A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

hahó itt vagyok egy pillanatra
:D

Lehet, hogy Én is megyek péntekn, ha igen akkor Ági tudunk talizni valaholés akkor együtt barangolunk abban a nagy bevásárlóközpontban :D
Cseka, Tatu! Hát persze hogy lesznek bébis találkozók ez lesz a hab a tortán.
Yamikám, lehet, hogy butaságot kérdezek vagy le vagyok maradva pár sorral:
de Én is megkapom a kép egy példányát?

manoka
manoka71

Yami, hihi nagyon csini kislány ( ő is )

Na én ellibbenek.

Puszik mindenkinek!
finch

Cseka, bocs a félre visszareagálást, a munka közben kicsit összekavarodtam :-)

Szederkém, jól elkergettük egymást tegnap telefonon:-) Ok, majd egyeztetünk talit:-)
plümõ

Jaj, lefelejtettem néhány fontos szolgálati közleményt:

Bodzinak boldog névnapot!

Nóczinak nagy drukk a holnapihoz!

És mindenkinek minden jót :!: :!: :!:
Vendég

Senkiiii, pont me emlegettünk ,hogy mi lehet Veled, Te voltál az egyik első novemberben. Remélem, minden rendben :-)
plümõ

Nóczikám, gondolok Rád holnap is!
plümõ

manoka, hát persze ;) otthon lapul nálam. Majd megdumáljuk mikor!
yamita

Jajj, bocs Senki, nem olvastam feljebb, ne haragudj :-( Sajnálom, de majd januárban!

Reménykedünk :-)
plümõ

Sziasztok
Igazatok van abban, hogy ritkán jövök, és ha igen csak kérdezgetek. De minden nap átolvasom ki mit írt. Attól, hogy nem válaszolok arra amik történnek, nem jelenti azt, hogy nem gondolok senkire sem. Mert igen is, szorítok mindenkinek. Nem vagyok érzéketlen. Nem veszek aktivan részt bármibe is?! Nem tudom ki, hogyan dolgozik, de én reggel 6-tól este 19 óráig. Ezért nem igazán jutott még alkalmam arra, hogy elmenjek egy találkára. Pedig szívesen ott lennék én is. Szimpatikusak vagytok a fényképeken...Ha nem történik semmi különös velem, miről tudnék írni?!
Manoka
Nagyon kedves vagy! Aranyos volt!!!!! :lol: :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Plümőkém!
Ja, vicces volt a tegnapi telefonőrület:) Gondoltam, majd valahogy összehozzuk a talit, ha már a telefon így kibabrál velünk..:), aztán meg már el is mesélték Neked a történteket szerencsére..:)
Megy a nagy drukk Neked!!! Gondolok Rátok sokat Andikával, Bodzikával, Zellel együtt!!!

Senikiiii!
Épp az előbb emlegettelek, és végre jöttél! Sajnálom, hogy Neked sem most kopogott be a gólya, de nem baj, fejünket felemelve hajrá tovább januárban!!! Én is nagyon drukkolok, olyan jó lenne, ha lenne már a táblában sok.sok sikeres lombik és inszemináció is!!

Finchi!
Nekem meg Te hasonlítasz nagyon egy ismerősömre! :)
szederinda04

Szederkém, így van: fejeteket felemelve januárban - ez a helyes hozzáállás!!

Köszi a drukkot, most már egyre izgalmasabb :-)
plümõ

Kagylócska!

Érezned kell az eddigi írásokból is, hogy itt mindenki a legpozitívabban és nagy szeretettel gondol a másikra. Akkor is, ha gyakran jön, akkor is, ha kevésbé. Akkor is, ha jön a találkára, akkor is, ha sajnos nem tudott lenni. A lényeg, hogy Te magadban ne gondold, hogy mi nem szeretünk, vagy nem foglalkozunk Veled, mert egyszerűen ennyi hozzászólásból már látnod, érezned kell, hogy nem így van!!!

Én sem tudok mindig írni, és nekem is volt már, hogy esetleg nem kaptam mindig választ, de ez természetes, sokan vagyunk, rengeteg információ, de soha-soha eszembe nem jutott, hogy ez azért van, mert bárki nem szeretne, vagy összefogott ellenem a világ.

Tényleg láthattad a képeken, hogy mindenki kedves, vidám, szerető Ember, úgyhogy tudatosítsd ezt magadban jó erősen, és mindig így gyere a topikra is és a talikra is, okés?

Nagyon többet szerintem már nem érdemes ezt egyébként taglalni, örüljünk inkább tovább a tegnapi napnak és annak, hogy itt vagyunk egymásnak!!! :D
szederinda04

Sajnos elnéztem az időpontot, és jövőhét szerdán kell mennem. Viszont az ajándékot megvettem, de ha bánt valakit, akkor nem viszem el. Csak szóljatok!

kagyló

szederina
Köszönöm :lol:

kagyló

Jaj, bocsi 14.-én az péntek úgye?! :oops:

kagyló

Csajocskák!

Megvan valakinek az a szöveg, amit Szépem szerkesztett össze a hozzászólásokból? Esetleg elküldenétek nekem mailben? A férjecském még nem olvasta és kiváncsi lenne rá...

Előre is köszi a jótét léleknek!

Puszi

CseKa

Kép
cseka

kagyló

Cseka: mingyá küldöm-:))

Kagylócska: itt mindenki dolgozik, én mondjuk kötötten 8 órában + napi 3 óra BKV-zás, gondolhatod mennyi a szabadidőm, mondjuk privát szerencse, h 2 ügyfél között van idő itt lógni.
Látod mennyien szeretünk.

Ajit meg vidd el, az a Te ajándékod lesz.

Anikó
tatulány

Kép

kagyló

Yamita, olyan butus vagy, mi az, hogy "jézus fincsi szegény ismerősöd"??? Te egy nagyon helyes és dekoratív csajszi vagy, büszke lehet, aki hasonlít rád! :wink:

Lánykák én asszem lelépek! Nem megyek semmire, amíg itt ülök és olvasgatlak titeket... :D Roppant fontos dolgaim vannak még hátra: hajmosás, lábszőrtelenítés... :D hiába na, tetszeni akarok a műtősfiúnak, biztos lesz a Jánosban olyan is...

Na, viccet félretéve, olyan édik vagytok, hogy tuti, hogy holnap reggel mindenki itt fog tobzódni, és várni a híreket rólam, úgyhogy amint magamhoz térek, Yamival üzenek, hogy mizújs, OK? Ne aggódjatok, túl fogom élni! :D Szeretlek titeket!!!
noczi

édes noczim :P
yamita

Tatuka, köszi szépen, egy villám vagy:)

Nóczi drága, Veled leszünk és nagyon szoritunk végig érted!

Yamitól pedig várjuk a hireket...

Puszi Neked!

Kép
cseka

Nóczika!
Gondolunk Rád holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden rendben lesz!!!!!
Apánkat és Téged is ölelünk!!!:-)

Kép
bodza2005

Tatuka átküldenéd nekem is?

manoka
manoka71

Nóczikám!
Gondolok rád, holnap!!!!!

manoka
manoka71

köszönöm a választ :)
sziasztok
hajnóca

Sziasztok Kedves Lányok!

Nem győzöm visszaolvasni ezt sok oldalt, ma is nagyon pörögtetek! :D Ma nem voltam gépközelben, de most bepótolom.

Yamikám, olyan jó volt olvasni, hogy mi volt ma reggel. Remélem, hogy a többieknek (Maya, Kálmán, Gyöngyi, stb.) is jutott még a sütikből. :D
A kép nagyon tetszett a Zuramnak is, mégegyszer nagyon-nagyon köszönjük Nektek!!

Moncsóka, Kagyló, látom közben megtörtént a hiánypótlás. :D
Moncsóka, akár írhatnál majd emilt, hogy hol tartassz. Nagyon kíváncsi vagyok. :D

Nóczikám, nagyon drukkolok Neked holnap, csak délután leszek gépnél, remélem, hogy addigra már lesznek hírek felőled. :D

Kedves Senki, sajnálom, hogy most nem sikerült Neked. De majd jövőre, meglásd a Jupiter elintézi, hogy több szerencsével járjunk mindannyian. :D

Fúúúú, babakocsis tali igazán jó lenne. Nem kis feltűnést keltenénk. :lol: :lol:

Lányok, a szívem egyre jobban vérzik, hogy nem leszek ott Veletek pénteken. De majd lélekben...... :D :D

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A TEGNAPOT!
Ma még a fogorvosnál is kikérdeztek, hogy hogy sikerült a meglepi. :D

Mindenkinek millió smaccantás!! :D :D
katóc

Jó estét csajszikák!

Atyaég, micsoda termés volt ma is. A Háború és Béke két kötete is lassan csak a második helyre szorul utánunk :lol:

Ahogy Katóc ma én sem voltam a közeletekben, de igazán jó volt
hallani YAMICÁM, hogy a tegnapi varázs még ma is - és remélhetőleg még jó ideig - kitart majd.

Nóczi holnap ilyenkor már túl is leszel rajta! Szorítok neked.

Senki sajnizom, hogy nem jött a gólya. Januárban aztán újúlt erővel.

Kagyló én sem értem igazán, miért érzed, hogy nem vagyunk kiváncsiak rád és nem szeretünk.

:? :?

Mindenkinek nagy pusszantás, lépek, mert fáradt vagyok!
andi67

Kép

Ezzel a macsekkal kívánok szép estét/ jó éjszakát NEKTEK kedves DRK!:D

Kép
bodza2005

Kedves Lányok!
Nagyszerű dolgot csináltatok. Öröm volt olvasni. Ha nem bánjátok, nekem is küldhetnétek képeket. Jó volna látni azokat az örömteli pillanatokat.

Kedves Kagyló, Te kis duzzogós :wink: A Te egyik Hozzászólásodat küldtem el Karácsonyra a szeretteimnek. Köszönet érte. Mint ahogy mindenkinek köszönet, hogy tartjátok egymásban, bennem is a lelket.

Kedves Szederke!
Kívánom, hogy az a bizonyos gyerkőc tabló mihamarabb elkészülhessen, mindannyiunk édesebbnél édesebb babáiról.
:)

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Katóckától megkaptam a kitűzőt és a képet, nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!

Esküszöm nem küldtem el Nektek a torokgyuszit, de ma nekem is rosszabb megint,.

Bodzácska vigyázz nagyon Magadra és Boldog Névnapot kívánok én is! Mikor tesztelsz?

Sok puszi és Ölelés Mindannyiótoknak!!

bea
öreganyu

Kép

Bodzikám Boldog Névnapot kivánok!!!

Andi
zsembi

Sziasztok Csajok!

Délután jövök és visszaolvasok most megyek dolgozni mindenkinek szép napot.

Nóczi neked meg kitartást mára gondolok rád sok puszi!!!

Andi
zsembi

Sziasztok Csajszikáim! :D

Nóczi, Neked ezer drukk mára! Sokat gondolunk Rád, és mi is szeretünk! És nagyon várjuk a híreket Yamitától! Ügyes légy! :D

Bocsi, hogy tegnap nem írtam meg a sportszelet recijét, mindjárt pótolom, de tegnap este babáztam! :D :D Annyira édes picuri, úgy imádom! Egyébként a kolléganőm kisfia, és jövő héten lesz 4 hónapos. Tünemény!!!! Úgyhogy ezért nem írtam le este, (viszont ma nem hagytam otthon) de remélem elnézitek nekem! :oops:

Szóval:

1 margarint, 2 dl tejet, és 30 dkg cukrot egy lábosban összeolvasztunk. Ha kihűlt (őszintén szólva én nem hagyom hogy kihűljön), összekeverjük 1/2 kg darált keksszel, 1 rumaromával, 30 dkg darált dióval, 5 dkg kakaóporral, és ízlés szerint mazsolával.
A kész masszát tepsibe simítjuk, és olvasztott csokit öntünk a tetejére.
Én a csokit egy teavajból és kakóporból csinálom, cukor nélkül, mert nekünk az túl édes lenne.

Szép napot Mindnekinek!

Bea
beus77

Zsembikém!
Köszönöm szépen!!!:D
Hogy vagy drága?

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Manóka de jó is lenne, ha pénteken tudnánk megint talizni.

Képzeljétek tegnap este Kagylóval úgy belemerültünk a telefonálásba, hogy majdnem másfél órát csacsogtunk, aztán meg Nóczival is egy jó fél órás tracspartit levágtunk.
Pont azt elemeztük, hogy milyen fura, hogy nekem Februárban be kellett feküdnöm előző este már a korházba, neki meg csaak reggel kell mennie. De mondtam neki, hogy reméljük apánk más módszert alkalmez, mert az a tágító, amit én kaptam, az vaLAMI SZörnyű volt.

Finch hát igen régen ugye reggel 8-5-ig ott ültem a gép előtt, és közben folyamatosan be tudtam jelentkezni. De itthon valahogy nem visz rá a lélek ,hogy egész nap a gép előtt üljek!

MOst meg nemsokára megyek a körzeti dokimhoz. Remélem nem lesz ott sok götthös ember, mert akkor megőrülök. De hát majd ha hazajövök, Jó nagy adag Cvitamin pótlát küldök a szervezetembe be!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok Lányok!

Beus, köszi a receptet, ez naggggyon jól hangzik! :D

Nóczinak megy a drukk mára!!! :D :D

Ági, elvileg lehet időpontot kérni a körzeti orvostól is, akkor nem kell órákat ülni a sok beteg ember között. Esetleg próbáld meg, hátha sikerül. Nehogy elkapj valami hülye vírust.
Bár ha szorult a dokiba egy kis emberség, akkor soron kívül behív egy hármasikres Anyukát. :)

Pusszanat!!
katóc

De elvileg a kismamáknak nem is kell várakozniuk, soron kívül bemehetnek.

Bea
beus77

Fiatal!
21-én tesztelhetek reálisat, addig az Ovi bezavar.
KÖSZI!!!!!!!!!!!!:D
Neked lázad is volt?
Gyógyulj!!!!!!!!!;-)

Beus!
Azóta is bánom, hogy nem kóstoltam a sportodat...:D
Köszi a reciépt!!! Tuti megcsinálom!! :D

Ágica!
Telefonálj, nehogy ott ücsörögj!!!!!!!
Mi volt az a tágító?? :shock:

Nóczika!
:oops: :oops: :oops:

Kép
bodza2005

Csajok, én nem tudom mi van a freemail-lel, de egyszerűen nem tudok, csak egy embernek levelet küldeni, körválaszt valamiért nem. Megadnék Bodzának egy másik mélcímet, ha lehet, hogyy inkább arra küldjétek a leveleket! Köszi

Bea
beus77

De szupi lesz ez a babás csapat együtt egy csomó helyzetben, kirándulás, szülinapok, akár rövid nyaralás, kézműveskedés, játékok, játékos fejlesztő, prevenciós foglalkozások ;-) :D .
Csak már jöjjön el!!!!!!!!! :oops: :D

Kép
bodza2005

beus simán lehet, mert nem engedi a spam-elést (reklámanyag küldését pl, 200 emailre)
várjuk az új címed :D
yamita

Bodzi, nemsoká eljön az az idő is! :wink:
Gondoljatok csak bele, ha összgyűlünk babakocsikkal, azt fogják hinni rólunk, hogy babakocsis felvonuláson vagyunk! :lol: :lol: :lol:

Bea
beus77

Yami, Bodzinak már elküldtem! :wink: Úgyhogy nemsoká Ti is megtudjátok! :)

Bea
beus77

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Yamival pofázunk, de mindjárt írom Beusom!
Bár, lehet, hogy megvárom, hátha más is kér változtatást, jó?
Cuppppppppppp

Kép
bodza2005

Jóóóóóóóóó! :D :D :D :D

Smacccccccc

Bea
beus77

Kép

Kép
bodza2005

De édi!!!! :D Akárcsak Te Bodzikám! :D :D

Bea
beus77

Sziasztok!

Ja, babakocsis felvonulást az Intézet elé!!!

Nem, Bodzi, nem volt lázam, sőt semmi más bajom nincs, CSAK NAGYON-NAGYON_NAGYON FÁJ A TORKOM.
Hú, a 21-e még messze van!

bea
öreganyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: