A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Én úgy tudom hogy az 6 inszemet mindig meg kell csinálni .Ez a legrosszabb a lombikos programban,mert ezzel a teherbe esésre nagyon kicsi az esély.De ez sokkal olcsóbb és a TB támogást így lehet megkapni.Utána ha ez nem működött jön szóba a lombik téma (azt is 5 vagy 6 alkalomig támogtja a TB,mert ez nagyon drága)
Lehet hogy én vagyok nagyon optimista ,de szerintem az a dokumentum film( nem jut eszembe a címe) amit sokszor adtak a TV-ben és moziban is ,jelentősen megváltoztatja az emberek véleményét.Én akkor sem hiszem hogy a gyerekre ujjal mutogatnak hogy "lombikos he-he"...,mert nem arról beszélek hogy fűnek fának elmondanám hogy hogy is fogant,de a barátaim és a családom biztos hogy ebből nem csinálna gondot.A mai világban annyi "csodát" művelnek az orvosok és szerintem ez az egyik legszebb "csoda". A világ és az emberek változnak ,régen biztos csodabogárnak hitték az ilyen babákat ,mert azt gondolták hogy egy üvegben fejlődik ki 9 hónapig...?!!de ez tudtatlanság ...
zsebi

Zsebi Kép
A 6 inszemet azért nem minden esetben kell megcsinálni. Nálunk ha a párom sejtszáma nem változik, akkor azonnal megyünk lombikra.

A film: Sejtjeink. Szerintem is sokak felfogására lehetett hatással.
5 lobikot végeznek tb támogatással. De a gyógyszerek árát sem az inszem, sem a lombik alatt nem támogatja/fizeti a tb, neked kell.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi:Hát ezt örömmel hallom.Mert az a 6 inszem nagyon sok kitartást igényel ,hiszen 1-2 évig állandóan keseregni kell ha megjön a "mikulás"...

Azt szeretném kérdezni ,hogy tudtok e ajánlani jó nőgyógyászt (esetleg a MÁV kórházban?) ,szeretnék elmenni hormonvizsgálatra ,mert van hogy 3 hónapig se jön meg a havim ...ez nagyon aggaszt .Régen pedig hogy örültem neki :-))))
zsebi

Olici!
Nem akarom azt mondani, hogy sajnalom, mert azt mar annyian mondtak elottem... es magambol kiindulva: inkabb irigyeljenek, mint sajnaljanak, nem igaz??? Otthonrol kuldok neked vmi izgi kepet, itt a meloban nincs fennt a gepen.

Az elmondassal kapcsolatban...szerintem is csaladja valogatja...en pl anyukamnak biztos elmondanam, fogna a kezem es mindenben mellettunk allna. En ugy erzem, ha nalunk ilyesmi lenne en donornak nem a sogoromat valasztanam...eloszor is, mert nem akarnam, hogy tudjak, meg egyebkent is...aztan csak gondot okoz, hogy ki hogyan nezi majd a gyereket...a sogorom, az anyosomek. Mindig azt figyelnem ha a karjaba veszi, hogy nem latja-e sajatjanak.
A noveremtol regebben kerdeztem kihordana-e nekunk egy gyereket, ha nekem nem lehet, azt mondta igen.Tudod, nalunk mindenki teherbe esik a csaladban, marcsak ha a kezet megfogjak.Furcsa, most hogy belegondolok, megis meggondolnam. Hogy veszem el tole a szules utan?Szoval, lehet, hogy jobb is, ha idegen lesz a donor, nem?
Mindenkivel max egyetertek, aki azt mondta, hogy ugyis a neveles es a szeretet szamit. Hallottam mar ilyeneket is:"nem az szamit, hogy ki tolta le a gatyajat..."
En is ugy gondolom, hogy szulo az, aki ejjel az agya mellett ul, ha lazas a gyerek, konnyezik az ovodai szerepeken es sult krumplit csinal este 10-kor.Kép
Regebben olvastam egy konyvet "A harmadik iker" volt azt hiszem a cime, az is arrol szolt, hogy a kornyezet es a neveles befolyasolja a gyerek szemelyiseget es nem a genek.
-szoszi-
szoszi

Zsebi Kép
a 6 inszemet 6 ciklus (jó esetben fél év) alatt meg lehet csinálni, nem tart 1-2 évig.
A ciklushosszod miatt mindenképpen menj el, mert ez amit írtál, egyértelműen hormonproblémára utal. hormongond mellett a terhesség vállalása is kockázatosabb, mert nagyobb az esély a vetélésra. Mindenképpen vizsgálatasd ki magad.
Sajnos a MÁVban nem tudok segíteni, korábban én is odajártam, mert ott szerettem volna szülni, de a problémáink miatt olyan orvoshoz mentem, aki jobban átérzi a babára várók gondjait.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Magika,
ne haragudj, hogy belekotyogok, de Orsinak igaza van...Mostmar en is tudom, hogy "boldogok a tudatlanok", nalam minden ugy kezdodott, hogy elmentem az orvoshoz, hogy minden rendben legyen es fejest ugrottama a temaba hogy mire oda kerulunk mar mindent tudjak. Ez 1.5 eve volt es most itt vagyok. Szoval, hagyd a fenebe, nem kell mindent tudni. Kepzeljetek, az orvosom azt mondta a vetelesem kapcsan, hogy az iskolazottabb, olvasottabb noknel nagyobb a vetelesi rata, keszult errol vmi tanulmany. Hittetek volna?

