lányok ezer bocs h eltűntem de sajnos samu nagyon nincs jól.
ugye volt neki hörghurutja, ami végre meggyógyult (legalábbis azt hittük...) aztán péntek éjjel már köhögni kezdett (mindig hétvégén tör ki szegényen..) így szombaton ügyelet. ott megállapították, h visszatért a hörghurut, de ugye láza nincs, tehát csak köptető és spiropent (hörgőtágító). aztán éjjel elkezdett szegény istentelenül ugatni és felment a láza (krupp gyanú, baba felöltöztetve ablak rányit, hidegpára ezerrel). akkor vasárnap du már 40 fok volt a láza és remegett szegény, vissza ügyelet, akkor már annyira köhögött h 2 mpenként egyet, kapott hörgőtágítót ilyen porlasztó cuccal. ott azt mondták, h enyhe tüdőgyulladás. éjjel megint köhögés, másnap már se inni, se enni, viszont 40 fok, a h.o. szerint viszont a tüdeje tiszta (???

) így csak folytassam amit eddig és majd kontrol csüt. ma már "csak" 38.5-6 volt a láza és végre elkezdett inni is. (enni szinte alig) már fogyott 1 kilót, lassan karcsú lesz szegényke. a farmerja mindenesetre már nagy rá, 11 kiló mindösszesen.
most nemtom mi lesz. adtam neki este a 38.6ra kúpot, egy órával később már 39 volt. most kapott panadol babyt is. ha ez sem viszi le akkor priznic. (hűtőfürdő nálunk nem megy, mert nem ül le a kádban- guggol v áll....) szerencsére ha magas láza van beszélni kezd, nem bír aludni. viszont sajnos az elmúlt pár napban alig aludt, mert nem bír v köhög v lázas.
a h.o. szerint samu ilyen típus, 3 éves koráig folyton beteg lesz, szreinte az egyetlen megoldás (és szerinte ezt is kellene tennem) ha SEMMILYEN gyerektársaságba nem viszem samut. pl tücsökzene, játszó, haverok, bölcsi, stb stb. sztem ez kivitelezhetetlen. marad az immunerősítés és a betegség. olyan fura, mert közben tök masszív kisfiú.
szal ez van. drukkoljatok, h gyógyuljon.