A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci, Bangla is egy ilyen csaj. Régen simán ordított Kalocsáig. Aztán meg Kalocsától hazáig. :shock: Nemt tom, más hogy bírja, én nagyon nem.
marcangoló

Nuk,
lányod mindig ezzel a letörölhetetlen mosollyal van ellátva? :D

Barbi,
nálunk szuper mikulásbuli volt, de Eszter is kinézte magának az egyik kelléket. Viszont elég kaja volt, ami elterelte a figyelmét. (Éljen a pék-cukrász iskola :lol: )
És Mikulásnak énekelt is, 2 versszakot, egy mikrofonba, amit elé nyomtak, és mindenki ájuldozott és tapsolt és az ÉN lányom... :wink: :lol:
Cicizéshez gratula. :)

Akata,
te 3-4 évente rákszűretsz? Az nem kevés? Én évente! De mondjuk doki nem is írhatja fel a gyógyszert enélkül. Vér, vizelet és rák, egy évben egyszer. Sztem kibírható. És mi ez az oltás? Lemaradtam vmiről..

Cicivizsgálaton volt már valaki? Illene azt 31 évesen, szülés, szoptatás után? Nekünk a családban még soha senkinek nem volt vele baj, de nem kéne azt is megnézetni vhol? Nődokim asszem ebben nem kompetens.

Zsan,
már csak egy oldal, és kiderül, mit kaphat egy hányós gyerek. :lol:

Kisün,
szal a vírus miatt tűntél el? Jobbulást, ill. végső felerősödést!

neet
neet

Zsan,
csúszda rulez!!
és a joghurt is. Magamból kiindulva. Nem vagyok az a hányós típus, de ha rossz a gyomrom, az Unicum mellett az segít inkább...

Ancsi,
ha holnap vizsgázol (amiért részvétem) akkotr hajrá!!!

Én most nyelvtanári mivoltom ellenére azon tanakodom, lehet-e még kapni ecseri nyelvvizsgát vagy hogy is van ez? Gyerek, munka, házimunka és egyebek mellett, komolyan, mikor járjak el tanfolyásra? Tudom, h csak alapfokú kell és a picha, de arra is el kell járni és ott lenni és... MIKOR??

Marc,
jó, még gondolkodom, ki kit rúgjak :lol: de ha az a Kornél többet nem jön, akkor téged nem kell fikáznom, vagy igen? ;) :lol: És ha jól értem, van egy egyéves lányod, boldog szülinapot neki!

És Curse,
őszintén nem emlékszem, mikor szakadt meg a fonal, de lányodnak is csodajó évet kívánok!! :)
neet
neet

Zsan,
ez a történet :evil: szerintem állj a sarkadra, ez később csak rosszabb lehet amikor a gyerkők nagyobbak lesznek :?

Neet,
jó ha 3-4 évente elmentem és nem felejtettem, el :mrgreen:
viszont alapvetően az egészségben hiszek és semmi betegségtudatom nincs ezért hanyagolom az orvosi viziteket :wink:

Szrek,
persze a hpv oltást is azzal az ajánlással adják, hogy azért olykor meg kell jelenni a nőgyogyónál, dehát a fentiek értelmében :) én igencsak ritka vendég leszek......
ha estleg UM olvassa a topikot akkor :oops: :oops: :oops: meg :( :( :( mert őt tényleg szeretem :)

Kép
akata

Ha minden igaz és jót linkelek be, ezen az oldlaon szültünk Votivval. :D

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... start=4100

Ilyenkor eszembe jut, hogy kéne mégegyet... de aztán mégsem. :) :(
neet
neet

és Neet,
én is többször kihagytam 1-2 hetet is a topikon az általad említett okokból kifolyólag, szal értem....de szerintem itt épp az a jó, ha mindenki beszélget és vitázik akár mindenféle témáról, ne csessz le minket :lol: :mrgreen: távol lenni ér, de aztán gyorsan vissza kell ám jönni mert nagyon lemarad az ember 8) én pl. itt voltam de már én sem tudom ki kivel van Marc, Kornél és a többi érintett esetében. Bár az is igaz, átugrom ezeket a témákat. :wink:
Képek az ünnepeltről??

