A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Milyen nagylány ezeken a képeken Panna, mint aki 1 nap alatt öregedett 1 évet :)

Barbi! Én szombaton a Mikulásrendezvényen homályosodtam el, és kezdtem el bőgni .... ez van. Ez már így is marad, csak majd lesz idő, amikor marha ciki lesz a gyerekeinknek.

Végre holnap doki, ctg, és infó. Most a legújabb pletyka szerint jövő hét hétfőtől van MÁV-ban szülés. Én már annyi mindent hallottam. De egylőre szorítom össze a térdeimet :D

Holnap anyukám is jön velem dokihoz, de valahogyan majd kint akarom tartani, mert karácsonykor 25-én családi nagybanzájra kéne utaznunk Szolnokra. Az már ok, hogy én nem vezetek annyit, és oda, de nagyon szervezik, hogy levisznek minket. Én meg nem akarok messze lenni már akkor a kórháztól, ez érthető. Nekik nem. Úgyhogy holnap majd az orvosi konzultálás után ki tudok valami jó kis indokot találni, hogy az orvos hogyan rendelkezett :D

Memme, én is szétrobbanok :) És még 6 hét! Mi lesz még itt. Irigylem a hasad. Az enyém nem publikus, és ez az utolsó hónap eredménye... :evil: Annyira idegesítő, Benével semmi repedés, most meg iszonyat. Komolyan mondom, már most a hasplasztikán töröm a fejem, ne röhögjetek ki. Tudom,a zért elhalványodnak, stb. De akkor is... És tényleg kentem....

mtunde

Sziasztok!

Pankát Isten éltessen nagyon sokáig!!!

Zsofi!
Lénának gyógyulást! Este küldök képet!

Mindenki nagyon szép babák-mamák!

Barbikám!
Nekünk sincs meg a kiskönyv, csak nekünk a rendelő előteréből nyúlták le a babakocsi aljából :evil: Szólni kell a védőnőnek ők adnak másolatot és beleírogatnak mindent súlyt, méretet oltási számokat.

Kriszta!
Mikor mész dokihoz?

Még akartam, de mindegy kimegy a fejemből...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!!
Most tettem le Encit, nem tudom meddig alszik? tegnap már 10kor elkezdte,,, :( remélem a mai éjszakánk jobb lesz...

Panna! ISten éltessen nagyon-nagyon sokáig!!
Kép

Kriszta! Hogy vagy???

Barbi! irigykedem... :oops:

Ancsa???
Vendég

Sziasztok!

Beteg babáknak jobbulást kívánok!

Gabi, ezek a mézeskalácsok! Nagyon ügyes vagy(bocsánat, nagyon ügyesek vagytok!). A sütésig én is eljutok, de nálunk apa dísziti. Asszem tavaly karácsonykor az ajándékokra is került, arra írtuk a neveket(ötlet).

Kriszta,
én is csatlakoznék a Panka köszöntökhöz, annyira furcsa, hogy 3 hónap és az én fiam is ennyi idős lesz. Most született ő is! :)

Ezek pedig mi vagyunk:
Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
paklincs

Tünde!
hányra mentek dokihoz??? és mért kezdik a CTG-t 1 héttel hamarabb? :shock: vagy ez már mindegy?
A hasadat sajnálom. :oops: Megértem hogy idegesít, főleg úgy, hogy még kented is. :oops: és én nem nevetlek ki, mert én meg a melleimet szeretném megcsináltatni majd a 3. után. :D Remélem nem marad csak álom. :oops:

Kriszta!
mikor mész dokihoz? utána lesz vonalzó??? :D

Paklincs!
nagyon szépek vagytok! :D

Encinek sok-sok gyógypuszi! remélem nyugodt volt az éjszaka!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Paklincs, de jó de jó végre téged is látni!!! :wink: Még azt szerettem volna írni Tiszaújhoz, hogy az én egyik törzshelyem a castello-val szembeni videotéka, és Balázs bácsi.

Memme, én meg a soraidat könnyeztem meg. Ne izgulj, minden rendben lesz. Nagyon szorítunk. :roll:

Tünde, ugyanígy karácsonykor én 36 hetes voltam. Persze anyósék kiakadtak, mi az, hogy nem megyünk Nyíregyre. Én meg voltam Vidadokinál tán úgy a 33.-on, és akkor kérdeztem, hogy "ugye, ki sem tehetem a lábamat Bpről karácsony és télvíz idején???". EGYETÉRTETT teljesen. Sőt, kiakadt, ami akkor roppant jólesett. :D

Készítjük apával az akciótervet, kinek, melyik nap, melyik napszakban mi lesz a feladata. Így egyszerűbb lesz ez az egész hercehurca.
vbea

sziszasztok,

rég jártam erre :(

szülinaposoknak SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!

képküldésről lemaradtam idén is? (nem mintha lenne így hirtelenjében egy kép, amin a gyerekekkel rajta lennék)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Eni,
micsoda szervezőtechnika!!! ügyin menedzselitek!! mi tavaly dec. elején költöztünk, nekem görcsölni kezdett a hasam, Miklós tiltakozott, persze közben dolgoztunk...
kiváncsi vagyok a jövő évi karácsonyi "mókára" :wink:

Memme,
megvan acél amiért az áldozatot hozod, biztos, hogy nehéz lesz.. ezerrel szorítunk, hogy minden az álmaid szerint sikerüljön!!

Tünde,
szerintem sem Szolnok!! ha sértődés a vége se!! ha beáll az időjárás az 1 órás út 3 óra!!! én autóztam tavaly az erős szél+hóviharban, tudom, miről beszélek!! túl nagy a rizikó, plusz a stressz is terhel..
has miatt még ne most aggódj, majd szülés után meglátod! :wink:

Paklincs,
szépek vagytok!! szöszi csapat.. :lol:

Zsófi,
Lénusnak gyógypuszik!!!!

Veronikusz,
egy barátunk kislánya+anyuka+nagyi is hányós-fosós lett babaközösség után.. bizti járvány van!!
tessék időben elkezdeni spórolni a "renoválásra"! :wink:

Mi szarul aludtunk, éjszaka 1 órát fent volt, én meg majd beájultam... de persze reggel ugrom ki az ágyból, mintha mi sem történt volna :lol:
renováltam a fejem egy hajmosással, teljesen más a közérzetem!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Manóka,
nem maradtál le, zsófi gyűjti, ha kell emil cím, csak írj!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Lányok, igazatok van, miért kell ezt azoknak is ecsetelni, hogy miért nem utazunk télvíz idején, akik 20-30 évvel ezelőtt szültek???
Ráadásul második, gyorsabban jöhet, blabla... na majd én is jól felteszem a kérdést... :D

Eni, ügyik lesztek, és olyan boldog karácsonyotok lesz!

mtunde

Bea,
a tékát tudom, na de ki az a Balázs bácsi?

Gyuzsó,
szöszi csapat?! Édes vagy, de ez erős túlzás. Én műszín, Flórkának meg nincs is haja. :? Pedig én már csattozni akarok(ha rövid időn belül nem növeszti meg derékig, majd rácelluxom a fejére :twisted: :twisted: ).

Képzeljétek, elkészült Flórka első salátafőzeléke(Jankónak annak idején nem csináltam ilyet). Hátha valakit érdekel: pároltam egy kis krumplit margarinnal(kis víz is persze), amikor félpuha volt, hozzáraktam a salátát. Aztán kapott még egy fél almát(Borsától loptam, ő a töknél írta, ha jól emlékszem), és ettől finom édes lett, olyan íze volt, mint a sóskának(már aki szereti a sóskát). Turmix után én át is passzír, bár lehet, hogy az nem fontos.-Flórkának bejött, túrta be rendesen.

Fejlődéstörténeti beszámoló:
Jankó nappalra teljesen szobatiszta, megy, ráül, töröl,lehúz, majd szól, hogy nagyon büdöset produkált=fújnunk kell a légfrissítőt. Mostanában mindig tiszta pelussal ébredt, így megpróbáltam, hogy alváshoz sem adok rá, na tegnap du. besikeredett pisilni. Most elbizonytalanodtam, hogy adjak e alváshoz neki, vagy nem.
Flórka nagyon belejött a pörgésbe, letettem a nappali közepére, két perc múlva már Kisjankó asztala alatt rágcsálta a széklábat. Jó, most túlzok, hiszen nincs mivel, szóval nyalogatta a szék lábat, így helyes. Ma mentünk volna tanácsadásra, de lemondtam, mert apjuk dolgozik(autó nuku), szegény barátosném, aki ilyenkor besegít, meg lebetegedett. Úgyhogy majd köv. héten méretszkedünk.

El kéne kezdeni sütni, nagytakarítni.... Nem akar ez összejönni :roll:

Kép
Kép
paklincs

paklincs
nagyon aranyosak vagytok!!!Jó a kép!!

Én is azon gondolkodok,hogy el kéne kezdeni a nagytakarítást,na meg persze a sütést, stb...... :roll:

emano/Andi
KépKép
emano

MA éjszakánk jobb volt, volt köhögés de nem voltunkfent annyit :D
Jaj,olyan rossz amikor beteg a gyerek!!olyan tehetetlennek érzi magát az ember. :(
Szegénykém!de már javulunk :D a héten nem megyünk a Mazsolába sem. Meg szombaton lennék hivatalosak szülinapi zsúrra, de mondtam mi a szitu, erre jól megsértődtek :evil:
bezzeg amikor ők voltak betegek, és nem jöttek Enci szülinapi bulijára, én egy ....szót sem szóltam :evil:
mostmeg Enci beteg, de azért menjek bulizni?ja és ott Apukának tüdőgyuszija van...szerintetek?
örülök ha a héten meggyógyul,nem hiányzik h szombaton megint beszedjen vmit.
na most jól kimérgelődtem magam, csak nem szeretem ha igazságtalanok az emberek, és csak magukra gondolnak...
Vendég

Sziasztok!

Mi is itt...

Az elérzékenyülős anyukáknak....
Orsi most elénekelte tök egyedűl a télapónak a hull a pelyhest...hááááááátttttttttt bőgtem....annyira édes volt és olyan komolyan vette a dolgát....
Ja és pár napja közölte, hogy neki nem kell segítség az elalváshoz...egyedűl akar maradni a szobájában...kicsit énekelget aztán elalszik...
Na hát persze erre vártam már két éve, hogy ne kelljen mellette ücsörögni egy- másfél órát...de most annyira, de annyira rossz.... :shock:
Tiszta hülye vagyok...

Persze apjának dagad a melle, mert énekelt is meg egyedűl alszik el...az Ő nagylánya :D (ilyenkor nem a MI lányunk :lol: )

Azt akartam kérdezni, hogy Daninak nagyon ízlett a paradicsomos krumpli, tömte be, de a végén kihányta...ez mit jelent?????
Ő nem az a hányós bukós fajta...esetleg a gyomra nem bírta, vagy mi???? Ez allergia??????? Nem tudom... :(

Veronikusz!
Ezek a képek :lol: nem is csodálom, hogy szeretnél hármaskát...el sem tudom képzelni mit művelnének egy kisöcsivel :lol: :lol:
És ha mégegy kiscsaj lesz akkor jöhet négyeske is :D

Olvasta valaki a kismamába a kislányellenes nénit?????? Azt hittem elájulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pankának utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Most szaladt ide hozzám Orsi, hogy nézd anya horgásztam egy kis fikát :oops: :oops: :oops:
Szegénykém nem bírja ha van valami az orrában....azért próbálom valamiféle diszkrécióra nevelni :?

Kép

Kép
cukipofa

olyan trutyi idő van, nincs kedvem nagytakarítani :evil:
ablakpucera, függönymosás stb..
majd talán hétvégén.... :shock:
beiglit ki süt???
Vendég

Kati! milyen kislányellenes néni??
Vendég

Gabi!
Én sütök bejglit!!!!Legalábbis megpróbálok!!! :oops: :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

a hozzászólós részben volt, hogy aki több lányt szül, az magunk ellen van, mert kevesebb a pasi és a férjeink rájuk fognak minket lecserélni.. :twisted: no comment

Kati,
a paradicsom nagyon savas! lehet, hogy ez volt az oka.. másnak van tippje?

Gabi,
tök érthető, hogys nem mentek!!
se Nektek, se nekik nem lenne jó!
gyors gyógyulást Encinek!!takarítás megvár! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Kati!
Én olvastam!!Agyrém!!!Nem mindegy,hogy kisfiú vagy kislány????csak rendben legyen vele minden és egészséges legyen!!!Nálunk, ha Balázs lány lett volna (Ha kicsi Fruzsi lett volna) akkor is ugyanígy imádnánk,mint ahogy Balázst!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Kati,
annyira nagy a Ti lányotok!! egyedül alvás, húha!!! nagyon ügyi!!
fikakirálykisasszony!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

dekorálást már elkezdtem :D raktam izzókat meg fenyőágat már az ablakba,meg a kandallóra..
nem tudja valaki hol lehet a régi hagyományos gyertyaégősort kapni??? úgy szeretnék olyat venni...mert ezektől a kínai csodaégőktől falramászok..
Vendég

sziasztok!

veronikusz!
a lányaidtól én is olvadozok! nagyon édesek!!!!!

cukipofa!
jajj, de kis helyes lehetett!!! nem a paradicsomtól hányt esetleg??
én olvastam a kislányellenes hozzászólást, no comment!!!!

gabi!
örülök,hogy jobban mi is gyógyulgatunk valamennyire, már másfél hete beteg szegénykém, de már sokkal jobb. mikor meglátja az orrszívót már sírdogál, megzabálom az okos fejét. hülye emberekkel ne törödj, hát ki akarná,hogy még valamit benyaljon mikor épp meggyógyult... szeme hogy van?

ancsa!
én nem kaptam másik e-mailt :(

szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kislányellenes néni: :evil: :evil: :evil: örüljön hogy annak idején ő maga is kislánynak született és ezáltal átélheti a szülés örömét,csodáját! remélem 6os ikrei lesznek, és mind lány! vagy legyen meddő és soha ne szüljön!!! fúúúúúúúú de felhúztam magam! ha itt lenne most előttem az a minimum hogy jól pofán csapnám :twisted: az ilyen degenerált ,ne is szüljön!!! káros lenne a személyisége a saját gyerekére..
Vendég

Steffi!a szeme már rendben!! :D de látod, minden hétre jut valami :( :D Martinnak is jobbulást kívánok!!!
ez a tél nagyon fránya szezon. :( minden nyavalyát most szednek össze... :(
na megyek főzök vmit, hátha ebédel Enci is,,
mert reggelizni nem akart (gondolom a torokfájás miatt) de kell enni, mert evés közben kell bevenni a gyógyszert :(
Most a nappali közebén hintalovazik :D sapkában,kesztyűben -le sem vehetem róla- úgy nézi a Minimaxot :D
Vendég

paklincs!
szépek vagytok! nem tudom miért, de én nem szőkének képzeltelek...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Akkor a paradicsomot hagyom egy ideig...Orsinak az az elsők között volt azért csináltam Daninak is...
Úgy látszik Dani nehezebben veszi az akadályokat :D
Mégiscsak fiú...ezek a pasik.... :lol:

A nőcike nagyon haragszik arra a nőre aki 4es ikreket szűlt és mind lány (ő kettőt kivetetett volna)...meg neki is két lánya van és ezért nem szűl megint, mert nem bírna elviselni mégegyet...
Szóval a falramásztam tőle...ilyen idiótát...

Orsi vasal :D
Kicsit meg vagyok fázva és azt mondta, hogy akkor pihejnek le amíg Dani alszik és majd ő vasal (a játékvasalóján)...apa inge félig a földön :lol:
Olyan édes...kis fikásom...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Pocsééék éjszakánk volt!Erre nincs jobb szó :(
Ráadásul ma annyi dolgom van pedig alig tudom nyitvatartani a szemem, csak kornyadozom.
Porszívózni is úgy porszívóztam, hogy nem volt bedugva a cső a gépbe, éreztem, hogy könnyen siklik, ahogy húzom, de szívni nem szívott renedesen...persze az egész szobát kiporszívóztam mire észrevevettem :roll:

Gyuzso
Csak 1 órát voltataok fent? Ügyik vagytok! Majdcsak beáll Micunak is az alvásrend! :D

Paklincs
Én barnának képzeltelek, mint Zsuzsi (talán mert Őrbottyányi vagy :roll: :roll: )

Steffi
Végre vagy!!!Mi újság Veletek fogacskákkal hogy álltok?

Cukipofa
Milyen ügyi Panka az énekléssel!!!
Alvás ügyben receptet kérünk, vagy esetleg vállalsz tréninget is? :D

Gabi
Húúú, micsoda indulatok a nagyival kacsolatban, persze jogos!
Szegény Enci, láza is van? Küldjük a gyógypuszikat!!!

Tünde
Biztosan belátja anyukád is, hogy jobb ha maradsz. Szerintem mivel ennyire sokmindent csinálsz még mindíg és ilyen fitt vagy elfelejtik, hogy hamarosan szülni fogsz!

Ancsa
Most akkor mikor is? Ezen a héten, vagy a következőn?

Hanna

Kép
hanna09

tünde!
szerintem se vállald be az utazást!!!értsék meg!!! itt kell lenned a közelben! én aug. közepén voltam utoljára makón nagy hassal 8hónap végén hát már majd megőrültem...

hanna!
drága vagy! most jön a két felső rágó fog és a két felső szemfog, már kint a hegyük csak ki kell nőni. így összesen gyermekem 14 foggal rendelkezik :lol: :lol:

gabi!
hát igen ez egy ilyxen, csak hát ő is aug. óta havonta 1x minimum beteg. vettünk hálózsákot tegnap óta használjuk nem nagyon csipi, de kénytelen lesz elviselni :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cukipofa!
Arra, hogy legyen nálunk Négyeske, annyi az esély, mint hogy megnyerjük az 5-ös lottót. Na ha ott nyerünk 1 milliárdot … na jó, egy felet :D akkor lesz Négyeske is. :D:D:D:D:D:D:D

A lányok dicséretét köszönjük! :D:D:D

Steffi! És minden Nagy – ill. Kisbeteg!
Mielőbbi gyógyulást, expressz küldjük a gyógypuszikat. :oops:

Nő-gyűlölő!
KEZELTESSE MAGÁT! DE SÜRGŐSEN! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikusz!
kösziii!

olvasgatom a babanetet, martin a karomban , zene szól erre elaludt :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Csak beugrottam.

Tünde, EL NE MENJ SZOLNOKRA ha csak egy pici kis ellenérzésed is van. SENKINEK A VÉLEMÉNYE NEM SZÁMÍT MOST. Vannak helyzetek, amikor nem szabad másra tekintettel lennünk, még akkor sem, ha ránk hivatkoznak, hogy nekünk akarnak jót. Nem azért tapostad ki magadnak a MÁV ban meg a Kútvölgyiben az utat, hogy aztán a szolnoki kórház ügyeletesénél kössél ki, ha van valami. Bocs, de ez kijött.

Gabi, te is tojd le az ilyen fafejeket. Bocs de az ilyenre nem lehet mit mondani.

Steffi, szegény kicsi. Jobbuljon.

Meg mindenki, akinek valami nyavajája van.

Paklincs, ha kislánynak született volna Jankó, akkor most kis-Paklincs lenne. :) Nagyon szépek vagytok így hármasban.

Mindig eszembe jutnak az alvás-sztorik, nyűglődések, sikerélmények. Most nálunk pl. az van, hogy Melinda egy ideje csak azért kel fel, ha át van ázva (este sokat iszik), és reggel tovább alszik. A kamillateán kívül semmit nem csináltunk, viszont talán az is közrejátszik, hogy egyedül jár és ezt piszkosul élvezi. Vagy ki tudja.

Jó hír, hogy a bébiszitterünk - bár én inkább dajkának nevezetm - egy ideje sokkal toleránsabb, vagy empatikusabb. Nem érzem most az a kis tudattalan gáncsoskodást benne, sőt egy-két ügyes dologra megtanította Melindát (orffújás pl.), aminek én örültem, ezt ki is fejeztem, mint mindent. Talán jobban bízik, vagy érzi, hogy mi az, hogy partnerség. Segítettünk neki néhány apróságban, nem demonstratív e, hanem mert úgy jött ki a lépés és nekünk természetes volt, talán az ilyesmik kicsit helyre tették. Mindegy, örülök neki.

No megyek, pihenek.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Steffi,
hát igen, a hálózsákért tudnak tiltakozni.. :lol: :lol:

Kati,
behalok a sztorijaidon!! annyira cuki!!:lol:

Gabi,
tessék hintalovas kesztyűs képet csinálni, Enci is iszonyú édes lehet a paripán!!

Hanna,
én "belehaltam" éjszaka a nemalvásba, a kis "szaros" meg tág szemmel nézelődött.. bosszúból bementünk apához és odadörgöltük az orra alá+ vigyázhatott a fiára, amíg pisilni szöktem.. :lol: , de a papa jóalvó, 2 másodperc és húzta tovább a lóbőrt :lol:
én is kornyadoztam, plusz nem akart napközben sem aludni, így ledőltem vele délben, 45 percet én is hunytam :wink:
Paklincsnak jól áll a szöszi melír!!! vagány anyuka ám!!

megjött a borostyánlánc, mától teszteljük! nem zavarja egyáltalán, ettől azért tartottam..

Én szülés előtt 3 héttel utaztam utoljára, de haza, ahol ott volt a régi orvosom tarcsiban+ nyár volt, 1,5 óra alatt Pesten lettünk volna..

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna!!!!!!!
Sürgősen alidj egy jót...nekem Orsim van :D :D :D

Alvás????? Hát asszem szerencsénk van mindkettővel...de az téyn és való, hogy Dani fiú létére csak 3-4 hónapos kora körűl aludt rendesen...addig felébredt 3 óránként enni...
Azt mondják a fiúk nehezebbek ilyen szempontból...Orsi már 2 hetesen aludt 9-reggel7ig...na ez már LUXUS :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

memme!
jajj ezt is elfelejtettem: annyira szép pocakod van! irigy vagyok, remélem egy év múlva én is... figyi valaki értesít minket, ha eszter úgy dönt ideje megnézni mi van idekint? tünde ez neked is szól! halkan jegyzem meg mindketten tudjátok a számom...

zsu!
nem érte van oda, hanem ellene :lol: :lol: de ebben szigor van inkább kis nyerergés mint ez a már 1,5 hete tartó betegség. ja sikerült erre a szarra leszedni a bandázós képeket, rakhatok fel rólatok is ide?

cukipofa!
nekem az alvás szó egy nagy luxus ott kezdődik. mondjuk most martin egész jól alszik csak 4x-5x ébred, tudom másnak ez is sok,de a 12 helyett mégis jobb! én meg nem tudok aludni csak éjfél után jóval, múltkor is negyed 1-id dvd-t néztem, tiszta hülye vagyok, és nem jön áloma szememre pedig napközben majd elalszom...

veronikusz!
bölcsibe végül vitted őket?

eni kedves!
úgy néz ki a héten jön a gépünk a nagy a szuper :lol: és akkor amit beszéltünk az még áll, és akkor küldöm is! :wink:

zsófi!
masninak megadhatom az e-mail címed?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
nem, nem mentek bölcsibe ... itthon nyúznak engem :lol: :lol: :lol:
Két kis Terrorista! de komolyan. :D Néha - mint most is- azért vagyok fent alvás helyett, hogy hallgassam a csendet :D hihetetlen megnyugtató így utánuk. A saját gondolataimat se hallom tőlük különben. :lol: Bárcsak már Öcsi is a fejemen ugrálna! :D Tutira Mazohista vagyok :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Steffi! Persze, hogy add meg, hiszen ide is kiírtam. Akartalak is kérni! :D
És Manóka, nem vagy semmiről lekésve, küldd a képet.
Ma este azt hiszem mégsem állunk neki, mert vészhelyzet és grace klinika van, de holnap megcsináljuk, jövő hét elejére kész lesz, szerintem. Ki viszi be?

A mézeskalács a tabló mellé szerintem tök jó ötlet!!! Vállalja valaki???

Kismamás nőlellenes levél: én először azt hittem viccel, de rá kellett jönnöm, hogy nem... :twisted: Még a páromnak is felolvastam... Az a nő bolond...

Steffi! 14 fog??? Lénának most bújt ki a 11-ik...

Kati! Gratula Orsi alvásához! Lehet, hogy majd Léna is fog egyszer ilyet mondani??? :wink:

Memme! Gratula Melindának a járáshoz meg az alváshoz, na és persze a bébiszitternek is, a javuláshoz! :wink: Kétszer jött meg a leveled, az előst is jó helyre küldted.:wink: Köszi a dícséretet!!

Tünde! Ha nem akarsz, nem menj sehova!!! De tényleg, te tudod, hogy mi a jó neked!!!

Léna talán jobban, de tegnap is, és ma is elég kusza a délutáni alvása. Tegnap felébredt pont 30 perc után, zokogott, nagy nehezen visszaaltattam, 1 óra után felébredt megint, majd még aludt a hasamon még 1et. Akkor már éreztem, hogy lázas. Ma is felébredt fél óra után, nehéz volt visszaaltatni, kiváncsi vagyok a folytatásra... :?
Délelőtt alíg bírtam megmérni a lázát. Sírógörcsöt kap, ha meglátja a lázmérőt, úgyhogy próbltam hónaljban mérni, de azt sem hagyta... Végül leültünk a tv elé, tátott szájjal bámulta a kabarét az m1-en, én meg közben meg tudtam mérni a lázát. :shock: Nem tudom, mi lesz délután, mert akkor nincs kabaré... :lol:

Na megyek, mert sok voltam!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ja! még annyit, elmesélek, hogy mivel húzott fel tegnap egy kolléganő. Írta, hogy:

Kedves Veronika!
én vagyok XY az "UTÓDOD" és el szeretnk menni hozzád pénteken egy kis meglepetéssel .....

Hát majdnem visszaírtam, hogy hova dugja a meglepetését. Nekem MAXIMUM HELYETTESEM van, mert én még mindig ott dolgozom, ha nem tudná csak épp most GYED-en vagyok. Tudom, hogy nem akart megbántani, de mégis mikor elolvastam ... mintha kést döftek volna a mellembe. Piszok szarul esett. :cry: :cry: :cry: Bunkó vagyok?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikusz!
úgy szép az élet, ha zajlik! :lol: képzeld mi lesz ha nagyok lesznek és mennek bulizni, mozi stb, ti meg otthon ketten a pároddal :shock: tök furi lesz. ne foglalkozz a kedves kolleganővel, látszik,hogy nincs gyereke...

zsófi!
ja 14. kemény mi? remélem tavaszra meglesz mind a 20 és akkor lesz egy kis nyugi. és belevághatunk a kistesó projectbe :lol: elküldem neki a címed! szegény léna! ez a láz meg a betegsé teljesen szét tudja őket akasztani! martin is múlt héten végig 3x 4x aludt :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

megigérem ez az utolsó story-m :D

én 2 héttel a szülés előtt kísértem el a férjem Pécsre egy céghez. Ez még akkor volt mikor Katát vártam és untam az otthonülést. Hozzá kell tenni, hogy vele még olyan pici volt a hasam szülés előtt, hogy minimum 2 hónapot letagadhattam volna. :D
Férjem meg olyan jól éreztem magát, hülyültünk a kocsiban, hogy el is felejtette, hogy hamarosan 3-an leszünk és van ott egy olyan szakasz Pécs után, hogy egymás után tele van bukkanókkal. :D Ő meg jól felgyorsított és úgy mentünk végig. Nem is lett volna rossz, de azért bármilyen pici is volt a hasam, a gravitácó azért csak működött :D szegény férjem majdnem rosszul lett mikor mondtam, hogy ha nem hagyja abba akkor az egyik huppanó aljában már HÁRMAN LESZÜNK. :lol: :lol: :lol: Ja! nagyon irult-pirult szegény. Előre bele se gondolt az egészbe. Persze Katának esze ágában se volt akkor kijönni. :D :D :D

nem tudom mért jutott ez most az eszembe, de tény hogy nem fogom elfelejteni.
Remélem nem untattam vele senkit! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, munkahelyen már csak ilyenek. Tök "izgatottan" várták, hogy majd szülök, ilyesmi. Hozzáteszem, hogy míg itthon voltam táppénzen, majd Bencivel azóta is... szóval senki nem látta még Benedeket, de kérdezik, hogy mikor viszem be. Volt egy kolléganőm, elég jóban voltunk, együtt kajáltunk, bandáztunk. Még ő sem jött, de email-ben folyamatosan panaszkodik, milyen fáradt. Én meg röhögök kínomban. :lol: :lol: :lol:

Memme, olyan jók ezek az apró örömök (bébiszitter), és ezek a hatalmas lépések (Melinda lépései). :idea: :D

Zsu, akkor nekem is tuti megérkeztek a láncok, de nálunk apa a postaláda felelős. nem is tudom, miért.

Steffike, köszönöm a gondolatokat. Martin 14 fog??? Mi a 9-10.-kel küzdünk, még mindig. :? Nagyon köszönöm egyébként. Inkább várj két hetet, és akkor kérem majd az új címre...
:wink:
vbea

SZiasztok!

kis délutániszieszta nálunk is, bár ez a kis betyár,amióta beteg és kivettem magam mellé éjjel stb. most nem akart 1ül lenni a kiságyban :shock: nagyon ravaszok!!! vigyázni kell velük :D mert pillanatok alatt uralnak :D :D de könyörtelen voltam, betettem az ágyba és kijöttem. NA hallgatóztam az ajtónál, hogy mi van, de a köhögésen kivül ..más nem volt. remélem alsziklegalább 1 órát.mert nekem is kéne 1 kis nyugi :oops: de nem akarok panaszkodni.mert imádom!!!!
Vendég

Veronikusz! hát igen,kedves kollegina... :D de ne siess vissza.még gyeden vagy, aztán meg úgyis újra leszel gyás-on is(ha jön a 3aska) :D :D

Eni! na igen, a kollégák stb. nálunk is detto. Mikor viszem megmutatni a gyereket? hát miért nem jönnek ők? azt hiszik én jobban ráérek mert úgyis itthon vagyok. :?
Vendég

Gondolom azért képzeltetek barnának, mert a hozzászólásaim alapján igen intelligensnek tűnök(poén volt, poén volt, poén volt!) :shock: De mondom, ez csak melír, az eredeti világosbarna, de most már inkább ősz.

Gabi,
nekem az anyósom készíti a beiglit minden évben, idén sem kívánom megszakítani a hagyományt. :) Nálunk mézes zserbót kell csinálni-apának, meg most már Kisjankónak valami olyat, aminek csokis a teteje-így választ a cukrászdában is. Kedvence a Rigó Jancsi(a kis egoista).

Zsófi,
milyen mézeskalácsra gondoltál?

Emano,
az a baj, hogy én is csak a gondolatig jutok el. De eddig minden évben elkészültem valahogy, abban bízom, hogy ez most sem lesz másképp.

Veronikusz,
sztem nem vagy bunkó. Én csak azért nem csinálnék ebből ügyet, mert nem vagyok oda a munkámért, persze biztos másképp érezném, ha fontos lenne, amit csinálok. De ha kedveskedni akart, akkor biztosan nem akart megbántani a kartársnő, talán csak ügyetlenül fogalmazott.

Nagyon kedvesek vagytok, de megígérem, hogy nem sok olyan képpel foglak sokkolni Benneteket, amin én is rajta vagyok, erre a fejre nem vagyok túl büszke(ezért nem raktam fel esküvői képet sem), de bezzeg a gyerköcökre... Róluk még biztos nyomatok néhányat, ha nem bánjátok.

A nőgyűlölő anyukához(anyukához?!), csak annyit, hogy nekem egyszer egy barátnőm azt mondta, hogy minden édesanya megérdemel egy kislányt(neki fia van egyébként).Most, hogy Flóri megszületett, már értem, mire gondolt. :)

Flórkát megcsípte a cecelégy, vagy nem tudom, de másfél-két órát fenn van, pörög, eszik, kakil, majd elkezd nyígni, dörzsöli a szemét, lerakom és alszik. Lehet, hogy hülye vagyok, de szerintetek kifáraszthatja az, hogy elkezdett mozgolódni?

Megint alszik(most Jankóval), úgyhogy lépek, hátha haladok valamit.

Gyuzsó,
írok nemsoká, ígérem!!!!

Pusz Nektek

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Veronikusz!
Csend...óóó igen....az ember ilyenkor már annyira tudja értékelni, ha egyedűl zuhanyozik, wczik meg ilyenek, nem?????? A barátnőim teljesen hülyének néznek, de nekik nincs is gyerekük :D
Tényleg hogy tervezed????? Lassan Szofi si két éves...akkor visszamész???? Vagy maradsz gyesen????? Mondjuk a gyes az pofátlanul kevés...
Vagy tényleg belehúztok hármaskába??????
Neked leglalább van helyettesed :D Nekem már munkahelyem sincs :D

Nehogy megtudjam, hogy Ti lányok esetleg az OTTOból rendeltek :D hamár kirugtak onnan... :wink:

Ez már az 500. oldal....de jó....

Zsófi!Ilyen fülhőmérőt nem akartok beszerezni????? Sztem az egy áldás :D
Lázmérés pár másodperc alatt és nagyon pontos....

Steffi!
Én sem tudok aludni...már hetek óta éjfél után alszom el, de hogy miért azt nem tudom...pedig napközben úgy érzem álva is el tudnék aludni :?

Na megyek...meg kell még rendelnem pár kariajit :D

Kép

Kép
cukipofa

Jaj de jót pihiztem. Melinda is aludt, egyébként sem én vagyok most vele. Mindjárt megyek főzni.

Orsi, hm. egyem meg. :)

Steffi, persze, szólunk majd, a párom szolgálati laptopja velünk lesz, meg hát sms...

Zsófi, igen, továbbra is kérdés, hogy [b]Ki csinál mézeskalácsot?.
És ki viszi be?
Végülis, mi ugye megyegetünk majd be ctgkre, és elmehetünk az tablóért meg a kalácsért is, ha szükséges. Bár énbennem megfordult, hogy az akarja learatni a dicsőséget, aki összeügyeskedte. De bevisszük ha kell. Talán mintha Kriszta mondta volna, hogy ő is járni fog bent és szívesen.

LÁNYOK Ne adja isten, hogy szükség legyen rá, de azért nem árt, ha tudom, hogy ha gond van, hova vihetem Melindát ha gyerekorvosi ügyeletre volna szükség. Mi az Istenhegyi úton fogunk tanyázni.
[/b]

Kép

Kép

Kép
memme

Paklincs,
KisJankónak boldog 2 év 10 hónapot!!!

én begyúrni be tudom, de kézügyességem mínuszos, viszont ha Orsi segít, akkor meg tudjuk csinálni :lol: :lol:
a 2 kölök meg addig szórakoztatja egymást :wink:

Veronikusz,
jogos volt a kifogás..!

Nálunk sütögetni jöttek a kollégák :lol: :lol: kajaszagra gyűltek :wink:
2 helyettesem van, a búcsúvacsin mondta is büszkén a Főni Istvánnak, aki levonta a tanulságot: ezek szerint akkor túl sokat dolgoztam eddig :lol: :lol:

Memme,
felkészült versenyző vagy! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,
Ma inkább csak olvasóüzemmódban, csak annyi, hogy Memme szerintem János az illetékes minden ilyenben. De majd biztos jönnek nagyobb gyerekesek is, mert ez csak tipp.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Csak gyorsan bocsi de most nem tudok reagálni csak ahogyan Zsuzsi is írta szívesen bevállaljuk a mézeskalácsokat :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ezt azért még elmesélem. Ma lementem vásárolni a hülye nem vagyok boltba + dm (Ancsa kerestelek, hátha ti is éppen arra :)) és sikerült kettő kisgépet venni, de nem volt szatyor csak cd-nek való. Szerencsére nálam volt, mert pelenka vásárlást terveztem a drogeriben, így azt fel tudtam használni, plusz az egyik gépet összekötözték nekem. A DM-ben csak a szokásos dolgokat vettem, ami a képen a babakocsi aljában lapuló pelenka, egy másik szatyor, plusz a középen lapuló (na jó inkább dagadó) hátizsák. És így jöttem fel a hegyre. Mondanom sem kell a sok terepjárós elég furán nézett... Jó kis sport volt :) Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: