:

Egyébként álltalában a rendelés elejére hív oda, és én szoktam az első lenni, de van mikor nem ér oda időban a doki és várni kell. Na ma elég hamar végeztem is szerencsére, és majd 27.-én kell mennem.

A tágító, az mikor küretet (kaparást) csinálnak az embernek előtte felheyleznek azt hiszem 3 db pálcikát, ami a nedvesség hatására elkezd tágulni, és lassan megnyitja a méhszájat.
De beszelktem nem rég Noczival, ő is kapott, de mondta, hogy neki rosszabb volt az, amikor felrakták, de jól van. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Fú, de rossz lehet! Sajnálom, hogy ezt kell átélnie és kellett Neked is... :oops:
Nem altatnak ilyenkor?
Vettem a mailt, köszi!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Hogy vannak a Babók??? :-) :-)

Kép
bodza2005

De altatnak, de az maga a műtét, a tágitás alatt, nem. Én februárban este megkaptam, és reggel 8-9 körül műtöttek. De az az éjjszaka szörnyű volt. Mondtam is Noczinak, hogy milyen jó, hogy neki nem kellett benn éjjszakáznia.

Jó kérdés, hogy hogy vannak. Nem tudom, nem zargatnak sokat, és mozgást még nem érzékelek. Bár azt tudom, hogy aki túlsúlyal lesz terhes nehezebben érzi meg a jeleket.

Ági28

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy mostanában csak ilyen ritkán jövök, akkor is inkább csak bekukkantok, de rengeteg a dolog, így most ennyire futja..

Bodzikám!!!
Gyógyuljál meg szépen!! Küldök Neked gyógyenergiát!!!

Nócziról már tudunk valamit? Annyit gondoltam ma rá, remélem minden rendben Vele!!!

Jajj, tényleg úgy közeledik a karácsony, meg a holnapi találkánk is Csajszikáim!!!De jó lesz, már úgy várom!!! Ugye áll még az időpont: 17.00 Mammut csokizó?

Beus! Köszi szépen a sport szelet receptet, hamarosan megcsinálom, és karácsonyi ajándék lesz egy igazi Gombóc Artúrnak! Jajj, de fog neki örülni!!! :)))

Puszii Nektek, még este próbálok jönni! (A múltkor is itt vertem a billentyűket, mikor a Férjecském hazaérkezett...azt hiszem, nem fogadtam méltóképpen, mert megvádolt, hogy teljesen függő lettem..:) :) :) De igazából meg nagyon is örül ennek az egész közösségnek, látta ő is a képeket, és készen volt teljesen, hogy ennyi kedves ember egy rakáson milyen szépet alkotott!!!:) :)
szederinda04

Eperkém!
Te drága!!!:D
Aranyos a Férjurad!!:-)
Persze, hogy áll a tali!!!:D
Én is karácsonykor szeretném megcsinélni Beusét!!:-)
Köszi, gyógyulok ezerrel péntekre!!:lol:

Ágica!
De szar dolog ez. Jaj. :-)
Remélem, már túl van rajta.

Kép
bodza2005

Már igen, és nagyon jó a hangulata. Estefelé megy majd haza.
De utánnam hívta Yamit, aki végül is fel van hatalmazva az infók közlésére! :P

Ági28

Jajj, de jó, hogy minden rendben Nóczikával!!!!

Puszi Nektek Lányok, most megyek, dógozom kicsit..sokat..:)

Szederke
szederinda04

Örülök, hogy Nóczi jól van! De azért várjuk Yamita beszámolóját!

Bea
beus77

Ja és mikor beszéltünk mondta, hogy nagyon éhes! :-)

Ági28

Na most kicsit eltünök, majd jelentkezem.

PÁ_PÁ

Ági28

Sziasztok csajok!!!
Fél napig nem jövök és nem győzlek olvasni:)Imádlak!!!

Én tegnap meló után elmentem ajándékokat vadászni,majd tescos bevásárlás,utána táncika,majd negyed 11kor nekifogtam 2 féle kaját főzni,mert ma este jönnek németo.ból a barátnőmék átutazós vendégségbe!Éjjel 1kor végeztem,majd reggel 7kor keltem,hogy a porszívót megsétáltassam a laásban,de közbe 9re be kellett hoznom a kocsit,innen rohanás haza,takarítás folytatása,majd vissza melóba és olyan sok a munkám,hogy megörülök!!!
Este meg amire hazaérek ott lesznek a endégek:)
Kész vagyok!!!

