A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nagyon eltűnt mindenki... ebédelni vagytok ? Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Köszi a gyors válaszokat!Kép És ondóvizsgálatot hol kell csináltatni? Simán elmegyünk az urológiára? Azt hiszem nálunk a megyei kórházban a nőgyógyszaton van andrológia, vagy oda menjünk időpontot kérni?
Mella
Mella

Kép
Tudtam, hogy le fogtok tolni a szajban meres miatt, azert is nem dicsekedtem vele eddig.Kép Kép KépKép Dilettans ekelodott kozetek!!!Kép
Orsi, draga! Belefasulas nalunk nem johet szoba (legalabbis meg vagy 30 evig remelem !!!), mindig ugy szeretkezunk, ahogy eppen jol esik (hogy lehet ezt ugy, hogy nem esik jol???), most pl 2 nap egymas utan esett jol, ezert ugy csinaltuk, bar tudom, hogy 2 naponta az optimalis.De ha egyszer be kellett kenni a hatat,akkor be kellett kenni es onnan mar nem volt visszaut...Kép
Olici, Alice!
Legalabb vmi tablat kiraktatok a franya madarnak, hogy merre vagyok? Mert az engem keresett biztos...
-szoszi-
szoszi

Mella Kép
Hol laktok? Az urológiára semmiképp ne menjetek, mert ott nem azzal foglalkoznak. Az andrológussal nézesd meg az ficánkákat, de az andrológus nem hiszem, hogy a nőgyógyászaton van. Előtte viszont mindenképpen egyeztess a dokival, hogy vinni kell a mintát, vagy helyben "produkálni".

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mella,
csak nehogy ugy jarjatok mint a ferjem, aki zsenge legeny koraban, mikor a jogsihoz csinaltatta az orvosi vizsgalatokat allandoan eltevedt a klinikan az osztalyok kozott, ezert kinezett maganak egy csajt, aki ugyanazert jart, es mindenhova ment utana, mert ugy egyszerubb volt. Aztan volt nagy pofara eses, mikor a nogyogyasz es az asszisztense hangosan rohogve kikiserte...Kép Kép Kép
-szoszi-
szoszi

Szöszi Kép
Örülök, hogy nem értettél félre. Ha jól esik, akkor szeretkezzetek annyiszor, ahányszor csak akartok. ( a két napot próbáljátok meg betartani). Nem arról van szó, hogy nem esik jól, de x sikertelen ciklus után az ember óhatatlanul is próbál minél optimálisabb időben együtt lenni a párjával, a baba érdekében... és egy kicsit ez az, ami megeröltető/elveszi a szeretkezés lényegét. Ezt kell tudni kezelni, és hagyni a másikat pihenni, ha éppen fáradt, akkor is, ha 100%ig biztos vagy benne, hogy ma van tüszőrepid.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szoszi

Irto jok ezek a "kispofak", amiket remekelsz.
Titok, hogy hol lehet rajuk talalni?
Azt mar tudom, hogyan lehet bemasolni a szovegbe, aranyos volt toled, amikor az elozoekben elmagyaraztad, de tenyleg olyan edesek neha, lasd pl ezt:KépKép
Elnesest, ha off voltam, de nem tudtam megallni szo nelkul.
Udv
Ancsi
Ancsi

Ancsi!Kép
Nem titok egyaltalan, azert irtam be oket, hogy hasznaljatok, de Te vagy az elso akinel viszontlatom oket!!! De ha lementetted oket, akkor ezentul hasznalhatod!!!Igyekszem mindet hasznalni ami van, es lassan mindenki elmenti oket es hasznalja. Amugy en a babanet mas nyelveibol veszem at, nem tudom ertheto-e, szoval, hogy a babanet-nek mas orszagban is van megfeleloje, es ott rengeteg ilyen kepecsket hasznal mindenki!!!Igazan viccesek az uzeneteik. Pl ott senki sem irja le, hogy szeretkeznek, mindenki a jelet teszi be.Onnan loptam el oket...ezeket pl a romanbol...nem akartam itt a helyet lopni es nem tudtam nem zavar-e Benneteket, ezert nem dobtam fel egyszerre az egeszet.De ha megszavazzatok...szivesen irok 1x egy uzit, amibe mindet beteszem, amit csak tudok..
Egyuttal ime az en kedvencem, nem illik a szovegbe, de nekem nagyon tetszik: Kép
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Megszavazzuk!
Legalábbis részemről.
Akkor te olyan sok nyelven tudsz beszélni/olvasni?

Most gondolkoztam csak el, mit tettem... Igazán senkit nem akartam elrémiszteni ettől a fórumtól (hol van mindenki??? Kép Kép ), csak jó valaki(k)nek kiönteni a szivemet. Ez azért tényleg kb. 1:millóhoz eset, mi már itt vagyunk egynek és ti lesztek a millió Kép, akivel a frissben fogok aztán beszélgetni! Nálunk is biztosan lesz baba, mert mind a ketten meghalnánk, ha nem ugrándozna körülöttünk egy picike emberpalánta.
Addig is és ezután a magunk örömére Kép

Olici
olici

Olici Kép
Jó hallani megint felőled. Semmit sem tettél, és nem rémítettél el, mert tudjuk, hogy ennek pici az esélye. De biztosan nagyon erős a kapcsolatotok, és ezt is át fogjátok vészelni. És ugrálni fog körülöttetek sok kis törpe Kép Jó látni, hogy már jobban vagy!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Olici, Kép
ne hülyéskedj már, senkit nem riasztottál el! Engem pl. bottal se tudnál elkergetni. Visszaenne a fene Kép

Tegnap voltunk nézelődni mindenfelé, és a könyvesboltban láttam egy könyvet Várva várt babák címmel, a lombikbébikről szól, sokféle szemszögből. Nekem érdekesnek tűnt, de nem volt időm jobban belemélyedni.
Az augusztusi Shape-ben meg az AVIVA módszerről volt szó.

Tinka
tinka

Sziasztok Lányok!

Gyönyörű napunk van Kép Zuhog az eső....

Tegnap voltam a nődokimnál, jól megvizsgált Kép, és holnap megcsinálja a LOOP konizációt. Így a "babaprojektet" egy pár hétre el kell "felejtenünk" Kép.

Pumukli
pumukli

Szép reggelt kívánok ezen a borús napon MindenkinekKép

Képzeljétek mi történt,tegnap este miután megmaszíroztam a papátKép (csak bekentem a hátát mert leégett)végig azon gondolkodtam hogy kezdjem el a mondatot hogy ne legyen belőlle vita ,nézesse meg a kismatyikat a kedvemért és mit ad isten azt mondta rá hogy "jó mamika" na én mindenre számítottam csak nem erre.
Most egy kicsit vidám vagyok KépKépKép , tudjátok Őt nagyon nehéz rávenni ilyesmire én meg mostanában eléggé izgulok miatta mert neki is vísszere van ottKép sajnosKép
Na már csak azt kell kitalálnom hogy hogyan rángassam el a dokiig Kép
Tényleg lányok hol kell ilyesmire jelentkezni, hol van ilyen matyivizsgálatKép

Hú egy hülye kérdésKép a feleség is bennt lehet?KépKépKép
Mennyi idő amíg kész a lelet?

Alice
Alice

Csatolom a könyv ismertetőjét, részletek is vannak fent.
<a href="http://gribedli.eblap.hu/varvavart/#miertnem" target=_top> Bencsik Andrea: Várva várt babák</a>

Tinka
tinka

Szoszi,
Nagyon tortem am a fejem Képde most mar ertem es megyek is a francia babanettre es hatha itt is talalok valamitKép
Mindenkinek drukk, aki babat var es jo pihenest, ha szabi elott van!
Ancsi
Ancsi

Alice Kép
Jelentkezni egy andrológus dokinál lehet, vagy állítólag nagyon profi a Krio Rt. is, ha nem sajnáljátok a pénzt (7000 Ft matyivizsgálat + 3000 Ft ha manuális vizsgálatot is kértek). Mi is ide akarunk elmenni, hogy ne kelljen napokat, heteket várni az eredményekre. Itt úgy tudom egy órán belül közlik a létszámot. Kép
Van oldaluk is az interneten www.krio.hu
A feleség is bent lehet, mintavételnél feltétlenül, de vhol olvastam , hogy akár a manuális vizsgálatnál is, bár az már olyan, hogy azt nem szivesen nézném, ahogy a doki a férjemen/-ben matat. Kép KépKép
Ja azt még hozzá kell tennem, hogy tapasztalataim szerint a férfiak nagyon szívesen veszik, ha elkisérgetjük őket a dokikhoz, még ha ezt nem is mutatják és morognak a vizsgálat miatt Kép

Olici
olici

AliceKép
Én is a Kriot ajánlom, ahogy OliciKép. Tiszta, rendes, kultúrált hely, és 1 órán belül megvan a lelet. A matyivizsgálat kb. 20-30perc, majd fel kell menni az orvoshoz konzultációra, és ha kértek "matatást" akkor ott megcsinálja. Ha akarsz bent maradhatsz, de én nem bírtamKép
Be lehet menni a pároddal segíteni anyagot adni is, de nyállal ne érintkezzen az "anyag", mert megbénítja a fiúkatKépKépKép

TinkaKép
Köszi a könyv-ajánlót. Csak beleolvastam és máris pityeregtem rajta, ezért nem is veszem meg. Nagyon lehangoltKép Az viszont bíztató volt, hogy mindenkinek lett babája, de óriási küzdés állt mögötte.
Megjött Neked ? Nem ma (nem)kellene ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Kép
Sajnos ebben a honapban telt le az egy ev spontan probalkozas es meg mindig semmi Kép
Most megyek harom het szabira Kép es remelem, hogy ilyen hirekkel jovok vissza Kép
Addig is sokat fogok Kép es utana irany a Kép
Mindenkinek sok Kép Kép Kép Kép Kép .
Gittarol tud valaki valamit Kép ugy drukkoltam neki, de mar egy ideje nem ir.
Ancsi
Ancsi

Elnezest, de a gepem nem akarta elkuldeni a kepeket Kép
Ancsi
Ancsi

Ancsi Kép
én ebből most semmit nem látok Kép

Cat, Kép
igen, ma (nem) kéne, de tegnap este lefekvéskor elég erős mensis fájdogálásaim voltak, szerintem ma megjön. Mondtam is a páromnak, hogy jó kis fájdalmas napom lesz.
Örülök is, meg nem is. Azt tudjuk, miért nem örülök. Az viszont jó, hogy végrevégrevégre úgy tesz a ciklusom, mintha beállna. Korábban rendszeres volt, de két éve vetélés után felborult, és az utóbbi fél évben szerintem a cickafarknak köszönhetően egyre lerövidült. Most az utolsó kettő 29 napos volt, mint a régi szép időkben.

Tinka
tinka

Ancsi !

Megirnad a francia babanet cimet ?

Koszi,
Kotkoda
Névtelen

KépLányokKép

A cickafark és palástfű jó ciklusrendező gyógytea keverék, ugye?
A kérdés csak az, ha iszom mondjuk 3-4 hónapig és utána abbahagyom akkor megint visszatér az eredeti sz*r állapot, vagy a javulás tartós marad? Peteérést is serkent, vagy mi a kutyafülére jóKép

A jeleket próbálgatom Kép,remélem sikerül
Trixi
Trixi

még gyak. kell
Kép
Trixi

Szia Orsi!
Ha jól emlékszem, te ajánlottad a 8. kerületben Dr. Erdei Edit andrológust, ugye?
A Krio weblapján is találtam egy ugyanezen a néven futó főorvosnőt.
A két személy egy és ugyanaz?
Ha igen, melyik rendelésre érdemes bejeletkezni nála?
Köszi, Edina
Edina

Sziasztok!

Hogy is tudom feltenni a kis kepeket?
Vendég

Edina Kép
a néni ugyanaz. Szerintem a 8.kerület jobb, mert ott gyakrabban van tudtommal. A Krioban csak nagyon alkalmilag rendel, de ebben nem vagyok biztos. Mi a 8.kerbe járunk.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szep jo napot!Kép
Legyetek udvozolve, Lanyok! Latom szepen terjednek a gif-ek, juj de jo!!!
Nem beszelek ennyi nyelvet, csak probalom kitalalni melyik a "valasz" gomb a kbozo forumokon es ott megnezni mibol lehet valogatni...megjegyzem az a tapasztalatom, hogy a roman babanet-en van a legtobb kep, par a francian, a nemeten es a magyaron szinte semmi.Van meg jo par a lengyelen, de ott vmi gikszert adott, azzal meg kinlodom, a hollandon meg regisztralni kell, ahhoz hogy lassam.Ennyin probalkoztam, mert a szlovak/szloven/horvat, stb nyelveken semmit sem ertettem es nem boldogultam.
Amugy eleg sz*r napom van, kapkodas a cegnel, hogy mire elmegyek minden rendben legyen, persze ami maskor rutin, most sehogy sem megy. Meg hatravan a hajfestes, mosas, vasalas, pakolas, latogatas a Kép-nal es en mar sik ideg vagyok!!!
De arra gondolok, hogy utana Kép.
Csak rossz lesz Toletek Kép-t venni! Meg holnap vagyok, aztan ...husss...
-szoszi-
szoszi

Magi
én lementettem a gépemre a kis képeket, aztán a melléklet feltöltése ikonra kattintva a file feltöltésnél kiválasztottam a megfelelőt (valami szöveges "kódot" ad meg a rendszer, ezt a nekem tetsző helyre vonszoltam) és a nézet/küldésre kattintva megnéztem az eredményt. Aztáncsaksikerült...Kép

Az eddigiek közül nekem ez a kedvencem Kép
Trixi

Magika!
A szovegbol lemented a sajat gepedre. Klikk es mentes maskent.
Aztan mikor hasznalni akarod, akkor a szovegbe a kep helyere ezt irod: \ image { kep neve }. Persze spacek nelkul.Mikor el akarod kuldeni megkedi honnan vegye a kepet es te megadod Browse-al a gepedrol ahova mentetted.
Kép
-szoszi-
szoszi

Trixi!

Koszi! Meg is probalom! :o)

<!--attachment: 2-27513.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*1.5**2%2ebmp --><center><pre>
Kép
2.bmp (1.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Juj de jo! :o)
Vendég

Nem akarom ezoterikusra venni a figurát és aki irtózik az ilyesmiktől, annak most OFF, olvasson eggyel lentebb.
De az ember már minden szalmaszálba belekapaszkodik Kép

Szóval. Amikor a párom nagymamája meghalt, áthoztunk tőle 1-2 bútordarabot. Harmadnapra félálomban heverészek az ágyban, s egyszer csak olyan érzésem támadt, mintha orkánerejű szélben feküdnék, préselődtem bele az ágyba, moccani, nyöszörögni sem bírtam. Nem tudom, hogy mennyi ideig tartott, talán nem volt az egész 10 sec, de nekem perceknek tűntek. Nagyon megrémisztett a dolog, rámjött a sírógörcs és hajnalok hajnalán rátelefonáltam az egyik rokonomra, aki rendes ember létére foglalkozik ezzel a témával. Mondta, hogy biztos a nagyi volt, mert haragudott, hogy széthordtuk a holmijait, de gyújtsak gyergyát és kérjem meg szépen, hogy menjen el stb stb.
Eléggé idétlennek éreztem a dolgot, de megcsináltam, de egész nap a hatása alatt voltam.
Aztán elkeztük a babaprojektet és a 2. ciklusban, amikor még nem voltunk annyira nekifeszülve a dolgoknak Kép, megint félálomban heverészek az ágyamban, és akkor megint jött ez a szél-érzés, csak most sokkal lágyabban. Aztán úgy éreztem, mintha strandlabdát nyomogatnának a hasamhoz, és aztán harmadik "nyomásra" mintha eggyé váltunk volna a strandlabda és én. Tudom, nagyon idétlenül hangzik, nehéz azt az érzést szavakban visszaadnom. Egy pár napig léggömbnek éreztem magam, minduntalan el akartam szállni Kép Kép Kép
Aztán mégis megjött. Még volt 2-3 ciklus, amikor ugyanezeket tapasztaltam. Azért kezdtem arra gyanakodni, hogy ugyan a baba itt van, de nem tud megtapadni, és a mnyh-val van a baj.
Ez a kedves rokon is megerősítette, hogy itt van a baba velünk, de engedjem el a kívánságot, s ne akarjam erősen.
Aztán Párom egyik uncsitesója volt jósnőnél, és állítólag minden bejött, amiket jósolt neki, kivéve még azt, hogy nekünk hamarosan babánk lesz. Nem árultuk el neki, hogy már csináljuk Kép, nézett is bociszemekkel, hogy mindjárt letelik a jósnő által meghatározott idő, nem akarunk mondani valamit?
És akkor kiderült a dokinál, hogy nincs esély.
Tudom, ezek olyan misztikus dolgok, és halandó emberek ezzel nem foglalkoznak, de én nagyon bíztam. Valaki hallott már hasonlóról, vagy csak kezdek megőrülni?
ON

Olici
olici

Magika!
A szovegbol lemented a sajat gepedre. Klikk es mentes maskent.
Aztan mikor hasznalni akarod, akkor a szovegbe a kep helyere ezt irod: \ image { kep neve }. Persze spacek nelkul.Mikor el akarod kuldeni megkedi honnan vegye a kepet es te megadod Browse-al a gepedrol ahova mentetted.
Kép
-szoszi-
szoszi

Hmmmm...

Megsem jo! Kép

Na probalkozom meg. Kép

Kép

talan most. Kép
Vendég

Hmmmm...

Megsem jo! Kép

Na probalkozom meg. Kép

Kép

talan most. Kép<center> <pre>
<table>
<td align=center valign=top> Kép
1.4 K <td align=left valign=top> <font size=1>2.bmp</font>
"" </pre> </pre> </center>
Vendég

{HI}Kép
Névtelen

Szoszi!

Nekem ez nem megy. Lementettem oket. De valahogy nem akarja elkuldeni. :o(
Nekem kiirja, hogy nem tamogatja a bongeszom ezeket es nem tudja megjeleniteni. Kép Kép Kép
Vendég

KépKép
Névtelen

Magika!
Ne izgulj, most a baanet-el van vmi, azert nem jott be.De jol csinaltad utoljara, nekem is adott egy ilyet, aztan rendbejott.
-szoszi-
szoszi

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép próba, próba próba

Kép próbaKépKép
Névtelen

/image{27525}
Vendég

bocsi

Kép
Vendég

Na vegre. Kép
Vendég

Köszi Orsi.

Akkor próbálkozunk a doktornő mobilján.
Edina
Edina

Szöszi!
Megírnád kérlek a román babanet címét?

Köszi
Pumukli
Névtelen

olici

Ez elég félelmetes. Én tavaly áprilisban elmentem egy asztrológushoz, csak úgy kíváncsiságból. Előttem már többen voltak nála, és mindenki döbbenetes arccal mesélte, mennyire bejött nekik, amit a lány mondott. (egyébként egy egyetemista kinézetű farmeres, normális csajszi volt). Én szkeptikusan mentem el hozzá. Dolgozott egy csomót a horoszkópon, majd elkezdte mondani, amit látott.De mindaz, amit a családi hátteremről mondott, költözésekről, karrierről, igaz volt. Viszont a magánéleti dolgokban egyáltalán nem. Nem látta, mikor mentem férjhez, és az ő elmondása szerint már tavaly júliusban terhesnek kellett volna lennem, amiből baba is születik. Hát ez nem így történt. Szóval csak módjával az ilyen érzéseknek, jóslatoknak, megérzéseknek. Ha az ember bajban van, többször kapaszkodik ilyen megmagyarázhatatlan dolgokba, de ne tulajdoníts neki túl nagy szerepet.

Bea
Bea

KingaKép
Köszönöm az imélt. Csak azt nem értem én, hogy miért éreztem ezeket, ha nekünk a dokik szerint nem lehet gyerekünk?

MagikaKép
Ne haragudj, igazán nem akarlak elzavarni, és ezer bocsánat a következő sorért: A topikok közt van olyan itt a babaneten hogy "Próbaterület". Ott más érdekes képek is vannak. Kép Kép Kép
Bocsi, bocsi

Olici
olici

Olici!

Koszi! Kép
Vendég

BeaKép
Igen én is így gondolom, mert két lábbal kell a földön állni, itt kell élni, ezeket kell megélni, a mindennapjainkat. És ha az ember túl sokat foglalkozik az ilyen dolgokkal, szabályosan meghülyül.
Csak néha elfilózgatok rajta, hogy azért amit éreztem, azt csak éreztem, és hogy lehet valamit érezni, ha egyszer nem lehet.
Azért a realitások embere vagyok Kép

Olici
olici

MagikaKép
Azért örülök, hogy fejlődsz Kép Kép Kép
Én is sokat próbálkoztam, még kérdezősködtem, mindenki zöldfülűen kezdi. A tied már sárgul KépKépKépKépKépKép Az enyém is KépKépKépKép

Olici
olici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: