Képzeljétek Dani elindult! Már 5-6 lépést megy egyedül. Egy kicsit még óvatos (nem bánom), ha messze van a kitűzött cél, akkor leguggol, és négykézláb folytatja útját. Karácsonyra már futni fog!
Egy gyors kérdés: Dani megkapta a Neis Vac-ot, de nekem senki nem mondta, hogy ebből több van. Ti írtátok, hogy van második, sőt harmadik részlet is. Ezt én nem értem. Írjátok meg légyszi, hogy miért van így nálatok!
Piroska! Nálunk Dani hasfájós volt, vagy mi. Én akkor olvastam a kólikáról, amiről igazából a szakemberek sem tudják, hogy mi az pontosan. Hasfájásra gyanakodnak, de nem biztosak benne. A legjellemzőbb tünete, hogy mindig ugyanabban az időben van a sírás. Nálunk ez volt, de kb. 2 hónapos kora körül elmúlt. Sőt nálunk az 1 kakira való áttérés is okozott gondot. Szóval, amit tippelgettél, az akár igaz is lehet. De természetesen kaja is közrejátszhat. Mi mindent kipróbáltunk, de igazából csak a szélcső segített, de az sem mindig.
Nircee! Nagyon édes Marci a képeken. Látom neki is vonatos tortája volt, mint nekünk. Jó, hogy neki tetszett. Sajnálom, hogy a tojás a ludas az ekcémában.
Pimpoka! Szuper a képeslap. Én örülnék, ha ilyen szép és eredeti ajándékot kapnék az ismerőseimtől!
Hát lányok a szuper szülőszobával én nem sokat értem. Mivel kiküldtek onnan, hogy a fájásaim csak jóslófájások, így én a kórházi szobában szívtam egyedül, a szobatársam nagy megrökönyödésére. Én meg béna voltam, hogy nem szóltam előbb, hogy már majd belehalok a fájdalomba. Akkor még nem tudtam, hogy mit kell érezni. De azt vártam, hogy sűrűsödjenek a fájások, na nekem nem sűrűsödtek. Vagyis volt 8 perces, meg egyfolytában…Mire a szülőszobára kerültem, már az ágyra is alig bírtam felkászálódni.
Gumicukor! A bugyi miatt nekem sem szóltak, viszont nekem mondták, hogy az ő vattájukat használjam. Azon jobban látják, hogy mennyire vérzik az ember lánya.
Megpróbálok többet jönni, habár ezt már mondtam.
Üdv Mali