Nóczikám!!!!Úgy örülök,hogy jól sikerült,vagyis Ági szavaiból,azt hiszem minden rendben volt!

Yamaica!De jó,hogy te tegnap is taliztál Apánkékkal :)

Beus!Köszi a recit.
Szederkétől isvárok még!!!:)

MIndenkinek hatalmas ölelés!!!
hanyatka

Pá-pá Ági! Jól teszed, hogy pihizel! Na nem azért mondom, mert el akarlak küldeni a babanet elől! :D :D :D

Bea
beus77

Pá pá Ágika!!!:)
hanyatka

jaj,olyan gyorsan írok,hogy kimaradnak a betűk,de remélem megértetek!?
hanyatka

Te kis szeretetgombóc Hanyatocs!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Mi Plümikével éppen Skype-ozunk... :lol:

Kép
bodza2005

Hanyatka, Te ma is turbóskodsz! :lol: :lol:

Bea
beus77

sziasztok!

Igen, Bodzussal kissé belemerültünk a billentyűzet verésébe:-)

Nóczinak én is nagyon örülök!

Köszi a sok sütireceptet, most aztán lehet válogatni ,hogy karácsonyra mit csináljak meg!:-)
plümõ

Igen,igen,tegnap reggel 7től nem bírom lelállítani magam,de már nem sokáig bírom :)
Szeretetgombóc...vagy gombóc artúr....de jóóó,imádom!!!!
hanyatka

jaj,de skypeolnék én is,de most nagyon nem engedhetem meg :( :( :(
hanyatka

Úgy várom már a Karácsonyt.....10 napig semmit nem csinálok,csak pihizek,eszek,szeretgetem a szeretteimet és lélekben/topicban Veletek leszek!!!
hanyatka

Hanyatka, én is így vagyok a karácsonnyal. Nagyon várom már, hogy kicsit kikapcsolódjak és ne foglalkozzak semmi extrával, csak a pihenéssel és a családdal.

Bea
beus77

Sziasztok!

Eddig elvoltam temetve a munkába :cry:

Nóczika: sokat gondoltunk Rád, örülök, h túlvagy a testi dolgokon, kell majd menni kontrollra Apánkhoz? Pihenjél sokat!!!!! és puszik

Manóka: küldöm mingyá a szöveggyűjteményt-:))

Albi: rápillantottam a vonalzódra és mit látok????? Félidőnél jársz már, mikorra vagy kiírva?

Ági: azt nem lehet, h az asszisztensnek adod be a TP-es lapot?
Érdekelne ez a túlsúly dolog engem is....személyes okokból

:cry: :x :evil: :cry: :x cukorterhelés mikor lesz? jajj, én attól félek....mármint az eredményétől majd

Hanyatka: a szokásos turbó-fokozatra kapcsoltál, találtam Neked jó kis porszívózós-főzős-takarítós animált képeket (most nincs időm), de majd teszek fel Neked!!!!!!

Beus: köszönjük a sportot, jól hanzgik és főleg eccerű

Szederke: sztem mindenki férje ezt mondja, h függők lettünk, enyém is mondja, h mit tudunk dumálni annyi éjfélkor

Zelecske régen volt, UGYE MINDEN OK???????????

Yamita: várjuk a híreket Nócziról

Smaccantás lányok

Anikó
tatulány

Tatu, igazán nincs mit! Sok sikert hozzá, és főként jó étvágyat az evéséhez! :D

Bea
beus77

http://www.karácsony.net/karacsonyi/diszek-dekoracio

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Zelecske jól van(nak)!!
Pihizik a lelkem!
Szia Tatus!:-)

Kép
bodza2005

Menek szurikátázni.
Cuppppantás!! :D
Utána dolog, de este még benézek.

Kép
bodza2005

Köszi Tatus,cuki vagy :)

Bodzi!Ez kész!!!:) :lol: :lol:

Andikám!!!Hun vagy???Miújság???9 hónap múlva babázunk????

Zelecske!Eltűntél!!!

Yamaica!Kézcsókom!!!

Szépem!!!Szép szemű,mizu???

Zsembibébi!!!Dolgozol kincsem???Ölelés!!!

És mindenkinek ...imádatom!!!!
hanyatka

cuppp Bodzija Hanyatnak!!!:)
hanyatka

Sziasztook,
bocsánat nem tudtam hamarabb jönni a hírekkel!

noczika nagyon ügyes volt, minden rendben vele, annyit mondott, hogy picit fájdigál a hasa.. meg amit ági is leírt a tágító nem volt egy leányálom, főleg a felhelyezés..
De megmondom őszintén hogy az ő hangja sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb volt, mint az enyém..megláttam hogy ő hív és rögtön idegbajt kaptam, hogy ugye minden rendben van, és ő sugározta a pozitív energiákat.. :D:D hihetetlen egy csaj! :lol:

szaladok is tovább, puszi mindenkinek!!!! :)
yamita

Yamita, köszönjük a híreket! Ari vagy, hogy a nagy rohanás közepette megírtad! :)

Nóczikának pedig sok puszi és pocaksimi! ++++++++++++++++++++++++ Büsze vagyok Rád!

Bea
beus77

Én is elköszönök, mert mindjárt vége a munkaidőmnek. Este még lehet hogy benézek!

Smaccantás Nektek!

Bea
beus77

Sziasztok!
Jó, hogy Nóczi ilyen viszonylag jól viseli, azt hiszem (nem tudhatom, mert szerencsére nekem ezt soha nem kellett átélnem), hogy ebben a helyzetben a műtét már inkább megkönnyebbülést jelenthet.
Nóczi, sokat gondolunk rád, mielőbbi testi-lelki felépülést kívánunk!

Mi tegnap voltunk a Doktorbácsinál (aki nem Dévai), minden a legnagyobb rendben. A gyermek jól van, növöget, ahogy kell, nagyokat rúg belém. Velem is minden rendben, bár még mindig hányingerrel kezdem a napot, ma alig bírtam elindulni a háziorvoshoz, de ez legyen a legnagyobb bajom. Időnként rondán keményedik a hasam, de azt mondta a Doktorbácsi, hogy amíg egy nap tíznél többször nem fordul elő, addig nem gond. Én, a főhipochonder azóta bőszen számolok, de nem szokott tíznél több lenni. Mondjuk valamelyik este majdnem szívbajt kaptam, mert komolyan mondom, szabályosan jöttek a keményedések, a könyv szerint ezek már jóslófájások, hát betojtam rendesen, de aztán elaludtam, és nem lett semmi :)

Ági, ami a súlyfelesleget illeti, hát nekem van belőle elég, én is olvastam, hogy így később lehet érezni, na, elmondanám, én jóval a 16. hét előtt éreztem valami szöszmötölést odabenn (még nem rugdosást azért), holott a szakirodalom szerint a 16. hét környékén azok érzik, akiknek nem az első terhességük. Nem is mertem mondani se védőnőnek, se orvosnak... Pedig biztos a gyerek volt, mert az első, gyengécske rúgásokat is pont ott éreztem, ahol a szöszmötölést. Most már egyértelműen rúg, volt, hogy olvastam, és majdnem lerúgta a könyvet a hasamról (nem is elfogult nagyapja szerint azért, mert rosszul tartottam a könyvet, és nem látta a betűket...). Szóval szerintem ennek semmi köze súlyfelesleghez, ilyeneket biztos azért írnak, hogy a... hm... teltebb hölgyek rosszul érezzék magukat :lol:

Na, mit is akartam még? Nemtom, majd eszembe jut, amikor leléptem... Asszem, lejárt a mosógép, megyek teregetni.
Mindenkinek további szép napot!
február

Ja, igen, azt akartam még írni Áginak, hogy amikor a mi csemeténk bulizik odabenn, mindig eszembe juttok, hogy majd három gyerkőc mit fog művelni... :shock: :)
február

Sziasztok Lányok!

Nóczikám pocaksimit küldök neked büszke vagyok rád.

Lányok köszönöm a képeket annyira jó volt látni titeket olyan édessek vagytok a miki sapkákban és az a medve Apánk kezébe haláli :)

Sajnos lehet hogy mégsem megyek holnap a taliramert ma elég rosszúl voltam, elkapott engem is a torokfájás, hazafelé meg befulladtam és ráz a hideg is és igy dolgozom holnap is és hétvégén is :(

Viszont ez eléggé idegesit mert szerettem volna minnél elöbb elintézni a meglepivel kapcsolatos tartozásomat Yamikámmal. :(

Bodzikám,Andikám,Szederkém,Plümcike,Zelecske,Fincsi babatapikat küldöm.+++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Berakom a táblicskut ha változás van szóljatok most megyek iszok egy neocitránt és bebujok az ágyikóba izzadni.
Mindeggyikötöknek nagy puszi!
TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Sziasztok Lánykák!

Jajj, Drágáim! Gyógyuljatok meg betegeskedők, egy jó alvás sokat segíthet nyakig beburkolózva!

Zsembikém!
Kérlek, írjál át a táblicskuban, hogy 4. inszem januárban, de az is lehet, hogy február lesz belőle, még eldől. Azt hiszem, ránk fér egy kis pihenés, regenerálódás..meglátjuk..köszi előre is! De ráér, most inkább gyógyuljál, pihenjél!!!

Hanyatocska!
Te hihetetlen egy mindenbomba vagy!!! :D Ennyi energiát!! :D :D
Jó pörgést továbbra is!!! Aztán majd karácsonykor pihikézzél! :D

Plümekem, Andikám, Bodzikám, Zelecském!!!
Jajj, az ujjaim folyton keresztben!!! Úgy drukkolok Nektek!!!
Legyen-legyen óriási babaesőőőőőőő Karácsonyraaaaaa!!!!

Nóczika!
Egy igazi Hősnő vagy!!! NAgyon örülök, hogy minden rendben Veled!!!

Yamika!
Köszönjük a híreket!!!

Szép estét Nektek! Nekem lassan hazaérkezik Férjuram, megyek, megetetem egy kis töltöttkápival...nyami...nyami... :D
szederinda04

hahó csajok, némileg hanyagollak bennetek, sorry, de nem vagyok a héten gépközelben, csak este!

még mindig annyira boldog vagyok a kedd reggeltől!!!!!! minden nap megnézem a képeket!! a párom is majdnem belekönnyezett,elképzelte, hogy ez mekkora nagy öröm lehetett Apánknak!

Noczi - örülök, hogy a lehetőségekhez képest jól vagy!

Yami -annyira jó, hogy ezt leírtad, hogy Apánknak visszaadtuk a hitét!!

Cseka - összbabás felvételeket mindenképp készítünk majd!!! csak jöjjön már el az ideje!!!!!!!!!!!!!!

Bodza - ugye meggyógyultál már??? !!!!
Zsembi - te is keveredj ki hamar belőle, várunk pénteken!!
Öreganyu - s te meggyógyultál már?

Andi? hogy vagy? ugye minden rendben!?

Február - de jó, h néha adsz hírt! mikorra vagy kiírva?

Hanyatka - hogy sikerült a vendégség?
szépem

Szederke - te jössz holnap?
Plümő te? a múltkor nem sokat tudtunk dumizni, messze ültetek :-)
szépem

Sziasztok drága Lányok!!!

Jaj szegény torokfájoskák, betegeskedők, kórházat megjárt Nóczika!
Gyógyulgassatok!
Mindannyiotoknak jobbulást mihamarabb!

Beus ez sportszelet recipke nagyon jól hangzik. És a végeredmény is nagyon jól mutatott.
:)

Bodzikám, Zelecske, Plümikém pihenjetek sokat - sokat . Én is azt teszem, amikor csak lehet. :D

Hanyatkám Te kis energia- és szeretet bomba, jó kis pöris időszakod van. Nem mondom....

A holnap randizóknak jó trécsit és mulatást kívánok!

Sajnos mostanában ritkán tudok jönni, sok a munka + karácsonyi ajándékbeszerző túra. :roll

Katóc érezd jól megad holnap a kiruccanáson. :wink: Majd élménybeszámolót kérünk ám.

Kismamik: Ági, Kriszta, Február, Cseka, Albi pocisimik nektek.

Yamicám jó jegyek az ellenőrzőkönyvben??? Húú én meg érted izgulok..........

Szederkém sok puszika jó étvágy a finike tötőtt kápihoz!

:D

Mindenkinek szép estét, akit nem emlitettem név szerint azoknak is.
andi67

Szépem, köszi szépen jól vagyok igen :D

Csak egyxerűen nincs időm a munka miatt írni. Esténként meg kidőlök, már készülődöm most is az ágybabújáshoz :oops:

Smackó neked is!
andi67

Zsembi - írj be légyszi a táblába engem is! Bp.28. 4.lombik,januárban. Köszi!!!
szépem

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: