Hahó! Tücsi, most nézem ezt a kakaska dolgot. Hogy állsz vele? Ej haj, csibekas, kevély volt a
kiskakas...

UNokaöcsém is volt kiskakas, neki is csak taraja volt. De ott a színjátszókörben évek óta meglévő fejdíszeket használtak. Nekem meg most angyalszárnyat kell varrnom unokahúgomnak. Hmmm, hogy is néz ki egy angyalszárny? Na persze csak akkor, ha még lesz hozzá anyagom, mert a tv-újság után most a kikészített fehér bélésselyemre vetette magát rá gyerekem. Lehet, hogy nekem is meg kéne kezdenem a hozzátáplálást, mielőtt minden mást elfogyaszt?

Képzeljétek, tegnap a babaúszáson kérdeztem egy másik anyukát, akinek 6 hónapos a csemetéje, hogy már elkezdte a hozzátáplálást? Azt mondja, ó, már régen, mert 2 hónaposan apadni kezdett a teje, úgyhogy már csak szilárdat eszik a baba. Tudjátok mit eszik reggelire? tejet vagy kakaót darált keksszel.

Szóhoz sem jutottam. Annyi prospektust, tájékoztató füzetecskét, könyvecskét kaptunk, még ha valaki nem is néz utána máshol, akkor is mindenhol le van írva, hogy 1 évig tehéntejet ne, kerüljük a cukrosat, a lisztet, és mi egészséges van egy kekszben?
Tegnap megvolt az első
merülés!!! Ha minden jól megy, jövő héten tudok hozni képet, mert profi fotós örökítette meg az első merülést. Víz alatt. jaj, olyan kíváncsi vagyok. Monccs, Lidikóka, Ti hogy álltok vele?
Tücsi, sajnos nekem is közbejött egy családi program, úgyhogy nem tudok menni a Pólusba, mert jönnek anyósomék. Mielőtt bárki is sajnálna, nekem tök jófej anyósom van, úgyhogy örülök neki.
Na, jó hosszú lettem, pedig még nem is reagáltam igazán a dolgokra, de még ahhoz kicsit vissza kell olvasnom.