A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok!

Szőlő,
Lehet, hogy mégis a II. női lesz belőle? Majd kérdezz rá a dokira, hogy igaz-e az átmenetele, és ha igen mikortól. Jobbulást, főleg este figyelj, hogy nem-e megy feljebb a hőemelkedésed.

Emi! tisztes távolságba voltál a robbanáskor? Biztos nagyon szép lett a fényáradat!

Gaboo! A hasviszketés azért van, mert elkezdett a bőröd erőteljesen nyúlni, és ha nem kenegeted szétrepedhet (persze nem azonnal, fokozatosan) én is egyre többet kenem, mert szerintem hajlamos vagyok rá. Testápolóval kenem, de egy kozmetikus ismerősömtől azt hallottam, hogy legjobb rá az oliva olaj. Még nem próbáltam, de kifogom, mert nagyon ajánlják. (Nem olcsó mulatság-bár biztos kevés kell belőle)

Szösszenet!
Kíváncsi vagyok mit mond a védőnő, én most pénteken voltam nála. Ő is megállapította, hogy feljött egy-két kiló.. (54-el kezdtem, és most 58.7 vagyok) Legközelebb majd csak januárba kell menjek hozzá.
tim27

Timi - Nem csinálsz egy vonalzót, hogy lássuk hol tartotok?? :)

Kép
szösszenet

Timi, igen lehet, hogy II-es női lesz belőle, de pl holnap is a MÁV-ba kell mennem UH-ra amit ő mondott egy hete, szóval... Én meg nem akarok azzal odaállni elé hogy a Babaneten olvastam hogy... Szerintem elég béna dolog, erre simán lehetne az a válasza hogy kedves kismama, gondolja hogy nem szólnék időben? Ami persze lehet hogy tök nem így lenne, de sejtem azért időben megtudom majd hogy hová kell mennem szülni :D Egyébként csupa jót olvastam a II-es nőiről!

A hőmmel kapcsolatban az a vicces hogy este lejjebb megy, úgyhogy lehet hogy eddig is magasabb volt csak eddig nem mértem.... Nem tudom.

Kép Kép
szõlõ

Timi,

pont a konnektor mellett álltam. Azt hittem, hogy Lili is kiugrik belőlem, úgy megijedtem. Szerencsére csak durrant egy nagyot és a biztosítékot verte le, nem szálltak szanaszét az alkatrészei.

Én kedden voltam védőnőnél. Az első mérése óta, ami a 10. héten történt 5 kiló jött fel rám... Viszont én a pozitív tesztelés óta mérem magam és, ha onnan viszonyítok, akkor +8 kg-nál tartok :oops: Nem mintha különösebben zavarna. A lényeg, hogy a baba rendben van és a vérnyomásom is tökéletes :) Szerintem a vércukrommal sem lesz gáz. Holnap kapom meg a beutalót a terheléses vércukor vizsgálatra.... Meglátjuk...

Kép
emi29

Gabo nem elég a forró víz.Fel kell forralni és lobogó vízbe kell beletenni mident még a cumi részt is.egy kis ideig forralod és lehet kivenni.A forró víz nem elég meleg ehhez.A tejet is így tartósítják.De a sterilizáló is így működhet sztem.Mert vegyszer nem lehet benne.Ehhez meg elég egy edény. :D
Emi szép a karácsony de ennyit nem ér!!!
Vendég

Sziasztok!

Én pénteken voltam a védőnőnél. A vérnyomásom még mindig alacsony 100/ 72. A súlyom rendben 3,5 kg +-nál tartok. :wink:

Január 3.-án megyek hozzá legközelebb. Január 4.-én cukorterheléses vérvétel. Cukor+ citromlé. Brrrrrrrr. :shock:

Nálatok hogy van, nekem leveszik éhgyomorra a vért először, aztán megiszom a löttyöt, várok 1 órát, újabb vérvétel, atán még 1 órát várok és még egy vérvétel. :shock: Összesen 3-szor vesznek tőletek is vért? Én azt hittem csak kétszer. :shock:

Kép
adri0422

Képzeljétek itt hallottam a Hipp Natalról,interneten utánanéztem de se gyógyszertárban se bioboltban nem ismerik.Honnan lehet beszerezni?
Vendég

Gitka - Azt én is kerestem már .. A gyógyszertárban nincs, és a DM-ben sem találtam. Állítólag a Brendonban lehet kapni, majd ha arra járok megnézem :) De ha te találsz valahol, szólj! ;)

Kép
szösszenet

Kép Boldog Várakozás :)

Kép
szösszenet

Szöszke,
Annyira édesek vagytok így együtt :)

Gitka,
Hipp natal kérdésben sajnos nem tudok segíteni. A Gravida, Elevit, Materna magzatvédők közül egyik sem vált be??

Adri,
Szerencsére nekem nem a cukros lötyit kell meginnom, hanem tejet kiflivel. Viszont én a jövő héten szeretnék túlesni rajta, tekintve, hogy az OEP jogosultságom még mindig nincs rendezve...

Kép
emi29

Szőlő,
Igazad van, várj még, úgyis mondani fogja időben, hogy hova menjél.

Emi,
majd a keddi terhelésesről beszámolok. A terhesség előtt nekem inkább alacsony volt a vércukrom, de most vmiért tartok az eredménytől. Remélem nem lesz igazam..

Gaboo,
az úgy lesz, hogy éhgyomri vérvétel után megitatják veled a cukros löttyöt, és utána is leveszik a véredet. Ha a 2. vérvétel eredménye 7.8 felett lesz, az nem jó..De úgysem lesz felette.
A másik, hogy a 100/72-es vérnyomás szerintem teljesen jó. Nekem 86/56 is szokott lenni úgy, hogy teljesen jól vagyok, és reggelente kávét is iszom.... Azért volt rá szükség, mert előtte 45 körüli is volt az alsó értékem (akkor sem éreztem magam rosszul) de eljött az idő, mikor a jó kis 4-6-os villamoson reggelente rosszul lettem. Akkor mondta a doki, hogy igyak nyugodtan kávét.

Szösszenet,
nagyon jó a kép! Folyamatban van a vonalzó feltevés...
tim27

Sikerült a vonalzóm!! :D

Kép
tim27

Timi - OK :) Várjuk a vonalzót :)
Az én vérnyomásom is rendszeresen 100/60 alatt van .. reggel meg pláne, szóval a 100/72 nem vészjósló .. egyszerűen ilyen típusú emberek is vannak ..
De az nekem is gázos, hogyha reggel közlekedem, akkor szédelgek ...
Ezért mindig indulás előtt jól be kell reggeliznem, és egy fél kávét tejeskávénak meg is iszom mostanában .. máshogy nem megy.

Amúgy a terheléses cukorra én is kíváncsi leszek! Én január első hetében megyek ... Rettegek előre - de férjecském elkísér ;)
Számoljatok be, hogy működik .. bár holnap a védőnőt is kifaggatom!!!

Kép
szösszenet

Timi - VAn ám nekünk egy táblánk .. majd holnap felrakom :)
Ha szeretnél bekerülni, majd az adatokkal írj privit - holnap ráér, mert úgyis akkor látod, miket írunk bele :)

Kép
szösszenet

Emi - Köszi :)
A kép címében minden benne van .. annyira várjuk ezt a Csöppséget :) .. mint mindenki persze :) Csoda lesz!!! :D :D

Kép
szösszenet

Sziasztok lanyok!

Szolo!
Orulok, hogy segitettem az iromanyommal.

Emi!
Analam Zoli 3700g es 56 cm volt, mikor szuletett es az 50+es ruci volt ra jo. Az 56-os logott rajta. Igy most is van 50-es ruci.
Remenykedem, hogy most kislany reven kisebb lesz es beruhaztam egy 46-os rucira is.
56-os tuti jo lesz egy darabig.
Igaz kerdes, hogy hol veszed.
REgen amit a Tesco arult, mar nem arul, az 56-os body Zoli 36 cm-es babajara volt jo. Tehat az atlag meretu 56 tuti nagy lesz ra. Amugy meg ha hetente 1x mosod ki es 3 honapig hordja akkor 12x minimum kimosod es ezaltal a rugik el is hasznalodnak, kinyulnak, fakulnak stb.... Nekem is eleg gazos lett az a par darab, amit sokat hordtunk. El is vittem anyosom a raszoruloknak, mert azt eladni nem lehet, a kistesonak is inkabb vettem ujat, mint raadjam.

Jelentem babyort ma is hasznaltuk ismet az autoban alvo Zolinal.

Magi
Vendég

Szosszenet!
Az elozot neked irtam, ahova szolot irtam, csak mar faradt vagyok.
Nagyon jol neztek ki a kepen.
Szuper es milyen jo vekony vagy.

Magi
Vendég

Szöszenet, nagyon jó ez a kép hármótokról!

Hipp Natal: én is a Brendonban vettem. 799.-ha minden igaz, és 20napra elég. Szerintem jobb, mint a szintetikus vitaminok, mégiscsak 98% gyümi tartalma van... (Fura, hogy otthon alig lehet beszerezni. Itt minden boltban van. Igaz, átszámítva majdnem 2000.- ... :shock: )

ercsi_3

Sterilizálás: nekem ez nagy téma volt, mivel adtam másnak is anyatejet:)
Én nem főztem, hanem használat után forró vízzel elöblítettem, aztán negyed órát áztattam a Chiccho vízzel higított fertőtlenítős oldatában, aztán jó alapsoan (cumisüvegmosókefével) átsikáltam és újból forró víz. Szerintem ez egy eléggé kényelmes megoldás.
Ezt nagy fehér (1 lieres) flakonban lehet kapni, bármilyen nagyáruház babarészlegén, vagy bababoltban.

Jó éjt!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Már voltam terheléses cukron, levesznek 3 cső vért, aztán megiszod a lötyit, olyan, mintha töményt szobit innál, aztán 2 óra múlva egy cső vér. Közben nem szabad enni semmit sem. Leányálom:) De túl lehet élni. A szörp után garantáltan nem leszel éhes

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Nekem is így mondta a doki ahogy a többiek, éhgyomorra vérvétel, aztán cukros víz plusz citrom hogy "finom" legyen ( :lol: ) 2 óra várakozás és újabb vérvétel.

Hipp Natalt én próbáltam gyógyszertárban rendelni, mikor visszametem érte közölte a nő hogy nem tudták beszerezni... :shock: Brendonban lehet kapni ahogy itt már többen mondták, de nekem annyira nem esik útba, hogy egy Hipp Natalért nem megyek ki... Azt mondjuk tényleg nem értem hogy pl DM-ben ahol szerintem a létező összes Hipp terméket lehet kapni, beleértve a szoptatós anyáknak szánt vitamint is, pont ezt miért nem lehet...

Szösszenet nagyon aranyos ez a kép :)

Védőnővel kapcsolatban továbbra sem tudom én hogy mi a következő lépés... Ma megint felhívom hátha esetleg TALÁN a héten kijön vagy sikerül egy időpontot mondania hogy mikor menjek. Nm értem miért ilyen nehézkes ez. Egyébként nekem is alacsony a vérnyomásom, mikor először voltam náha 90/60 volt, de úgy általában ilyen 100/60-70 körül szokott lenni. Pedig én is kávézom reggelente.

Na nemsokára megyek orvoshoz meg UH-ra, több mint 1 hete nem jártam az utcán :shock: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,

Várjuk a beszámot.

Magi,

Köszi, én is így gondolom.

Mary,

te mikor mész? Engem 3/4 7-re rendelt be a dokim Hú, de messze van az még... :( :(

Nekem 100/60-68 között szokott lenni a vérnyomásom. A védőnő erre azt mondta, hogy jó. Szerintem úgy vannak vele, hogy inkább alacsonyabb legyen, mint magas... Mondjuk mostanában én is szédelgek reggel és kezd visszatérni a hányingeres időszak.
Nem igazán értem, miért :( :(

Kép
emi29

Sziasztok, jó reggelt!
Timi üdv itt, úgy is, mint alacsony vérnyomású... :) nekem 95/55-öt mért legutóbb a védőnő, de szerencsére nem szédülök szinte soha. Viszont a reggeli tejeskávé nagyon kell.

Pár szót a listáról, amíg felébrednek a lányok.

Nekünk nem volt járókánk egyiknél sem. Arra figyeltem, hogy a gyerek megtanulja, hogy máshol alszik és máshol játszik. Ezért a kiságyba csak aludni-pihenni tettem be, amikor pár hetes korától többet volt ébren, a földre terítettem egy vastag pokrócot, rá pelenkát, azon nézelődött-később forgolódott. Aztán le is mászott róla :lol: , de ez így természetes. A nagy is megtanulta tisztelni a kicsi területét, nem volt ezzel gond, nem bántotta, és a pokrócot könnyen el is tudtam pakolni, ha nem kellett már (ez leginkább a kis lakásban volt szempont.) Ha a konyhába akartam magammal vinni, a babahordozóba tettem, Hármaskát vszleg kendőbe kötöm majd, mert a hordozót fixen betesszük az autóba (3 gyerekülést kell majd bevarázsolni, ezért egyszer bekötjük majd, és ott is marad).

A fentiek miatt szerintem a babahinta-pihenőszék is elmaradhat, nekünk nem hiányzott.

Mérleget kölcsönöztem, a jó öreg hálós elég volt, azt nem olyan drága kölcsönözni. Amúgy is csak esténként, fürdés előtt mértük a babát, kezdetben naponta, aztán már csak hetente egyszer.

Mellszívóval érdemes várni, nem biztos, hogy szükségetek lesz rá, ha pedig kell, sok helyen lehet sokfélét venni. Kézzel is gyorsan és hatékonyan lehet fejni, ha van, aki megtanítja.

Játékok...ajándékba sokat kap majd a baba úgyis...Persze ezzel is úgy van, mint a ruhákkal, olyan édesek, hogy nehéz ellenállni nekik. Én csak egy kis textil manót vettem előre, azt a szülőszobára is vittem, vajúdáskor segített, és kezdettől a kicsi kosarában volt.

Hajkefe... anno vettem, mert édes volt, de szinte fölösleges szerintem. Kevés baba születik akkora hajjal, hogy szüksége legyen rá, és sokaknak ki is hullik (enyémek szinte kopaszak lettek pár hónapos korukra).

Pólya...mi angolpólyát használtunk hálózsák helyett éjszakára, mert nyáron az kevésbé meleg, és mozogni is nyugodtan tud benne a baba. De sokan a pólyára esküsznek, meglátjátok, nektek mi lesz a jó.

Popsikenőcs-fürdető...Igen, azt felírja a gyerekorvos, és tényleg jók. Hallottam már kismamától, hogy pár hónap után áttért a babakészítményekre, hogy illatos legyen a babája, de higgyétek el, a fürdetőkenőcs is tökéletes (bár már szinte olyan drága receptre is, mint a bolti készítmények, ez baj). Enélkül is tele lesz a lakás babaillattal...

Én külön mosóport sem használtam, igaz, eleve kevesebb mosóport teszek a gépbe, mint amit ajánlanak, és ecetes vízzel öblítek öblítőszer helyett. Így biztosan nem irritálja a baba bőrét.

Hogy mennyi gyerekruha kell, azt nem tudom. Mi olyan sokat örököltünk, hogy ikreket is öltöztethettem volna, ez így kényelmes. Akinek van rá kedve-lehetősége, az vásároljon, tényleg gyönyörűséges dolgokat lehet kapni, és ezzel magunknak is örömet szerzünk. Ha pedig nekünk jó, az jó a babának is, nemde?

Ennyi jutott hirtelen eszembe, bocs, ha hosszú voltam. A lányok még mindig alszanak :wink:

Üdv,
Nuska+ (22+3)
nuska1

Emi, én is öklendezem mostanában néha :? (Pl ma reggel is) Én se értem, de azért szerencsére közel sem olyan mint az első trimeszterben.

Egyébként Lili lehet hogy a gyomrodat boxolja, azért van hányingered :wink:

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,

Na igen! Az első trimeszterhez képest ez kutyafüle :)
Most azon filózok, hogy azt szeretem-e jobban, amikor a gyomromat boxolgatja, vagy azt, amikor a húgyhólyagommal focizik.... :wink:

Kép
emi29

Jó reggelt!

Az én kisfiam születése után még majdnem 3hónapig hordta az 56-os rucikat!Én inkágg ott követtem el anno hibát,hogy a 3 hónap alatt a tavaszból amikor is megszületett döglesztő nyár lett,és pl.hiába voltak nagyon édes 56-62-es rugijaim,sok már túl melegnek bizonyult!

Így szerintem ti vegyetek egy-két kisebb méretű lengébb cuccut is ! :wink:

Én még a mellszívó témáhozz annyit fűznék hozzá,hogy én elöszőr kézit vettem amitől ínhüvelygyulladást kaptam :roll: utána ami nekem nagyon bevált az a Medela elektromos mellszívója volt!

Én már a kórházban is nagy hasznát vettem,úgyanis a kórházban hiába volt lehetőség a mamáknak a fejésre,olyan sor állt a fejőgép körül,hogy sokakra csak éjszaka került sor! :cry:

Én tejlázat kaptam,több mint 40 fokos lázam lett az miatt mert nem jutottam időben a fejéshez, a babám akkor még nemtudott rendessen szopizni! :roll: Az borzasztóbb volt az egész szülésnél! :cry:

Másodjára már tuti else indulok mellszívó nélkül! :wink:

A forralásos sterilizálással nagyon kell vigyázzni,a mostani cumik és üvegek közül egy csomóra rávan már írva,hogy nem lehet kifőzzni!

Az unokatestvérem sajnos pont most járta meg,mert kifőzzte az új mellszívóját amítől az eldeformálodott és így használhatatlanná vált!Nem is járt rá a garancia! :roll:

KépKép
KépKép
nicci

Hú lányok őrület sokat írtatok!

A listámat majd alkalomadtán én is felteszem... annyit, hogy textilpelus nekünk volt egy csomó ebből tetrát kell venni az a jó minőség és a februári Cora vagy Tesco akcióban tuti lesz olcsóbban... ugyanitt tetra fürdőlepedőt.

Sterilizáló szerintem is pénzkidobás...

pólyát mi arra használtuk, ha valaki nem merte megfogni a babót, most a bátyusnak majd pólyában adjuk a kezébe.

Mellszívót én a kézit ajánlom... majd lefotózom ha valaha eljut hozzám...

Emi
Már hogy lenne neki nagy a 62-es ruha!!!! azért nem óriásbálnát készülünk szülni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 56-os előfordulhat, hogy kicsi, de szerintem első gyereknél tuti nem!!! és az öt darab nem sok! Inkább kevés, de akkor ráérsz még venni hozzá, meg lehet, hogy kaptok is még ajándékba.

Gabo
Ilyen átlapolósom is van... ez is nagyon jó kicsinek... de ezen kívül vannak az Y záródású rugik... majd fotózok...

A vásár jó volt... kb 22 db könyvet adtam el, 5 hordozót, pár babzsák madarat, díszeket, kb 6db madaras kerámia csengőt... csak piszkosul elfáradtam...
Majd teszek képeket!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok, hjó regelt!
Csk beköszönök, olvaslak benneteket, csak közben dolgozok is :lol: !

KépKép
kisfruzsi

Ja és most vagyunk félidősök!!!!!!!

KépKép
kisfruzsi

Nem tudjátok véletlenül, hogy a 18-20. hét közötti genetikai UH után mi a következő terhesgondozási teendő? A védőnömmel nem találkoztam, mert továbbképzésen volt, majd fel kell hívnom.

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi, azt hiszem a terheléses cukor meg aztán a következő UH (nekem) a 24. héten (leszámítva a mait, de az "programon kívüli").

Kép Kép
szõlõ

Ja, és gratulálok a félidőhöz :wink:

Kép Kép
szõlõ

Köszi Szőlő, jó lenne, ha lenne nekem is nemsokára mégegy UH, mert az alap protokoll szerint csak a 30. hét körül lenne, és itt eléggé spórolnak is, csak a kötelezőt végzik el...

KépKép
kisfruzsi

Képek a vásárról
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mi ma vagyunk 19 hetesek és holnap UH

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Tegnap vettem a babakocsinkhoz egy szobai allvanyt, amit a szobaba lehet hasznalni, illetve a sportreszt is ra lehet tenni, igy akar etetoszekkent is lehet hasznalni.

Igy most lekerult a mozes reszunk a tetoterbol es lefotoztam nektek. Peg-perego autoba kotheto mozes, jo tagas es emelheto a tamlaja, igy nem csaka vizszintesen tud benne fekudni a baba, hanem kesobb eleg magasra lehet emelni.

Az allvany es teliesitve a mozes, teli teto es huzat.
Kép

Teli teto, nyari huzat
Kép

Szunyoghaloval, ami a nyari huzaton van.
Kép

Nyari tetovel
Kép

Toltal nyari huzat
Kép

Belul:
Kép

Tegnap voltam a nextbe es ennek nem tudtam ellenallni.
Kép

Magi
Vendég

nicci
De az a kézi olyan volt nem, hogy nyomogatni kellett! mint a habszifont! :)
Az enyém két cső amit húzogatni kell szerintem ettől nem lehet ínhüvelygyuszit kapni, ugyanis én is hajlamos vagyok rá és nem volt vele gondom!
Ezt sem lehet főzni, úgyhogy sterilizáló tablettát fogok venni!
Ezt én is bevittem és nagyon nagy hasznát vettem!
A Sote II klinikán tuti lehet kapni. 3000 Ft körül van... én most vetettem de még nem láttam, ha megkapom lefotózom.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Maggi
Nagyon jó!
Szerintem ez szuper típus... a ti mózesetekhez milyen kocsi van?
Ez az álvány gondolom kifejezetten Peg Perego nem?

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka!

Az allvany peg-perego igen es csak ehez hasznalhato, egy db volt osszesen a brendonba a kiallitott budaorson.
Van meg egy a vaci uton, de az utott kopott es nem adtak kedvezmenyt ra. REndelni sem lehet mar, mondtak, hogy nem is lesz, igy gyorsan megvettem.

A kocsihoz negy nagy kerek van + sportresz amihez kulon kupola van es labzsak, nem a mozest kell attenni.
Adtak meg hozza pelus taskat is.

Mindezt 80-ert a Soroksari Outletben.

Voltam ott multheten es van ott most Navetta 29-ert tibb szinben is, de az sokkal kisebb es szukebb, igy jo, hogy ez van nekunk.

Raadasul ez kifuto modell volt es ilyen jo szinu mar nincs is.

Csak nagyon sotet szinuek.

Ajanlom mindenkinek a Soroksari outletet, en minden heten bemegyek, mert kozel lakom hozza es hetente tobbszor elmegyek elotte. Ha van idom megallok es korulnezek milyen igazan jo akciok vannak.

Magi
Vendég

Magi,

Ez tényleg tök jó! Látom, már beleképzelted a kiscsajt is :) :)

Emi

Kép
emi29

Sziasztok!

Rettenet sokat irtatok. Hétvégén nem nagyon néztem be, végre itthon volt a párom ésa fiúkat is elvitte az apjuk két hónap után egész hétvégére, úgy, hogy ott is aludtak. Igy kicsikét édes kettecskén (hármaskán) lehettünk. Imádom az ördögeimet, de ez a kikapcsolódás nélkülük most annyira jólesett. Ilyenkor mindig van egy kis lelkiismeret-furdalásom, ha jól érzem magam nélkülük (de ez is a terhességgel kezdődött), pedig biztos normális hogy az ember vágyik a nyugalomra, főleg babásan. Meg persze a párjára, én meg aztán most még úgy érzem, néha betegesen ragaszkodnék hozzá, ha fél órával később jön haza, már a sirógörcs kerülget, pedig sosem voltam ilyen és szegénykém dolgozik, nem tehet róla ha az éjszakai járat elmegy előtte. Mindegy, ez nem is volt fontos.......

A sterilizálót (mikrost) én használtam, de csak azért, mert kaptunk, és nekem bevált, mert nagyon egyszerü volt használni. Ha visszajut a barátnőmtől akkor most is fogom, de venni nem veszek, ha mégsem lenne meg a régi. :) Ahhoz drága, annyit nem ér.
Viszont kiakadtam, most, hogy olvastam, a mostani cumikból és cumisüvegekből jópárra rá van irva, nem lehet kifőzni?????????? Komolyan, akkor minek gyártják őket???? Mert ez köztudomású, hogy amióta eszemet tudom meg anyám meg nagyanyám is főzte ki a cumisüvegeket, mert sterilizálni kell, főleg amit kicsi. Mondjuk én a mikrossal még nagyobb (1-2 éves) korukban is főztem, mert egyszrü volt és sokszor ugye leejtette a gyerkőc az utcán a babakocsiból, nem ártott, ha nem csak kimostam. Hát, nagyon megnézem, mit veszek. Bár cumisüveget nem kell vennem, mert lesz egy raklappal a fiúkról és azok még főzhetőek......

Szösszenet, nagyon jó a képetek, olyan aranyosak vagytok rajta. Viszont valahonnan nagyon ismerős a párod, de nem tudom beazonositani, honnan. Láthattam esetleg nyilvános helyen??? Most lehet, hülyeséget irok, ne sértődj meg, esetleg szórakozóhelyen (mondjuk én csak rockklubbokba jártam, discoba nem) mert nagyon úgy rémlik. Bocsi, nem akartam tolakodó lenni, csak tényleg nagyon-nagyon ismerős.....

Ági
Vendég

Sziasztok csajok :!: Kovethetetlen a szoaradat a topikbol, bele bele olvasok, de minden sajna nem ragad meg. Ami viszont igen:

Mamacka, a konyvillusztracioid nagyon tetszenek, es az egesz kreativitasod csucs.
Szoszke, nektek pedig gyonyoru hangualta van a lakasotoknak, en is az ilyen fenyeket kedvelem.
Magika, a gyerekszoba fala szuper.
Ollem, latom nem szabadulsz oseidtol.... :wink:

Csodallak benneteket, ahogy mindenki keszulodik babacucokkal. En azt hiszem, teljesen le vagyok maradva, de igazabol alkalmam sem lesz (van) ugy keszulodni, mind nektek. Ugyanis kulfoldon elunk egy alberletben, babank szuletese utan 3-4 hettel hazakoltozunk egy honapra Magyarorszagra, ra egy honapra pedig 2 eves ujabb kulfoldi kuldetesre megyunk a ferjemmel. Ugyhogy kolcson babaagy, babakocsi itt is, otthon is. Majd juliustol vehetek vegleges dolgokat hiszen a Fold masik oldalara nem cipelhetunk mindent. Kicsit nomad lesz, de majd csak lesz valahogy :wink:

Ja, es a ruhamereteken is elkeseredetem. Ugyanis en vettem egy 64-es jegesmedve kezeslabast, mondvan, 4 hetesen ebben viszem haza, 8 hetesen ebben viszem tovabb az utra gyerkockenket, de akkor ezek szerint el fog benne tunni.... :cry:
katavirag

Ja, Emi, en is pont 8 kg-ot hiztam eddig, de ahogy elnezlek, rajtad sem igazan latszik :wink:
katavirag

[quote="kisfruzsi"]K írta:kisfruzsiöszi Szőlő, jó lenne, ha lenne nekem is nemsokára mégegy UH, mert az alap protokoll szerint csak a 30. hét körül lenne, és itt eléggé spórolnak is, csak a kötelezőt végzik el...

Nekem is összesen 4 volt eddig, de azt mind a doki a magánrendelésén csinálta, most meg elküldött a MÁV-ba is.

Kép Kép
szõlõ

sziasztok!
én pénteken megyek cukorterhelésre. nálunk 2 óra van a vérvételek közt. remélem inni lehet vizet, mert így legalább a gyomromban felhígítom :D . én nagyon nem vagyok édes szájú, így eléggé aggaszt. de ha muszáj.

mamacka
tök cukik a dolgaid. én a Kalákát régebben tök sokat hallgattam.

nekünk szerdán lesz céges karácsonyi buli. meg csütörtökön is fent leszünk. nem szeretek szállodában aludni, meg nem is nagyon tudok :(
toncsi

toncsi80

Kata
Köszönöm!
Örülöük, hogy tetszik!
64-es ruha nincs csak 62-es... abban lehet haza tudod vini csak egy kicsit esetleg nagy lesz.

Pumpóka
Rockklubban szerintem láthattad Szöszi párját az eddigiek alapján! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mikulásos képekkel még tartozom...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kata
Ezt a vándor életet nem irigylem... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Lehetettlen ennyit végig olvasni, de egy csomó hasznos infót kaptam.
Köszönön a babazenét, le is töltöttük, nagyon jó.
A vásárlással kapcsolatban: Anyósomék nagyon jó fejek voltak hétvégén, egy csomó mindent ( majdnem mindent ) megvettünk, megkaptuk töllük. Úgy indult a hétvégém, hogy Anyósék összebeszéltek a párommal, és megleptek minket azzal a babakocsival, amit kinéztünk. Kép az első járgány
Vendég

Nekem eddig két Uh volt, holnap lesz a harmadik már alig várom! :)

Viszünk dokibácsinak egy kis karácsonyi ajándékot is!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: