A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hello Lányok,

Fleur, csini a hajad és Lilla is édes.

Bongyi, hát megmondom őszintén a változás pár napja pont negatív irányba történt. Mostanában már nem fájt a pocija, meg már időnként magától is elaludt. Erre péntek óta belébújt a kisördög. Alig tudok vele vmit kezdeni. Ma pl babamasszázson ő volt az egyetlen baba, aki nem volt hajlandó együttműködni. Úgyhogy végig a nyakamban ült és bámészkodott a kisasszony. És a feje olyan volt, mint aki vérig van sértődve...

Kiskolbi, nem mondod, hogy ilyet mond az anyósod???? :shock: Nem akart unokát????

Varga Tünde, már nem szoptatok :cry: úgyhogy sima fogigátlót kaptam.

Ancsi, Molli baba tisztára olyan mint a nővére! :lol:

Hajni, nagy fa nem lesz, mert a járóka elfoglalta a helyét. Max egy kis asztalink lesz. Egyébként úgyis elutazunk a szüleimhez.

Menzesz: hát akkor várok még pár napot, és ha nem történik semmi, akkor fölhívom a dokimat. Egyébként én is nosztalgiáztam, holnap lesz Lizi baby legyártásank 1. évfordulója :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Sziasztok!

Ti aztán termeltek rendesen!

Emese Gratulálok a 7 kilóhoz, tegnap mértem Mátét ő 6510g, úgyhogy mi is közelítjük :D

Nektarin Nagyon szépek vagytok, jók a fotók!

K.Timi Nagyon ügyes vagy és honnan van ennyi energiád?

Fleur Nagyon szépek vagytok, csini a hajad!

Ancsi26 Nagyon szépek a lányaid! Ne izgulj, biztos minden rendben lesz!

Kiskolbi Nálunk is hasonló a helyzet, sokszor előfordul mostanában, hogy nem akar szopizni, pedig jönne neki, aztán úgy begurul, hogy már nem tudom rávenni, hogy folytassa, ilyenkor ha megnyugszik és megvárja, akkor kifejem neki és üvegből megkapja, ha nem akkor tápi és következő kajcsinál kapja meg pótlásnak. De vannak akár napok is, mint pl. ma, hogy simán elfogadja, kiszívja mindkét cicit és utána jöhet a tápi. Remélem érthetően írtam :oops:

Viszont az én kis csillagom ma megfordult hasról hátra, íme:

Kép Rágom a kezecském

Kép Fordulok ...

Kép ... megérkeztem

Kép és így örülök neki

KépKépKépKép
meryke

Detti, Bea hasonló a helyzet nálunk is, csak annyi, hogy nekem még tápi sincs itthon, hogy ne legyen kisértés ( a védőnő szerint), pedig jöv. héten hétfőn megyünk oltásra, tutira kérek receptet ha gyarapodott, ha nem. Mert szombaton is csak orditott a cicin és nem kellett neki:-( csak üvegből a lefejt. Az ilye esetekre én minden este 10 körül még lefejek kb 100mlt, hogy legyen mihez nyúlni.
Bongyi de kis pufók a kis Zitus!
K.Timi hogy te milyen ügyes vagy!!!!! Nagyon kreativ csajszi vagy! MI a szakmád, vagy csak hobby?

Irigyellek benneteket a holnapi nap miatt, de nagyon!
Szivesen elmentem volna én is, ilyenkor utálom, hogy vidékre költöztünk:-(

Heni
KépKép
heni81

Megyünk a kórházba!
Elvittem a dokinőhöz, annyira hörög, hogy nem vállalta éjszakára!

Majd jövök!

Kép
Kép
timi26

Timi26: +++++++++++++++++++++++

KépKépKépKép
meryke

TIMI26, JOBBULÁST VIKTORKÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

TIMI, SZORÍTUNK NEKTEK!!!

Silka, inkább megírom priviben, ha lesz időm (mindjárt fürdés, szopi, ilyesmi...).

Heni: tudom, hogy fejni kéne, napközben is, de ha egyszer tökegyedül vagyok Vele, akkor örülök, ha saját magam megkajálok, fogat mosok, rendet rakok (ezt utoljára, sajnos), és mostanában már dolgoznom is kell (sőt, többet kéne). Szóval ha még nekiállnék fejni, ami nálam elég hosszadalmas, akkor Máténak meg azért nem lenne tejcije, mert nincs időm kajálni. Este az más, de ugye este meg eleve nincs sok tejci, nincs is mit kifejni. Örülök, ha hajnalra telítődik. :(

Irina: hamarosan kiderül, mi Ádi baja, meggyógyul, és akkor Ti is fellélegezhettek! Ja, nem lehet, hogy a papaverin csinálta ki a máját? Minden gyógyszer-, hormon, stb. ott dolgozódik fel. Ha "jól" leterhelik szegény kis májat, akkor nagyobbodik.

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! 2 emeletet kell akkor megmászni :shock: de állítólag hátulról is lehet jönni, tedd már meg légyszi, hogy megnézed a jógaközpont honlapját, ott azt hiszem le van írva hogy kell menni.
http://www.jogakozpont.hu/

Mi is nagyon nyügik vagyunk ma :roll: remélem holnap jobb kedve lesz az én Kishercegemnek :lol:

KőszegiTimi! Nagyon ügyik vagytok Ádikával :lol:

Ancsi! Édibédik a csajok!

Bongyi! Milyen kis husimusi tündérke a kis Zita!

Irina! Sok++++++++++++++++küldök, szívből kívánom, hogy javuljon nálatok a helyzet!!!!!!!!!!!
Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok !

Energiám az van és ötletem is bőven.
Csak néha törpikém úgy mint ma nyügike és olyankor nem tudok mit csinálni mert vele kell foglakozni.

A talis meglepiket is úgy csináltam, hogy amikor ő aludt vagy már a párom itthon volt vagy épp lent volt a nagyszülőknél.

Speciel amikor a gipsz lenyomatot csináltuk azt ő is angyon élvezte mert elsőre nem jött össze így újra. Élvezte, hogy most vele foglalkozom.
Egyébként sima modell dipsszel csináltam és nem lesz tőle semmi baja.
A láb lenyomatos poló még nem tudom mikor fog elkészülni de ha lesz időm és kész van rakok képet.

Ma a párom haza jött és közölte, hogy december 20-tól január 7-ig szabin van. Hipi szupi. Így lesz időm elmenni vásárolni meg kakaós bejglit sütni.
Igaz már letettem róla de így szuper lesz időm mindenre.

Na lépek mert sok dolgom van még.
20200310173350

Timi! Sok+++++++++++++++++++++++++++++++Viktorkának!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi : ++++++++++++++++++++++
20200310173350

Anitja, ez a Rózsahegy úti bejárat? Megnéztem, talán jó lesz. DE! Az Önkormányzat épületénél milyen a lépcső, amin fel kell menni?

Detti
KépKép
kiskolbi

KTimi! Szupermami vagy! Wow! :lol: :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Timi26! ++++++++++ Nem lesz semmi baj! Drukkolok!

Mi ma manikűröztünk, pedikűröztünk ( :shock: ), fürödtünk, hajat mostunk. Szépnek kell lennünk, ha már annyi helyes pasival fogunk találkozni! :wink:

Ma a kisasszony rendhagyóan 05.30-kor indította a napot. Egy kicsit hulla fáradt vagyok már. De még nem hajlandó aludni, pedig már megvolt az utolsó szopi. Ilyenkor hamar elalszik.
Ha sikerül ágyba dugnom, én is megyek lefeküdni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Megjöttünk! :D

Azt hiszem itt az ideje a dokiváltásnak!
Ugyanis Viktorkának egy kisebb megfázáson kívül SEMMI baja!!!
Még csak antibiot sem kell szednie, csak köptetőt!

Megyek kipihenem a sokkot, holnap írok részletesebben!

Köszönjük a drukkokat, lehet hogy ez segített!???

Kép
Kép
timi26

Kiskolbi! Igen az. Fogalmam sincs van-e lépcső, én onnan sosem mentem :roll:

Timi
! Jaj de jó, illetve szerencsére csak ennyi.

Noel tegnap nem kakilt, ma meg egyben annyit, hogy minden csupa kaki lett :oops: :shock: :? Negyed órát csak takarítottam... Lehet, hogy mostmár így lesz? Ez lesz neki a 3 hós változtatás? Az szép lesz, nincs pelenka ami ezt kibírja :roll:
Van még valakinek ilyen tapasztalata?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi! Biztosan! :D Nagyon örülök, hogy nincs nagy baj! :D
Emese: mi is lőnénk a sérót, de már nem nagyon van mit! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Köszi Anitja, azért megpróbálom, legfeljebb ha gáz van, akkor telefonálok, jó? :oops:
Ilyen kakigondunk nincs. Hála Istennek. Nálunk inkább napi 2-4 kakis pela a jellemző. De az aztán... bakker, durva lenne EGYBEN! :shock: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Ja,valahová elkeveredett a telszámos privim. :oops: :evil: Anitja, Drága! El tudnád küldeni priviben a számod? Köszike!

Detti
KépKép
kiskolbi

Timi26! Jaj, de örülök, hogy nincsen semmi baj! :D
Anyukám szokta azt mondani, hogy egy szakvélemény nem szakvélemény.

Kiskolbi! Eljön még az idő, mikor majd veheted máténak a zselét a kis sérójára. :wink:

Lányok! Ha nem haragszotok meg, én melegítőben megyek, hogy minél kényelmesebb legyen. Hiszen a "földön fogunk kúszni" a babákkal, ki tudja, hogy lesz jó szopiztatni, úgyhogy én így készülök, eleve kocsival fogok jönni. (Bár még azt is el merem képzelni, hogy Apa elhoz minket, mert parázni fog, hogy ketten autózunk).

Csücsöriborsó 1,5 óra altatás után ájult be. :shock: Volt itt sírás, kacagás, bónuszcicizés 2x!
Nem tudom mi volt vele, pedig nem is volt nyűgös napja, hanem inkább mozgalmas, ami amúgy jól lefárasztja.

No, akkor Anyája is megy alukálni, mert már nagyon fáradt.

Jó éjt mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

mar ugy varom a holnapot, kicsit izgulok is :oops:

mostanaban nem nagyon tudtam jonni es visszaolvasni is csak nagyon kutyfuttaban :shock:

huuuuuuuuu mennyi pakk kell holnapra, : vmi udcsi, vagy kajcsi, pled, jatek, pelenkzocucc, babkonyha, tea hmmmmm

annyira edesek a babk

nektarin: azok a kepek hipiszupik. ki csinalta????????????,

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Zabálni valók a babucik.

Bocsi,hogy most jelzem de mi se tudunk menni,
kicsit húzos lenne a két kicsivel,anyum meg nem ér rá.
De következőre megyünk.

Nektarin!
Szerintem csak te látod magad kövérnek.
Tutkók a képek.

Timi26!
De örülök,hogy semmi baja Viktornak.

Emese!
Szép súly

Era!
Bea is szépen gyarapszik.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese! Én még mindig altatok :roll: nálunk sem megy ma valamiért :roll: Lehet holnap zombi leszek... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok !

Itt az éjszakai műszak.
Nálunk is nehezen ment az altatás.
Egyszer letettem 10-kor és kb 10 perc múlva üvöltött. Utána vissza anyához megnyugtattam és kb 10 perc múlva vissza az ágyba.
Most meg alszik mint a tej.

Gremeséhez hasonlóan én is szabadidő naciba megyek. Kényelmesebb lesz mint a farmer meg a szövet naci.
Ja és Ádi is szabadidő ruciba jön.

Én elkezdtem összerakni, hogy mi kell holnapra. Hát lesz egy kevés cuccunk bár próbálom leredukálni. Végül is nem egésznapra megyünk.

Reggel sütöm a pogit hajat mosok.

Nekem olyan a babakocsim, hogy darabokra lehet szedni így én viszem a vázat is és majd arra rakom rá a hordozót.
Nekünk alapba marha nehéz a hordozónk.
Viszem a pelenkázó táskám meg szerintem még egy hátizsákot amibe a kaja meg a pia lesz plusz a meglepi.

Na megyek elteszem magam holnapra.

Jó éjt mindenkinek .
Kép .
20200310173350

Jó reggelt!
Csak bekukkantok, ti úgyis lassan készülődtök :cry: .
Töltöttem fel Pankáról friss képeket.

https://www.babanet.hu/album/index.php?album=13845

Legközelebb mi is ott leszünk. Jó ismizést!

Sok-sok képet várunk!!!!
dettyk

Sziasztok!

Kérjük a sok közös képet a babákról és anyucikról.

Dettyik!
Nagyon aranyos Panna.
Na persze a tesó is.

Rakok én is egy fotót.
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Szép jó reggelt!

Sajnos most derült ki, hogy tuti nem tudunk menni, mert apának vidékre kell mennie :( . De ti érezzétek nagyon jól magatokat és kérjük a sok-sok fotót és beszámolót!

Ha már így alakult, akkor viszont délután elmegyünk a csípőszűrésre, remélem minden rendben lesz.

dettyk, horcsog Gyönyörűek a lánykáitok!

A trutyi idő ellenére is szép napot mindenkinek!

KépKépKépKép
meryke

Kiskolbi,
jó kérdés, hogy mit okozhat(ott) a papaverin... bár amennyire utánaolvastam, ez van a No-Spa-ban is. Nem hiszem, hogy májnagyobbodást váltana ki, a gydoki szerint a nagyobbodás immunválasz (és szerencsére homogén a máj szerkezete mindenütt). De hétfőn rá fogok kérdezni. Alig várom, hogy elhagyjuk a szert, de a ma éjszakánk is elég cefet volt Ádi hasfájása miatt. :cry:

Lányok, KÉPEKET okvetlenül csináljatok ma és rakjatok is majd fel ide!!!

Kép
Kép
irina

A babócák gyönyörűek!

Kép
Kép
irina

Sziasztok !

Na én már akár indulnék is mert mindennel kész vagyok.
Gyerek alszik én közbe hajat mosstam, pogit sütöttem és még kitaláltam, hogy a meglepi ajándékokat be kéne csomagolni.
Így körbe néztem a lakásba mert karácsonyos csomagoló nincs így amit találtam abba csomagoltam.
De ez is maradjon titok majd ott elmesélem a többiek meg akik nem jönnek ők meg délután tudják meg.

Most megyek össze készítem a ruhámat amit felveszek aztán lassan kell a kicsi fiam átöltözés kaja és indulunk is.
l.móniékat felkapjuk és megyünk.
És most esett le, hogy l.móninak lánya van így itt valami románc kezdődik a babáknál.

Na megyek.
Aki jön azzal ott talizunk aki meg nem tud jönni azok meg írjanak sokat, hogy legyen mit olvassunk este.

Mindenkinek kellemes napot. Már amilyen lehet ilyen sz.... időben.

Kép .
20200310173350

Jó reggelt!
Irina, jobbulást! És kíváncsi vagyok, mit mond a doki.
Mindjárt indulunk, a következő szopi után. Kíváncsi leszek! És tényleg marha sok cucc jött össze, amit vinni kell!
Anitja, köszi az emailt!

Detti
KépKép
kiskolbi

KTimi: aztán pár év, és jönnek a topic-unokák! :lol: :lol: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Az éjszaka nagyon rossz volt, olyan szempontból, hogy emma az esti 8:30-as etetés után nem akart elaludni, csak 11 körül. Éjfélkor meg ordítva kelt. de nagyon. a szívem szakadt meg. Éhes volt. nagyon. a cicik tök üresek, vagyis valamennyit próbált kiszívni, de nem tudom talált e benne, aztán szerencsére volt 2 adag vésztartalék lefejt tejcsi a hűtőben és azt kepta meg.Hát így sikerült valamelyest etleteni a pocit. nem tudom mennyit bírna enni? 4,5kg-osan mennyit ettek a ti babáitok/nap hányszorra?
Aztán 4 kor kelés megint, cicizés, de be is aludt rajta, kb 60g-80got ehetett amennyire sikerült megmérni. reggel megint csak 60g ot evett, de nem volt balhé hogy még éhes lenn, édesen néz rám nagy szemekkel, de minden etetés után ez van, kivéve a hajnali ordítást. szóval nem tudom hogy beéri kevéssel és nem balhézik, vagy nem is enne többet, sztrájkol. Szóval ezek után a apa a dokinál kezdett reggel aki tápszert írt fel pótlásnak. Milupa milumil vagy mi a szösz. Mit kell tudni róla? tapasztalatok? Mennyit adjak a tejcsi után neki kezdésnek? Tápszer+tejcsis mamák??? Segítsetek!
Kicsit elszomorít, hogy nem tettem meg mindent, keveset ettem, nem tartalmasat, nem ittam eleget? Ezt még vissza lehet hozni, márminta tejcsit mert hogy még van és nem ment el teljesen.
Köszi
Beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqknak reagálnék de gyorsan:

NYUGODJ MEG JÓ ANYA VAGY, és MINDENT megtettél!!!! Le kell szarni, hogy kell a pótlás. Nyugi! Minden csepp anyatej kincs. Így fogd fel!!!!

Először szopiztasd utána adj neki pótlást. Úgy gondolom, hogy 6 x 120 ml elég neki egy napra. Hogy ebből mennyi a tejci, mennyi a tápi, azt meg ki tudod számolni a szopi után!
Vendég

Lassan mi is indulunk. Én is melegítőben nyomom. Előre is bocs :-)

Majd ráfogom Emesére :lol: :lol: :lol:
Vendég

Era! Vállalok mindent! Nyugodtan fogd rám! :wink: :lol: :lol:

Kaqk! Semmi baj, nyugodj meg! Megnyugodtál? Oké!
A 60-80 g szerintem kevés Emmácskának. Próbáld többször mellre tenni, akár 1,5-2 óránként, és ne stresszeld magad, mert ha igen, ehetsz csülköt pékné módra barnasörrel, akkor sem lesz több tejed.
Ciciztesd, majd mérd meg, és szerintem tápival egészítsd ki 120 g-ig.
Nyugalom, és sok folyadék!!!
Javaslom a sárga post it-eket (LMóni után szabadon :wink: ) a lakásba, a "jó anya vagyok és sokáig fogok szoptatni" felirattal. :wink: :!:
Igyál egy kis szopis teát, nééz egy kis tévét.
Nekünk is van itthon Milumil, mert az elején az egy működő cici miatt kellett néha pótlás. Nagyon nem tudok véleményt mondani, nekünk jó volt akkor.
Ha fizikálisan képes vagy a szoptatásra, akkor már csak fejben kell helyretenni a dolgokat, és ez szól Kiskolbinak is!
Fel a fejjel lányok!!!
Nálam is volt olyan, hogy kevesebb volt a tejem, Zsófi meg 2 ciciből csak 120-akat tudott enni, ami neki kevés.
De utána mondogattam magamban, hogy jó anya vagyok, sokáig tudok szoptatni, sőt, mondtam a ciciknek is, hogy termeljenek sok tejcsit Zsófinak. :oops: Plusz a sok folyadék, és meg is lett az eredménye. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok rengeteg képet kérünk a találkozóról!

Kép
hajagosné szabó éva

Kaqk!

Emesének igaza van :!: :!: :!: Ne aggódj mert attól tuti kevesebb tejed lesz. S tök jó h. már 3 hónapos és eddig is szoptatad,ne emészd magadat!

KTimi!
Olyan kíváncsi vagyok mit alkothattál :oops: :lol: Nagyon ügyi vagy :)

Timi26!
Nem semmi volt a tegnap du-estétek :evil: S csak köptető kell,a gyerekorvosotok egyáltalán megvizsgálta :)

Mi is megjártuk Bálinttal a dokit,szerencsére csak én aggódtam túl a dolgokat :) Már gyógyul hörghurutja nincs csak a kis trutyi ami ott van szakadozik fel és adott paxirozol cseppet azt adjam és akkor vége is a betegségnek :)

Sajna a mai talit kihagyjuk,de mikor lesz a következő???? :wink: :lol:

Jó melegítős traccsolos babázos partyt :)

pusz

KépKép
viranka

Köszi lányok a bíztatást. ígyekszem!!!
jó szórakozást azoknak akik tudnak menni a talira.
sok képet, beszámolót kérünk.

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó szórakozást a talira!!! :lol:

Kaqk! Nyugi! Nincs gond, ha pótolni kell, de szeirntem is kevés neki az a mennyiség. Ha jóllakott, nyugodtabb lesz!!!

Szeli hosszasan dumálgat tegnap óta! :lol: Megzabálom!
És már ütögeti a lelógó játékokat. :D (Szétszedtem a játszószőnyeget, és fölé szoktam tenni a tetejét a nagyszobában! :wink: ) Úgy örülök!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Na kipróbáltuka tápszert. Sajana megint csak picurkát szopizott. 30g adtam neki próba ként 40ml tápszert bevágta azonnal, majd jött a kiabálás hogy kérek még. hát melegítettem neki még 40ml. azt még gyorsabban ette. Utánna már minden ok. Mosolyog ezerrel.

Nem értem miért kellett eddig várni!!! 1 hete mondom a dokinak hogy keveset eszik. erre ő, biztos most front van, most ilyenje van....stb. De éhes volt annk ellenére hogy nem kiabált a kajáért!!

Remélem mostmár hízásnak indul!!! Azért azt is remélem hogy lesz majd még több tejcsim. Mindjárt nekiállok post it-eket ragasztgatni.:-)
BEáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk nyugi!
nálam már többször is előfordult, hogy nem volt tej először beparáztam aztán megnyugodtam, egyszerre megittam 2 liter tejserkentő teát, bevettem gyorsan a homeós UU 5Cht és láss csodát lett tejci! Szerintem az egész szoptatás fejben dől el, ezért jók a sárga kis cetlik, de én nem ragasztgattam, csak mindig szopi közben arra gondoltam, hogy sok a tejem és jóllakik a fiam. Ja és sokat pihizz, felejts el mindent csak a kislányoddal foglalkozz. Nálam előfordul néha hogy 2 napig is szárad a ruha, egyszerűen a gyerek az első a többi megvár!!!!
Ja és gyakran tedd cicire! ha nem sir nem éhes, nem kell a tápit belényomnod, mert akkor nem fog szopizni és ezáltaltal nem fog új tejci termelődni.
Ebben azért igaza van a védőnőmnek, ha lenne itthon tápi, már nem szopizna Péteke! Én az a könnyen feladós tipus vagyok, de az éhes kisszáj ösztönöz arra, hogy kitartsak. Ha gyengébb nap van, akkor több teát iszik, de legalább nem szárad ki:-)

Bocsánat kicsit hosszú lett az elmélkedés, de ezáltal a pozitiv gondolkodás által is termelődött tutira a tejci.

Szóval Kaqk fő a pozitiv gondolkodás!!!!!! Ügyes vagy Te fog ez menni!!!

Heni
KépKép
heni81

Kaqk, ne idegesítsd magad, pozitív gondolkodás ;-)! Más 5letem nekem sincs, mint a többieknek: pihi, sokszor rakd mellre a kicsidet, laktoherb. Amúgy az ilyen nagyobb babák (3 hónaposak) hajlamosak gyorsan kiüríteni a ciciket, egy este én is bepánikoltam, olyan löttyedtek voltak egy "álometetés" (l. Suttogó) után, be is nyomtam gyorsan egy csomó laktoherbet és éjjelre már volt tej -- de szerintem nem a teától, hanem reagáltak a cicik.

Kép
Kép
irina

Ádinak szegénykémnek kirepedt a fülcimpája, szaliciles krémmel kenegetem, de nem értem. Tegnapelőtt este még semmi nem volt ott, reggelre már vörös volt és nedvedzett... :shock: Tegnap estére meg a BCG oltása helye lett nagyon csúnya, most leragasztottam és figyelem, hová fajul. Sose nyúltam hozzá, mindig feltöltődött sárga gennyel, aztán leszáradt, de most inkább véres jellege volt és a környéke is bepirosodott. Volt ilyen vkinél?

Kép
Kép
irina

Amúgy jó hír, hogy 5 percre hasra tettem Ádit (addig bírta nagy üvöltés nélkül) és dühösen emelgette a fejét. A kis lusta, tudja tartani, ha akarja, csak nem akarja. Hogy miért dühíti ennyire a hason levés, nem tudom... amúgy már bánom, hogy nem 70 x 140-es kiságyat vettünk, mert ez a 60x120-as egyre kisebbnek tűnik így, a 7 kg-t elhagyva...
Holnap visszaadom a mérleget, majd csak havonta mázsálunk! :wink:

Kép
Kép
irina

Na, eldumcsizok itt magamban, amíg Ti buliztok... :lol:
Ez eddig lemaradt: képzeljétek, a terpeszpelusból vettünk 68-ast (más márkát), mert a 62-es kezd lefáradni Ádiról, erre a 68-as sem nagyobb rá (!), a pocifájása miatt nem is erőltetném, hogy szorítsa a derekát, de a "legjobb", hogy a 68-asban lévő terpeszbetét kétszer (!!!) akkora, mint a 62-esben, a gyerek gyakorlatilag meg sem tud mozdulni tőle.
Tehát itt nincsenek sztenderdek, a gyártó cégek találomra lövik be a szélességet, vagy mi?! Ez aztán a precizitás ortopédügyekben! Eszem megáll. :shock:
Úgyhogy hordjuk a régit, meg próbálok másik márkát keresni a 68-asból. Mire találok, szerintem már hordanunk sem kell... :roll:

Kép
Kép
irina

Irina!
vagyok én is :) cssak elébb szoptattam :)
Tök jó h. visszaadod a mérleget :) már épp ideje:) miért is kell terpeszpelus? erről lemaradtam :wink: nem elg az ha textilpelust raksz pluszba a lába közé (vhol olvastam azt hiszem de nem emlékszem) fülcimpáját nem lehet h. megvakarta véletlenül?bálintnak is volt így és köv. nap már gyógyult 36napra elmúlt :)

S büszke vagyok magamra :) varrtam Bálintnak bodyt hétvégén és jól sikerült :) mindjárt le is fotózom mert ma ráadtam :) nagyon csini benne :)

Kaqk!
az enyém dokinéni meg állandóan azt kérdi írjak neki tápszert :shock: mikor miondtam h. havi 1 kg-t hízik akkor azt mondta h. jéé akkor nem kell :9ma meg megállapította miközben a tüdejét hallgatta h. milyen kis hájas a háta :) :) de tényleg :)

milyen volt a tali ????

KépKép
viranka

Viranka, nahát, mindig irigyeltem a varrni tudókat, én egyszer varrtam kezeslábast magamnak, csak épp a kezeimet nem tudtam felemelni benne! ;-)
Fülecske: elég gázul fest, szerintem több mint vakarás, a doki szerint van ilyen, meg a fül mögött is lehet (az is volt, de nem nedvedzett és olajozásra eltűnt).
Terpeszpelus: hordania kell Ádinak miattam (csípőficamos voltam, meg még sokak a családból) legalább 4 hós koráig (vagy még utána is, majd kiderül). Amúgy nincs baja a csípőjének, a fődoki szerint csak a jobb csípője az uh szerint nem olyan tökéletes, mint a bal. Hát ezen ne múljon... Elvan a pelusban, nem zavarja igazából, mert nem kemény a betét, persze örülni fogok, ha lekerül végre róla, mert nem szellőzik és sokszor kicsit nedves a rugi alatta (pedig én Timi26 bölcs javaslatára kívülre teszem rá, nem rá a papírpelenkára, képzelem, akkor hogy dunsztolódna... :evil: ).

Kép
Kép
irina

bár nem igazán látszanak a hátán a hurkák ,de több van neki mint az apjának :)
Kép
ez meg a body :)
Kép

KépKép
viranka

Irina!
magamnak épp ezért nem varrok :) azt inkább megveszem :) Gyerekeknek meg tök jó :) Míra annyira aranyos ha vmit alkotok Neki :)

Nyekrit is régen írt :cry:
pedig szeretném megkérdezni Tőle h. Mei-Tai volt az a kenguruféleség amit vettél és mutattál képet róla? mert én rendeltem megjött és tök jó :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: