Hát már több, mint 1 éve hordom Viust fejlesztőbe, mert nem úgy fejlődik ahogy kéne...
2 hete szerdán torokgyulladással voltunk a gyerekorvosunknál és kérdezte, hogy halad Viola fejlődése. Mondtam, hogy hát lassan de biztosan, de aggaszt ez az egyensúlyprobláma, amikor így egy picit lebillen a feje, de csak minimálisan, mintha elveszítené az egyensúlyát egy pillanatra és a dokinak leesett és egyből neurológiára utalt, mert mondta, hogy ez egyik tünete lehet a kisrohamos epilepsziának!!!
az égnek. De sajnos beigazolódott az orvosunk gyanúja Viola epilepsziás
Kaptunk gyógyszert (Convulex szirup) amit naponta 2x szednie kell. Valószínűsíti a professzor úr, hogy ez miatt késik a fejlődése is, mint a beszéd mind a motoros... Ha hat a gyógyszer fejlődési ugrás várható nála. Ha nem, akkor kapunk másik gyógyszert. December 4.-én azaz holnap megyünk a genetikai központba kromoszóma vizsgálatra és dec végén újra EEG meg
vérvétel!
Hja és mondta, hogy elég sok terhességi toxémiás várandósságból, vagy korábban született gyerekeknél sokféle neurológiai panasz várható. És kérdezte, hogy nekem erről nem szólt a szülészorvosom? És én mondtam,hogy nem. Meg aszonta nem nagyon szabadott volna hüvelyen szülni, alapból császározni kellett volna már a magas vérnyomásra való tekintettel is, hát még az elégtelen lepényi keringés miatt is..és az is egy intő jel volt a sok közül, hogy nagyon kicsi volt a lepény...
Kérdeztem, hogy kinőheti-e és mondta, hogy egyelőre ne azon agyaljunk, h kinőheti-e, hanem, hogy találjunk olyan gyógyszert, amire reagál a szervezete amitől megszűnnek a rohamok.
A 20 perces EEG alatt vagy 3 rohama volt.
Boni: Ez szuper
SzIlcsinek is mondtalak, nagyon örül, drukkol ő is

Én is barnázgattam mindkét lánnyal! 

Állítólag errefelé is van ilyen járvány,remélem minket elkerül,mert legutóbb Adával egy hányós vírussal kórházba kerültünk