Olici!
Ez most csak a tied: Kép.

Es hidd el, ilyenetek lesz:Kép

Latod, nem nyugodtam, mig nem "inteztem" neked vmi szepet...
-szoszi-
szoszi

Orsi: Akkor megadnád nekem a a dokid elérhetőségét?
Nem ragaszkodom a MÁV-hoz ,csak az én dokim a Schöpfmerei-ben van és oda utálok bemenni vérvételre.Olyan embertelen az a hely.A dokim meg megrántja a vállát ha mondom hogy kimarad a menzeszem..... most megnéztem milyen gyógynövény teákkal lehet hatni a petesejt érésre és ki is próbálom.Eddig a teák mindig bejöttek ,jobban mint a gyógyszerek.
zsebi

Dobj egy mailt magánba.
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szöszi Kép
Bár nem nekem szólt... de olyan jót mosolyogtam a bukfencező pelusoson Kép nagyon aranyos Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok Kép
Megérezettek a párom leletei... nincs herevisszere, legalábbis az UH-n nem látszódik semmi. Akkor viszont nem tudom, hogy mi okozza az alacsony spermaszámot. Még a hormoneredmények vannak hátra, aztán passsz. Bíztam, hogy kiderül, hogy az van, és megműtik, és minden rendben lesz... de lehet, hogy akkor még kutatunk egy darabig... kicsit szomorkás lettem
Akkor már csak azt nem értem, hogy mit tapintott ki mindkét andrológus herevisszér gyanánt.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Ne keseredj el!
Majd csak kiderul, hogy mi a baj es tuti tok hamar majd megoldodik. Kép
Nem lehet, hogy csak szuk nacit hord? Vagy meleg vizben csucsul a kadban este?
Az nagyon rossz hatassal van a herekre es megoli a kicsi spermakat. Kép

Magi
Vendég

Magi Kép
Ez nálunk ennél hosszabb történet, folyamatosan rosszak az eredményei, így ilyen akkut dolog nem befolyásolhatja.

Elkeseredve nem vagyok, bíztam, hogy már tudjuk mi a probléma oka.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Tuti ki fog derulni nemsokara. Kép
Csak legy turelemmel.
en nagyon drukkolok nektek. Kép

Magi
Vendég

OrsiKép
Szerintem a hormonok rendetlenkednek, de azt meg gyogyival tudják kezelni. Szerintem örülj neki, hogy nincs viszér, mert itt még senki férjének eredménye nem javult a műtéttel.

PumukliKép
Nagyon sajnálom, de ezt műtéttel ki tudják metszeni, és kezelhető, és lehet babád utánna.

MINDENKI MENJEN HAZA, MERT EZ A SOK ROSSZ HÍR ELÉG VOLT MÁRAKépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lanyok,
lassan en is megyek, mara eleg volt tenyleg. (en holnap is dolgozom)
Csak annyit szerettem volna mondani, hogy a kis kepeimet mivel ide betettem oket, mostmar Ti is tudjatok hasznalni, es ez is volt a cel!!! Olici tegnap szepen leirta hogyan kell! Tarkabbak lesznek az uzik. Majd igyekszem meg sokfelet beirni ide.
Szoval: Hasznaljatok egeszseggel!
Es akivel hetvegen nem "futok itt ossze".
mindnekinek KELLEMES HETVEGET : Kép , Kép , Kép , Kép , Kép , Kép .

-szoszi-
szoszi

En is jo hetveget kivanok mindenkinek, na meg nagy kitartast.

Szoszi nagyon jok a kepecskeid. Imadom Őket. Kép

Puszi mindenkinek

Magi
Vendég

Kedves Erazmusz és kedves Pumukli!
Nagyon köszönöm a privátban írt maileket.
Mindkettőre válaszoltam, de valami baki lehet a freemaillel, mert az elküldött üzenetekben nem jelenik meg.

Köszönöm a segítőkészséget és tájékoztatást.

Lányok!

Én csak néhányszor olvastam bele az itteni fórumozásba, de erőszakkal próbálom is lebeszélni magam róla, hogy résztvegyek benne, hiszen tuti, hogy pszihésen nagyon rosszul befolyásol, ha egyfolytában ezen jár az agya valakinek és csupa rossz (addig soha nem hallott) gátakról, nehézségekről olvas.
Orsi boldog tudatlanság néven emlegetett állapota tényleg jó lenne.
Ugyanakkor tusom, hogy nagy segítség vagytok egymás számára, de próbáljatok meg lazítani és ne csak a baba kérdésre koncentrálni.
Remélem senkit nem bántok meg soraimmal, mert szerencsére én (még?) nem tudom, milyen hosszú hónapokat éveket várni és sok problémával szembesülni.

Kikapcsolódás!!!
Edina
Edina

'Túl jól ismerlek'- mondják gyakran a nők párjuknak, általában nem épp dícsérő felhanggal. De valóban jól ismerik a nők a férfiakat? Egyáltalán, kinek mi a fontos tudnivaló egy bizonyos férfival, vagy általában a férfiakkal kapcsolatban? Az itt következő adatok talán nem lényegesek. Mivel statisztikai adatok, nem is biztos, hogy igazak minden férfira. De érdekes ezt is tudni, és szinte biztos, hogy ezeket a tényeket a férfiak sem tudják magukról.

Az átlagos mennyiségű ejakulátum egy teáskanálnyi, nagyjából 3 ml. Ebben 300 millió spermium van. Az ondó kilövellési sebessége 45 km/óra, de a spermium mindössze 18 centimétert képes megtenni óránként. A petesejtig vezető út 7-10 centiméter. Egy átlagos férfi élete során 7200 alkalommal ejakulál, ebből mintegy 2000 esetet önkezének köszönhet. Az önkielégítést bevalló férfiak aránya egyébként 60%.

A 7200 ejakulátum összmennyisége hatvan liter, ami nagyjából egy fél fürdőkádnyi mennyiség.

Egy adag ondó tápértéke 7 kalória, íze a táplálkozástól függ. Tejtermékektől inkább kellemetlen, a savas gyümölcsöktől, valamint az alkoholtól kellemes íze lesz.

Az átlagos pénisz mérete 8 és fél centi, ami izgalmi állapotban 13-16 centire nő. A legkisebb mért pénisz 1,6 centiméter (arról nem szól a fáma, hogy ezt erekció közben mérték-e), a legnagyobb 29 centiméter. Az 'átlagos' péniszméret felfedezésének köszönhető, hogy a szabvány óvszerek túl kicsik, avagy lötyögnek bizonyos férfiakon. A legnagyobb pénisszel rendelkező élőlény a kék bálna, 3 méter 40 centivel.

Az újbóli erekcióról szóló adatok mutatják a legnagyobb eltéréseket: két merevedés között eltelt idő 2 perc és két hét között változhat. A spontán erekciók száma napi átlagban 11, ebből 9 alvás közben következik be. A pénisz vérkeringése fokozódik levendula, édesgyökér illat hatására, valamint csokoládé, fánkok elfogyasztásától.

A férfiak leginkább ősszel és kora reggel kaphatóak a szexre.
Névtelen

Kép Kép Kép Remélem tetszik! Kép
Névtelen

Sziasztok!
Hű mennyi rossz hír, mit is mondjak...

OLICI:ne szomizz, tudom ezt könnyű mondani, tudom milyen amikor az embernek a szemébe mondják a lehetetlent. Mégsem szabad feladni. Elég alaposnak tűnt amin átestetek és a krio elég neves intézmény, de ha van rávaló, akkor ne habozzatok másik véleményt is meghallgatni. Ha a másik vélemény szerint hajszálnyi esély van a biopsziával jót kinyerni, akkor én megpróbálnám. Most hagyjatok kis időt magatoknak amig megnyugszotok, hogy higgadtan tudjátok megtenni a köv lépést. És akkor még ráértek barátkozni a gondolattal, hogy mit szeretnétek, az örökbefogadást vagy hogy te hordod ki a donoros magzatot. Mindkettő hatalmas és bátor döntés. És ne hidd, hogy ettől kevésbé lesz az a baba a férjedé, tudom leginkább őt kell meggyőzni meg támogatni. De persze nagy falat lenyelni ezt Neked is, hisz a férjed tulajdonságait szeretnéd látni abban a gyerekben. Az egy dolog hogy biológiailag ki az apa, a belső tulajdonságok nagy része nevelhető, és én hiszem, hogy félre lehet nevelni az orvos-ügyvéd páros gyermekét ugyanúgy mint egy börtöntöltelék kőműves-vécésnéni gyereke is lehet angyali teremtés ha jó kezekbe kerül. És azt hiszem eredendően minden csecsemő jó és magunk neveljük belé a félelmet, a vigyorgósságot, a szorgalmat és szinte mindent.
Sok sok erőt és kitartást kívánok és mindent csak közös egyetértéssel csináljatok, és ne feledjétek el, úgy házasodtatok, hogy egymást válaszottátok. A választásodban befolyásolt volna ha ezt tudod? Engem nem, én ugyanúgy Őt szeretem és akármi is történhet én vele akarok maradni. Kívánom, hogy ti is így érezzétek.

Elmondani vagy nem mondani.... Nos én is sokáig titkolóztam. Nálunk egyéb okok is voltak, anyum nem volt jól. Amikor rendbejött és én már pontosan tudtam mi a bajom, mi a megoldás rá, akkor elmondtam anyuéknak, hogy min mentem keresztül, mindezt egy gyerekért. Persze mélyen hallgattam a párom bajáról, és megmondtam nkeik, hogy tartsák féken a nyelvüket mindenki és anyósomék előtt is. Ugyanis ők a másik verziót tudták meg, miszerint a kisfiukkal vana baj, nem hazudtunk egyik félnek sem, csak kozmetikáztuk kicsit. És minden szülő tudta mi van velünk, küzdünk a gyerekért, lombik, és nagyon de nagyon szorítottak nekünk. És nem kellett részletekről beszélni csak ha akartam, és nem kellett menni látogatóba csak ha úgy éreztem és a hova mentek hol vagytok miket csináltok kérdésnél sem kell füllenteni. Jó és megkönnyebbült érzés volt, hogy tudom többet nem kérdezősködnek és nem hoznak föl mintaeseteket hogy a kicsodának unokája született és néznek kedves bociszemekkel,h ogy nem akarsz-e nekik mondani valami hasonlót. Onnantól, hogy elmondtuk kicsit izén is érzetem magam, merthogy miért rontom el másnak a reményét örömét, és mégis azt mondom ebben a szituban annyi lelki teher esik ránk, ha így egy kicsitől is megszabadulunk akkor megéri. Önző érv de elég volt már, és a lelki gyógyulás részének éreztem ha el bírom mondani bőgés nélkül...
Beával ellentétben nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak a lombik megtudásáról,. Persze halandó Kép embernek nem mondtuk el, de orvosnak igen, fontos is hogy tudják. PL a fogorvosnál előjegyzési idő és nekme a lombik előtt ki kellett műtenia bölcsességfogaimat, és erre volt egy hónapom öszvisz 3 fogra gyógyulással mindennel. És előrevett, hogy nehogy a fájdalomcsillapító, mega kiműtés után antibiotikum összezavarodjanak a lombikos szurikkal. Az allergiás orvosom utánanézett direkt, hogy olyat adjon ami mellett terhes lehetek és ha mégsem akkor a lombikos dolgokkal sem akad össze, szóval én úgy éreztem alaposabbak, nem vesznek annyira egy kalap alá másokkal. De nem mondom el szomszédnak mert semmi köze hozzá, az ovodában iskolában sem fogják tudni. Ha már értelmes a gyerek, akor neki viszont elmondom, hogy tudja mindent megtettünk és megteszünk ésrte és számíthat ránk bármiben, és higgyen a tudományban és hátha majd ez az infó indítja őt el egy irányba, vagy legalábbis jobban értékeli az életet, és ha majd ő az unokánkon munkálkodik akkor legyen észnél. Mert lesz nekünk még unokánk is, én hiszek benne. Kép)))
Jó hétvégét kívánok Optihurki
hurki

Hurki lesz unokád , ebben biztos lehetsz!KépKépKép
Kele

Születésnap
Kategória: Pikáns

Józsi bácsi a 85. szülinapját ünnepli magányosan. Egy pohár itókával a kezében lenéz a lábára és így szól:
"Isten éltessen kedves lábam, te is ma lettél 85 éves, köszönöm hogy cipelted a súlyomat, elvittél mindenfelé amerra csak akartam."
Ez után egy kicsit feljebb tekint és így szól:
"Isten éltessen téged is kedves térdem, te is ma lettél 85 éves, köszönöm, hogy cipeltél és te is segítettél eljutni mindenfelé amerre csak akartam. Nagyon köszönöm."
Tekintete még egy kicsit feljebb kalandozik és így szól:
"Vili, Vili! Ha élnel, ma lennél 85 éves!"

Pista bácsi és Józsi bácsi a nemi életükről beszélget. Azt mondja Pista bácsi:
- Komám, én már sajnos nem vagyok a régi. Örülök, ha havonta egyszer képes vagyok a feleségemet elkapni.
- Velem nincs semmi baj. Hetente kétszer-háromszor simán összejön a dolog.
- És hogy csinálod?
- Van egy titkom. Minden nap megeszek egy kiló rozskenyeret, ettől aztán olyan fickós leszek, hogy még a legyet is röptében...
Pista bácsi teljesen felvillanyozódik, és már rohan is a pékségbe:
- Kérem az összes rozskenyeret, ami csak a boltban van!
Az eladó kicsit furcsán néz rá, de azért előszedi az összes rozskenyeret. Megkérdi a vevőtől:
- Egészben kéri, vagy szeletelve?
- Mi a különbség?
- Igazából semmi, de ha felszeletelem, akkor hamarabb megkeményedik.
Erre Pista bácsi felkiált:
- Hogy lehet, hogy csak én nem tudtam róla eddig?

Egy nő bemegy a bárba, letelepszik az egyik bárszékre és egy hangos koppanással lerak a pultra egy vibrátort. A bár közönsége elcsitulva követi az eseményeket. A csapos pókerarccal megkérdi:
- Mit adhatok?
- Nekem egy gin-tonikot, a barátomnak meg 4 ceruzaelemet.

Fiatalok gyónnak nagy ünnep előtt. Bejön egy fiú, sorolja a bűneit és közéjük illeszti:
- Hegedültem.
A pap nem érti, de nem szól közbe. Amikor végzett, elégtételt szab ki, feloldozást ad, elbocsátja. Jön a következő fiú, és ő is említi a "hegedülést". Ez így megy tovább, mikor betérdel ötödiknek egy lány is:
- Atyám, meghegedültek.
A pap kilép a gyóntatófülkéből:
- Vonósnégyes, vissza!

Az idős kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzről van szó!"
Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
- 165.000 dollárt - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra.
Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte:
- Asszonyom, meglepett mekkora összegű készpénzzel rendelkezik... Megtudhatnám, honnan van a pénz?
- Fogadésokból - felelte az asszony.
- Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
- Hát, például fogadok Önnel 25.000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek. - felelte az idős hölgy.
- Hahaha - nevetett az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
- Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
- Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
- Mivel jelentős összegről van szó - mondta az idős hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
- Természetesen - felelte az elégedett elnök.
Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentős időt töltött a tükör előtt, ellenőrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
- 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadragját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idős hölgy egész közelről rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
- Nos, rendben - felete az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
- Mi a fene van az ügyvédjével?- kérdezte az elnök.
- Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.

Egy nap az indián harcos meglátogatta a törzsfőnököt kérdésével:
- Mondd, törzsfőnök, hogy kapjuk nevünket?
A törzsfőnök leül a tűzhöz, és beszélni kezd:
- Az nagyon egyszerű. Mikor gyerek megszületik, törzsfőnök kijön kunyhóból és szétnéz prérin. Amit törzsfőnök lát, gyerek neve lesz. Ha törzsfőnök kinéz és futó szarvast lát, gyereket hívni Futó Szarvasnak. Ha törzsfőnök szétnéz prérin és lát zuhanó sólymot, gyereket hívni Zuhanó Sólyomnak. De mondd, Két Kutya Baszik, miért kérded?

A feleséghez megérkezik a szerető, de mielőtt belekezdenének a házasságtörésbe, az asszony így szól:
- Drágám! Takarjuk le a papagájt, mert a múltkor is majdnem lebuktatott bennünket!
Így is tesznek, majd a férfi új ötlettel áll elő:
- Kedvesem! Kitaláltam egy új pózt! Te letérdepelsz, én felugrok a csillárra, belengek, majd az asztalon dobbantva mélyen beléd hatolok hátulról!
Mire a papagáj:
- Nem érdekel ha a nyelvem is kivágjátok, de ezt akkor is látni akarom!

A szex a legpraktikusabb módja a súlyleadásnak. Tekintsük át, milyen cselekedetekkel mennyit fogyhatunk:

Ruha levétele
A beleegyezésével.....................12 kalória
A beleegyezése nélkül.................187 kalória

A melltartó levétele
Mindkét kézzel.........................8 kalória
Egyik kézzel..........................12 kalória
Egyik kézzel, miközben pofoz..........37 kalória
Szájjal...............................85 kalória

Gumióvszer felhúzása
Erektált céltárgyra....................6 kalória
Erekció nélkül.......................315 kalória

Előjáték
A csikló megkeresésével................8 kalória
A G pont megkeresésével...............92 kalória
Egyikkel sem törődve...................0 kalória

Aktus közben
A partnert megemelve..................12 kalória
A padlóra fektetve.....................8 kalória

Pozitúra
Misszionárius póz.....................12 kalória
69-es póz fekve........................8 kalória
69-es póz állva......................112 kalória
Bevásárlókocsi póz...................216 kalória
Olasz csillár póz....................912 kalória

Orgazmus
Valódi...............................112 kalória
Színlelt.............................315 kalória

Utójáték
Az ágyban fekve maradni...............18 kalória
Kiugrani az ágyból....................36 kalória
Megérteni, miért ugrott ki az ágyból.816 kalória

Második erekció produkálása
16 és 19 éves kor között..............12 kalória
20 és 29 éves kor között..............36 kalória
30 és 39 éves kor között.............108 kalória
40 és 49 éves kor között.............324 kalória
50 és 59 éves kor között.............972 kalória
60 éves kor felett..................2916 kalória

Öltözés
Csendben..............................32 kalória
Sietve................................98 kalória
A férj ajtónyitását hallva..........1218 kalória
Névtelen

Nekem nagyon tetszettek a viccek Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lanyok!
Ma jo hirekre ebredtem...Kép
Most jovok uh-rol, es egy 22mm-es tuszovel dicsekedhetek!!! Na, mit szoltok?
Cat, beloled a profeta beszelt ahanyszor velem kapcsolatban megszolaltal.Ez is osszejott. Ugyhogy kerlek most mondd szepen, hogy ebben a honapban sikerulni fog, es mire hazajovok a nyaralasbol mar 2 csikos teszteket garmadat fogom produkalni!!!
Mar olyan regen ereztem azt amit most, hogy eselyunk lehet ra!!!Olyan jo...
Lanyok, nezzetek milyen szep nap lett ez a mai...mindenkinek szivbol hasonlo jokat kivanok!!!Kép

-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Zsebi!

Milyen teákra gondolsz?
Én is hasonlo cipöben járok, ha van kedved irj az e-mailomra. dneancsa@freemail.hu

Köszi
névtelen

Jaj szoszi! Én nagyon drukkolok neked! Látod, nem kell úgy elkeseredni, megmondtuk, hogy nő még azKépKépKép Nagyon nagyon szorítok! Az meg külön jó hogy mentek nyaralni, pihenten még ez is egyszerűbbKépKépKép

Kele
Kele

Sziasztok!

Már megint nem tudtam visszaolvasni az irományokat, de kinyomtattam és majd otthon.
Velünk semmi különös, "már megint megjött...", Új ciklus, új remények.Kép Próbálom magam nyugtatni, hogy ez még csak a második esélyes hónap volt és nem jelent semmit, hogy nem lettem babás, de néha elönt a depi egy-egy pillanatra. Hőmérőzés felfüggesztve, aminek a párom jobban örül mint én. Szerintem őt jobban stresszelte a dolog.Kép Jövő héten jönnek az új ablakaim, köművesek és egyéb nyalánkságok, már megint takaríthatok.Kép Majd megint benézek, de mire reagálnék a dolgokra, már semmi nem aktuális, mert le vagyok maradva egy fejezettel.Kép Legyetek jók és drukk mindenkinek!

Egcsi
egcsi

SzösziKép
Annyira boldog vagyok, hogy bejött amit mondtam. Látod 4 nap alatt több mint négyszeresére nőtt a tüszőcskeKépKép Ebben a hónapban olyan kis vidám voltál, biztos, hogy össze fog jönni. Csak hancúrozzatok jó sokat a napokbanKépKép

IlduciKép
Te vagy a viccelős ? Kinevezünk a Ma megint megjött topik humor felelősévéKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

REmelem mindenkinek jo volt a hetvegeje. Kép

Szoszi!
nagyon nagy drukk neked. Kép
Telepatiaval meg energiat is kuldok. Kép
Vendég

Sziasztok!

Mit tudtok Karmenről? Úgy el van tűnve.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

EdelweissKép
Csak annyit tudunk, hogy augusztus elejéig kórházban van, mert el kezdett vérezni. Szerencsére a babóca jól volt utánna, de feküdnie kell.

Remélem Ti jól vagytok!!!!! Testvérkét nem terveztek ?

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat

Írtam neked levelet, ha van időd, olvasd el légyszi!

Remélem lányok, ez a hét már jobb lesz egy kicsit, mint a múltkori!Kép

Orsi
Nincs visszér? Na, ez érdekes. Rátok is igaz, hogy nem akarjátok még valakinek megmutatni? Amit az egyik doki nem lát, még nem biztos, hogy a másik sem látja.

Mi most kezdjük a harmadik inszemes ciklust, az előző kettő sajnos sikertelen volt. A doki nagyon szeretné mind a hatot megcsinálni, én meg nagyon nem szeretném, mert szerintem a mi esetünkben felesleges időhúzás. Úgyhogy még harcolok vele.

Bea
Bea

Szep jo reggelt!
Mindenkinek koszonom a biztatast es hogy velem orultetek!
Mint mar irtam szombat reggel 22mm-es volt a tuszo...Ez mar eleg nagy, igy megrepedhet? Szerdan megyek meg uh-ra megnezni.
Vasarnap delben szurt meg fajt a jobb oldali petefeszkem(azon van a tuszo).Gondoljatok, hogy ez azt jelenti, hogy merepedt, vagy lehet mas is? Mert a homersekletem nem valtozott, 36,5-36.6 volt, ma reggel 36.7.
Akcioztunk szombaton es vasarnap is.Mondjatok vmit.
-szoszi-
szoszi

Szoszi!

A vilag osszes drukkja most a tied.
Igy tuti sierulni fog. Kép
Legalabbis remelem. Kép

Oriasi drukk! Kép
Vendég

Bea Kép
ez már az n-edik doki aki megnézte (bár UH-val ő az első... nem tudom mi legyen). Ha megjön a vérvizsgálat eredménye, akkor visszamegyünk a doktornénihez, és megbeszéljük, hogy hogyan tovább. Ha a hormonjaival is minden OK, akkor komolyan nem tudom, hogy hol lehet a baj... akkor valószínűleg kutatják még tovább.
Az inszem miatt meg harcolj csak a dokival. Tudom milyenek az eredményeitek, így kicsit én is feleslegesnek érzem. Olyan, mintha minket küldenének inszemre... felesleges. Catnél (ahol a férjének igazán sok ficánkája van) sem sikerült, akkor minek tizedannyi spermiummal próbálkozni?

Szöszi Kép
a 22 mmes tüsző már megrepedhet, a szex is segít neki ebben. A hődnek elvileg lassan akkor emelkednie kellene. Változásnak meg az egy tized is változás. Szabályosan méred?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Hogyan kell szabályosan mérni a hőt? Okosítsatok ki légyszi .

köszi
Zsebi
Zsebi

SzösziKép
A vasárnapi szurkálás lehetett a tüszőrepi. A 20mm feletti tüsző már bármikor repedhet. Szerdán már nem fog a doki semmit látni, reméljük. A hőd is jó, szerintem megrepedt, lassan elindul felfelé. Az 1 tizedes emelkedés is emelkedés, nem rögtön ugrik fel 37-re.
Kísértetiesen hasonló a ciklusunk. Mi pénteken, és vasárnap este akcióztunk, mert 36,5 volt a hőm. Ma reggel már 36,6 tehát 1 tizeddel emelkedett.

BeaKép
Válaszoltam.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Mi is próbálkozunk rendületlenül egy kisbabán, de az elmúlt 5 hónapban nem történt semmi. Hamarosan kiderül, hogy ez a ciklus hogyan végződik. Viszont mondtam a páromnak, ha most sem, akkor megyünk és megvizsgáltatjuk őt is. Azt szeretném kérdezni, hogy tulajdonképpen mi történik az andrológusnál? Hogyan történik a vizsgálat? Minden részlet érdekel, mert szeretném felkészíteni a páromat, hogy ne érjék váratlan dolgok és ne féljen/izguljon miatta.
Köszönöm szépen a válaszokat és Mindenkinek jó babásodást kívánok!
Mella
Mella

MellaKép
Szerintem először csak a spermáját nézessétek meg, ahhoz csak ejakulátumot kell biztosítania. Ha jó az eredmény akkor nem kell kitenni egy "matatásnak" is, mert az azért megterhelőbb. Ez végbélen keresztül történik, amíg a párod négykézláb áll.
A Krioban mondta a doki, hogy nyugodtan bentmaradhatok a vizsgálatnál, de nem voltam rá képes, hogy végignézzemKép.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Hat ezt nem is tudtam. Kép Szegenyek! Kép
En sem lettem volna kepes ra, hogy vegignezzem.

Magi
Vendég

Sziasztok,
szép jó reggelt és hetet mindenkinek!
Szöszi Kép
Szerintem is esélyes, hogy amit éreztél az már a tüszőrepi volt.

Nekem holnap kéne (nem) megjönnie, hát kíváncsi vagyok nagyon Kép Legszívesebben ma csinálnék tesztet, de szerintetek nem lenne korai?
Nem is figyeltem, hogy kb mikor lehetett a tüszőrepim, és nem is hőmérőztem. Sikerült abszolút lazára venni a figurát Kép

Tinka
tinka

Mella Kép
Csatlakozom Cat-hez. Először csak ondóvizsgálatot csináltassatok. Ha azzal minden OK, akkor nem kellenek további vizsgálatok.

Zsebi Kép
ugyanabban az időbe minden nap (hétvégén és ünnepnapokon is Kép), hüvelyben/popsiban, higanyos hőmérővel 10 percig, mindennemű mozgás előtt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

OptihurkiKép
Nagyon szépen köszönöm a soraidat. Te szavakba öntötted azt, amit érzek.
Átbeszéltük és úgy döntöttünk, hogy várunk egy kicsit, míg a nagy hullámok lecsendesednek. Aztán megcsináljuk még 1x a vizsgálatokat nála, mert veszteni nem vesztünk semmit, ennél rosszabbat mondani nem tudnak, legfeljebb jobbat.
A Krio-hoz mennénk legközelebb, most egy megyei kórházban voltunk. Tudtok olyan infót, hogy kell-e oda beutaló, vagy az utcáról is be lehet sétálni (időpontkérésre)?
Végeznek-e hormonvizsgálatokat, genetikai vizsgálatot ott helyben, vagy azért külön el kell menni máshová? Milyen árak vannak?
Vagy ha tudtok egy korrekt helyet ajánlani, azt is szívesen veszem.
Szülőknek még nem döntöttük el, hogy elmondjuk-e. Van, ami mellette szól, van, ami ellene.

