az ajándék egyre nagyobb gáz, Márton persze elmesélte Jankának, hazajöttek az ovidól elémálltak és azt mondták, hogy akkor most ugye megkeresem velük a dobozt
Csak épp a dobozok tűntek el...
Izgis kasrácsonyunk lesz.
Az ágy szuper, Dorka megfogja szokni
Juti,
szerinetm a név eldöntésénél nem szabad senki véleményére sem hallgatni, mert a ti gyereketek lesz. Nálunk még a családban sem tetszett mindenkinek a választásunk, de a gyerekeket látva már csöppet sem érdekelte őket a dolog. Nekem személyszerint az Ábel tetszett a legjobban és a Kein pedig egyáltalán nem, de még szerencse, mert már lehetne egy Kevinem
Talán most hihetelennek tűnik a számodra, de hetekkel a szülés után már az ember csak álmában tudja felidézni milyen is volt egy gyerekkel a hasában. Szerencsére a szülés kellemetlenebb érzései is hamar elfelejtődnek
Rik,
hétfőnn megyek varratszedésre, elviselhető. Nincs már megdagadva, kicsit érzékeny még, de alapon nem fáj. A varratok miatt olyan mintha egy süni lenne a számban, szerintem fogytam is, mert enni sem volt kedvem, de legalább már nincs benne a tű ami bármikor komoly galibát okozhatott volna.
Láttam én is mélykocsit, de már látom sikerült venni

[/url]