A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Jezsek megkérdezhetem mennyibe került a járgány?
Mi még nem vettünk semmit, igaz egy járgányt már kaptunk amiben egy jó ismerősünk babája kerekezett :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

Akkor jó helyen kapizsgálok..... csak a memóriám, terhességi feledékenység.... :) mintha Black Out koncerten.... de most hogy még a régi (kb.10évvel ezelőtti) vagy már az új, de azon még tán egyszer ha voltam, megöregedtem :).... pffffffff, ez kész, kakukk! Agyam elhagyott! :)
:lol: Szöszi ha itt vagy, ne hagyj kinlódni........
Vendég

A Brumimaciba vették 99.990.-ért, mindenhol máshol 124-135e.ft körül van.
Majd szombat reggel értünk jöttek és elmentünk az Asti-ba asoroksári útra ( az e-mail címük: www.astikids.com ha kell valakinek ) És baromi jó áron egy csomó kedbezménnyel megvettünk egy csomó mindent: kiságy, pelenkázó, a telekre utazóágy, zenélő forgó macis izé a kiságyra, mellszívó, textil pelenka, cumis üveg melegítő, sterilizáló folyadék, ágynemü, baldahinnal, fejvédővel, kókusz matrac, meg még föl sem tuodom sorolni még mi mindent vettünk. A lányok az üzletbe iszonyatosan segítö készek, nagyon aranyosak voltak. Majd bementünk a Brendonba, ami szerintem egy nagy lehúzás, mert sokkal sokkal drágább, és nem is kaptunk semmi kedvezményt.
Most befejezem, mert megjött a főnököm, majd este még jövök.
Puszi
Vendég

Sziasztok!

Érdeklődve figyelem a babakelengyelistát, amit gyűjtögettek. Sajnos első babás lévén semmi tapasztalatom nincs, de netről én is gyűjtögetek, aztán persze majd szelektálok. A védőnő ígérte, hogy ha szeretném, legközelebb ad egy listát arról, ami szerinte fontos. Van más is, aki kapott, vagy fog tőle kapni?

Cukorterhelésnél nekem azt mondták, hogy csak a 120 perces eredményre kíváncsiak (eddig jó volt az éhgyomri, bíznak abban, hogy továbbra is az). Annyira, hogy itthon megihatom a löttyöt, csak oda kell mennem időben, hogy levegyék a vért. Viszont sajnos nem a tej+ zsemle változat. Mondjuk nekem ez még odébb lesz, csak tájékoztattak előre.
Vendég

Jó reggelt!!!

Jezsek - Nagyon szupi a járgány - milyen márkájú? Tetszik a színe .. minden :) Ügyesek vagytok!

Mamacka
- Nagyon jók a mikulásos és vásáros képek :)

Virág
- Nekem nem ajánlott fel a védőnő listát ... ma megyek hozzá, még megteheti :D :lol:

Pumpóka
- Abszolut jó helyen kapizsgálsz :) A férjecském zenél - a Black-Out gitárosa ;)
Már volt itt régebben téma, mert Szőlő is szerette a zenéjüket - jönnek is a párjával 16-án a Gödörbe a Karácsonyi Akusztikus koncertünkre :) :lol: Jó kis pocak-találkozó lesz :) :D
Amúgy az ismerősök, barátok koncertjein láthattad őt/minket .. ritkán járunk el koncertekre, mert renegetegszer játszik a férjem ... a B-O-n kívül gitározik 3 zenekarban ;)
Most meg főleg takarék-üzemmódban mozgunk bármerre is :D

Kép
szösszenet

Pumpóka
Szöszi férje zenész a csapatban! :)

Jezsek
Így ránézésre nagyon praktikus járgány... ez milyen típus! Nagyon jó fejek a szülők!
Nekünk ennyire nem voltak bőkezűek... :(

Virág
Én csak abban a Felicitas könyvben olvastam, de azon kiakadtam... olyan mintha 30 éve írták volt... 5 db rékli, meg angolpólya... bár az igaz megint divat lett...

A Brumimaciról eddig én is csak jókat hallottam sógornőm járt oda!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok,

Szeretnék kérdezni valamit, ami lehet, hogy hülyeség, de hátha Ti már olvastatok, hallotatok róla:

Szóval van egy-pár anyajegyem, amikkel eddig nem volt problémám. Most sincs, csak azt vettem észre, illetve a párom, hogy amik egyébként is kiálltak a bőrömből, azok most mintha növekedésnek indultak volna. Van valami köze a hormonhatáshoz, vagy nem? Mindenképpen elmegyek majd bőrgyógyihoz, de nincs túl jó hírük, sajnos.

KépKép
kisfruzsi

Fruzsi
Én úgy tudom, hogy ezek várandóság alatt változhatnak, de megkérdezem anyum ő az Onkológián dolgozik... azért nézsd meg szerintem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka köszönöm szépen.
A páromnak vettek le tavaly, de szerencsére csak vaklárma volt.

KépKép
kisfruzsi

Ha változik én úgy tudom nem árt levenni megelőzés végett sem! Azzal nem ártanak ha szakember végzi.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Amúgy az én férjem is tiszta pötty mindig vizslatom... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Igazad van, ebben az esetben mindenképpen meg kell előzni a bajt és ha azt úgy lehet, hogy leveszik, akkor le is vetetem. Nem tudod, hogy először bőrgyógyászhoz kell menni velük és ő irányít esetleg a sebészetre?
A páromnak így volt, de ő külföldi álampolgár szóval minden maszek alapon ment.

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok Lányok!

Megvolt a védőnő+doki.
Hát sajna híztam.... :? 86 kg vagyok 80 kg-ról indultam....Védőnő azt mondta, hogy diéta.... :roll: Ehhez inkább nem fűzök hozzá semmit...csúnyát nem akarok... :lol:

Képzeljétek nem jött meg az AFP eredményem...pedig kettő hetet voltam vérvételen. úgyhogy majd telefonálnak. Ennyit a gyorsaságról.

Neme nem derült ki. Majd talán máskor...vagy születéskor... :wink:

Íme az ultrahang lelet:

BPD: 47 mm
Szívműködés: jó, 4 üregű szív
Koponya: ép
Gerinc: ép
Gyomortelítődés: látható
Hólyagtelítődés: látható
Magzatvíz : kp
Placenta: mellső falon

És a legjobb Terhesség ideje: 20 hét!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szóval Kicsikénk Nagyocskánk behozta a lemaradását . doki azt mondta, hogy lehet, hogy azért nem látta jól, mert lehet hogy hátrahajló a méhem....hogyhogy lehet??? Az ilyet nem lehet látni???
Szóval a szülés várható időpontja ÁPRILIS 30 LETT!!!!!!!!!!!!! :lol:
ÚGYHOGY LÉGYSZIKE TEGYETEK VISSZA ÁPRILISI
TÁBLÁBA..... :oops:
De azt mondta, hogy lehet, hogy még előbb fog jönni.... :shock:
Akkor tényleg nászéjszakás gyerek..... :lol:
Na megyek aztán majd visszaolvasok ma ígérem....
Jaj még egy kérdés
Mi az a Viganol olaj amiből napi 1 cseppet írnak fel????????

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szerintem igen, de ezt nem feltétlenül sebészeti eset...
Megkérdem anyum, hogy hozzájuk nem lehetne-e bemenned. (te pesti vagy?)
Ők a típusától függően égetnek, fagyasztanak vagy vágnak.

Ollem gratulálok
A Vigantol D vitamin, de az a babának kell!

Ha nem jött meg az eredmény akkor biztos rendben van!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ollem Gratulálok!

A neme nekünk sem derült ki....harántfekvés.
Az Afp eredményre én is több, mint 2 hetet vártam....
A diéta meg....szerintem csak az édességtől kel megválni, persze ezt magamnak is mondom!

KépKép
kisfruzsi

Fruzsi,

nekem egy májfolt jelent meg az arcomon, amióta babát várok :(
+ az anyajegyeim is tök sötétek lettek.
Valahol azt hallottam, hogy ez természetes... úgyhogy nem igazán foglalkozom vele. Csak nagyon zavar:( Remélem a májfolt a szülést követően elmúlik...

Jezsek,

Nagyon édi ez a kocsi. Bárcsak az én anyósomék is ilyen bőkezűek lennének... de én csak letolásokat kapok, hogy minek vásárolgatok :( :(

Kép
emi29

Már nem lakunk Pesten, Komáromba/Komárnóba költöztük a nyáron, de minden maradt a régiben, vanb magyar bitosításom ugyanúgy. Ha megkérdeznéd azért hálás lennék, én kicsit aggódom miattuk.

KépKép
kisfruzsi

Mary,

Gratula a jó hírekhez. Szépen fejlődik a baba :) Az AFP eredménye nekem sem érkezett meg időben, de emiatt ne aggódj. Biztos rendben van az is. A 6kg 20 hét alatt szerintem nem annyira veszélyes. A kismamák nagykönyvében azt olvastam, hogy az első 20 hét alatt 3 és 5 közötti súlygyarapodás az ideális. Te csak 1-el léped túl ezt a határt.

Kép
emi29

Katavirág,
mi teljesen egyformán hízunk :) :) :)

Kép
emi29

Jezsek, ez a járgány tényleg szuper!!!! Engem is érdekelne az ára ha publikus :roll:

Mary, ismét kezet foghatunk :lol: 20+1-et írtak a MÁVos UH leletemre. Azért jó vagyok én a májusi táblában, de egyébként én is inkább április végére saccolom Mazsi születését. Nemet most nem néztek, én meg nem erőltettem, tudjátok... :wink: Viszont most először hallottam a szívverését, bőgtem is utána, egy néni mosott fel a folyosón, jött oda hogy "jaj csak nem sír?" Mondtam hogy "Csak örömömben!" :oops: :D

Kép Kép
szõlõ

Gratulálok Neked is Szőlő!
A szívdobogást még nem hallottam, remélem nemsokára meghallgatjuk a védőnővel mi is.

KépKép
kisfruzsi

Szőlő! De jó, hogy ide is bekukkantottam, nem csak a blogodat frissítem, mint egy őrült... :D Képet kaptál? Nem csodálom, hogy elbőgted magad! Én mindig könnyezek, mikor integet, meg ficánkol! a 4d-n azért rákérdeztek a nemére?

Emi, a "nagykönyvek" szerint szülés után elmúlnak a foltok! Nekem egy vörös folt lett a szám alatt, jó nagy... :(

Ezek szerint én sokat híztam? :shock: kb 5kg-nál járok...

ercsi_3

Én fél óra múlva megyek a védőnőhöz mérlegelni, remélem szívhangon pityeregni .. meg egyebek :D :D
Mennyi is az én 23 hetemre az ideális hízás? Emi, talán te tudod ezeket ... nekem fogalmam sincs :D de érdekelne, hogy mi a normális/átlagos ebben az időszakban! Köszi :)

Kép
szösszenet

Szőlő - Mary - Nagyon örülök a jó leleteknek, a jó híreknek :)

Kép
szösszenet

Ercsi már írogatom ám, csak megint msn-"zaklatás" van közben, olyan aranyos mindenki hogy így érdeklődik, teljesen meghat mindig :oops: :D Szerintem amúgy az 5 kg plusz teljesen jó, én is olyan körül járok, 4-5 (ma ruhában mértem magam, az nem árt...)

Kép Kép
szõlõ

Szőlő, ezért nem "merek" msn-en írni... :D

Végre felhívtam a 4D-s UH-t, 21-én megyünk!!! Úgy örülök, hogy kaptunk időpontot még karácsony előtt! :D

ercsi_3

De jóóó, a fa alá kapjátok szinte a 4D DVD-t. :D nagyon szuper! Egyébként ne viccelj már velem, írj nyugodtan!!!!!

Kép Kép
szõlõ

És a fa alá tehetjük a Mamiknak-Papiknak-Dédiknek... :D és talán vehetünk végre karácsonyra vmi kéket, vagy rózsaszínt... :D

ercsi_3

Még mindig nem olvastam vissza....de ma ígérem, hogy meglesz.... :wink:
Egy kérdésem volna....

valaki tudna nekem írni címeket, neveket , telefonszámokat ahol 4D-s ultrahangot csinálnak....
Győr, Komárom, Tatabánya, Székesfehérvár, Mór ezek a városok esnek hozzánk közel!!!

Előre is köszi annak aki ír nekem. azért rákeresek neten, de biztos forrásból jobb lenne.... :wink:

Párom azt mondta, hogy valahogyan is , de meglessük 4D-n, mert ő egyik uh-ra sem tud eljönni, mert ma is két órát vártam, neki meg dolgozni kell...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem! Győr, Bartók Béla út, 0630/37-32-106 ha jól emléxem 11500.-at fizettünk DVD-vel. Ide megyünk 21-én. :D

ercsi_3

Férjem elaltatta a gyereket nyakig szarosan...

Szegényke...

Kép
Kép
Kép
mamacka

:lol: :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Köszönöm Szösszenet, akkor mégsem ölt túl vészes méreteket a terhességi feledékenységem és memóriazavarom... :lol: Évek távlatából is emlékeztem..... régebben nagyon sokat jártam B.O.-ra is, meg Wigwam és sörkert PeCsa (még anno Sing-Sing is) ott is felléptek párszor.... sőőőt még isten tudja hány éve Riff-Röff-ben is elég sokat játszottak.... jújjj, néha vissza sem merek emlékezni 20-as éveim rettenetes alkoholmámoros rockbulis éjszakáira :)
Még néha húz a szivem klubokba, koncertekre, de már nem azon a hőfokon, eltelt jópár év.... lehet, komolyodtam? Azt nem mondom, hogy kinőttem belőle, mert szerintem aki tényleg szereti ezt a zenét, az soha nem fog "kinőni" belőle. :) Nálam a fiúk is Csapdán, Hooligans-en, Hammerfall-on nőttek fel :) Atissal egy hetesen Junkies-t hallgattam (akkor még hallgatható volt), a gyerek meg úgy aludt mint a bunda..... :) Nálam a Black Out-tal az a helyzet, hogy régen nagyon sokat hallgattam, aztán valahogy elmaradozott a cd vétel, inkább Öcsémnél szoktam a gépen hallgatni az új lemezeket azóta..... :) Na, ha volt már téma, akkor bocsi, hogy felhoztam újra, le is zártam, nem fárasztok senkit! :)

:) Én a genetikai uh-on csináltam, hogy zokogva jöttem ki és közben ölelgettem Atis fiamat (ő jött el anyával babát nézni).... A kismamák azt hitték, baj van, mindenki olyan ijedten kérdezte, jaj, csak nincs valami baj, hogy igy sir.... :) mondtam, baj nincs, sőt, ezek a boldogság könnyei, hiszen két fiú után kislányt várunk :) bár még mindig hihetetlen és ha rágondolok, hogy pár hónap múlva lesz egy Zsófim, simán elbőgöm magamat :) hülye hormonok :)
Vendég

Ollem, Mamacka! A Vigantol az D vitamin, és terhesség alatt is kell szedni napi egy cseppet a kismamának a terhesség 20-24. hetétől! Legalábbis nálunk. Dokim azt mondta, hogy ha mindennap veszek be terhességi multivitamint, akkor nem kell a Vigantol, mert abban is van. (egyébként a baba is ezt kapja majd)

Hát én még azért ennyi mindent nem merek vásárolni a babának , max. egy-két rucit, vagy játékot karácsonyra. Aztán majd januártól belehúzunk! :D

Ollem! Gratulálok a jó hírekhez! A neme meg majd úgyis kiderül, az a lényeg, hogy egészséges a babád!

Szőlő! Neked is gratula! A doki magától nem mondja meg a nemét, ha te nem kérdezel rá! De ő már lehet, hogy látta. De tudom, hogy annyira nem forszírozod a párod miatt! :wink:

A mi kis babánk mindig megmutatta a doktor bácsinak! (pontosan kétszer a 16. és 18. héten is) Úgy látszik nem szégyenlős. :D

Kép
gabo001

Ez a Vigantol mennyibe kerül???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem fel kell iratni.

én is D-t írtam...

...még ezt nem hallottam, hogy a mama is szedje... vitamin mellé szerintem semmiképp, mert zsírban oldódó vitamint könnyű túladagolni!

Amúgy erről is ahány védőnő-doktornő annyi tanács, van akikkel két éves korig szedetik, van akikkel egy, van akikkel pár hónap, van akikkel addig ameddig kizárólag szopik... mi ez utóbbiba tartoztunk... és a mennyiség is változó...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gabo, nem, pont férjem szeretné nagyon tudni (meg mindenki) én meg annyira nem. Úgyhogy nem erősködtem, meg amúgyis akkora hatással volt rám a szívhang hogy mindent elfelejtettem :D

Kép Kép
szõlõ

Szöszke,
Most a munkahelyemen vagyok. Este megnézem a nagykönyvben, hogy a 23. hét környékén mennyi az ideálsi súlygyarapodás... De a képet nézve, te tuti nem léped túl a határt.

Szőlő,
Gratula :)

Mamacka,
:lol: :lol: :lol:
Hányszor fogja ezt az én párom eljátszani velünk???

Ercsi,
A legjobb időpontban mentek mozizni :)
Egyébként a +5kg sem vészes szerintem. A képet nézve te is nagyon vékony alkat vagy. Nyilván a vékonyabbak picit többet szednek fel.
Nekem a 8kg-ra mondta azt a védőnő, hogy nálam egyáltalán nem gáz, csak a karácsonyi lakomával vigyázzak...

Ma még megy valaki UH-ra, vagy már csak én vagyok hátra????

Kép
emi29

Szőlő,

Én nem bírném ki, hogy ne kérdezzem meg a nemét az tuti :)
A munkahelyemen van egy másik kismama, aki a 34. hétnél tart. Ő sem akarja tudni, és nem is kérdezte még. Tök izgi lehet. :)

Kép
emi29

Emi, szerintem te.... Vagy nem is tudom :oops:

Kép Kép
szõlõ

Nah .. megjöttem a védőnőtől ..
Nagyon aranyos meg kedves, meg segítőkész .. De nem tudom .. minden védőnő ezen a súlygyarapodáson kattog :?: :?: :shock: :shock:
Én nagyon jól érzem magam a bőrömben, most vagyok 2kg-val nehezebb, mint amikor sportoltam .. és most vagyok annyi, amennyit a súlykalkulátorok számolnak ideálisnak a magasságomhoz és a koromhoz .. erre olyan tanácsokat kapok, amik számomra betarthatatlanok .. Én nem tudok müzlit reggelizni, mert azon nyomban elájulok, ha nem eszek valami normálisat :lol:
Meg lefekvés előtt ennem kell .. mert különben felébredek a hasam korgására ..
Na mindegy ..
Amúgy eddig 4,5 kg-ot híztam, mert 55,5-ről indultam, és most vagyok 60kg .. (csizmában, farmerban és pulcsiban)
Mondtam is neki, hogy nálunk itthon nincsen mérleg - én a tükör elé állok, és ha meg vagyok elégedve azzal amit látok, akkor nem érdekel, ez kg-ban mit jelent :lol: :lol: Lehet én gondolom rosszul .. de a babavárás ne müzliről meg este nem evésről szóljon .. a "mit együnk" kérdésben persze én is azt mondom - egészségeset .. de a mennyiség nálam nem szempont :) amennyit jól esik :lol:
Nah bocsi .. csak ez kijött .. mrt olvasom, hogy szinte mindenkit "csesztet" a védőnő .. :D :lol:

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]S írta:emi29zőlő,

Én nem bírném ki, hogy ne kérdezzem meg a nemét az tuti :)
A munkahelyemen van egy másik kismama, aki a 34. hétnél tart. Ő sem akarja tudni, és nem is kérdezte még. Tök izgi lehet. :)

jaj én úgy szeretek álmodozgatni róla hogy mi lesz ha kisfiú... mi lesz ha kislány. :) Persze nem tagadom mikor teszitek be a különböző édesnél tündéribb kislányrugikat meg kis vagány fiúruhákat, akkor megfordul a fejemben hogy mégiscsak jó lenne tudni. de aztán eszembe jut hogy még miután megszületik úgyis rengeteg időnk lesz hogy vásárolgassunk neki :)

De én tiszteletben tartom hogy Jani szeretné tudni, neki ez fontos. És egyébként is az apukáknak kicsit "megfoghatatlan" dolog ez a terhesség én néha úgy érzem, elvégre bennünk nő és feljődik és mi érezzük az első mozgásokat. Szeretném ha nem érezné hogy ő "másodlagos" ebben a dologban. Remélem értehtő amit próbálok leírni :lol:

Kép Kép
szõlõ

Szösszenet, nemár hogyneked azt mondja a védőnő hogy egyél műzlit, mert menten tökönszúrom magam....... Hát olyan vékony vagy hogy csak na :o

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]S írta:szőlőzösszenet, nemár hogyneked azt mondja a védőnő hogy egyél műzlit, mert menten tökönszúrom magam....... Hát olyan vékony vagy hogy csak na :o

Lehet ő nem így látja :lol: :lol: :lol:
Láttam, hogy UFO-ként néz rám, mikor elmondtam neki, mit eszek és mennyit .. Valószínű ő nem ilyen típus, és nem tudja elképzelni, hogy van, akinek ennyi ennivalóra van szüksége egy nap ..
Pedig nem eszem sokkal többet, mint előtte .. mindig jó volt a kapacitásom :lol:

Már megnyugodtam .. csak elsőre kicsit felhúztam magam ezen a kérdésen ...

Kép
szösszenet

Szöszi!
Ne izgasd magad, minden védőnő ilyen. Nekem már volt 4, mindegyik korpovit kekszet akart etetni velem. de az olyan mint a fűrészpor :?
Szerintem nagyon csini vagy!

Ercsi
Nem a Babits Mihály utcában van a 4D? Nekem még onnan van telefonszámom. Lehet hogy elköltöztek?

Lányok!
Gratula az UHkhoz!!

Emi!
de jó Neked, hogy most mész! Nálunk csak a 32!! héten van a következő.( az február közepe!!) Majd én is szeretnék beiktatni január elején egy 4D-t.
Ja! Én is 8 kg-nál tartok ám!

Mary!
Irtam Neked privit!

Kép
Kép
Kép
felsoa

Hát elhiszem, lassan 23 hetesen plusz 5 kilóval, szerintem egy szava sem lehetett volna. :D Mindegy, úgy látszik nekik ez a dolguk vagy mi...

Kép Kép
szõlõ

Hipp Natal

Nekem nagyon bejön, főleg, hogy az Elevittől hánytam. Én először gyógyszertárban vettem 20 napi adagot 990 forintért, aztán meg a Brendonban, ahol nem is igazán figyeltem oda, csak kértem egyet, fizettem 999 forintot, még gondoltam is, hogy majdnam ugyanannyi. Aztán otthon ért a meglepetés. Mivel az csak 12 napi adag volt. Kicsivel több, mint a fele ugyanannyiért! Ennyit a Brendonról.

Kép
Kép
Kép
felsoa

Szösszenet, szívhangot hallgattatok a védőnőnél?

Kép Kép
szõlõ

Szerzntem nem normálisak ezek a védőnők, én még csak a 18. héten vagyok, de már 3-szor voltam nála. Havonta akar látni! Mi a fenének?! A dokim csinállja a terehs gondozást, ennek ellenére ugyan azokat csinállja (mérnyomás, súly mérés)és havonta akar látni. :evil: Ráadásul kb. a 10. háten lehettem, amikor fölállított a lakásunkba, és valami mellszívót kezdett el mutogatni ( nem volt valami bizalom keltő), aztán még nem töltöttem be a 3. hónapot, mikor felhívott, hogy szerdán szülés felkészítés lesz. Mondtam, hogy szerintem még egy kicsit korai. Úgyhogy elég tapadós!
A babakocsi tipusa: Trio Enjoy babakocsi + Synthesis hordozó, Manhattan szín és csak a brumimaciba 99.990.- van 3 féle szinben. Piros, narancs, és ez a sötétkék.
Vendég

jezsek

Gratulálok a sok cucchoz és a + hozzáálláshoz.

Egy előadáson egy Szolnokról érkezett kismama azt mondta, hogy ő nem vesz semmit, amíg a gyerek meg nem születik. Erre én kifejtettem amit gondolok, erre ő azt mondta, hogy rosszul állnak anyagilag.

Szerintem a gyerek érzi azt az örömet ahogy mi egy egy újabb cuccot nézegetünk. :)

Kép
kritta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: