A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja! Mi az alábbi fényképet küldjük a rokonoknak karira. Messze nem olyan mint Nektarinéké... de nekem tetszik Kép
Vendég

Era, szerintem ez egy SZUPER KÉP!!!
Gratulálok a szép méretekhez!!!
Takaró: mi ugyanezért álltunk át a hálózsákra, attól félek, abban, ami nekünk van, megfázhat, de ennek inkább a nagy éjszakai hőingadozás az oka, nem a cucc. (Központi kazán, éjszaka kialszik a tűz...) Takarítani én csak jobbára hétvégén tudok, amikor apa vigyázz Ádira addig is. Hétközben max. a mosás, pakolás, vasalás van meg. Mosogatás is csak ha fent van és nem kiabál a baba, mert hatalmas csörömpöléssel jár. Főzni nincs időm. :shock:

Kép
Kép
irina

na, ez is jó lett: nem Ádi kiabálása jár hatalmas csörömpöléssel (nem tudom, mi van ma velem nyelvileg...), hanem a mosogatás. :lol: A "nem kiabál" arra vonatkozik, hogy jól elvan, így lehet mást csinálni.

Kép
Kép
irina

FLEUR, GRATULÁLOK NEKTEK A 3. HÓNAPHOZ!!!

Kép
Kép
irina

Era: nagyon aranyos család vagytok! Jó ez a kép! Irina már írta, tényleg a hálózsák lehet a megoldás.
Házimunka: porszívózni, felmosni tudok, ha Máté fentvan és magában játszik, ellenben fürdőt takarítani nem merek, nem akarok belemászni a Domestosba, ha bármikor ugrani kell a Picurhoz. Szóval mindig ezt halogatom. :oops: Csak hétvégén, vagy este lehet (ha lefektettem Mátét), mert akkor Gergő itthon van. A vasalás, mosás, teregetés nem gáz. A főzéssel úgy vagyok, hogy most rendelek kaját, bár így a pocifájás elmúltával több lehetőségem lenne rá. Viszont dolgoznom is kell, így ha Máté alszik, inkább arra használom az időt (meg babanetezésre... :lol: )
Irina: minden elismerésem Neked és a Párodnak! Kitartás! Mindjárt megvan a kakis lelet is, hátha okosabbak lesztek és minden megoldódik! :wink: +++++++
Ikrek: Szüleim lépcsőházában szintén hármasikrek. Mivel Apuka dolgozik, valamelyik nagyszülő mindig besegít. Tényleg igaz: hárman négyfelé futnak (2 fiúcska + 1 kislány)! De nagyon arik! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Megjöttünk a boltból meg a rövid sétából (most csak egy órát voltunk). Süt a nap, de fúj a szél. Ennek ellenére jól esett. Szeli most nem aludt, csak nézelődött. Most letettem picit, aztán nemsokára kajaidő!

Kiskolbi! Nem masszírozom minden nap, csak hetente 2x. Ha Szeli nyűgösebb, nem aludt annyit aznap, vagy én vagyok fáradt, akkor nem szoktam. Meg ugyebár heti 2x torna, akkor Anyu fürdeti (fürdés előtt szoktam masszírozni). Szerintem nem jó mindennapossá tenni. Legyen ez egy kis extra neki! :wink: És szerintem így is hatásos lesz! Jót tesz a vérkeringésnek is, meg sok mindenre jó! Élvezi a kis Huncut! :lol:
Nivea babaolajat használok. Sajnos nem jutok be olyan boltba, ahol körülnézhetnék, milyenek vannak még. Először a parafin olajjal kezdtük, de Szelinek abszolút nem érzékeny a bőre. Persze azért tettünk egy próbát.

Móni! Én is csak azért mertem rendelni mei tait (mindig meg kell néznem, mi a neve:oops: ), mert licitáltak a Nandu kendőmre, úgyhogy az elkel! :D

Nyerkit! De buli így ez a poncsó!!! :D

Irina! Szerintem ! szegény Ádi már teljesen össze van zavarodva, és azért nyugtalan. Idő kell neki is, míg kiheveri ezeket a fájdalmakat.

Era! Használj hálózsákot! Úgy nem fázik meg éjjel!

Babaúszás: Megkérdeztem a védőnőmet (mert pont itt volt délelőtt), nagy szemekkel csodálkozva kérdezte, hogy hát ezt meg ki mondta. :shock: Aztán elmesélte, hogy anno az ő gyerekorvosuk is kérdezte tőle, hogy azért viszi úszásra a babát, hogy beteg legyen, erre ő azt válaszolta, hogy „nem, azért, hogy NE legyen beteg”. Szóval ez az ő véleménye, meg a dokinké is!
Bár valahol én is úgy gondolom, hogy mindentől nem szabad óvni őket, mert pont attól lesznek betegek. Persze lehetnek érzékenyebb babák, ki erre, ki arra. Én azért kipróbálom. Amúgy is csak 3 hónapos kor után lehet menni, addigra már túlvannak az oltásokon is. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Házimunka:
Ha alszik: ruhákat leszedem, vasalok, törölgetek, nagy ritkán eljutok a felmosásig ... netezek ... ja! az nem ide tartozik! :wink: :lol: :lol: :lol:
Ha nem alszik és elvan egyedül (pl. nézegeti, ütögeti a játékait): mosogatok, mosok, porszívózok, esetleg főzök (néha vacsit).

Szóval szerintem itt senki nem tudja úgy elvégezni, mint annak idején, hacsak nem segít valaki... Era! Ezen ne parázz! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok hát a házimunka nekem is csak lassan megy, most felmostam a előszobát, folyosót, konyhát, fürdőt és el is fáradtam, majd még este a nappali meg a háló. Én már előre rettegek, hogy mi lesz ha ezek a babák elkezdenek mászni, oké hogy nincs kosz, de csak vannak bacik a földön:-( és a kis kezecskéjüket meg a szájacskájukba nyomják, már előre izgulok.
Mosogatni nem kell, van mosogatógép, amit apa mindig este kipakol, szerencsére.
Mosás elmegy, csak vasalni ne kellene:-(
Főzni pedig tök egyszerű dolgokat szoktam ami megvan fél óra alatt, a bonyolultabbak maradnak hétvégére, meg akkor igyekszem több félét csinálni, hogy legalább 2 nap ne kelljen főzni.( hétfő-kedd)
Babaúszás nálunk tuti nem lesz, csak a kádban, mert nincs rá lehetőség.
Szuper a poncsó!!!
Era szuper a kép!

Heni
KépKép
heni81

Meryke
Hát előfordul

Kiskolbi
Szuper. :) kis dumagép Máté :)
Ilyen hajnali izét már nekem is csinált :) akkor kapok frászt, mert anya még aludna egy picikét :)
Mit dolgozol??

Nyekrit
Hát ez marha jó :) tisztára mint egy kenguru mami :)

Era
Szuperek a méretek. Lilla meg pont fordítva, mindig magára húzza a takarót és alá kuckózik :)
Nagyon jó, én is pont ilyen képet gondoltam :) csak még az üdvözlőlap keretet is megcsinálom hozzá karisra :)

Irina
Köszi :)

Most jöttünk meg egy hatalmas sétából :) 2 órás egy miklósi ismerősömmel és még mindig alszik :) a kis drága kacagós. Alig várom mikor csinálja megint. :)
KépKép

na menek mert én is most tudnék valamit házimunkázni :)

KépKép
KépKép
fleur

Heni! Anno még az a gyerekorvos, aki még az én gy.orvosom volt, azt mondta, hogy egy gyereknek évente 1 kiló kosz az kell. Hadd fejlődjön a kis immunrendszere! Ne akarjunk belőlük mindenre allergiás emberkét nevelni!
Fleur: hát egyrészt a doktorimhoz dolgozgatok, hátha egyszer meglesz az a két kis nyamvadt bötű a nevem elé, másrészt meg felkértek (ill. a főnökömet), hogy tartson előadást április végén, de ő meg lepasszolta nekem. Úgyhogy nyálazom és kutatom a legfrissebb szakirodalmat, és próbálom agyban összerakni a vázlatot. Nem bánom, mert úgyis ez képezi majd a disszertációm gerincét a saját eredmények mellett (majd egyszer, Mátén múlik, mikorra lesz kész. Az ösztöndíjam jövő augusztusig tart.)

Detti
KépKép
kiskolbi

Babaúszás: Szerintem csak használ a babának. Tavasszal én is akarom vinni.

Takaró: Ha előre kúszik éjszaka (mindig balra fel mászik), akkor ki tud csúszni alóla. Egyébként nem mocorog.

Házimunka: Úúúúúúszik a lakás!!!! Ha nekikezdek, tuti felébred, és abba kell hagynom. Most jön a védőnő, úgyhogy szükségállapot van. Betettem a kiságyába, ott elvolt, én meg porszívóztam, rendet raktam, leszedtem a ruhákat. Az első reggeli alvás alatt elmosogattam, rendezkedtem akkor is. Most megint betettem egy mosást, valamikor még szemetet is vittem le.

Főzés: Én régen úgy főztem, hogy mindig egyszerre kétfélét főztem, és az kitartott 3-4 napig. Imádtam. Ilyenkor bevetettem magam a konyhába, és 2 óra hosszáig ki sem jöttem.
Most meg! Fél órákat kell beosztanom.
Tegnap úgy főztem sóskát, hogy közben a telefon a fülemen lógott, mert hát persze barátnőzni is kell, és társadalmi életet is kell élni. Ez éppen lélekápolás volt, mert 10 év után a lányt elhagyta a férje egy 21 évesért. Ők velem egyidősek (29). Csak éppen az a cifra az egészben, hogy van egy 8 hónapos kislányuk.

Séta: Ma voltunk anyuval. Kivettem pénzt, befizettem egy rahedli csekket :evil: , és még a DM-ben is voltam. Mi csak 3/4-ed órát voltunk kint, mert már Zsófikám nagyon sírt. (Mi max. 1 órát birunk sétizni).

Itthon gyorsan tisztába tettem, de olyan dühösen sírt.... Vörös volt a feje, a cici sem kellet. Hergelte magát ezerrel. Tisztára leizzadt. Alig bírtam megnyugtatni. Így ment ez vagy 20 percen keresztül. Szegénykém a végén már úgy vette a levegőt, hogy a feje is rángott.

Cicin való rángatózás, sírás: Előfordul, hogy nálunk is van. De én tök nem értem, miért. Szopizunk, majd a defektes cici után jön a jó cici (a végére hagyom a könnyebbet, dolgozzon az elején). Majd mikor átfordítom a jó cicire, jön az őrjöngés. Elkezd engem agyonverni, sír ezerrel és alig lehet megníugtatni.
Mi már nem szopizunk fekve, de egy párszor úgy tudtam megnyugtatni, hogy fekve szopiztunk, és közben vagy folyamatosan beszéltem hozzá nyugodt hangon, vagy énekeltem neki.

Era! Gyönyörű méretek!!!!! :D Hálózsák! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi, annó én is gondolkodtam a másodiplomán gyes alatt, de szerintem nem menne:-( meg aztán rájöttem, hogy tök fölösleges, úgysem tudják, nem akarják megfizetni az embert.

Minden elismerésem azoknak az anyukáknak akik totál az elejétől vannak egyedül a babával otthon, én még csak most kóstolgatom...de jó volt amig apa itthon volt:-(

Kimosott a gép, ki is teregettem, de este jön a java:
VASALÁS = UTÁLOM
Meggig kell mindent vasalni????most itt a fertőtlenitésre gondolok, mert a bodykat, pelenkákat igy is úgy is vasalni kell mert úgy néznek ki, mint akit a kutya szájából szedtek ki ( auchanos bodyk- senki ne vegyen ott) Inkább kevesebb, de drágább legyen!!!

Megkivántam a kirántott sajtot, az lesz a vacsi:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni! Őseink majdhogynem a tyúksz.rban nőttek fel (a szó legjobb értelmében). Csúsztak-másztak, mezítláb rohangáltak, csutakos kézzel fogták a zsíros deszkát.....
Kell a kosz! És az edzettség! :wink:

Én pl. úgy szellőztetek, hogy Zsófit betakarom, és egyszerűen kinyitom az ablakot. Ha hajat mosunk, jól megdörgölöm a fejét pelussal, kicsit nyirkos marad a haja, de nem szárítom meg. Szopi alatt egy pelus van a fején, és szépen megszárad.
Abban a szobában, ahol fürdik, jó meleg van (csak a fürdés idejére), majd átviszem a másik szobába, ahol normál szobahőmérséklet van, de azért jelentős a különbség. (Majd később kiegyenlítődik a két szoba). Edződik a lelkem.
És még nem voltunk betegek.... (kop-kop-kop) :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur: hogyan csinálsz hozzá karácsonyi keretet? Én is akarok, én is én is!!!!

Regcsiken: tudod Apának én vagyok a 2. neje, ezért van viszonyítási alapja, hogy az első nej mennyire "bírta a strapát" a gyerek mellett.Eddig még én vezetek, de mióta nem alussza át a 3 óránkénti etetési időt, azóta úszom mint a pelikán.

Irina, Regcsiken és hálózsák pártiak: oké, használnék is, de abban meg annyira beizzad, hogy az lenne a jó, ha nem adnék alá semmit, csak pucéran bele a zsákba. ÉS mivel nálunk sem fűt a kazán esténként, ezért bizony leesik a hőmérséklet. Szóval marad a takargatás. Vagy ha már végképp áloms vagyok, akkor magam mellé veszem.

Pont ma gondolkodtam el rajta, hogy még jó, hogy vettünk légzésfigyelőt. Nappal nem az ágyában alszik, és éjjel ha felkel akkor már magam mellé vsezem. Szóval.... bízom a lányomban. Ahogy emese is mondta.
Vendég

Vasalás: Nem tartozik a kedvenceim közé!!!!
A pelusokat én már nem vasalom (ipari tempóban fogynak ugyanis az én bökék-királynőm mellett). Egyedül a ruhácskáit vasalom. Mondig összegyűjtök egy nagy kupacot és nekiesek. Szerencsére gyorsan megy.

Heni! Kirántott sajt!!!!!!!!!!! :shock: NYAMMMI!!!!!!! :lol:

Kiskolbi! Ha meglesz a doktorid, akkor ebből az alkalomból is rendezünk egy babás összejövetelt! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Era! Ez az! Nem lesz semmi gond!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni: na, ha valamit szeretek halogatni az a vasalás én is gyűlölöm.

Egyébként én már régóta nem vasalom a gyerek cuccait. Sem a pelusokat :oops: Nálunk így edződik a gyerek :lol:

Ja és egybe mosom a mi cuccainkat az övével. Én má' nem szelektálom! Pedig koraszülött. és ugye a koraszülöttek.

Hát én ma olyat csináltam mint már rég: fejtem. Rá kellett, hogy jöjjek, hogy a gyerek megutálta a tápszert. Egyszerűen nem hajlandó megenni. Alig tudom letuszkolni a torkán. Hát fejtem anyatejet, mert kíváncsi voltam vanb-e még egyáltalán a ciciben. 150ml tápszer után ( félórás kínkeserves tuszkolás ) 30ml tápszert kevesebb mint egy perc alatt benyomott. Na ilyenkor mi van?
Vendég

30ml persze nem tápszer hanem anyatej.... ááá mi van velem IRINA FOGJUNK KEZET :lol:
Vendég

Era! Én mondtam, hogy Beatrice egy zseni!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Én is mendent egyedül csinálok, kivétel a nagybevásárlást Apa, mióta itthon van Beatrice. Azért egy férfi nem tudja meghazudtolni magát. Kértem, hogy hozzon Domestost:

Kép SZERINTETEK????
Vendég

GREMESE: KÖSZI :oops:

Ja! és a CIF-et is ugyanilyen kiszerelésben sikerült találnia. Mit nekem súlyzó, ha van gyerekem és egy gondoskodó férjem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Era! TAKARÍTS VAZZE!!!!! :lol: És közben izmosodj!!!!! :lol: Csak jót akart Neked!!!! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese igazad van van! Edzem is a lelkem, 2-3 órát naponta van a friss levegőn! És még mi sem voltunk betegek , kipp-kopp, én voltam megfázva és nem is kapta el:-)

Egy kis válogatás a tegnapi képekből( táncoltunk+pihiszékeztünk)
Nagyon szereti a zenét!!!! Zenész lesz???

Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Era: áruld már el, hogy utálta meg a tápszert! Jó lenne nálunk is, akkor biztos többet cicizne. De lusta férfi a Lelkem. :? Te pedig, úgy tűnik, ezentúl fejhetsz gőzerővel. 8)

Vasalás: csak elkezdeni nehéz, utána meg abbahagyni, ha már egyszer rávettem magam. A pelusok közül a tré tescós pelusokat, amit mi is bukáshoz használunk, én se vasalom, a jobb tetra-pelcsiket, amik "magasztosabb" célra vannak, azokat általában igen. Még mindig külön mosom Máté cuccait, de ugyanazzal a mosószerrel és öblítővel, mint a miénket. Jó kérdés, meddig kell ezzel flancolni? Van egyáltalán értelme?

Emese: addigra remélem, néhány topikmamánál már gömbölyödni fog a kistesó odabent! :wink:

Heni: nekem az a mákom, hogy a munka kísérletes része nagyjából kész, ami még újonnan hozzájön majd, azt az asszisztensek megcsinálják, nekem marad a munka elméleti-agyalós-értelmi szerzős része. Már nem sok új dolog lesz, hála Istennek, a dolgok oroszlánrésze megvan. Na, elég volt a munkámból. Ne is idegesítsetek vele! :evil:

Amúgy tökre azt hittem, hogy gyes alatt egy csomó mindent lehet majd . Kis naív. :lol: Gondoltam, majd elkezdek tanulni valami új nyelvet, megtanulok festeni, ... ahogy azt Móricka... ugyebár. :twisted: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Era! Kurva jó!! nálunk is vannak apának hasonló húzásai, csak most nagy hirtelen nem jut eszembe:-(

Heni
KépKép
heni81

Jaaj Heni! Annyira tüneményes!!! :D
Era: lehet, hogy célzás volt: "Asszony! Itt ENNYIRE nagy a kosz!!!!" :lol: :lol: Amúgy kétlem, az a konyhapult a képen makulátlan! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi, te parodistának is elmehetnél:-)
"Asszony! Itt ENNYIRE nagy a kosz!!!!"- nagyon jó:-)
Köszi a dicséretet!:-)

Heni
KépKép
heni81

Váó! Épp most jött meg a jateknet-ről rendelt zongora :) (olyan, mint ami KTimi Ádijának van), ezt hozza a Jézuska Apától meg Anyától Máténak (igaz, a Jézuska magas, fekete hajú, 30-as fickó volt DPD-s egyenruhában... hogy is van ez?! :roll: :shock: ). Annyira jó! Ki se kellett bontani ahhoz, hogy kipróbáljam! :D Anyuuuuu! Nekem mé' nem vót ilyenem?! :evil: :lol:
Kivi vagyok, az árzuhanásos cuccok mikor érkeznek. :roll: Lezsíroztuk Anyósékkal, hogy mi megrendeljük, de Tőlük lesz ez a kariaji. :)

Detti
KépKép
kiskolbi

Á, á, á, Era, ez a domestosos kép isteni! ;-)))))))))))) Nekem csak egy órán keresztül kellett egyszer mobilon keresztül elmagyarázni, mi a különbség a tisztasági és a menzeszes betét között, miközben hangsúlyoztam, hogy az előbbi papírdobozban van, tehát nem nagy kunszt beazonosítani. Pedig a férjem amúgy TÉNYLEG zseniálisan jó bevásárló, a párját ritkítja. :-)

Heni, Petikéd egy tündér, imádom! ;-)

Kiskolbi, le a kalappal előtted, hogy még disszertálkodsz is a baba mellett meg cikket írsz, én belehalnék. Átfogóan gondolkodni apró darabokban csak a zsenik (pl. férjem) tudnak. Ő mondjuk ágyúszó, gyerekbömbi mellett is tud bármire koncentrálni, kár, hogy én nem.

Kép
Kép
irina

Ja, Csajok, ma ezt produkálta Ádi (hosszan tartotta a fejét, persze kézrásegítés nélkül, mert úgy a baromi nehéz ;-)):
Kép

Kép
Kép
irina

A mellkas-alá-törülköző módszert asszem az augusztusi topikban ajánlotta valaki, állítólag a petősöktől származik. Így jobban rá van kényszerítve, hogy megemelje a buksiját. A kis lustám.

Kép
Kép
irina

Kiskolbi: azért a vasalódeszkánkat nem merném lefényképezni :wink:

Heni: szupik a képek. Utolsón egy táncot látok???
Vendég

Era, a vasaláshoz egy tipp: jól el kell rakni szem elől a vasalatlan ruhákat! :lol: Nekem a szekrényben vannak a ruhák alatt (két kosárnyi), alig látszanak. 8) Ha nagyon kell vmi, előkapom. De ágyruhát, konyharuhát, törölközőt már ezer éve nem vasalok, a pulcsikat is vállfán szárítom. Maradnak az ingek meg a gatyák, de utóbbiak ritkák. Na, A VASALÁS VAJON MI? :wink:

Kép
Kép
irina

Irina: gratula Ádinak! Megy ez!!!! :D Tudod, hogy itt ültem pár percig, hogy mi az az "ágyúszó"? Hogy lehet az ágyban úszni, és hogy jön hozzá a gyerekbömbi? :shock: Nem vagyok ma komplett. :oops: :shock: :evil: Aztán leesett. :oops: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Irina gratula!!
Era igen, mi már igy táncolunk és nagyon élvezi:-)Jaj ha már a csajokat forgatja, mint annó engem az apja:-)

Heni
KépKép
heni81

Emese! De szenyó a barátnőd férje!!! :evil: Hogy lehet ezt megtenni??? Nem is értem.

Heni! Én is ugyanezért nem kezdem el a másoddiplomát. A munkahelyemen egy is elég, még akkor sem biztos, hogy csopveznek megyek vissza… :cry: A többi munkahelyet meg inkább hagyjuk, ami itt van a városban… :?
De édes Péter! Csak nem lassúztok? :D

Szerintem az ember átáll ezekre a félórámvangyorsanmegcsinálom feladatokra. :D

Én sem viszem túlzásba a dolgot. Nálunk, ha kinyitom az egyik szobában az ablakot, a többiben is kapásból hűvösebb lesz (nem túl nagy a lakás). Szelike ettől csak edződik szerintem. Ha a széltől is óvjuk őket, mi lesz belőlük? :roll:

Era! Én is a második vagyok apának (csak nem a neje :wink: )! De az exet nem nehéz túltenni házimunkában és főzésben! Ja! És gyereknevelésben sem! :twisted: :twisted:
Domestos: :lol: :lol: :lol:

Egybemosás: én is! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Gyermek még mindig alszik, már a szobában a kocsiban, most húztam be a teraszról, olyan édi, piros a kis pofija a hidegtől:-)
Apa is alszik, szegénykém éjszakás a héten:-( jó volna valami más meló, vuduzzatok, hogy találjünk mást.
Én meg bepaniroztam a sajtot, megpucoltam a krumplit, már csak majd vacsi előtt 15percel odavágom és kész!

Most jutott eszembe, hogy lehet hogy a gyerekem a sok pudingtól nem kakil amit megeszek? Lehet azt nem szabad enni???? ÚRISTEN

Heni
KépKép
heni81

Kiskolbi, Heni, köszönöm!

Heni, nem hiszem, hogy a puding bekavar, miből gondolod??? Én sok étcsokit eszem, ami szorulást okoz (most rám is fér, mármint nem a szorulás, de a keményebb széklet, már bocsi), de a gyereknél nincs következménye. Amúgy egy gasztroenterológus szerint a tejdiétán kívül a többinek nincs sok értelme, csak a közhiedelmet ez nem zavarja (ha jól értettem a cikkét):
http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=28779

Kép
Kép
irina

Jaj! Mi lett itt hirtelen? :shock: Ez a sok hozzászólás. Minden baba most alszik? :wink:

Vásárlás: Apa le szokta fényképezni a csomagolását annak, amit vennie kell a boltban! :shock: :D

Irina! De ügyes Ádi! Látod-látod!!! Hogy tartja a buksit! :lol:
Hoppá! Ez jó ötlet! Kipróbáljuk! :D
Én az ágyúszót még mindig nem értem. :oops: Nem megyek százzal biztosan… :roll:

Vasalás: én is utálom. Csak Szeli ruháit és a textilpelusokat. Apa szerencsére nem hord inget! Hülyén nézne ki építkezés közben! :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Nem ágy-úszó, henm ÁGYÚ-SZÓ! Tudod, amikor eldörrentik az ágyút!!!! :lol: :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

B@sszus! Tényleg! Köszi Kiskolbi! :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Meghalok rajtatok!!!! minden délután ilyen szuper lehetne, mint a mai.

Irina csak most ettem meg egy pudingot és eszembe jutott, hogy én minden nap eszek egyet, nem e ettől van a NO KAKI???Én is císak találgatok, de semmi +

Heni
KépKép
heni81

Regina, még valami! Irigyellek ing-fronton! Nálunk Apa öltönyben jár dolgozni, szóval gondolhatod! :shock: Ráadásul a legszebb ingeit rémálom vasalni! :evil: Azért szerencsére egy-két olyan is van, ami majdnem magától kivasalódik, ha meglátja a vasalót. :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Regi szerintem most mi jártunk jobban:-) a munkásruhát nem kell vasalni:-) még ha azt is kellene. Meg az öltönyösökre jobban buknak a csajok, igy ez a veszély sem fenyeget :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Most értem ide.Olvasgatok vissza,de nem tudom meddig jutok el..
Jók a képek azt már megtudtam nézni..:)

Takarítás stb:hát csak gyors léptekben szoktam takarítani,mert hol a törpihez,hol pedig a nagyfiamhoz kell rohanni.ja vagy apához... :shock: így vasalás?áhh csak 4 naponta, és csak a legszükségesebbeket..mosni még csak bepakol az ember,meg a szárítóba is (hála az van),így nem a szennyes rucik állnak,hanem a mosottak.. :shock: :lol: én is azt a taktikát használom mint Irina,be a szekrény aljába,egy ráérös időbe meg a helyükre zsupsz és kész.. :lol: :lol: ha olyanom van kivasalom a törpe rugiajit is,de ezt csak azért,mert szeretem vasalt rucikban látni :lol: :lol: ,de hamar cseréljük így sok értelme nincs.. :shock: :D

főzés:nálunk minden nap kell valamit gyártanom,sőt apáék nem eszik meg a déli kaját este,csak a modosított változat ami új kajának nézki jön be.. :shock: :? :lol:

hát ez van,ha baba-gyerek van a házban.. :lol: azt nem bírom,amikor jönnek a vendégek és tökre tudják,hogy kisgyermekes anyuka vagy és alig van időd,és nézik mennyire tiszta a lakás,van-e por stb..mikor ők is így voltak annak idején..nem?

u.era:nagyon szépe család vagytok,és hogy néz fel az istenre.. :lol: apuka meg milyen büszke!így is van rendjén!.. :) :) :)

Irina:nagyon ügyi a kis Ádi!!olyan édi..:):)

kiskolbi:én is így voltam Benivel..hiába volt tejem,ordított ha cicire raktam csak a cumoüveg volt jó,ott sírtam,hogy nem kell a cici neki..:(..hát persze a cumoson nem kell annyit dolgozni,mint a cicin..:(..el is apadt gyorsan a tejem..

ma nálunk cicis nap volt..kevés a tejci csak 100ak vannak a cickókban..:(..de hiába olvasztottam tejcit nem hajlandó se üvegből se pohárból inni csak a ciciből próbálkozott..annyira kimerültem,hogy nincs meg éhezik szegééynem nem tudom mit kezdjek,ha nem akar inni semmiből pótlást..a homeosbogyom sem jött meg a gyogyitárba,és már nincs is itthon..kész vagyok...

na megyek inni sok folyadékot,hátha az segít... :cry: :cry: :cry:
varga tünde

Irina, Kiskolbi! Már majdnem megf.szoltam, hogy mi az az ÁGYÚSZÓ. Hogy a tökömbe lehet az ágyban úszni???!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Amúgy mi az öreg ördög folyik itt? Lepasszoltátok a gyerekeket, és rágyógyultatok a netre? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ha Apa hazajön a tanulásból, és Zsófi felébred, csinálok labdás-képeket. Annyira szereti, kacag, ha rajta van.
Egyedül nem tudom lefotózni, mert két kézzel kell fognom a Babát.

Nálunk szerencsére Apa itthon dolgozik, így rá nem kell vasalnom, csak akkor, ha tárgyalásra megy. (Nem tudok gallért vasalni. :oops: )
Egy olyan inge van, amit nem lehet vasalni. Átmehetek én rajta vasalóval százszor is, akkor is gyűrödt marad. :evil:

Megdőlt a járóka-elméletem.
A hipi-szupi védőnénink (most volt itt) azt mondta: minek?
Egyrészt nem is tudjuk hova tenni, másrészt meg a babának egyre nagyobb lesz a mozgásigénye, nem igazán lesz ő el túl sokat a járókában.
Ha meg kimegyek pisilni, hát beteszem az ágyába.

Heni! Szerintem nem a pudingtól van. Az inkább meghajtja, mint fogja az ember hasát, hiszen tejből van. petike ilyen jól hasznosítja az anyatejet! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Beszarok a röhögéstől ezen az ÁGYÚSZÓn!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni! Hát igen! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Azt mondta a védőnénink, alakítsunk ki Zsófinak a földön egy helyet, egyrészt onnan nem esik le, másrészt nagy helye van ott mozogni. Jó erre a szivacspuzzle, mert szigetel is és nem üti meg magát a baba nagyon, ha beveri valamilyét. Rá egy takaró és kész.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: