Sziasztok!
Na sikerült már megint ezer éve nem jönni

De a két meló, meg a gyerek, meg a sok minden más kicsit túl sok, de sebaj, örülök, h ennyi minden van!
Borókát Isten Éltesse Sokáig!!
Melindáknak meg Boldog Névnapot kívánunk így utólag is!
Mindenkinek még egyszer köszi a névnapi köszöntéseket, a családdal mi is csak ma ünnepelünk (páromnak is most volt), szóval a mai köszöntések is még teljesen aktuálisnak tűnnek nekem!
Próbálok visszaolvasni, de elég nehéz, amire tudok, reagálok:
Zsófi, nagyon aranyos vagy, h vállalod a tablót, köszönjük!!! írtam neked emailt! Léna rettentő édes a képeken, milyen nagy!! Feliratos pulcsit kitől kapta? Csak nem TE kötötted??
Eni, Benid nagyon édes a képeken, annyira kezd nagyfiús arca lenni, őrület!!! és már meg van az új lakás? hát ez hiper-szuper hír!!! költözés hogy megy?
Cukorfalat, tényleg látszik, h élvezte a dolgot Orsi nagyon! Ez a mosoly!
Gyuzso, szegény Mica, látom kaki gondok még meg vannak sajnos, nálunk Dani naponta egy banánt simán betol most a téli időszakban, dehát látod, én kb azért adom neki, h ne napi 4x legyen kaki, mert akkor meg piri a popó! Mindenkinek más problémákat kell megoldani

Nálunk eddig kétszer volt kaki gond az egy év alatt, akkor a Hipp barack pikk-pakk helyre tett, azt szoktál adni? Ja, és Kaiser's-ben, meg Sparban lehet kapni bio meggylevet, meg van benne még pár másik gyümi is, de nem emlékszem, h mik, talán azt nézd meg, ha van a közelben nálatok ilyen bolt...Ja, most látom, h ezt Zsófi is írta
Tünde, kipróbáltad a Rossmann-os krémet/olajat? Milyen? Tegnap voltam Rossmannban és gondoltam rád, mert én is a babakenceficék között turkáltam...
Lányok, hanem gyógyszertári popsikenőcsöt használtok, akkor milyet? Mi Gabit használtunk egy ideig, de nem jött be, ezért most új után nézek..(mi gyógyszertárit használunk alapból, csak néha elfogy és nem mindig jutok el oda egyből, olyankor jön a tartalék, bolti)
Smowwhite, Tündéred édes, úgy látom a brendon marketingje nagyon jó és a macis fürdetőre mindenki lecsapott (persze mis is anno)! Vagy ti nem ott vettétek?
Gabi, Encinek jobbulást!!!
Steffi, nektek is gyógyulást kívánunk! Szegény Martin! Kollegák mit szóltak a csemetéhez???
Valaki valamit nem tud esetleg a 2. ker.-i, Törökvész úti bölcsiről valami belső infót? Mivel Dani novemberi, nálunk tuti, h lesz bölcsi is és már most el szeretnénk kezdeni nézelődni...