Kép
akata

Kata,
az a baj,h ma, mikor L a sarkára állt, és teljesen normálisan elmondta a véleményét, akkor az lett, h megsértődött, és közölte apóssal,h mi nem szeretjük őt, és ezért L-nek bocsánatot kellett kérnie. Mert,h ő érzékeny, és csak segiteni akar.
Amit el is hiszek, de azt már nem, h NEM akar beleszólni. Mert de. Folyamatosan azt teszi.
és az a legszörnyűbb az egészben, ha őszintén elmondod a véleményed, akkor olyan lesz a légkör,h hónapokig nem akarsz majd menni. Engem ez nem is zavarna, de L-t igen. Szereti az apját.
és az legrosszabb az egészben, h olyan egyszerűen lehetne JÓ is ez az egész. Csak tisztelni kéne egymást.
Mert du már olyan jót beszélgettünk. De ha én nem merek szólni, mert akkor sértődés lesz, akkor olyan hamis az egész. Márpedig én nem merek szólni. Ezek után meg pláne. Mert egyszerűen nem birom a feszkót.

én is szeretnék oltást, rá is kérdezek a dokinál.
zsancikant

Marcangoló,
én csendben rajongok érted :wink: :lol: 8) 8) de komolyan!

Zsan,
:shock: basszus :shock: :evil: :evil: nem igazán értem, mi a baj a joghurttal (főleg ha nem fáj a nyelésnél, és még a gyomornak is jót tesz...), de én sem értek hozzá :wink: és fossál még szót :lol: és Kolping miatt igenigen irígy :lol: bár ha olyan pázmányos, akkor talán mégsem :wink:

Neet,
igen, ledöntötte az családunkat egy gaz anyaszomorító vírus :evil: most épp anyukámnál tart, aki igazi ANYAként utolsónak kapta el, amikor mi már mindmind jobban lettünk, és tudunk magunkra főzni :wink: én, mint nemigazi anya persze harmadiknak dőltem ki, Dóci+Marci után :wink: de hősiesen tartottam a frontot úgy is, azaz ültem és hősiesen néztem ki a fejemből 8)

v
kisün

Istinek, Eszcinek Boldogságos Szülinapot kívánunk!

Kép

szeretettel:

Macs és Füles
macskanyu

ISTI! NAGYON BOLDOG HARMADIK SZÜLINAPOT KIVÁNUNK NEKED!!! Igi, Meme, Borisz és az ő szüleik :wink:

képzeld, amikor mentünk a mekibe, Igi megkérdezte,h ott lesz e az Isti! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vera,
ez a virus...grrrr...és jobbulást anyukádnak!!!!
zsancikant

Zsána én írtam neked egy mélt, ha lesz időd, írj rá vmit plíííz :mrgreen:
macskanyu

Macs,
hotmélre? minnyá olv, oda még nem jutottam, bocs... :lol:
zsancikant

Neet, ízléstől függően nyugodtan lehet utálni, Kornéltól függetlenül is. :wink: Igazán ne térítsen el semmi. De szerintem itt nem kell senkivel lenni. Meg má' amúgy is lejárt lemez.

Vera, lehet, hogy neked is kéne egy szakember! :D

Zsan, Karácsonykor is mentek? :shock: Az annyira gáz, amikor a férfiak úgy érzik, hogy igazságot kell tenni az asszonynép vitájában... :| Akkor ő neked "műanyósod"? Szeintem a probiotikus joghurt tök jó ilyenkor, a kamilla meg maximum gyomornyálkahártya gyulladásra. :P

Isinek, Eszcinek nagyon boldog szülinapot! Ezek szerint 3.?
marcangoló

Isti,
nagyon boldogságos harmadik születésnapot neked!!!
:D
kisün

ISTVÁNKÁT AZ ISTEN ÉLTESSE és tartsa meg nekünk még sokáig olyan aranyos kis naív gyereknek, mint amilyen most; mert ezek a gyerkőcök olyan baromi gyorsan felnőnek, és randa tinédzser lesz belőlük, hogy csak ámulunk bámulunk! :)