SzösziKép
Ezek a képecskék nagyon jók! Úgy feldobják a hangulatot! KépKépKép

Olici

Ui: Hétvégén láttunk egy gólyát a házunk fölött elrepülni. Az a baj, hogy továbbment. Még egy gólyafost sem dobott nekünk, pedig mi már annak is örültünk volna Kép
olici

Jaj de jo ez a sok biztatas!!!
Szoval, en nem tul szabalyosan merem, azaz szajban minden reggel.Tudom, hogy popsiban kellene, de igy kezdtem el a ciklus elejen es mar nem akartam valtoztatni.Viszont most jut eszembe, hogy a 12.-ik naptol Duphastont szedek.Az szerintetek nem befolyasolja a hot? Vki mintha azt mondta volna, hogy ha progeszteront szed vki, akkor a ho mar nem mervado, mert az mindenkepp emeli kicsit.Igaz ez?
Es meg egy izgi kerdes...Ha megvolt a tuszorepi tegnap, akkor matol mar hiaba akciozunk ugye, olyan mintha a szelben engednenk el, nem? KépVagy azert biztos, ami biztos essunk egymasnak ma is???

Cat!Jo lenne a "friss"-be is egyutt menni at, ha mar ilyen hasonloak vagyunk.
Tinka!Turelem meg a teszttel, bar tudom ez a legnehezebb!Viszont nagyon szoritunk!!!
-szoszi-
szoszi

Olici Kép
a Krioba nem kell beutaló. Felhívod őket a honalpon lévő telefonon, és simán be tudsz jelentkezni. A honlapon az is fennvan, hogy milyen vizsgálatokat végeznek el.
www.krio.hu

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SzösziKép
A Duphaston emeli a hődet, így nem mérvadó. De a szájban mérés miatt már amúgy sem értékelhető. Az sem jó szerintem ha túl sokat vagytok együtt, de szerelemeből persze nyugodtan, ha már nem bírtok magatokkalKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Szép és Kellemes napot Kívánok mindenkinekKép

Ritkán járok erre mostanában de azért be be nézegetekKép
Sajnos nekem Vasárnap már megint megjött,de nem csak a mensi de még egy herpesz is nőtt a számraKép na most aztán szépen nézek ki KépKépKép
Mi lett a táblázattal?Hova tünt?

Nagyon drukkolok értetek hogy sikerüljön minél hamarabb jó nagy pocakot növeszteniKép

OliciKép
A hétvégén felettem is körözött a gólya a Dunaparton de a franc a kuksi szemét nem tovább repült(másnap megjöttKép

Na nembaj a kövi hónapban papával bezárkózunk a mi kis pici szobánkba, és lessz ám ott nemulassssKépKépKép

Millió pusz mindenkinek
És nagyon szorítok mindenkinek

Alice
Alice

Szöszi Kép
A lényeget lehet, hogy még nem érted. Így ennyi idő után "bölcsen" mondhatom. Meg kell tanulni a szexet nem úgy felfogni, mert a gyerekgyártás folyamatát, mert akkor belefásul az ember a néhányadik ciklus után. Akkor kell szeretkezni, ha jól érzitek magatokat, függetlenül a hődtől, és a projekttől. Mert az állandó bizonyítást, és akarást a kapcsolatotok fogja megsínyleni.
Szájban teljesen felesleges mérned, mert nem mutat semmit. Így nem is 36,7 a 36,7, hanem bármi más lehet.
A duphaston megnyomja a progeszteron szintet,így emeli a hődet. (így egészen biztos vagyok benne, hogy a 36,7 hüvelyben magasabb lenne, és a tüszőrepi sem 36,5-ön lehetett). De hőmérőzni (szabályosan) érdemes mellette, mert sok babásnak mutatta jól a hőjét.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Húúú,hát akkor én hiába próbálkozom a hőmérőzéssel ,mert én digitálist használok és a szájban mérem.Ennyi erővel akkor akár a párom hóna alá is dughatom ....:-)
A digitális miért nem jó?
Zsebi

Kép
A digitális állítólag annyira nem pontos. De azért mérheted azzal is. Többen azzal mérik a topikon is. De a száj.... sajna nem jó Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: