Na itt egy másik tékozló…Hosszú leszek
Előző 3 oldalt visszaolvastam, de nem adom fel, érdekel kivel, mi történt az elmúlt 2 hónapban, amíg nem jöttem, csak egyszer…
Először is Anitá nak Gratulálok Kornél babához. Hihetetlen gyorsan elment ez a 9hónap. Örülök, hogy minden rendben veletek. Van aki segítsen neked?
Ribizli!
Kata vagy bébiételt eszik (spenót, sütőtök sertésmájjal…) vagy amit mi eszünk, vagy főzök neki külön. Most már sokkal bátrabb vagyok, amit megkíván azt kap. Nagyon étkes
Kaja után, ha én eszem vagy lát vmi ismerős hamit (mandarin, kinder tejszelet vagy túró rudi papír, akkor már akarná, ma a chipses zacskóra hajtott, bár nem volt benne, igaz 2 napja adtam neki
+ Zoknit nem adok rá, csak ha hideg minuszok lesznek vagy fúj a hideg szél, akkor elkel a lábára.
Kistesó: max. egy
True!
Szép lett a koszorúd!!! Retro Levi
Szép a havas girland. Egyszerű, de nagyszerű. Boldog szülinapot utólag Marcinak! Fincsinek néz ki a torta.
Linda!
Írtam végre
Nem veszünk sátort. Fisher Price ugráló zebrát vettünk. Sátor köv. projekt.
Gyönyörűek lettek a koszorúk.
Neked és párodnak mikor bújtak ki 1x a fogai? Én azt olvastam ha nincs a gyereknek foga 1 éves koráig érdemes elvinni fogorvoshoz. Munkatársam gyerekének sem volt foga egyévesen.
Én adok Katának tejpépet majdnem minden nap. Attól függ mennyi tejterméket fogyasztott. Mert ugye még szopik, tápszert akkor adok neki, amikor este szendvicset kap enni, de 50-70ml-nél többet nem iszik meg. Keveset iszik még mindig és sztem több tejterméket kellene. Szépen eszik alapjában véve, de mégis kevésnek tűnik, legalábbik a „kellene” kategóriához képest. Majdnem 11kg, úgyhogy nem aggódom
Télapóra Kata kisvakond könyvet, kukucs könyvet és egy igazi nagyon puha szőrös kisvakondot kapott, meg egy mikulás csomagot.
Érdekel ez a szőrkiszedés… fáj??mennyibe kerül fullra? Egy bikini mennyibe kerül véglegesen és mennyi idő kell hozzá?
Melódia!
Tényleg nem vagy fáradt meló mellett? Hamar belejöttél? Pistike kispasisabb lett
Timi!
Ez a lézergravírozás mennyibe kerül? Gratula Dóri alvásához!
Juborka!
Tuti a hajad!!! Szép a színe is. Kata is elvan a szempillaspirállal stb. de az a baj, hogy egy idő utéán kostólgatja. Nagyon helyes Jazi.
Bettus!
Szépek vagytok ti is. Sokat változott Kittike!
Zsuzsi!
Én a lázat hónaljban mértem mindig is, vhogyan ez a végbeles dolog nem nekem való…
Meg hagyatkoztunk a kezünkre. 38 körül már adok kúpot, főleg ha lefekvés előtt van a magasabb hőm. Volt, hogy hajnalban tüzelt a gyerek, na akkor megint adtam neki, de lekopogom, eddig 2x oltás után, meg ezenkívül vagy 2x adtam neki Germicid C kúpot. Aztán beszereztem a Panadol szirupot a fogzás kezdetén. Egy hete kaptuk meg a 15 hós oltást, de eddig szerencsére nem volt gond. Doki mondta a beadás utáni 7-10nap lehet nátha stb…
Kata 3. hónapja kapja a vasat, nemsokára befejezem (aktiferrin cseppek napi 20 + hozzá 5 csepp (többet szoktam) cebion). Januárban megyek kontrollra.
Réka bátor volt a mikulás mellett, Kata elsírta magát.

[/url]