Sziasztok!
OFF:
Névtelenke!
Magánvéleményem lehet nekem is, nem

? Egyébként mindkét oldalról nézem a dolgot, legalábbis erre utaltam azzal, hogy 'állam bácsi' fizessen meg a hibájáért, ill. hogy én személy szerint nem örülök ennek.
Több ismerősöm is van, akit érint a dolog, sőt egyiküknek én hívtam fel a figyelmét erre a 'lehetőségre'!
Sasha!
Ha elolvasod figyelmesen amit írtam először, akkor ott van az az apróság, hogy 'az itt lévők nagy részét nem érinti'. Az én értelmezésem szerint ez azt jelenti, hogy vannak itt második, harmadik, akárhányadik babájukat várok IS ÉS első babájukat várok IS. Egyébként eddig észre sem vettem a táblázatban, hogy hol szerepel az előző babócák száma, de most már ezt is megtaláltam

. Összeszámoltam 44-ből 14 olyan nevet találtam, ahol szerepel, hogy már van baba. Tehát akkor igaz, hogy nagy részt nem érint

.
És egyetértek azzal, hogy ami jár, az jár, szóval nem szégyellem magamat, csak úgy gondolom, hogy ennek a hibának együtt isszuk meg a levét. Azok is akik akkor vállaltak babát és azok is akik csak később. És ezért nem tetszik ez az egész.
Egyébként köszönöm a 'jókívánságot' így ismeretlenül, illetve azt, hogy egyetlen mondatom után minősíteni tudsz

.
Kikerestem a publicisztikát, amit olvastam ezzel kapcsolatban és gondolom van valami igazság benne:
'A Legfelsőbb Bíróság laikus számára is áttekinthetően korrekt ítéletei három évre visszamenőleg havi 6700 forint jövedelempótlékot ítéltek meg három felperesnek. Ez az összeg ennek alapján lényegében mindenkinek jár, aki bár gyesen volt a kérdéses időszakban, nem kapta meg. Legalábbis jogi forma szerint nem. A valóságban a helyzet bonyolultabb. Aki gyermekgondozási segélyen volt, ez idő alatt is felvette ezt a pénzt, hibátlanul, csak azt akkor nem jövedelempótléknak nevezték, hanem összevont gyesnek. A hivatal elfelejtette hatályon kívül helyezni a régi jogcímet, így ugyanaz a pénz e hiba miatt kétszer járt volna. Kevéssé elítélhető módon csak egyszer fizették ki. '
De szerintem ezzel kapcsolatban menjünk át a megfelelő topikba, ne foglaljuk itt a helyet. Ez a topik nem erről szól, maradjon meg annak, ami a címe

!
Kitty!
Nekem is van barátnőm, aki abban az időszakban szült és mindig csodáltam, hogy tudtak akkor egyáltalán létezni. Ráadásul egyik ismerősöm ikrekkel... Szóval nem volt könnyű az biztos.
Fiona!
Ne rágódj ilyen butaságokon, hogy lehet, hogy nem is lesz baba! Fő a pozitív hozzáállás

! Abból kell kiindulni, hogy minden rendben lesz. Egyébként ahogy látom, már a 12. héten vagy, a babona addig tart

.
Én a 11. héten mondtam meg a munkahelyemen és van egy gyönyörű kisfiam!
Bocsánat a hosszú OFF-ért mindenkitől!
Üdv, Virág