Zsanci,
elvileg ilyen hányós v. fosós esetekkor nem kéne tejterméket adni (biztos erre gondolt) a gyereknek, hanem valami üres teát (nyilván nem feltétlen kamillateát), de én se üresen adnám, hanem tele nyomnám neki azzal, amivel szereti, mert az elsődleges szempont NÁLAM, hogy hányós fosós időben a gyerek azt egyen, amit kíván, még ha az nem is helyes. így szokott rá a csokis gabonagolyóra anno. az almalé meg nem hinném, hogy túlzottan savas lenne, + a sav ilyenkor egyáltalán nem árt, hacsak nincs savtúltengése. kicsi koromban (ilyen esetben) mindig valami narancsos v. egyéb ivólét ittunk + házt keksz és mindig bevált :).
én, ha anyósodnak lennék, csak elmondtam volna, hogy ilyen esetben mit javaslok, aztán hagytam volna, hogy mindent úgy csinálj, ahogy, hiszen mi a pöcs közöm van hozzá?? úgyhogy ne légy szomorú, felejtsd el, és örülj, hogy a férjed melléd állt, ami nagyon nagy szó, hiszen ő két tűz közé került.

nálunk most az a szitu, hogy Lencse köhög, taknyol, s hiába csináltam neki mézes teát, nem issza, bezzeg a dög édes Ikeás bodzaszörpöt igen. hát azt kap és kész, a torkának is jól esik az édes.
én is megkóstoltattam Lencsével az ivójogot, és azóta folyton kér, mi több, az én hüle savóitalomat is issza, pedig asszem az édesítőszeres.

Neet!
múltkor néztem a nagyon régi Halloweent, és rájöttem, hogy hasonlítasz a fiatal kori J.L.Curtishez! :)
és minek neked vmi alapfokú izé? járjál eszperantóra, az menni fog gyorsan!

éljen, hogy visszajöttek az eltévedt bárányok (Vera, Neet)

kuckucszörcsszörcshapcipöhh

ancsipancsi

Istókot Isten éltesse!!!!!!!!!!!! :D

Kép
akata

:D :D :D BOLDOG 3. SZÜLETÉSNAPOT ISTVÁN!!! :D :D :D
neet
neet

Neetbárányka!A w-babás fejtegetés engem is kicsit visszadobott, de más okok miatt.
Tök jó, hogy ilyen jól sikerült a Mikiünnepségetek, s szintén remek, hogy már bátran vezetgetsz! Ügyi vagy! :lol:

Akata! éljen a szuperbuli! :lol:

Ancsi! drukkdrukk

Zsanci! anyósod :( . s szerintem is elég lett volna egy kamillatea? esetleg elmesélheti miért, de oszt slussz passz. Remélem egyszer majd rendbejönnek a viszonyok

ISTIPÓKNAK MÉG SOK SOK CSODÁS NAPOT!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ancsi,
igen, eszperantó és lovári cigány jöhet max szóba. Férjem szerint a németet erőltessem, mert abból van már egy alapfok, de azt az elte nem fogadja el, végülis miért fogadnák el, az eltén tettem le. ? :roll: :twisted: Tudom, h visszajönne a tudás, de a derdidasz sose jön vissza, azt újra tanulni kell, és mivel ezen alapszik az egész nyelvtan (asszem..) és egy évet igen intenzíven tanultam rá, hogy sikerüljön, ennyit nem szeretnék újra. és nem is tudok. rászánni.
Férjem viszont megugrotta a tripla lutzot, amikor mondtam, h ha beíratkozom egyre, az csak szombaton jöhet szóba. És most egyre határozottabban rágyúrunk az ecseri kérdésre. :oops:
Jamie Lee Curtis-re gondolsz amúgy? :) Még jó, hogy nem a 8. utast nézed mostanában. :lol:

Zsan,
kutyám egész éjjel hányt, (kialvatlan neet...) én meg takarítottam, de most nem ez a lényeg, hanem hogy hazafelé veszek neki bifidusz eszenziszt, kutydoki szerint nagyon jót tesz, és ha ez a kutyagyereknek jót tesz, az embergyereknek is biztosan. :D

Marcangoló,
jó, majd figyellek, hogy bele tudjak kapaszkodni valamibe és fikázni tudjalak. De lécci valami olyanról írj, amihez értek. :lol: Legalább nem csöpög a topik folyton. ;)

Kisün,
ezek szerint én is igazi anya vagyok, dejó! :) Én is csak akkor dőlök már ki, amikor mindenki boldogan felgyógyulva pörög, és mivel enyém anyuka 142 km-re bír lakozni, engem már nem szolgálnak ki.

neet
neet

Neet,
férjem már lediplomázott, amikor még mindig hiányzott a nyelvvizsga (1 évet kapott rá), pedig évek óta tanulta a németet, az apja német tolmács, stb. a lényeg, hogy nagy nehezen kinyögött egy német középfokút, megkapta végre így a diplomáját is, s mára azt mondja, hogy egy kukkot se tud németül. nem akarom elhinni, de elvileg így van, mert bármit kérdezek, sose tudja a választ :). közben megtanult szupin angolul, az bezzeg megy neki. az ecseri ugye csak vicc? ELTE se hülye. valami nagyon könnyű nyelvet keress, mert ilyen némettel csak szívnál. (mint én most a latinnal)

erre a nőre gondoltam:
http://data-allocine.blogomaniac.fr/mda ... 779_55.jpg
http://halloween.fandango.com/assets/im ... curtis.jpg
szerintem helyes volt fiatalnak
ancsipancsi

NAgyon Sok Boldog Szülinapot Istinek Esztinek, Vincének és Blankának!!!!

márciusban lehet valami a levegőben :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zsanci!
A Camponában is van egy ilyen játszóház, és direkt megkérdeztem, hogy a szülő is lecsúszhat-e, és azt mondták, hogy igen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NA???? Egy tali??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy itthon vagytok, és írsz.

Msot menek PAnnust foglalkoztatni, aztán altatni, és utána talán tudok visszaolvasni, és írni is :D

Kép
Kép
zuzmo1

Neet, olyanról nem tudok írni, mert ahhoz meg én nem értek. :D Esetleg azzal tudlak meglepni, hogy velem is újra csináltatták a német nyelvvizsgám annak idején, mert csak a szóbeli van meg németből (vagy az írásbeli is, csak nem C?), ezért el kellett mennem a Múzeum körútra alapfokúzni (az eltén belül, persze). Én nagyon lazán kezeltem a derdie das kérdését, de mivel azt mondták, hogy kommunikatív vagyok (ez abban ynilvánult meg, hogy nagyon erősen mosolyogva tudom keresni a szavakat), ezért megadták. Meg a diplomát is. Mondjuk a védésen nem én voltam komolytalan, hanem a bizottság. :P

Nekem nem hányt senkim, csak éppen nem alszik. Jó, tudom, hogy járni tanul, fogat növeszt, meg a holdállás is olyan, de most már hetek óta, és eléggé nem hat a kávé. :cry:

Na, most akkor mehet a tejtermék fosósan, vagy nem? Klasszikusan tuti nem, de mostanában direkt a ropi, hűtőhideg kóla kombót hallottam ajánlani, úgyhogy lehet, hogy probiotikus joghurt ügyben is változott a tudomány.
marcangoló

Bocsánat, Vincét kihagytam! Neki is nagyon boldog szülit!

Zuzmo, mi csak azért csináltuk, hogy jól össze lehessen mosni a Karácsonyal. :D :lol:
marcangoló

Neet,
biztos vagyok benne, hogy lehet "szerezni" is... G-nek meg üzenem, hogy erőszakolja má meg magát, nem tragédia, ha egy-egy déelőttöt egyedül van Eszcivel...
elte belekötött a saját lektorátusi nyelvvizsgájukba? Jött vmi új rendelet, hogy rigóuccai kéne? Áááá basszus :(
Névrokonunknak jobbulást :D

Ancsi,
a savval az a gond pl., hogy a felmaródott nyelőcsőnek nem biztos, hogy kellemes :wink:
én göthös bárányka voltam :mrgreen: :mrgreen:
És hajrá vizsgaidőszak!!!!! :)

hellóóóóóóó Zuzi :D

v
kisün

Curse!
Autós sztori!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Irtó parasztok az emberek. A múlt héten a CAmpona mélygarázsában álltunk, Tomi már kint Bazsival, én meg jobb egyben szoptatok. ÉS megérkezika szomszéd autóhoz két fickó, és simán rányitja az ajtót a kocsinkra. Tomi épp B-vel volt elfoglalva, de én ugye bentről tökre hallottam. Fölment a pumpa, mellemen a gyerekkel kiordítok, hogy rámnyitották az ajtót. Mert a fickó semmit nem reagált. Aztán meg annyit mondott, hogy ja, tegnap rá is rányitották az ajtót. Hát kérem, ez MAgyarország. Másnap parkoltunk valahol, még Tomi meg is jegyezte poénosan, hogy úgy szálljak már ki, hogy nyissam rá a mellettünk parkolóra az ajtót, mert hát tegnap ránk is ránknyitották :roll:

Lindi!
A ti autós eseteteknél tuti pereltem volna. Az emberek be vannak szarva attól, hogy pereljenek, mert hogy "nincs értelme". Szerintem ilyen esetben kell!!!

Votiv!
Milyen volt a Producerek??? És hogy sikerült jegyet szereznetek? Tomi szerint most már csak márciusra lehet.

Fibi!
Szia!!! Jó rólatok hallani. Minket is meglátogathatnátok valamikor! :D
A Producerek egy musical, a MAdáchban játazák, ha jól tudom, a Gálvölgyi is szerepel benne.

Vera!
Szia :D Jó, hogy végre meggyógyultatok! VAlammikor jöhetnétek :wink:

Nuk!
OLyan jó anya vagy!
Igenis gondolj néha erre. Egyáltalán nem természetes, amit megteszel Rékáért. ANnál sokkal több!!! A legtöbb szülő struccpolitikát folytatna a helyedben.
ÉS annyira várom már a közös sütést :D Mi inkább manit viszünk, vásárolj be, és mond, hogy mennyi az annyi, így a legegyszerűbb. Persze, ha Neked is jó így.

Zsanci!
A labdák között én is relaxáltam egy sort :lol:
Anyósod meg! :roll:

AJÁNDÉKÖTLET azoknak, akik nem csak a fajátékokat preferálják:
A Wadernek vannak tök jó nagy darabos összerakhatós autóútjai, emeletes garázzsal, sinekkel, sorompóval, repülőtérrel, táblákkal szuper klassz, és olcsó, és bővíthető. Persze ez inkább fiúknak.
zuzmo1

Gabi!
Ez az öv nagyon frankó lehet. hol vetted? A H&M gyerekrészlege tele van ilyenekkel :lol:
Avatarom, hú, tényleg :oops: :mrgreen: , majd megkérem a szomszédasszonyt, alias Ancsit, hogy segítsen már valamit újítani :lol:
na, és PAnnus csíkját is le kéne cserélni.
Pihenj sokat!!!!!
Dorka óviba jár? akkor használd ki a délelőttöket pihire, és a bodza tea nagyon jó köhögésre!!!++++++++
zuzmo1

Zuzi,
szívesen segítek avatar ügyben, már én is akartam szólni, csak nem akartam izé lenni :)
ajándék ötlet férjednek: Napirajz könyv. (én már vettem egyet az enyémnek :) )
ancsipancsi

jaaaa! és az én avataromban is cca 1 éves fotó van :) :oops:
ancsipancsi

Kata!
Ilyen oltást felnőtt korban is lehet???? Én valahol azt olvastam, hogy csak annál igazán hatásos, aki még nme találkozhatott ezzel a vírussal, ergo nem élt még szexuális életet, mi meg mán ugyi :oops: :lol:

Blaye!
Gyönyörűek a gyerekek!!!!! :D

Deni!
Gratula a recéhez :D Végül eljutottunk esztergomba, szombaton. :roll: :lol:

Neet!
Camponál tali nekünk bármikor jó :D
zuzmo1

Ancsi!
És hol lehet azt kapni? :lol: Neki már van egyébként két polója is :roll: :lol:
és jobbulást a családnak!+++++++++
zuzmo1

Zuzi,
én a Castro Bistroban vettem, a Madách téren van, ott a színház mellett. felhívtam előtte őket, hogy van-e készlet :), mert potyára nem akartam elmenni, nagyon fogy. (eredetileg 3eFt, de itt csak 2500)
www.castrobistro.hu
ancsipancsi

Nyugisan olvasom a szüléssztorikat amikor rájöttem, hogy fel sem köszöntöttem Eszcit :shock: ! Hát ezért egy olyan pikkelyes pofon járna, amitől rögtön a Balaton aljára kellene, hogy kerüljek, s elbeszélgetnének velem a tenger urai, hogy érdemes vagyok-e a kopoltyúmentes villágba (mert ugye a kopoltyúsról már ne is álmodozzon az ilyen! :evil: )

Szóval Pancsolós születésnapot Eszci! (talán megbocsátja ha tudja, hogy nem eszem halat! :idea: :wink: )

ésés Vincének is sok boldogságot! :oops: :lol:
gödibarbi

Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT ISTINEK!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ancsi,
mi az a napirajz könyv?? :shock:
macskanyu

MAcs!
VAn egy olyan, hogy napirajz.hu, és ennek a férjeink lelkes olvasói :roll: Szerintem igazi férfiaknak való valami, egy kicsit mocskos, kicsit szabadszájú :roll: , de ők imádják :lol: . Gondolom ők adtak ki egy könyvet.
zuzmo1

Macs!
Zuzi férjével rajongunk (meg még jó pár emberrel :D) egy grafikus figuráért, aki csúnyaszájú, ámbátor nagyon kafa történeteket rajzol. (www.napirajz.hu) most ennek a grafitembernek megjelent egy könyve végre, amely tömény rajz. :)

Deni!
most sütöttem meg a kenyerünket, és elképesztő jó lett, pedig ideges voltam, mert tettem bele 2 főttkrumplit és nagyon ragadt a tészta, de frankón megsült így is, már eszem!
van vmi bevált gyümölcskenyér recepted Karácsonyra?
ancsipancsi

Zuzi,
kösz. megnéztem... :shock: :lol: :lol: azt hiszem nem fogok rászokni.. :lol: :lol:
macskanyu

Ancsi,
beked is kösz :D

és ha elfogadod( bár nem tőlem kérted), de itt egy remek, bevált, nyami recept :)

- 4 tojás (2 egész, 2 fehérje és sárgája elválasztva)
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg liszt
- 1/2 sütőpor
- 6-10 dkg apróra vágott dió
- 6-10 dkg apróra vágott mandula
- 6-10 dkg apróra darált étcsokoládé
- 20-25 szem apróra vágott meggy, lehet kicsit rumozni is
- 1 tasak vaníliáscukor
- esetleg egy kis reszelt citromhéj
- bármi más, amit még bele szeretnél tenni
- vaj, liszt a tepsihez

A két felvert tojásfehérjét, a végén kell belekeverni a tésztába,
ez frankón könnyűvé teszi és fontos még, hogy az első menetben
a két tojássárgáját a porcukorral jó habosra köll verni!
macskanyu

Sziasztok!

Tudtok Nekem segíteni? A tétényibe kellene mennem 27.-én laborba, de még sosem voltam ott. Mármint a laborba. Első csemetémet ott szűltem a Kocsos doktornővel, de a laborjaimat a lakhelyemen Tárnokon intéztem. Sajna most az Afp-m pont ünnepekre esik, és itthon csak szerdánként van terhes labor, így muszáj a kórházba mennem. Azt szeretném kérdezni tőletek hogy pontosan hol van a labor, ha jól informálódtam a Bártfai utcai rendelőben, és hogy ott foglalkoznak-e minden nap kismamákkal?! A beutalóm bizti jó,mert a Kocsis doktornő állította ki, és ráadásul kórházas is. Ja és azt is írjátok meg mettől-meddig van labor!

Előre is köszönöm ha segítetek. Mindenkinek szép napot!!

Üdv:Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Zuzi,
bocsi, de én is imádom, meg a húgom is, mert mocskosszájúak vagyunk :D (legalábbis csak gondolatban). olyan ez, hogy az embert vagy megfogja az adott humor, vagy nem. férjemmel ilyen téren nagyon egy hullámhosszon vagyunk, rezzenéstelen arccal tudunk végig ülni mondjuk egy Gálvölgyi showt, amiről ráadásul azt mondjuk, hogy nem is volt olyan rossz. ugyanez egy Mikroszkóp kabarénál már őrjöngés lenne, annyira szánalmasnak tartjuk :D. az igazi humort számunkra Laár Andrásék nyújtják, s a Napirajzon is tudunk néha teli képpel röhögni. valójban kevés olyan dolog van, amin hangosan tudunk hahoztázni. :(
ancsipancsi

Anna,

én úgy tudom, a Bártfaiban már nincs labor. De itt a telefonszámuk, hívd fel és biztosan megmondják! 06 1 464 1275

üdv

macs
macskanyu

Macs,
oké, de én pontosan kérem a receptet szépen! :) hány fokon kell meddig sütni? (legalább annyit, hogy milyen lángon, mert már arra se emléxem, hogy piskótát milyenen kell)
ez valami könnyed, vagy nehezebb süti lesz? mert most laktatóbb, kuglófszerűt szeretnék idén, nem azt a habkönnyű piskótát, amit eddig szoktam csinálni.

Vikianyuja!
én már 2 éve jártam arra utoljára, de arra eléxem, hogy reggel fél 8 körül kellett oda érni (9-ig van "nyitva" a labor), mert nagyon hosszú volt a sor. az AFP-vel nem kell éhgyomorra menni. a labor benn van a kórház épületébe, én úgy mentem, hogy főbejáraton be, egyenesen végig, folyosó végén jobbra, majd annak a végén balra és ott a lift. onnan gyalog asszem 1,5 emelet és ott a Bártfai utcai rendelő (más oldalról még nem mentem fel). a hosszú sor lesz a labor :). régen minden nap foglalkoztak kismamákkal, nincs külön terhes és nem terhes labor. a kórház központi telószámán kérheted a labort és ott is adnak infot.
ancsipancsi

[quote="macskanyu"]A írta:macskanyunna,

én úgy tudom, a Bártfaiban már nincs labor. De itt a telefonszámuk, hívd fel és biztosan megmondják! 06 1 464 1275

üdv

macs

akkor én frankón tájékoztattam Annát :). mondjuk nekem is gyanús volt, hogy mostanában mindenki a Fehérvári úti rendelőbe megy laborba , s nem a Bártfaiba. mondjuk a labor biztos működik valamilyen formában, csak nem közvetlenül a betegeknek, hanem a kórháznak gondolom.
ancsipancsi

Ancsi,

200C-re előmelegítem, és amikor beteszem, akkor leveszem 180C-ra. Én őzgerincbe öntve sütöm, kb 40 perc, de 30 perctől tűpróbázom! Sztem laktató, de van egy igggazzán laktató, isteni citromos sütim is! :wink: már ha érdekel... :lol:
macskanyu

Macs, engem igen- már ha lehet félénken jelentkezni. :D

Ancsi, nálunk a Mikroszkóp színpad már annyira alulról veri a lécet, hogy azért vicces. "Jöjjön a színvonalas szórakozatás, azt jóvan." Ez a zuram szlogenje. Nem isértem, miért nem hoztuk még össze a férjeinket, asszem csípnék egymást. :wink: Én egyébként genya módon a Budapest tévé műsorain szoktam nevetni. De az már tényleg a hullagyalázás kategóriája részemről.
marcangoló

Bétettema kedvencekhez ezt a napirajzot. :D
marcangoló

Köszönöm szépen az infókat!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

VAN a bártfaiban labor, csak nem nyilvános!!! :wink:
ha Kocsis dr oda küldött, akkor menj oda, első emeleten, a lépcsőtől jobbra. Valszeg be kell majd kopognod, mert vannak bent, csak nagyon kevés embernek veszik le ott a vérét.
És ha jól emlékszem 8-tól vannak, délig.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Marcang,

itten e la:

Citromos Sütemény:

20dkg porcukor+1 cs vaniliás cukor+ 4 tojássárga+1 citrom leve Kikeverni

hozzáadni 15dkg liszt+ a felvert tojásfehérjék+ 10 dkg olvasztott margarin

vajazott őzgerinc sütőben sütni. 40 perc 180C előmelegítettben
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: