A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Ollem!
Gratula a félidőhöz!

Én majd köv. csütörtökön ünneplek. :) Bár szerintem nekem most van félidő. Legalábbis remélem!

Hú, mindig megállapítom, hogy ti már mennyi mindent vásároltatok! Tök jó. Mi majd egyszerre fogunk egy kisebb vagyont ott hagyni a boltokban. De legalább januárban üresek lesznek a boltok, mert senkinek nem lesz pénze csak nekünk. :) Mert én azért féltve őrizgetem a babapénzünket. Apa mondta is, hogy milyen jó, hogy ilyen kis "takarékos" vagyok, mert ő sose tudott (és most se tud) vigyázni a pénzre. Úgyhogy az ő fizuja a költögetős pénz, az enyém meg a megtakarítós. Bár a TB október óta nem utalt semmit. Ez normális? Mennyi az átfutási idő?

Mi anyuéktól biztos kapunk babás dolgokat karira, de csak kisebb dolgokat. A nagyokat együtt fogjuk megvenni.
Anyóstól szerintem nem. Ő sem az az előre vásárolós fajta. Meg hát neki már van unokája, úgyhogy annyira nincs is extázisban mint az én anyám.

Kép

Kép
kamilla306

Szöszi
A H&M nem a legolcsóbb, drágább mint a tesco, de olcsóbb mint a bababoltok, de ha ott veszel bodyt az egy év múlva is ugyanúgy néz ki! Egyáltalán nem nyúlik ki a színe sem kopik stb. Erős jó minőségű anyagból van... ez lehet pirinyó babánál nem számít de később már igen. és ott is vannak 30-50-70%-os leértékelések.

C&A lehet igaza van Szőlőnek hogy ott ami olcsó az olyan minőség mint a tesco, én ott inkább harisnyát szoktam mert azok elég jó minőség és ki lehet fogni olcsón.

Mi voltunk már babástól a Vörösmartyn, igaz ha jól emlékszem nem hétvégén... ott nagyon kell vigyázni a zsebesekre!!!
A Feneketlen tónál is szokott vásár lenni... ott sokkal kevesebben vannak.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kamilla
Januárban várhatóan nagy leéértékelések is lesznek a babapiacon is!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Amúgy anyóst én mindig a H&M-re uszítom, de valahogy sose talál semmit... :cry: eléggé összevissza pakolnak ki.
Ráadásul legutób a 70%-os pultról vettem bodyt és mikor visszamentem, hogy nem vették le a 70%-ot közölték, hogy csak arra jár amelyiken külön is volt cimke! Hát köszi... szinte nem is volt oda olyan kitéve... nemszeretem az ilyen átveréseket.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na hogy tetszik a rendkívül szexuális bugyogóm???? :oops:

Tök friss a kép, most csináltam.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Ja, ha már a bugyiknál tartunk.
Mamacka, tegnap vettem a H&M-ben egy hello kittys bugyit meg melltartót. (Eszembe jutottál a H&M reklámjaiddal. :) )
Legközelebb majd abban fotózkodom, biztos nagyobb sikert aratok majd....apánál is......

Kép

Kép
kamilla306

kamilla
Nagyon szép formás a pocakod!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ha meg a reklámoknál tartunk az Anita céget is szeretem reklámozni... van jó kis pocakkötőjük! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szerinted ilyenkor már kell? Vagy csak akkor ha már nehéznek érzem cipelni?

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, hű, nagyon szépen gömbölyödik a pocid!! :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ja, és a H&M-es cuccok tényleg nagyon jók. Van egy pár és tényleg olyanok mint új korában!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok! Vagyok ám, csak olvasó üzemmódban.

Kamilla! Szép formás pocid van! Jó nagy már! De ugye ketten laknak benn! Én férjem is szekál néha a "szexis" bugyimmal, általában még csak éjjelre hordok. Nem ilyen magas fazont mint a tiéd, de azért az is magasított. (sloggi)

Azt én is kérdezem, hogy haskötöt (vagy hastartó öv? nem tudom pontosan a nevét) mikortól érdemes viselni. Ha már érezhetően húz a súlya a hasnak?

Szőlő, Mary gratulálok a félidőhőz! Max. még ennyi és megvan a babó!! Én is várom már, mi vasárnap leszünk hivatalosan félidősök. Ezt azért már jó kimondani ill. hallani!!

mamacka! én még várom az Y fazonú body képet. Nem tudom elképzelni. Az áthajtós már megvan! Olyant remélem be tudok majd szerezni. Max. a Brendonba veszek 1-2-őt. ott láttam. Amúgy a Brendon felejtős, mert marha drága!
Nekem is ajánlottak egy jó bababoltot itt nálunk. Jók az áraik.
www.baby.shop.hu

Kép
gabo001

Voltunk reggel 4D-s uhun, maradtak a nemek, Győrfy 150%-ra mondta, hogy fiú-lány páros...a leányzó lába a tesója nyakában volt....mindkettő jobb oldalon fekszik, Mira fej, Gergő harántfekvésben...(Jó lenne, ha így maradnának, akkor nem kellene császározni.) Rengeteget híztak a 2 héttel ezelőttihez képest, 332 és 342 grammosok :D (akkor 244 és 206 volt a súlyuk). Mindkettő csodaszép, mindenük megvan :D Most egy darabig nyugi van...

Kamilla, szép a pocakod! (Hol vettél ilyen bugyit? És mennyiért?)

Tominak sok ruhát vettem a C&A-ban, és nem mennek szét hamar..(pedig azért egy 11 éves kölök hamar leamortizál mindent).

Kép
babyteve2

Kamilla,
Milyen formás a pocid. Gondolom hátulról rólad sem állapítja meg senki, hogy babát vársz :)

Babyteve,
Ugye majd teszel fel képet:)

Csöppke,
Emlékszem én tavaly két héttel karácsony előtt, valamelyik hétköznap délután akartam valamit a westend-ben venni. Még a parkolóházig sem jutottam el olyan sokan voltak :( Ráadásuk kint sem lehetett sehol megállni, dugig volt a kinti parkoló is...
Végül egyszerűen nem jutottam be, de lehet, hogy nem is baj, ha még kint sem volt hely, ki tudja mi volt belül...
Tényleg jobb, ha délelőtt mész vásárolni.

Kép
emi29

Sziasztok!

Vagyok én is csak el vagyok nagyon havazva, mert apa eltörte a lábát, kiment a térde és van egy ínszakadása is, így minden rám hárul. Bevásárlás, favágás, főzés, takaritás, jön karácsony is....szóval kész vagyok.Jövő héten szerdán kell menjen apa kontrolra, akkor talán megszabadul a gipsztől is.
Pocaklakó jól van , mult héten voltan uh. Mostmár 100% kisfiú, csak nevünk nincs.

Puszika mindenkinek

U.i. azért képben vagyok, mert minden reggel itt iszom meg a kávémat

Kép

Ez egy 20. hetes pocakkép. Már +3kg járok és jönnek az ünnepek. Mi lesz velem így??? :oops: :lol: :lol:
Vendég

Babyteve!
A Baross utcában vettem egy kis boltban a SOte 1-el szemben. Hát nem olcsó. 3ezer felett van valamivel. De kényelmes.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla szerintem nagyon jó alakod van ahhoz képest h ketten vannak odabent.
meli te tényleg fát akarsz vágni?De jó neked,nekem anyós azt is megtiltja h a konyha szekrény felső polcáról levegyek egy tálat.Nem szbad nyújtózkodni. :?
Gratulálok a félidőkhöz igyekszem én is elérni!!!
Anyós megint tejmániás.Tegnap akkor kezett el dumálni mikor jó műsor volt a rádióba egy kismamáról.Szerinte hülyeség minden(internet,tv)csak az a jó amit ő kitalál.És régen az volt a szokás h már 2 hónaposan hígított tejet adtak a gyereknek mert az a legegészségesebb.Tehéntejet nem boltit,mi is azt veszünk.A saját lányát nem tudta meggyőzni h 1 éves kor előtt adjon a babának tejet úgyhogy most rámszállt.
Ez egy dolog,úgy gondoltam majd eljárok itthonról egész napra suliba vagy apuhoz és nem hallom ezeket.Na igen de mi lesz ha itt a baba?Akkor már nem tudok lelépni. :roll:
És el van ájulva magától h ő milyen jó anyós mert nem szól bele semmibe.... :evil:
Vendég

Kamilla és többiek.Titeket nem zavar ha valami "szorosan" a hasatokon van?Csak mert én most azt vettem észre h se bugyit se nadrágot nem tudok elviselni a hasamon.Esetleg a leghasználtabb kismamanacit annak laza a dereka.Nem tudom mi lesz még májusig ha már most így van.
Vendég

Meli! Mért gondolod, hogy 3 kg sok? Tök jól nézel ki.

Gitka! Részvét anyóshoz.
Nekem mákom van vele. Ő tényleg nem szól bele semmibe. Sógorékkal lakik együtt, és mesélte, hogy mikor bőgött a gyerekük az ágyban, nem vette fel, mert csak akkor veszi fel, ha a menye megengedi neki, nehogy baj legyen. Szóval mindent megcsinál amit mondunk neki, mert nagyon segítőkész, de magától nem dumál bele semmibe.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, nagyon szépen gömbölyödsz.

Meli, a kilók miatt én is aggódom egy kicsit. Én még az elején híztam 2 kilót, szerencsére azóta nem, viszont jönnek az ünnepek, a sok finom süti... :D Januárra ebből lehet, hogy 3-4 kiló lesz...
Vendég

Gitka

Nekem jól esik, hogy tartja valami. Bár még nem érzem terhesnek a hasam cipelését, de azért jó, hogy valami tartja. Viszont nagyon szokott viszketni és az baromi idegesítő

Kép

Kép
kamilla306

Esténként már annyira nagynak érzem a hasam mintha 8 hónapos lennék.Amikor lefekszem fél óra múlva mehetek wc-re.Ez így megy kb.2-3 órán át.Aztán reggel megint kicsinek érzem.De napközben meg este szeretem ha semmi nincs a pocim "útjában". :D
Vendég

Na jó megyek orvoshoz pecsétért.Gyerekkoromban bélyeget gyűjtöttem a takarékszövetkezetben :lol: Igaz ez jobb mert ha megvan a 4pecsét akkor már közel a szülés :D
Vendég

Kamilla kend be testápolóval biztos a növés miatt viszket nekem a kence segít.
Vendég

Látom bugyi-téma van :lol: :lol:
Nekem abból nem kellettek még újak .. abszolut nem kényelmetlenek a tangáim .. szerintem mást nagyonel sem tudnék viselni :shock: :shock: főleg nem ami a köldökömig ér :D de kétségtelen, Kamilla - ez nagyon sexy :D :D, és a kényelem az elsődleges .. kinek mi jelent kényelmeset :)

Melltartó-ügyben viszont gondban vagyok .. vennem kellene 1-2 újat .. nagyobbat .. mert kinőttem a mostaniakat :lol: :lol: ennek persze örülök .. csak nem tudom mennyit akaródzik még nőni :)

Amúgy megjöttem a jógáról.. hát, nem volt könnyű ezzel a derékkal .. de hősiesen végigcsináltam :) Jót tesz neki - örülök :)

Kép
szösszenet

Kép

Küzdők egy pár kép felrakásával! :?

Esküvő 2005.08.13

KépKép
KépKép
nicci

Nekem 75A-ról indult (hát nem voltam egy Pamela Anderson). Most 80C.

Egyébként a szexi bugyihoz van szexi melltartó is. :) Együtt nő a melleddel.

Nicci! Jó az esküvői fotó!

Kép

Kép
kamilla306

Kép

Kint!

KépKép
KépKép
nicci

Ez kicsi lett!
:oops: :shock: :x

KépKép
KépKép
nicci

Hááát, nem tudom, mikor lesznek képek, mert ma szabadnapos a párom, és ilyenkor övé a gép :( (Meg még vágni kell a dvd-ről is a jobbakat, mert 1000/db-ért nem kértünk külön, ami van, azt meg szkennelnem kell...de rakok fel! :D (Szegény fiú, a kiscsaj szétrúgja a fejét :oops: )

Nicci, nagyon szépek vagytok! :D

Kamilla, reménykedtem, hogy occsóbbért lesz a bugyi, edig én is tangákat hordtam, most kezdik vágnik a mindenemet, meg télre jobb is a nagyobb bugyi...

Cicifixeket kaptam kölcsön a barátnőmtől (szoptatósokat is), már azok is bevágnak...de jobb most, mint Tomival, vele 90 centiről 2 hónap alatt 110-es lett, persze, csíkokkal...Most még csak 100-as (90-ről ez is), azért fokozatosan kényelmesebb...bár nem tudom, mekkora melltartót vegyek... :(

Meli, jobbulást a párodnak! Favágás? Életemben nem csináltam, nem lehet öröm ekkora pocakkal... :(

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Kamilla, nagyon szép a pocakod!!! :)

Babyteve, engem is érdekelnének a 4D képek! :)

Ami a fehérneműket illeti, nekem is jók még a régiek, bár a tangát mellózöm most, kényelmetlen. Viszont én nem nőttem ki egyetlen melltartómat sem :( Feszülni fezsül meg fájni fáj még néha, de hazudnék ha azt mondanám hogy plusz 2 szám....

Félidőspocim :D

Kép

Rengeteget nőtt az utóbbi 1 hétben :o

Kép Kép
szõlõ

Nicci, nagyon szépek voltatok ti is! :)

Kép Kép
szõlõ

Kép

kinti kép!

KépKép
KépKép
nicci

Ő Mira... Kép

Kép
babyteve2

Ő pedig Gergő...(Mira lábaival...) Kép

Kép
babyteve2

Sziasztok
Szerintem pocikötő kb akkortól kell amikor már terhesnek érzed... én a végefelé, utolsó harmadban hordtam.

Gitka
Én még a mama tejfogyasztását is visszafognám, nemhogy a gyereknek... Áronnak kb másfél évesen kezdtem adni de higítva.

Engem nem zavar a szoros a pocakon, de bugyiban a has alattit szeretem.

babyteve
Gratulálok

Gabo
Keresek talán itt is van ilyen rugija... (már egy hete anyuméknál lakunk)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyorsban csak ennyi sikerált, jobb minőséget majd később (ha a férjem is úgy akarja :D )

Kép
babyteve2

Szöszi
Anitában van kismama melltartó ami bizonyos fokig együtt nő a mellel.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok. Nemrég regisztráltam és most járok először a társalgóban. Évinek hívnak 15 éves vagyok és 20 hetes terhes.Valaki meg tudná mondani hogy most melyik jelölés helyettesíti az eddig CRL-nek jelöt hosszt, a HC vagy az AC?
tini_kismama

nicci
nagyon csini voltál!

babyteve
Szépek a babák! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Utolsó eskűvős! :oops:

KépKép
KépKép
nicci

Megint sikerült visszaolvasnom...
Sokáig tartott... :oops:

Levelibeka!

Mi a házat ezért csináljuk ketten. Lassabban megy, de nem trehány melót csinálunk és olyan lesz, amilyet megálmodtunk! Reméljük!
A törökülést én már csak nézni tudom. Normálisan sem megy a földön, ágyon ülés nemhogy törökbe.... :oops: Annyira fáj!!! :cry:
Kisugárzik a lábamba is, úgyhogy sántikálok... :oops:

Gitka!

Nézd a jó oldalát!
Nekünk a nászajándékpénzből nem maradt, elment mind az esküvő költségére és még én fizettem 20 ezer Ft-ot plusszba a fizetésemből... :(

Szösszenet!

Az utazóágy nagyon király! Tetszik. Férjemnek is nagyon tetszik.
És ha nem vennék rendes kiságyat csak ilyet??? Ez annyira jól néz ki!!! vajon mennyire kényelmes a babának???

Kamilla!

Pocakod nagyon szép gömbölyű!!

Szőlő!

Neked is a félidős pocak.
Már én is teszek fel valamilyet...valamikor...

Nicci!

Nagyon szép menyasszony voltál!!!

Aki vett babarucit, azok is nagyon cukik.

Bugyi:

Az enyémek már igencsak kényelmetlenek, úgyhogy ha akad felesleges pénzem, akkor beruházok párra...mert a nagy fekenem nem fér bele....na nem ezért, hanem mert a pocakomat is szorítja...

Melltartó:

Bizony az én cicim múltkor kicsusszant belőle..... :oops:
Úgyhogy oda kell figyelnem....
azt is kell vennem :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép

KISFIAM SZOBÁJÁNAK EGY RÉSZLETE! :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Nicci!

tök jó a szoba. Aranyos!!! :D

Szia Tini Kismama!

Nem tudom, hogy melyik helyettesíteni, szerintem egyik sem.
De lehet, hogy valamelyikünk tudja a jó választ itt a fórumon.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem
Szerintem nem jó a babának állandóan ebben feküdni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

babyteve, nagyon jók a képek!! :D

Tini a CRL-t ennyi idősen már nem mérik ha jól tudom.

Kép Kép
szõlõ

Mamacka!

Ha nem jó, akkor a férjemet is meg kell győznöm.
De az nem nehéz.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hello! Ki mondja meg nekem, hogy melyik jelőlés az eddig CRL-nek jelölt hossz? A HC vagy az AC? Azt hiszem a HC, de nem vagyok benne biztos.
tini_kismama

Tényleg Szőlő!

Igaz a CRL-t már nem mérik.

Szóval Tini!

Tuti, hogy az a jelölés valami más...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szia tini kismama

szerintem egyik sem a hosszt jelöli (de nem vagyok benne 100%-ig biztos). Egyébként a 20. hétnél már nem nagyon mérik szerintem sem a hosszt....
Nekem legalábbis már nem mérik...

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: