Mérne, ha néha úgy érzem, hiába a férj, ha nincs idehaza. Te legalább mindig tudod, mire számíthacc. Na nem izélgetlek ám, csak hogy ne maradjak má' szótlan
Fejlődő Szilárd hurrá!!!
Kangi
2003.07.27 20:34
. Mondjuk nem lobog már rajta, az tény. De egyébként tényleg, márka-és fazonfüggő a dolog, pl. rövidnaciból van olyan Malinak, amit már 6 hónaposan is hordott, akkor még bermudának
. PriceOliver kombikból mindig egyel nagyobbat veszek, ált. a francia ruhákból is nagyobb kell, H&M-ből kisebb, amcsi, angol cuccokból szintén, KenguruGold pont jó, Mexx többnyire félre van számozva, inkább szemmértékre kell hagyatkozni. De ez szigorúan csak saját tapi
. És tényleg érdemes felélőni, mert akkor max. egy picit lóg a gyereken a cucc, legalább kényelmes
. 2003.07.27 20:42
. Nálunk Maca egy totál szűz kiságyba költözhetett be, Malacka is igen kímélte a bijomatracát
, kész csoda, hogy Macot sikerült összehozni
. 

! Ennyit még egy pasira sem vártam, mint erre a masinára... Hülye Olympus, kijön a gép márciusban, és Eu.-ban júliusban már lehet is kapni. Na de mindegy, lényeg, hogy itt van. 2003.07.27 20:49
Pedig akkor méga 74-es bőven j ó volt. Mosta 74-es szűken, a 80-as pont a 86-os bőven jó

Így 3 féle méretet is hord.
2003.07.27 21:04
2003.07.27 21:09

Csíkos Szilárd édi. Alvó Szilárd rendi!
2003.07.27 21:15
Nekem mondjuk erdekes modon, kb 1 honap mulva kuldtek a reszletekrol a csekket. Nem beszelve arrol, hogy meggyanusitottak, nem rgasztottam fel a reszletfizetesert az okmanybelyeget. Utalom oket!
Es delelott lesz, vagy mikor is? Timici, gyere te is, es akkor osszeereszthetjuk a fiukat
2003.07.27 21:17
Most mondjuk még idén kedves és aranyos voltam,d e tavaly mikor terhes voltam ő meg külföldön, képes voltam azért hsiztizni, mert nem hívott fel amint megérkeztek
Szigeten se voltunk még soha életünkben, nem tudom tetszene e nekünk, mivel mi leginkább az ilyen juventus rádió stílust szeretjük, illetve én azt szeretem, ő inkább aroxy+Ákos
de ha menni akarna azt hiszem én is csak nappalra engedném. Azt meg hogymenjetek csak ki egy napra Kangival támogatom
Én is megyek a következő versenyre Emmával az már tuti.
csak ne lennék olyan béna hogy nem tudok vezetni, akkor már most se ültünk volna itthon.
2003.07.27 21:21
De nálunk azért délután megy atv a nappaliban anyukámnál, és akkor úgy félig-meddig látjuk. Az én férjem alap esteben is 6-kor ér haza, úgyhogy a napközbenünk szerintem ugyanúgy alakul.
Aztán akkor még játszi picit a lányával én addig kutyát sétáltatok, vacsizunk, Emma fürdetés, etetés, kb 8-kor alszik, aztán már van időnk. 2003.07.27 21:26

De azért mégis ... 2003.07.27 21:32
De viszont ritkán szórakoztató
Egyszerűenmás típus, de nekem így jó
Kivéve mikor több órát könyörgök hoyg hétvégén mozduljunk ki
Mert hoyg ő akkor piheni ki a munka fáradalmait. Az ágyban persze. Max a konyhában főz. Én meg mennék
2003.07.27 21:36
2003.07.27 21:41
2003.07.27 22:00
2003.07.27 22:02

Mondjuk ő már majdnem 10 hónapos , ideje lenne ismerkednie versennyel.
2003.07.27 22:13
Sot, azon gondolkodom, talan iden is kijutok az egyik este Zsombi nelkul, addig Apaja vigyzhat nyugodtan a fiara (O meg sohasem jott ki a Szigetre.
).
Es nem csak magamnak szultem a babat.
Anyospajtira semmi penzert nem bizom ra (csak este 8 utan, amikor tudom, hogy Zsombi tutira MELYEN alszik), szuleim meg 35 km-re.
Szoval, kezdem kierdemelni a barati korunkben az egyedulallo pasik kozott a hazisarkany cimet. 

2003.07.27 22:16

2003.07.27 22:43
Azert lehet Apa kimegy 1 napra, en meg meg vegiggondolom
Bar ha oda szervezodik egy tali
), de azert ha ez azt jelenti, hogy 3 napig nem latja a feleseget es a lanyat, haaaaat. Az szerintem teljesen rendben van, hogyha elmegy neha baratokkal ide-oda stb, de ez szerintem tulzas. En szegeny parommal akkor is hazisarkanykodom neha, ha a melo miatt keson jon haza tobbszor egymas utan, ilyenkor mindig ugy erzem, hogy nem is erdekli a fia
Na de ne szomorkodjunk tovabb, minden pasi egyforma es kesz

2003.07.27 23:09
2003.07.27 23:16
), csak Dani annyira sírt, semmivel sem tudtam lenyugtatni. Aztán 1 órás ringatás, éneklés, rugózás.... és most végre alszik.

2003.07.28 00:18
Szerintem házasságok sem egyformák, úgyanúgy mint kapcsolatok és emberek. Ezért egy házasságon belüli normák is mások. Ha én férjem elmenne (ha lenne
), engem nem zavarna. Biztos én vagyok ilyen különleges tejbetök.
Meg ahogy írta Kangi, szőlő-ház... Nekünk is van, magától nem terem semmi.
2003.07.28 06:47
szombaton a tali, (hazafelé két bekómázott csemetével), tegnap pedig kertiparti Zsófi keresztszüleivel (nos innen későeste -1/2 10kor - jöttünk haza, ugyancsak két alvó kölökkel, netudjátok meg milyen koszos Danókám tappancsa
). Szóval most töltődtem egy kicsit
.
. Férj témához annyit fűznék hozzá, hogy mindenki azt kevesli, ami neki jut, hisz - optimális esetben - szegény apa a létfenntartó, és mint ilyen sokkal kevesebbet tud a csemetével lenni, és akkor még a csemete anyjáról nem is esett szó... De - megintcsak opt, esetben - ez egyre jobb lesz, hiszen egyre kevesebb macera lesz a manót vinni vagy lepasszolni (sajna okos biológusok még nem találták ki, hogy lehetne a tejeszacsit reverzibilis úton leakasztani...
) 
(a manók, mint akiket fejbe vertek, csak nem elfáradtak?
) 2003.07.28 06:58
és mindig mindenhova elvisz minket ha szeretnénk.
Mikor lesznek?

2003.07.28 07:17
2003.07.28 07:32
2003.07.28 08:19
De most vicc nélkül: 1x el kell kezdeni, én 2 hetesen már anyáék telkére vittem a lurkót Vácrátótra... És Petra most már mindjárt 5 hetes, igaz? Igazából addig gáz, amíg elindulsz, lehet hogy nyűgös, te meg ideges vagy, hogy mindent viszel-e, de amint az autó megindul a seggük alatt, bealszanak. Legalábbis 10 babából 9. Kevin is.
2003.07.28 08:46
. Persze volt már rá példa, hogy elment a haverokkal, de néha-néha rendben van, de szinte folyamatosan?!? Szerintem az apának is részt kell vennie egy gyerek életében és az elmúlt években volt elég ideje bulizgatni, nem?
, csak néha úgy tűnik a leveleidből, hogy ez Neked sem olyan jó. De persze mit csinálhatnál? Neki kellene felnőnie az apasághoz, nem Neked megváltoztatni.
!
. Én még soha nem jártam a Szigeten és most sem tartom valószínűnek, hogy eljutunk.
.
, de nem könnyű. A múltkor írtad, hogy átvitted Szilárdot, amíg kialudtad magad. Na ez egy ilyen bulizós fajta férj
mellett nem megoldható, marad a fáradtság, kialvatlanság. Ugye nem sértettelek meg
?
!
? 2003.07.28 08:53

2003.07.28 08:56
2003.07.28 09:26

.
, párszor már istenítettem itt nektek a páromat! 

Manóval nem értek egyet abban, hogy minden férfi egyforma, lásd mellékelt ábra, épp hogy mindegyik más és más, de gondolom, mindenki azért szereti a magáét, mert olyan, amilyen
. Vagy ha nem is azért, hát azzal együtt.
. Pedig már úgy taliznék egyet veletek.
Képek nagyon jók lettek, csíkos Szilárd is nagyon édes!!!
Én is akarok levlistát!!!
Közben kíváncsian nézelődött, hogy vajon látjuk-e, mit csinált. Azt hittem, rögtön megzabálom.

. Amúgy nem hiszem, hogy olyan rossz lett az a süti!
2003.07.28 09:30

). Ma majd biztosan hazajön, füle-farka behúzva, én meg micsináljak? Úgyis elmegy aztán megint.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint