A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hú Gabi most olvasom a recepteket amikoet küldtél és csorog a nyálam!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa
a csülköset :?: :lol:
én is kaptam receptet a Gabitól és most csülköt főzök :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Akartam már mézesnek is nekiállni, de ma főzni sem tudtam annyira nyügi, hogy csak rajtam volt jó neki.
Még alszik....
Zsófi! köszi...de tényleg nincs közös fotónk.. :oops: találtam egy februárit.ha más nem jön össze,küldöm azt. :D
egyébként a családban mindenkinek van gépe, meg ugye ott vannak a mobilok, mégis ha kamerázni vagy fotózni kell mindig engem vesznek elő.... Mondogatom is, ha Enci megnő és visszanézi 10-20 évvel azelőtti képeket, keresi majd az anyját.. :D
Vendég

Párom azt mondta rendljek pizzát... :evil:
persze azt marhára megeszi a gyerek...
Vendég

Borsa!
Mi kedden éjfélkot indúltunk (akkor kezdődtek a fájások is), fél1-re beértünk és 2.55kor megszületett :D
Zachár erika volt velünk...Veletek is, nem??????
Mindkét éjszaka dolgozott?????? :D

Zsófi...akkor én is csinálok ma még képeket és küldöm...
Léna nagyon drága :D Látom nagyon élvezi az új kádat :D :D :D
Ja és én nem tudom elolvasni a könyv címáét :?
Segítene valaki????????? :lol:

Gyuzso!
Nem semmi kakimizériátok van...azért ez úgy rendbe jön nagykorára????? Vagy mi lesz???? Mondjuk Dani is szenved néha, de neki segít a torna...illetve egyszer kaptam egy fülest egy dokitól, hogy krémezzem be a kisujjamat és azzal kenjem be a kis popsilyukat...kicsit nyomkodjam (persze nem kell benyomni)...na ez tutkóra bejön...1-2 perc és jön aminek jönni kell :lol:

Györgyi merre van????? Nagyon eltünt....Zill?????????
vkbrigi...másik Brigi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Ja meg van ez (januári-szülinapos) ami az avatarképem.
Vendég

Kati! Tényleg nem látszik? bocsi...
Janikovszky Éva: Felnőtteknek írtam :lol:

Gabi! Csináltass ma egy képet kettőtökről, vagy küldj régebbit, vagy frisset csak Enciről, ahogy gondolod :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Gyuzso
Szupi sbarack és öbarack levek vannak HIPP-esek a DM-ben de a Kaisersban is, ha közelebb lennénk átdobnék egy párat, mert én bespajzoltam már :roll: :D
Ha mindenképpen meggy levet akarsz adni, akkor fagyasztott meggynek a levét (nincs ugye idénye) szerintem!
Nálunk egész család mezőgazdaságban vállalkozó...a bio sem bio :roll: , mégha a legjobb EU-s szabályoknak meg is felel!
Megkérdeztem uncsitesót nyersen hajt, igaza van Emanonak!

Zsófi
Csak hétvégén tudom én is küldeni a képet, ha apa végre tud csinálni egyet!

Gabi
Nálunk is ugyan ez a helyzet!Mama sehol a képen... :?

Borsa
Milyen szerencsések lehetnek azok a kis lurkók, akiknek ilyen ovónénijük van :D
Kellene csinálni egy babanetes ovit :wink:

Hanna

Kép
hanna09

Lányok, héja-héjja ügyben magamat javítottam ám, nem benneteket. Eszembe sem jutna!!!

Gabi, megértem, hogy aggódsz. De nem lesz gond.

Memme
, vagy valaki,nekem privát szám kéne Vidától, mert először csak fel szeretném hívni, nem akarok most hozzá is rendelésre menni, a saját dokimhoz is már hetente kell majd mennem. És bízzunk benne, hogy januárig bent tudom szorítani a kiscsajt, és akkor az új MÁV-szülészeten szülhetek. :)

fagyasztott meggyet is lehet beleturmixolni más gyümibe, Benét még banánnal kombinálva is hajtotta. Úgyhogy csak pár szem kell :)

mtunde

Zsófi

Milyen nagylány Léna! :D
Hogy vált be az új lakás, szereti?
Nem volt gond a megszokással, könnyen átállt?

Gabi
Ma csináltam pesto-s, gombás, rákos (Encinek?) pennét, álommanókért cserébe küldök! :wink:
Egyébként még mindíg nem válaszoltak a falvédő miatt, lehet meg kell keresnem Zsófitól kapott céget :?

Hanna

Kép
hanna09

Gabi, nyáron, és ősszel is tettél fel néhány képet, amin te is rajta vagy, vagy nem jól emlékszem?

Hanna, mostanában nincsenek összehúzódások. Viszont kevesebbet is mozgok :)

mtunde

Ja, most kpatam meghívót a munkahelyemtől a jövő pénteki karácsonyi bulira. Tudjátok egész ősszel vitatkoztam-leveleztem velük a szabadságaimról a fizetésemről stb... Most mehetek smúzolni :roll:

mtunde

Encinek!
sok-sok gyógypuszi!

Zsófi!
nekem nincs senki aki megörökítsen, de nem is nagyon vágyom rá. :oops: :oops: Jobb ezt nem látni! Nem elég csak a lányokról???? :D
én láttam, hogy Janikovszky Éva :D
Léna nagyon nagy lány már!!! tényleg! hogy tetszik neki a lakás???

Memme!
hát igen! olyan nincs, hogy ne lenne valahogy! :lol: :lol: :lol:

Tünde!
nem csoda, hogy kevesebbet mozog, hisz kevesebb a helye :D meg kíméli a mamáját! :lol:

na jó! elég a lógásból: megyek vasalni :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! én mozgok kevesebbet, nem a baba :)

mtunde

Tünde!
:P :P :P :P kell is a pihéns! :P :P :P :P

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati!
Nekem Erika volt a választott és amilyen édes kedves bejött nekünk!

Hanna!
De édi vagy :D

Emano!
Én a sütiket néztem, sajna nekem ez a gyengém.... látszik is :D

Orsi

borsa

Borsa
süti????
én olyat nem kaptam :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Csokoládés édességek hhhhhhmmmmmm :D :roll:

Orsi

borsa

Akartam is írni Veronikusz, hogy én úgy értettem Tünde nem mozog, de mostanság nem vagyok toppon inkább hallgattam... :roll:

Tünde
Babóca azért izeg mozog, vagy már nincs sok hely?

Gabi
Nekem is elküldenéd a csülkös recepteket? Ha nagypapa úgyis hízókúrán van, hogy jövőre hiteles télapó lehessen... :D
Enci hogy van, ugye nem beteg?

Vali
Tavaly még én is sokat futottam, minden reggel a Margitszigeten (ott laktunk a Tátra utcában), de hol van az már....
Te hol futsz, csak úgy az utcán, vagy valahol van valami zöld a környéken?

Hanna

Kép
hanna09

Borsa, lehet futni, csak bizonyos "szabályokat" kell betartani. Nyílván nem szabad túlzásba vinni, illetve fontos, hogy szopi után menj, mert a mozgást követően még fél órán keresztül jobban savas a tejcsi, és ez esetleg nem izlik a babának. Nekem nincs baj a tejtermeléssel, teljesen rendben volt eddig, a futás nem gátolta. Kisebb kihagyásokkal Ádám 6 hetes kora óta futok.

Hanna, mi vidékiek vagyunk, és mivel a falu szélén lakunk, pár száz méterre van az erdő. Ott van egy megszokott útvonal, mivel még elég lassan megy a dolog, ezért nem próbálkozom nagyobb távokkal, ez 5 kili körül van, pont olyan Margitsziget környi.
Anno, amikor készültem a berlini félmaratonra, akkor mindig munka után a Margitszigeten tettem ezt. Lehet, hogy találkoztunk is. :wink:
Áronnak kicsit megkésve, de boldog 3. hónapot!!!

Zsófi, én is küldök hamarosan képet, csak közös nincs frissiben.

Megyek este bulizni! Kollégákkal találkozunk, mert egyik kismama és azért búcsúzik, kettőt meg elbocsátottak. :cry: Amolyan búfelejtő buli lesz, de olyan jó lesz kikapcsolódni. Lefektetem a gyerekeket és nekivágok az éjszakának! :D

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Először is a fotók: Micsoda buli volt, lányok! irigykedem....

Zsófi, Léna milyen szép kislány! Nagyon jó a könyves fénykép. De jó, újra tabló! Csinálok magunkról holnap, ha nem jó, majd keresek egy régebbi képet.

Gyuzsó, Micunak utólagosan boldogságos névnapot[/b]! Hogy állnak a kaki dolgok? Szilva, egyebek bejöttek?

[b]Memme
, sajnos fellépésedről lemaradtunk, pedig Zsombi az utolsó pillanatban is még el akart menni, de mivel Apa dolgozott, nem volt Sáriszitterünk. Az a gyanúm, már csak has nélkül láthatunk színpadon. :lol: ...és kitartás! (biztos unalomig ezt hallod mindenkitől, bocs)

Eni, úgy örülök a lakásotoknak! Szép karácsony lesz!

Kicsit hevenyészve olvastam csak vissza, sorry, de sokmindenkit biztosan kihagytam.

Vali, ez a futás nagyon dícséretes! De vigyázz! Be ne rántson valaki egy bokorba! :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Én is úgy tudom, hogy főleg, aki előtte is aktívan sportolt, nyugodtan teheti utána is. Nyilván fokozatosan. Én is alig várom, hogy majd járhassak újra tornázni, mert nagoyn hiányzik, de hol a hányások miatt nem tudtam menni (pedig még a terhesség elején is mentem), hol meg a reggeli alacsony vérnyomás miatt. Apropó, ez utóbbi picit emelkedett. MOst már nem ájuldozom annyit.

Babóca még elég aktív, úgy ki tudja rúgni a háza oldalát, hogy na! Persze, még van neki 6 hete. Végülis, még most fog ráhúzni hízásilag is.

mtunde

Emano,
sajnos a főtt répa sem segíti a dolgunkat, mostmár tudjuk... :cry:

Gabbó,
drága vagy, hogy érdeklődsz!! rotyimanó ritka vendég nálunk, lehalássza Flórka (Paklincs kislánya, akivel 1 faluban lakunk! :lol: )
de nem csüggedek, majd javul a helyzet..
zsombinak suli hogy megy? Mikulás járt a suliban?

Veronikusz,
kénytelenek leszünk odamenni és csinálni mama32 fürtöske fotót!!

Vali,
le a kalappal előtted!! félmaraton, ez igen!!

Kati,
szerintem nemsokára rendbejön a kakimizéria, de ha nem, Emmus tudni fogja, mi a teendő! :wink: viccet félretéve, rossz kombinációt örökölt belőlünk, de huzamos zöldség szerintem segíteni fog..

Hanna,
jó tudni, nem minden bio, ami fénylik.. :oops:
holnap beszerzünk, aztán reménykedünk!!

Drágák vagytok, hogy így csapatosan a rotyinkért drukkoltok!! Jól esik ez a sok jótanács, elég gondolnom valamire és már jön is a válasz!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Tünde,
tök jó, hogy az ájuldozás javul!! nemsokára mehetsz tornázni! vagy épp elég torna lesz a 2 gyerkőc..? :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

Ajándék nagyon jó, mi is szeretnénk bekerülni, de csak vasárnap tudom küldeni a képet. Lehet apukás is, ugye? Én is nagyon szerettem nézegetni a ctg alatt, főleg, hogy már olvasgattalak Benneteket meg irogattam is.

Boldog Micu Napot egy kis késéssel! És köszönjük a köszöntést!

Paklincs: Flórkának Boldog Hófordulót! Nagyon közel vannak lányaink 

Emano: nagyon édes Balázs rénszarvas, no és ez a pocak!!!

Lilluska: nagyod édesek a gyermekeid, Hunor nagyon ügyes volt gondolom.

Eni: csodálom, hogy Benid mellett még jut időd telefonálni/szervezkedni, mert a fotók alapján nem lehet róla levenni a szemed  Örülök, hogy sikerül a költözés. Dobozok között is öröm a karácsony a saját lakásban!

Ancsa: nagyon jók a képeslapok, gyönyörű Lara!

Paklincs: jók a fotók, nagyon jó a mikulás jelmez, meg a jegesmaci is, én sosem találkoztam jegesmacival...

Zsófi: nagyon jók a fotók, főleg a fogmosós tetszik!

Hanna: örülök, hogy jobban vagy, és hogy Áron baba ilyen ügyesen alszik. Nekünk a Libero vált be, de lehet, hogy lányok-fiúk között van különbség.

Szülés: nekem is pont ügyeletes volt Tóth doki reggelre, így az éjszakát Erikával vészeltük át, aki szegény előtte volt ügyeletes, de annyira aranyos volt, hogy jött be hozzánk postafordultával!

Kicsit rólunk: Tündérke már 5 hónapos, kaptunk meningococcus elleni oltást és 7kg a lányka. Ma kapott először tápszert, eddig csak anyatejen élt, de mostanra már elfogytak a raktározott golyók és estére egész nagy étvágya van, így most rátöltünk még egy kis tápszert. Képzeljétek, pont a hófordulóján fordult át hátról hasra, annyira örült utána, azóta is szorgalmasan bemutatja, így már nehezebb feladat a pelenkázás.

Szép éjszakát Mindenkinek!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Csatolok még egy képet én is. Tünde így néz az apjára fürdés közben... Kép Tünde

KépKép

KépKép
snowwhite

Tünde, megy a szám priviben. Annyira kretén vagyok már. El voltam foglalva tegnap egy másik privi írásával, és mire a tiédet kellett volna, kiment a fejemből. Szóroma hamut a fejemre.

Gyuzsó, tegnapelőtt úton voltunk és nem maradt már időm teát főzni, ezért HiPP leveken élt Melinda. Este akkorát fosott - így ahogy írom -, hogy még nyaka is tiszta anyag volt. Sajnos nagyon édes, de egyszer-egyszer elmegy.

Kép

Kép

Kép
memme

gyorsan csak

Enci még beteg :cry: holnapi MIki-vonat elmarad....
mérges vagyok, többet nem veszek előre semmit...
de inkább bukom az árát, mert nem ér annyit hogy Enci mégjobban megbetegedjen.
később majd megpróbálok jönni olvasni is...

puszi
Vendég

Gabi,
Encinek gyors javulást kivánok!

Dóri,
Köszi a köszöntést(meg persze mindenki másnak is!!),gondoltam is arra, hogy talán találkoztunk a kórházban. Nem Te írtad még régebben, hogy azt szeretted volna, ha 07. 07-én születik meg a lányod? Csak azért emlékszem, hogy valaki írt ilyet, mert nekünk összejött. :)

Kép
Kép
paklincs

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:15-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:16-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak indulás elött benéztem hozzátok.
Megyünk anyukámékhoz Kecskemétre.
Ja mielött elfelejtem. Mit tegyek ha a Viktor nem akar enni csak bóhockodik kajálás közben :cry:
Egy-két falat lecsúszik,de ő csak játszani akar.
Már próbálkoztam sok mindennel. A felső fogacskája próbál kijönni de még nem sikerült neki :cry:
nagyon el vagyok keseredve.
Jók legyetek.
V

valentina

Gyorsan megint.....

Zsófi!! küldtem 2 képet, válaszd ki melyik a jobb??? MA CSINÁLTAM
később remélem tudok jönni...
most ebéd, aztán alvás... Panadol, Rhinatiol :cry:
Lázas,köhög...

Lilluska! Nagypapa(apósom) volt a Miki :D
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak mostanság csak olvsó módig jutottam.
Minden héten jöttek vendégek, így sűrgés-forgás volt itthon. Tegnap voltak itt a fönökömék. Nagyon jól éreztük magunkat!!

Memmének és Melindájának és Micunak Nagyon boldog névnapot kívánok, így utólag.

A hófordulósoknak pedig boldog hófordulót!!!!

A képek is nagyon tetszenek!! (ne haragudjatok, hogy nem sorolom fel egyenként, de félek, hogy valakit kihagyok)

Kati és Ancsa kicsit irigyekedem,hogy találkoztatok, de sebaj jövőre már mi is mehetünk Mikulás bulira.

Jó hogy írjátok ezt az ovis dolgot én azt hittem,hogy 3 éves kortól kötelesek az ovik bevenni a gyerekeket. Nem tudtam,hogy szelektálhatnak. Azt hittem,hgoy csak a bölcsi olyan, hogy várólista van és ha van hely akkor veszenek fel. Akkor azt hiszem mi is elmegyünk ovi látogatóba és felíratkozuk a várólistára.

Memme: Szerintem Eszter lányod megvárja Vidadokit! Bár én is ügyeletesnél szültem, de a legjobbakat tudom elmondani..

Eni: Örülök,hogy végre sikerült a költözés. Remélem mostmár Benőkéhez is eljönnek az álommanók és te is ki tudod magad pihenni!

Gyuzso: Neked küldjük a rotyimanókat (remélem Flórka nem vadássza le) Most nekünk is volt baunk a rotyival. Valahogy nem akart kijönni. aztán az elveimmel elnetétben kapott egy kis kamillateát és lázmérőt, na ennek meg lett a hatása.

Vali: Kicsit irigy vagyok,hogy tudsz futni. Sajnos nálunk a lakótelepen lehetetlen, mert a beton nem túl jó a téredknek, illetve a kutyákat póráz nélkül sétáltatják és engem általában megtámadnak a kutyák... Így nem kockáztatok.

Borsa: Tök jó, hogy óvonéni vagy! Melyik óviban dolgoztál a kuckó után? Hátha ott kapunk protekciót
:lol: :lol:

Hanna: Várom a levelet!

Gabbo: de jó téged is látni (olvasni)

Gabi: Hogy van Enci?

Lilluska: Meggyógyultál már?

Tünde:
REméljük,hogy a kiscsaj kibírja míg átadják a máv szülészetét.

Emano: Rendbe vagy már lelekileg? Milyen autót vettetek?

Ha esetleg valakinek nem reagáltam, akkor bocsánat...

Meddig lehet a képet küldeni Zsófinak? Mert mi is szeretnénk a talbóra felkerültni!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Hahó lányok!
Itt vagyok én is. Már szétfőztem az agyam ma, háromfélét gyártottam, hogy holnap ne kelljen.

Jönnek du. vendégek Pankához.

Képzeljétek, a sógornőm a 17. hétben van, és vérezni kezdett, be kellett vinni a kórházba. Most itt izgulok, hogy mi van vele. Ugye nem lesz semmi? :cry:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Bandzsasághoz: Mi is vittük Pankát tavaly, mert a férjem bandzsa volt mint az atom, én meg kb. pont az orromig látok. Szerettük volna tudni, hogy nincs semmi baja a csajszinak. Annál a doktornéninél voltunk (magánban), akihez még a férjem járt hiszonéve. És elmondta, miket kell figyelni. Hogy nem egyforma a két szem, és az íriszt, meg a pupillát kell figyelni, hogy egyforma helyen van-e a fényfolt, ami vissztükröződik. De eleve azt mondta, hogz egy éves kor előtt nem is érdemes vinni a gyerekeket.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Látom tegnap hiába írtam Boribon szülinapjára, senki nem vette a lapot. Pedig, ha valakinek, akkor kicsi Borókának nagyon járna a sok jókívánság. Durca kislányáról beszélek, ha valakinek nem ugrana be.

Így én mégegyszer Kívánok neki Sok-sok Boldogság, Egészséget és szép hosszú Életet!!!

Réka
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a Mikivonatozásról...nagyon tuti volt...rakok majd fel képeket.
Orsi énekelt, táncolt,barátkozott...
Inkább idősebb gyerekek voltak. Orsi nagyon elfáradt a végére és már fél órával indulás elött a vonaton űltünk és néztün ki az ablakból...

Zsófinak milyen címre kell küldeni képet??????????

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok,

Paklincs: mi 9-én hétfőn jöttünk haza és a császáros utáni szobában voltam, nem hiszem, hogy nem találkoztunk, akkor sajnos nem voltunk túl sokan. Tudok rólad képet nézni valahol? iwiw?

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Borókának nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk!!!!!!!!

ne haragudj cinicini, nekem a Boribon csak mesekönyvborítól ismerős, nem tudtam, ki a szülinapos, mi tavaly ilyenkor még nem voltunk..
így, hogy Durca Borókája már megy!!!! :wink:

Gabi,
Encinek gyógypuszik mennek!!!!!!! reméljük hamar rendbejön!

Dóri,
Tündér ahogy a neve is mondja.. :wink: van csáberő a tekintetében!! :lol:

Kriszta,
drukkolunk a sógornődnek, ne legyen gond..!!

Cukorfalat,
és a friss fotó? :wink: jó, hogy jöttél!

Valentina,
ne keseredj el, a fogzós időszak már csak ilyen! vagy ehhez van kedve :lol:
majd ha lehet lopni anya-apa tányérjáról, megjön az étvágya!

Paklincs,
most esik le, 07.07.07.!! :wink: micsoda időzítés!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Borókának mi is boldog szülinapot kívánunk, erőben és egészségben!!!

Minden baba gyönyörűséges!!!!!!

Kép
tikó

Kriszta! nem lesz semmi baj!!!!

GYuzso
!!!!! hogy is van kakukkfű 4 ek. 2 lit vízbe , és a nagy kádba??ugye??
ma megint kell....
miki jegyeket odaadtam bnőmnek, megy a lányával helyettünk...
legalább nem megy kárba :cry:
Vendég

Sziasztok!

Én is teszek fel egy mikulás sapis képet ha nem bánjátok :)

Kép

Kép
tikó

Tikó,
cuki Dorina!! Boldog 2,5 évet a Miki-csajnak!!

Gabi,
igen, 10 perc ázás főzetnek és utána be a 37 fokos fürcsivízbe, ott meg üldögélni-feküdni, amíg bírja! jobbulást!!
rendik vagytok, hogy örömet szereztek egy kismanónak a miki-vonattal!!

KépKép
Kép
gyuzso

Réka, biztos sokan gondolunk rá, úgyhogy BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT BORCSÁNAK, erőt és kitartást, csak így tovább!

Zsu, remélem, Micu jobban van. Fruttapura tényleg szupi, de sajna ennél többet nem tudok javasolni. Bene nem sokat kínlódik, legalább ezzel nem. :oops: :roll:

Memme, szuperjól fog menni minden Eszterrel és Vidadokival, meglátod. Ez egy megérzés. Köszönöm egyébként a kajcsi tippeket. Már meg vagyok kergülve, mert többnyire a foga miatt, meg fáradtság stb, szóval este alig-alig eszik, és akkor emiatt pláne felkel éccaka. :? Tegnap óta egyébként védőnői javaslatra koktélt kap; dologél+viburcol kúp+panadol napi többször. Javult valamelyest. Ja, Melinda miatt ne aggódj, bár hidd el, ugyanígy érzek, már előre... :roll:

Dóri, Tündérke. :wink: Köszi a biztatást.

Briginek is, Gabbókámnak is!!!

Annyira izgi.

Kriszta, drukk megy, nem lesz baj! :roll:
vbea

most kutyultam össze a mézes-masszát, beraktam a hütőbe, majd holnap kiderül mi lesz belőle :oops: :oops: :lol:
Tünde, asszem zacsiból fogok nyomkodni,mármint a cukimázat....és Borsa ötletét is kipróbálom, a meggylével...
ha jól sikerül majd lefotózom :D :D

Gyuzso!!!kösziköszi :D :D remélem javulni fog,mert már nagyon nemjó,hogy mindig összeszedünk vmit...
áldott anyatej!!!!!!!!amíg szopott soha sem volt baja!!!
addig szoptassatok ameddig tudtok csajok!!! :D

Kriszta!!!nem lesz baj....előfordul a kisvérzés....biztos vmit megerőltetett egy picit, te is véreztél pedig + teszted lett. :D
úgyhogy sztem nem lesz baj,csak pihennie kell!!!!!
Vendég

Borókát Isten éltesse még nagyon sokáig! A legjobbakat neki és a családjának!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Halihó!
Itten vagyok csak annyi minden történt! Martin beteg :cry: hétfő óta, a laptop szar a nagy gépünk szervízben...

Nagyon jó minden képecske! Kicsik és nagyon édesek mind!

Gabi!
Hogy van Enci?

Zsófi!
Hát megpróbálunk valami képet küldeni neked, leheg, hogy a férjem fogja bentről, de majd kommunikálunk! Eni drága kösziiii :wink:

Gabi, Kriszta!
Még mindig kértek beszámolót a lepény biopsziáról? Privibe vagy ide írjam?

Hóforfulósoknak boldog-boldogot!!!

Csütin mi is voltunk ám partyban a cégnél. Apával egy a munkahelyünk ott szerelmesedtünk egymásba. Jó volt martin étlvezte. Doki dlátta azt mondta nem fertöző így elmentünk, hát kellett neki a kimozdulás, csak autózni ne kéne :roll:

Ja egy két álommanót és gyógypuszit mi is kérünk! És recepteket! juhaszsteffi@gmail.com. Majd én is próbálok rakni, ha minden jól menne...

Memme drága!
Tóth doki nálam is ügyibe volt mikor beestünk! Jó fej, kedves, okos! Tényleg jó kezekben leszel nála IS!

Kriszta!
Minden rendben lesz a sógornőddel!

Jó éjszakát!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

De hülye vagyok! Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntéseket! Jó,hogy ti gondoltatok rám...

Barbi!
Téged utólag isten éltessen! :oops: Bocs,hogy most...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Küldöm a mikulásvonatos képeket....

Kép a vonat

Kép Vonaton

Kép elindultunk

Kép Táncika

Kép Ajándék Kép csoki