2003.07.29 12:45
És nem kellett másfél óráig sütni (kb. 60-80 perc kis lángon).

Biztos az eső miatt
Van is itthon, holnap kipróbálom.

2003.07.29 12:50
, de hála a mai remek időnek, talán sikerül behozni.
. KenguruGold, PrinceOliver hazai, bármelyik nagy bababoltban kapható, LaHalleban francia ruhácskák, C&A van itthon is, azt hiszem, az Árkádban, ott még nem voltam, csak az osztrákban, de majd megnézem egyszer. Mexx szintén kint, mert az itthoniak nem tartanak bébit, ahogy Myssnia is írta, csak kb. két éves kortól. Angol, olasz, holland rucik vannak a Budagyöngyében(üzlet neve passz, az elsőn van), a Duna Plázában a Benefits nevű(marhadrága
) üzletben.
. 

. Szuperédes!
. Most már egész jól elvan, teleaggatom játékokkal, vagy begyűri magát a pelusába, és elalszik. 

. 62 kb. 5-6 hóig működött, most 68-ban nyomul, 8 hónaposan.
. 

2003.07.29 13:04
Azota is kapunk anyospajtastol idonkent. 
Mint egy anyatigris...
Aha, olvasom, Apacukaval van gond.
HAlozsakbol nalunk a sima pamut valt be, mert az elso idoben benaztam es nehezen adtam ra/vettem le a rugdalozokat, igy halozsakba tettem egesz napra a fiamat. Azt csak le kellett cipzarazni pelusozasnal. Na es egesz nap szabadon mozgathatta a labacskait.
VAstag halozsakkal megszivtuk, merta lakasban sohasem volt olyan hideg, hogy azt kellett volna raadni.
Viszont holnap a MArgit Kh-ba kell kontrollra vinnunk Zsombit, legyszi drukkoljatok, hogy minel jobb legyen a vizsgalat eredmenye! 2003.07.29 13:38
2003.07.29 13:54
Csak győzze az ember végignézni őket.
(kocsiban bealvás)Mi éppen most is egy hatalmas fejlődésen vagyunk túl.Eddig délelőtt nem aludt soha sem a kiscsaj és néhány napja kezd rájönni milyen jó dolog is az.
Hogy van a leányzó? Emlékszem egyszer kiskoromban nekem is felrepedt.Hagy nem mondjam,hogy apró morzsák formájában tudtam csak elfogyasztani a vacsorámat.
2003.07.29 14:03

, sőt este is lekérte magáról a pelust, mert neki még pisislnie kellett
, hogy esténként lesz új levél, oksi?
. Bár ő is alakított Danival egykét dolgot: egyszer csak jön haza a munkából (kiscsávó volt úgy 4 hónapos), és elkezd reklamálni, hogy mér nem üdvözli őt a gyerek, nem is látni rajta, hogy örülne, meg ilyesmik... Erre meghallgathatott egy tanmesét a szívtelen feleségről, aki nem idomítja a gyermekét, hanem a férjétől várja, hogy kifejlessze a dedben az APA iránti vágyat. Na innentől nemcsak fürdette a manót
. És mivolt Danókám első szava 9 hónaposan? természetesen APA!!
- bár azt is hozzá kell tennem, hogy akiscsaj sokkal kommunikatívabb, mint a srác volt ilyen idős korban. 2003.07.29 14:07
Attól szépül.
Egyébként pont annyira szép, mint Jázi és az összes többi baba.
Hason alvás már nálunk is, mióta meg tud fordulni.
Itt a helyed!
2003.07.29 14:19
Köszi-köszi. Valami ilyesmire gondoltam én is. De: véletlenül kitörlöm mondjuk az általad küldött mailt, és akarok küldeni egy köremilt, mit kell csinálnom?
Vagyis inkább de jó?
2003.07.29 14:44
Rogton belopta magat a szivembe. 2003.07.29 14:56
2003.07.29 15:10
Nalunk a kb. 100 eves Zsolnay tanyerok dobalasa szokott bekuleshez vezetni, tegnap is az volt (de nem en vagyok a dobalozos csucshiszterika hanem apa, ha no lenne szineszno lenne
). De jobb ha dumaltok, vagy valamilyen (kevesbe kartekony formaban) megszuntetitek a feszultseget. (szerintem sem szidott senki senkit)
lehet hogy otthonhagyta a szemuveget? 2003.07.29 15:19
)
2003.07.29 15:27
2003.07.29 15:28

2003.07.29 15:33
Utána meg a férjem munkahelyét támadtuk meg osztatlan sikert aratva

2003.07.29 15:45
2003.07.29 15:59
, mert a 2 boszi nehezen szokik vissza az uncsi hétköznapokba és egy hétig még a férjem fia is itt vendégeskedik. Szóval csak ezt az oldalt futottam végig és megnéztem pár talis képet
Érdekes, Timit mindíg ujjszopi közben érte a fotózás
Képzeljétek, szegény nem csak szimplán nyügi volt a tali előtti éjjel, hanem benyalta a lázas-fosós vírust, még mindíg birkózik vele...én meg az iszonyat pelusokkal

De ma már javulni látszik a helyzet
Kicsit izgulok, mert kb 1-1,5 hónappal jár mozgásfejlődésben Timi előtt, és 1 évesen már ő is járt
A kétfele futást már kezdhetem gyakorolni
Timi látványosan elkerüli a bilit
...talán, majd jövő nyáron
Le se tudja majd vakarni magáról, és egy törpe nem éri be szimpla magyarázatokkal sem
Persze, nem mondom, hogy nem kell türelem a pasikhoz addig is, míg belejönnek az apaságba, de sokszor azért mi sem vagyunk piskóták, mint kezdő és túlbuzgó anyák
Remélem, azért sikerül megdumálnotok a gondokat, én drukkolok
Segítene valaki?
2003.07.29 16:22
Nálunk bevált ez a dedós módszer, az én uram csak ebből ért
Ja, és persze a kis kalandvágyó lelkét erősen lelohasztottam, amikor a spontán "szervezésétől" hullanyűgös csemetéket ráakasztottam 1 órácskára
. Most már előfordul, hogy kapkodás helyett gondolkodni is szokott
Viszont azzal nem vígasztallak, hogy a 2. gyereknél már megy minden, ha már az elsőnél kialakult. Sajna ez már egy újabb történet, újabb buktatókkal, de erre egyszer majd te is rájössz (ha jól emlékszem a terveitekre
) 2003.07.29 17:00
Kicsit mar javult a helyzet, es tobb lanytol is hallottam mar, hogy amint nonek a gyerkocok, apak annal tobbet foglalkoznak veluk. Szal nyugi! Hova jarkalsz el egyebkent estenkent? Ja, olvasom, jol teszed
40 dkg-t hizott 4 het alatt, ugyhogy tuti eleg meg neki a tej
2003.07.29 17:41

2003.07.29 18:33

.

.
.
. De gyorsan rendbejönnek ezek a kis lurkók!

Nálunk is az a betegség legbiztosabb jele, ha a gyerek nyugis. 2003.07.29 18:55
.
.
.
.
és nála már a huncut picutr rájött, hogy a cumisüvegből kényelmesebb a szopi.
.
. 2003.07.29 19:09
Nekem a "vagy" tetszik.
Összegezve, nagyon szenvedés.
2003.07.29 19:52
Csak vigyorogtam. Jazi pedig elvolt 1 orat, hang nelkul
Ez is egy modszer.
2003.07.29 20:03
De elég drága, én használtan vettem. 2003.07.29 20:08
)
) 2003.07.29 20:09
2003.07.29 20:11
Jó autókázást, csak a sunyi rendőrökre vigyázz!
Nem alszik eleget napközben, vagy nem alszik el egyedül? Mert ebben Zsebi sem jeleskedik, de újabban az anyai szigor beválni látszik: amint ásít egyet, azonnal betuszkolom a kiságyba és egy hátsimi után kegyetlenül magára hagyom. 2 nap után már viszonylag gyorsan tudomásul veszi és elalszik
Ez mostani állapot? Gratula a súlygyarapodáshoz! Látod, nincs semmi gond a tejcsi mennyiséggel.
Ha csak annyit fejsz, ami elengedhetetlen, akkor a kereslet-kínálat is hamarabb beáll és neked is kényelmesebb lesz az egész szopitéma.
Újabban én se bírok a nagylyánnyal, mert hol telepakolja a kosarat minden földi jóval, hol leszedi az összes árcimkét és a kezére meg a ruhájára ragasztja
Egyszer még a párom is megdöbbenve olvasta le az esti fürcsinél a gyerek ellenértékét...a nyakáról
, volt rá esély, hogy szó szerint benyalja valahol. Először csak az Állatkertre gyanakodtam, mivel a kecskék és lámák etetése után se voltam elég gyors Timi kézmosásával és valszeg a lucernapelletes kecskenyál sem steril teljesen
2003.07.29 20:11
! 

. Szilárd nagyon ügyes, megteszem tétjeimet, legkésőbb két hét múlva kutyázik
.
2003.07.29 20:14
Látom rajta hogy semmi értelmét nem látja, de nem bánja ha megyünk.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint