Jó reggelt Lánykák!
Nem is tudom mivel kezdjem... Az idegbajjal amire keltem? Beust ápolgassam? Öreganyunak küldjek sok-sok gyógypuszit?
Hát asszem előbb leírom mi volt itt, hátha felvidultok tőle.
TEgnap fini ebéd után Kriszta jókislányhoz mérten elment tentézni, míg Jóura a garázst próbálta rendbe szedni (tele volt szelektív gyűjtött szeméttel). Aztán felkeltett engem, aki kómásan ébredt 2 óra alvás után. Ennyi az elősztori...
Ma reggel megkaptam a szokásos puszikat és simiket, majd fordultam volna másik oldalamra, hogy én még aludhatok kicsit, mire hallom: Hol a kocsikulcs???? Na én azt nem tudhatom, de ágyból ki, gyors öltözés, irány a garázs. Kocsi átkutat - semmi! Ruhák átkutat - semmi! kulcsos fiók kirámol - semmi! Dugi fiók megnéz - semmi! Jóuram vezetgeti le a történéseket, majd telefonál, hogy valaki jöjjön érte. Közben 150s vérnyomással gondolkodik, öltözködik ami persze nem ment neki, hogy kidobta volna a kukába a kocsiból kirámolt szeméttel??????????? Kriszta újból felöltözik, irány a kuka. Vittem a kis zacsit, hogy majd jól kirámolom, de nem kellett. A banánhéj és két zsepi között ott figyelt a KULCS!
Jóuram már a biztosítót meg a jó édes nénikéjüket emlegette, így nagyon megkönnyebbült. Hát még én.... Én vagyok varázsló néni, mindig mindent eltűntetek... Nagyon be voltam tojva, hogy én vagyok a hunyó
Bodzika, örülök hogy jó telt a szülinap, nagyon megérdemelted!
Beus, naon sajnálom nagymamit, párodnak részvétem. Igaza van fiatalanyunak, aki ittmarad annak nehéz...
Remélem is hogy követtek nemsokára a bebabásodással!!! Azért írom mindig mi történik, hogy tudjátok magatoknak programozni a dolgokat!

görcsben áll kezem lábam úgy szorítok!!!
Fiatalanyu, szupi, hogy kicsit jobban vagy, a hülye szülőktől óvjon minket a Jóisten!

várom a sztorikat.
Apánk édi volt! Hogy bennem sem lehet megbízni, meg ennyit a hűségről mert a múltkor még benne voltam a magzatvíz vizsgiben most meg nem. És mit csinálunk ha mongoloid gyerek lesz a kezében szüléskor? és csak mondta csak mondta.... Én meg mondtam sokadszor, hogy féltem a Babákat, nem kell az nekünk. Párom meg sápadtan ült mellettem...
Tatu, köszike! Csak azt nem értem, hogy apánk miért háborodik fel akkor a sárga testjeimen mindig ?
Menek, ma sűrű a nap. Sütisütés, órákra készülés a holnapira is. Meg ilyenek!
Tessék jelentkezni hogy kivel mi van!!!!!
Puszi