A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Mennyi minden termett itt!
a Mikulásos és alvó manók mind gyönyörűek! :lol: Őrbottyáni jegesmedve KisJankóval.. :lol: :lol:

ovi: az egyik kismamában taglalták, hogy ha nem akarják egész napra felvenni, pedig van hely, akkor kérni kell róla papírt (amit nem adnak, mert nem legális az eljárás) és menni vele a jegyzőhöz, hogy mit szól hozzá..

Tegnapi nap: Miklós már uszira befáradt, kissé nyügi volt :cry: , este ha nem ölben volt, hangoskodás, ölben persze semmi :lol: , halnalban 1 óra kakivarázslás :evil: , ki mondta, hogy banánt kell adni a gyereknek!!! :evil: :evil: Na azt fogom hívogatni éjszaka, amikor ordítva tol a gyerek és addig meg nem tud aludni...
Na, befejezem a kora reggeli puffogást!

Emano,
balázsnál pocak meg combi, az van! :wink:

Gabi,
sajnálom, hogy "csak" pocakosok mehetnek.. nem is értem igazán, miért nem ér meg 5e Ft-ot 15 perc beszélgetés.. mindegy, ez van..

Vali,
futás, torna... irigykedem kicsit.. Bár futni még nem célszerű, ahhoz még bőven van tejcsim :lol:

Paklincs,
nem felejtjük a Smartiest!! :wink:

Mi is Liberózunk éjszakára + babylove-ot kaptunk ajándékba, olyan mint a Liberó, eddigi tapasztalat szerint
Pampers nem bírta az éjszakát, mi nagyon sokat eszünk és pisilünk, van amikor a libero sem bírja, reggelre fél kilós pelusunk van..

Veronikusz,
Kata hogy van???

Györgyi, Brigik, Barbi??

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Fél napig törtem a fejem, hogy mi lehet Micu rendes neve ami miatt tegnap volt a névnapja. Nehezen, de rájöttem.
Boldog névnapot!

És Boribonnak holnapra, innen szeretnék sok-sok Boldog-Boldog Szülinapot Kívánni!!!

Réka
Vendég

Jó reggelt!!

Gyuzso! én sem értem , de erősködni nem akarok...dokinő azt mondta találkozunka köv.terhességnél..úgy legyen.
mindenesetre felhívom ma a dokimatmit szól hozzá?

ANcsa!már csak várom,hogy múljon az idő :D
nem tudom mit tehetnék még? ahová kellett elmentem ..stb.
ide is mentem volna, dehát...látod
és ti LArával párhuzamosan voltatok vizsgálaton,vérvételen,UH-n?
úgy értem a Kútvölgyiben is ?meg itt is? vagy csak itt voltatok, és amit kaptál leletet vitted a dokidhoz? Mert úgye jövőre, ha ott tartunk majd..mondjam a dokinak ne írjon beutalót laborba, mert én ide akarok menni? vagy hogy... vagy kettő egyszerre.
ezt most jól leírtam :oops: :oops:
Vendég

Miért nem esik már a hó????
szánkozni akarok,meg hóembert építeni.... :D :D
aki egyetért tegye fel a kezét :D :D

Enci még alszik, azért ülök itt és írok ilyen hülyeségeket... :oops: :oops:
Vendég

Amit elfelejtettem,
Eni,
Benő nagyon nagyfiú már!!! És azok a hatalmas szemek!! Csajozós :lol: :lol:
megy a drukk, hogy minden úgy teljesüljön a költözésnél, ahogy szeretnétek!!

Hanna,
Áronbabának nagy gratulaaaaa, hogy ilyen jól alszik!!
Lassan elfogynak a rosszalvók Mellőlünk!!! :wink: :lol:

De semmiért nem cserélném, azt a 3-6.30. közti időt, amit egymással szemben összebújva töltöttünk, a karomat átkarolva, szopizgatva-alukálva...

Gabi,
szerintem ne parázz, ha eljön az idő, minden letisztul, egyértelmű lesz számodra is, hogy hogyan menedzseled le a vizsgálatokat!!
Pihizz, töltődjetek fel a kis családoddal!! Mi úgyis 1emberként fogunk drukkolni!!

Cinicini,
köszönjük szépen a köszöntést! :lol:

nem babyloveot, babydream pelust kaptunk.. megtévesztő nevek :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

ilyet akarok látni ha kinézek az ablakon
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Csak gyors leszek mert valaki itt gagyorászik az ölemben :D

Tünde!
Zuglóban a Kuckó Magánóvodában dolgoztam, persze szülni onnan nem engedtek így szülés előtt 1 évvel leléptem...

Gabi!
Én testközelből ismerem a magánovikat.... Előny reggeltől estig beadható a gyerek.... azt hiszem kb ennyi. Én inkább állami ovik mellé adom a voksot de minden pedagógus függő!!! ez a legfontosabb szerintem. Itt Dunakeszin 3 új laópark épült persze tele gyerekkel-fiatalokkal. Terv volt az ovira most egy Spár van a helyén. Hát igen az jobban jövedelmez.

Kati, Vali!
Igen 1 év suli elött kötelező de 3 tól ha szobatiszta beadható. Az az 1 év több okból fontos.
1. iskola előkészítés
2. figyelem fentartás
3. betegségeken való átesés, immunerősítés

Zsuzsi!
Nekem az a banán gyanus volt... szegény Mica!

Ancsa!
Óvónő vagyok.

Paklincs!
Tabló: Kútvölgyiben szült babanetes anyák-babák tablója tehát gyorsan küld azt a fotót :D Édik a képek!

Kati, Ancsa!
Jók a képek

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Gyuzso!
elhiszem hogy nem cserélnéd el azokat az órákat, amit összebújva töltöttetek. Én is visszasírom a szoptatást, olyan jó érzés volt,hogy ott szuszogott (no meg néha bömbölt, de az is hozzátartozik)
ezek azok a pillanatok amiket örökre megjegyzünk, és ha nagyon elvagyunk keseredve, majd akkor eszünkbejut. :D
Vendég

Gyuzso! de tényleg ki mondta a banánt?? szegény Micu :cry:
még a körte is fogós.Kár hogy nincs dinnyeszezon :cry: sárgadinnye-az meghajtaná... Encinél bejött
Meg a meggylé....de sztem még nem adsz ilyesmit,ugye?
Vendég

Itt jelentkezünk hóesés ügyben!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

körtét is próbáltuk, azt az ordítást!!! már 4 óra múlva kicsinálta manót... :evil:
banán védőnői találmány.... no comment...
meggylét lehet vajon adni? veszek fagyasztott meggyet, héjatlanítom és várom a csodát! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Emano!
Védőnő az vicces egy nőci lehet.

Gyuzso!
A meggy az tényleg tuti. Panka a múltkor megevett egy csomó meggybefőttet, ne tudjátok meg, mit alkotott. :lol: Pedig inkább nyuszibogyókat szokott.

Képzeljétek, ma írtak a dm-től, hogy megvan a naptár, köv. munkanap lehet értemenni.

kriszta

Kép
Kép
kriszta36

A körte felfúj, nem?

Kép
Kép
kriszta36

Zsuzsi!
A meggyet a védőnőnk szerint héjja nélkül már lehet adni, nekem azt monta rakjak a főzijébe az majd hajtja! Körte van akit fúj.

Kriszta!
de jó meg lesz a naptár én még le vagyok maradva!

Orsi

borsa

Meggy az szuper. banán tud felfújni és a kivi is, az apró magvaival!

Gyuzsó, Vali, a fél napos ellátási rendelt vadiúj... még én sem láttam. Csak hallom a rémhíreket.

Nálunk is 50-70ezer a magánovi. Persze nem tudjuk megfizetni. Úgyhogy muszáj nyomulni a rendesbe! :)

Gabi! Azért nem kell most genetikai tanácsadásra menni, mert nincs miért. Genetikai rendellenességet egy nem lévő magzatnál nem tud szűrni. MIvel már van 1 egészséges gyermeketek, valószínűleg veled és pároddal és kettőtökkel együtt nincs gond. Ezért felesleges. TUdom, hogy szörnyű az, ami történt, de hidd el, hogy az egy egyszeri tragédia, ezért nem is arra kell készülni, hanem egy normál terhességre! Remélem, nincs harag, de ezt már régen le akartam írni!

Réka,
éljen, te is néha!

Paklincs, persze, hogy küldj képet. Tavaly még nem voltál itt velünk a fórumon, azért nem voltál rajta a tablón! :)

mtunde

szóval a meggynek héja van, nem héjja.... :D

mtunde

Eni!
a lényeget elfelejtettem! Benőke nagyon cuki!

Tünde!
bocs a gépelési hiba miatt csak gyerekkel az ölemben nem könnyű írni... :D

Orsi

borsa

Tünde,
én bevallom nőiesen, elgondolkodtam, hogy héja vagy héjja, sajna tragikus volt a magyartanárom, és most rákerestem :lol: :lol:
szerencsém volt, héja :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!
köszi kérdésed, jól van. Él mint Marci Hevesen. :D
Sajnálom a kaki dolgot. :oops: Birsalmát nem ehet? Úgy tudom az hajt!

OVI:
én úgy tudom, hogy addig NEM IS VEHETIK FEL a gyereket, míg be nem töltötte a 3. évet és utána is év közben csak akkor, ha van hely. Ha viszont van, akkor más kerületi gyereket is felvesznek, az össze saját kerületi után persze. Minket azért nem veszenk fel januártól, mert nincs hely, de azt ígérték, hogy szeptembertől tutira mehet :D

Borsa!
még nem tudom, hogy milyen a naptár mert csak ma lesz kész 4 után 8)

megyek, mert millió a dolgom :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
azt hiszem hülyeséget beszéltem. Ő még ehhez lehet hogy pici. Mármint a birsalmához. Az nem olyan homogén. :oops:

KÉPEK:
A képeket nézegettem és egytől-egyig mind csuda édes :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso, két melltartóval futok. :lol:
Ma is voltam hajnalban. Olyan jóóóó volt!
hali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Annyi mindent akartam írni, de mire végigolvastam elfelejtettem!!! :oops:
Tudom, tudom word.... :roll:

Köszönöm a pelustippeket!!!
Eni
Micsoda óóóóóriási szemek!!! :D Csajózós! :wink:
A kancsalságot Te is észrevetted, vagy csak a védőnénitek?
Úgy tudom 1 éves korig van akinél előfordul, hogy néha "úgy"tartja a szemét, de ez nem azt jelenti, hogy kancsal. Persze jobb, ha utánna jártok!

Cukipofa
Szépek vagytok és jól láttam egy Lara babát is feltünni a képen?!
:lol:

Ancsa
Ott is aratnak azok a gyönyörű nagy barna szemek! :wink:
Köszi kérdésed, még folyik a nózim, de már jobban vagyok!

Paklincs
Aranyosak a képek nagyon :D
Őrbottyánban jegesmedvék járnak a Télapóval? Mi lett a krampusszal? :roll:
Az "ÚJHÚS" aranyos és hááát mi is azok lennénk! :lol:

Borsa
Merülés nem egyszerű, de majd belejön a kiscsajszi! :D
Jól aludtatok? Uszi után jót szoktatok, nem?

Gyuzso
Össze is szoktam szidni Áront reggel, hogy milyen kis lusti volt! :wink:
Tegnap beszéltem egy barátnőmmel, (akinek termésteresen 2,5 hósan már átaludta az éjszakát a gyerkőc és rendesen ágyban aludt el,stb..) és mondtam, hogy én nem is bánom, hogy még mindíg felkel 1x hajnalba. :D (ugye Gyuzso :wink: ) persze komplett bolondnak nézett... :roll: és szerinte nálunk a gyerek irányít...és tudjátok mit, igen tényleg így van... :D :D :D

Tünde
Hogy vagy? :D
Összehúzódásokat érzel már?

Hanna

Kép
hanna09

Gyuzso
Uncsitesóm szerint banán, krumpli nehezen kakilós gyereknek nuku!!!
S-Őszibarack igen (ssemleges és jó a pocaknak) és megylé is, de csak akkor ha az almalevet bírja, mert az savas, a megylé pedig mégsavasabb!!!
Párom kicsikorában sem almát, sem körtét nem evett ez miatt 1 éves korig! Fél óra múlva iszonyat sírás volt ha igen :(

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Igyekeztem átfutni a történéseket.

Tünde, mi ez a kórház-mizéria? Lemaradtam. Ez őrület lehet, hogy szépen összeszoktok valakikkel és akkor megint belebarmol valamelyik állami tisztviselő. Mert gondolom, ilyesmiről lehet szó.
Megkaptad már Vida d. számát? Mindegy, elküldöm mégegyszer priviben. De sztem úgyis a rendelőbe hív, hétfő-csüt. annak az előjegyzés száma:356-8091.

Eni, úgy legyen az a költözés. Drukkolok nagyon. Ezek a képek meg hát... :) Annyira te vagy. És már elképzeltema közös tablón azt a képet, ahol egymás mellett vana fejetek, és mind a kettőtök annyira, de annyira nyugodt és derűs. Persze te tudod, h miből lehet még válogatni.

Zsófi, nagyon ügyesek vagytok. Majd küldök, csak még válogatok.

Lilluska, nagyon helyes ez a te nagyfiad. És úgy illik rá a neve.

Emano, ha ilyen képek készülnek, akkor már biztos nem olyan rossz a kedved ugye? :)

Hanna, csak így tovább! (Kérdezted múltkor, h hogy ilyen a pocakom felülete: Weleda kismama-ápoló olaj. És nem csak pocakra jó, és nem csak várandósan.

Gabi, igaza van Tündének, tudom, h egyilyen után félős lesz az ember, de tényleg normál várandósságra hangolódj és ne problémásra. Mert ez befolyásolja, én erről meg vagyok győződve.

Vali, de irigyellek a futásért.
!
Ezt elküldöm.

Kép

Kép

Kép
memme

Jaj, remélem azért h fontos valami nem kerülte el a figyelmemet.

Tegnap jártunk az első ctg-n. Kicsit rosszul kezdődött, mert épp tisztába tettük még Melindát mielőtt bementem és pont toltak ki egy császáros kismamát, épp Vida műtötte. Teljesen rámjött a gyengeség. Aztán magamhoz ölelgettem Melindát és Erika lénye is megnyugtatott, de olyan rosszul esett.
Aztán persze jó volt már benn meg utána a rendelőben. Kedvenc doktorbácsink ilyenekkel jött pl. hogy a pocakméretem alapján egy túlhordott hármasikerre gondolna... :D :roll: .Nem t'om milyen lehet a túlhordott hármasiker... Viszont Eszter már fejjel lefelé volt és ennek nagyon örültem. Meg annak is, hogy - ugye év végére várható, és hát dec. 24-én, az egyetlen nap amikor Vida d. nincs, Tóth doktor az ügyeletes. Nem arra készülök, hog yszenteste teliholdkor(!) szülünk, de ha mégis, nem mindegy, ki van bennt. (Ne értsétek félre, nem akarom bántani senkinek a dokiját, de van a Kútvölgyiben egy-két orvos, aki tudom, hogy nem kísérné a szülésünket, hanem ha kell, ha nem, beavatkozna és nem ránk figyelne, szóval már attól bestresszelnék, ha meglátnám.)
Aztán holnap jönnek az unokahúgomék, kítakarítják a lakást, jövő héten összeszedegetem a cuccunkat és vasárnap költözünk Budára. Aztán h meddig lakunk majd ott, nem tudom.
És azt sem tudom még, hog yfogom Melinda nélkül bírni odabent, pesze tudom h fáradt leszek meg minden, de ez az egyedüli rossz, ami bánt. Ma is a kiságyában aludz egész éjjel, és egyszerűen nem bírtam aludni, hogy nem volt ott mellettem. (Mostanában gyakran átkerült, legkésőbb hajnalban). Majd beáll ez, csak most ilyenem van.

Hú de sok voltam.
Megyek pihenni. További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

memme, én tavaly ugyanezt játszottam mint most te. Akkor is Tóth doki volt az egyik ügyeletes és őt váltotta a fiatal doki, akinek a neve nem jut eszembe. Az én dokim ugyanígy a 24-ei szülést nem vállalta volna be.
Én végül 23-án este szültem. Tóth dokiba kétszer futottam bele amikor ügyeletes volt. Annyira pozitív volt, hogy egyáltalán nem jöttem volna zavarba, ha nála kell szülnöm, De tény hogy én kétszer is kerültem a kezei közé, szóval nem volt annyira ismeretlen.

Réka
Vendég

Hahó,
Zsófi,
holnap küldök akkor egy képet, ha nem késő még, ember csak akkor jön haza, és akkor tud villantani rólunk.

És kösz, hogy bevettetek.

Memme,
ugyanígy voltam, amikor Flórival az utolsókat rúgtam(márhogy a hasamban benne, na érted, ugye?), sokszor sírtam, hogy mi lesz Kisjankóval, sőt bevallom, Nekem az is nagyon sokszor megfordult a fejemben, hogy nem is fogom tudni úgy szeretni Flórit, mint Jankót. Jankó valóban egy kicsit "megkergült",mikor megszületett Flórka, de kb. 3 hónap kellett, és úgy látom már elfogadta a helyzetet. És Flórkát pedig pont annyira imádom, mint őt...

Erről jut eszembe, tegnap a Mikulás bulin találkoztam egy kolléganőmmel, ahol kb. 4 éves a nagyobbik a lány, a kissebb pedig másfél körüli. Elmesélte, hogy náluk most jött ki a féltékenység, rájött a nagyobbik, hogy a kicsi már nemcsak a mászós édibaba, most már bizony keményen osztozkodni kell. Én meg azt hittem, túl vagyunk a nehezén... Fog még hullani a hajam, de azt már nem tudom majd a szoptatásra fogni...

A jegesmedve egyébként nem őrbottyáni, a tegnapi munkahelyes mikulás partin volt... Őrbottyánban csak sima Mikulásra(igaz, abból kettő is volt, hadd kavarodjon meg a gyerek), meg villogó szarvú lányokra futja(=krampusznő).De viszont nagyon kedvesek voltak.

Gyuzsó,
nem tudom mennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy csak saját készítésű kaját adj Micunak, de ha nem idegenkedsz az üveges bébiételtől, akkor a Kecskemétiből van szilva, próbáld esetleg meg.
Az biztos, hogy mikor mondtam a d

Kép
Kép
paklincs

Flórlának boldog hófordulót! :D

Memme!
Nyugodj meg ez természetes a tesóm úgyan így volt ezzel ő az egyik külső (fizetős 2 ágyas) szobát kérte a 2. babával így Simon és az apukája sokat lehetett vele. Jó volt az első ctg ugye? :D

Hanna!
Igen elég jól aludtunk egyszer keltünk remélem hogy belejön a merülésbe mert annyira rosszul éreztem magam hogy "miattam" sír. Mit is gondolhatott ez a gonosz Mama lenyom a víz alá!

Vali!
Már lehetne futni? Azt hittem hogy szopi alatt nem lehet vagy csak az elején nem?

Orsi

borsa

De jó, babanet úgy döntött, hogy sokat írtam és elküldte magától az eddigieket. Azé is befejezem :twisted: :twisted:

Szóval, amikor(ez még mindig Gyuzsó) mondtam a doktor néninek, hogy Jankó úgy kakil, mint ahogy én szülők, akkor mondta, hogy alma, banán felejtős.
A héjja az nem egy madár egyébként? (Vagy hélya?-bocs.) :D

Ja és Memme!Még csak annyit, hogy nincs jobb, mint Tóth dokinál ügyeletben szülni. Nekem így sikerült Flórkával-állatkirály volt(persze kellett hozzá Várnai Gabika, meg egy törött lábú férj is), úgyhogy no para!!!

Na felszedem legalább a kajamaradékot a padlóról, mára jelentkezett be a védő néni. Jók legyetek!

Kép
Kép
paklincs

kissebb,az persze kisebb
szülők az meg szülök
a többi hiba meg azért, mert nem tudok helyesen írni

Óh, Borsa,
te vagy az első, aki nekünk fordulót köszönt. :cry: a meghatódottságtól. köszi-köszi

Kép
Kép
paklincs

Nálam is pont Tóth doki volt ügyeletben (mondjuk nekem a választott is ő volt) bár amikor nem akartam rendesen tágulni azt mondta jöjjek vissza szombaton (ez szerdán volt) mert akkor is ő lesz ügyeletben!

Orsi

borsa

:D

Orsi

borsa

Flórka
boldog hófordulót!!!

Nálam Vida doktor volt az ügyeletes :lol:

Memme
jó/jobb a kedvem
csak amikor a férjem kb 3 hónapja szinte minden nap dolgozik és anyósomék is ott tesznek keresztbe ahol tudnak és szerintük mindenért én vagyok a hibás, akkor nem eccerűűűű az élet.
minden oké?pocilakó jól van?

Gyuzsó
szilva (kecskeméti) vagy a Fruttapurának a szilva-almája
nálunk bevált

emano/Andi
KépKép
emano

emano!
Feladtad a leckét :D ezt mivel lehet megnyitni?????????
Nekem olyanom nincs az bizti, de tudok ám instalálni :D :D :D

Borsa!
Na akkor most milyen napon szűltél????? Szerdán???? Mert én kedden...vagyis keddről szerdára éjjel..Te meg utána, nem???????

Kép

Kép
cukipofa

Ja és Hanna!

Igen Larababáztunk :D Voltunk mikipartyn...

Kép

Kép
cukipofa

Kati!
Kedden indultunk 12kor és mire beértünk szerda hajnal fél 1 lett Emma 9. 18 kor született meg :D

Orsi

borsa

cukipofa
akkor átkonvertálom és küldöm
bocsi

emano/Andi
KépKép
emano

cukipofa
elküldtem :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Paklincs,
Flórkának boldog hófordulót!!
a madár héja is héja, nem héjja! :wink:
3 üveg kecskeméti szilva tűnt el eddig :lol: , a banánnal is ugyanannyi szilvát adtam, de hiába.. mindegy, ma répa-szilvát kapott..

Emano,
majd holnap megyünk boltba, veszek frutapurát :lol:
köszike a tippet!!

Memme,
szerintem a kiscsajszli is Vida bácsinál akar születni, ne izgulj!!! :wink:

Hanna,
megnézem a leveket! bébit keressek vagy a normál üvegest/dobozost?

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Eddig kaptam képet: Tündétől, Borsától, Emanótól, Enitől, Györgyitől és Ancsától.
És Paklincs! Mindneki küldjön, aki ide irogat, senkit nem akarunk kihagyni és még senki nem késett le semmiről.
Ötleteket meg szívesen várok, h mi legyen rajta, rajtunk kívül.

Jajj, olyan jó volt ma!!! Voltam rákszűrésen (tényleg csak azon, minden kiváncsiskodónak üzenem, h Lénatesóról időben foglak titeket tájékoztatni :lol: ). Persze nem ez volt a hű de jó, de várt előttem egy hatalmas pocis kismama, kiderült, hogy múlt szerdára volt kiírva, de még minden oké odabent. És egy másik várakozónak mesélte, hogy most már 2naponta jár ctg-re, és mindig szokta nézegetni a karácsonyi tablót, rajta a neveket. Én meg csak mosolyogtam magamban... :wink:

Nagyon jók az összes képek, most már én is teszek fel.

Valamire még akartam reagálni, de annyit írtok, hogy nem bírom fejben tartani. Lassan én is rá fogok térni Ancsa módszerére, és wordben fogok jegyzetelni...

Léna új szobájának az ajtaja:
Kép

Fogmosás az új!!! nagykádban:
Kép

Épp indultam befizetni barátainknak a síelését:
Kép

Remélem látszik a könyv címe... :wink:
Kép

Ezt a pulcsit (is) hozta a Mikulás. A hátára Léna van írva...
Kép

Ez meg a mi mikuláscsomagunk, persze neki is nagyon kellett...
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Micsoda ügyeletes bulikat írtok :D :D :D

Nekem Tóth doki a dokim, és amikor szültem felhívtam és bejött. :D fogalmam sincs ki volt az ügyeletes? :shock:
de az biztos, hogy Memme is jó kezekben lesz,ha 24-én kibújik Eszter :D :D

Tünde,MEmme! Tudom,hogy igazatok van...én is így állok hozzá :D csak azért a félsz addig ott lesz amig nem üvölt a kezemben :D na meg utána is, egy életen át aggódhatunk :D :D

Enci lázas :cry: de pontosan nem tudom mennyire :oops: mert a fenekébe nem engedi bedugni már a lázmérőt,meg kúpot se, szóval vettem ezt amit a homlokra kell tenni, azon 38 fokot láttam (de azt is lerántotta ugyhogy lehet,h több?) nyügös is nagyon.
most mondjuk alszik..lehet,hogy a tegnapi oviban szedett össze vmit? :evil: ha nem javul akkor vasárnap nem megyünk Mikivonatozni....
Vendég

Zsófi ! tök jóóóóóóóóóóó képek! meddig lehet küldeni a fotót?? még csinálnom kell... :oops:
Vendég

Gabi! Jobbulást Encinek! Remélem tudtok menni mikulásozni...

Gyuzsó! Asszem a Spar-nak van saját bio márkája, és nekik van meggylevük, bió, jó drága, de biztos jó, bár nem tudom, mennyit inna meg belőle Mica, mennyit te... Mert asszem 7,5 dl-s vagy 1 l-es? De vannak baba gyümölcslevek is. Meg talán a sárgarépa nyersen hajt és csak főzve fog? Vagy fordítva? És utólag boldog névnapot Micunak! És köszi a szülinapi köszöntést, nagyon jól esett ám!:oops:

Na meg mostanra boldog hófordulót Flórkának!

Lassan sok lesz belőlem, megyek...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
Nadddonn édes a lányzóóóó

Enci
gyógypuszi!!!!
jobbulást

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi! Csinálj nyugodtan, utánanézek, hogy meddig kell leadni, hogy kész legyen, de ha jól emlékszem, tavaly ennél később kezdtünk neki...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi,
szuperek a képek!! most feladtad a leckét ezzel a főtt vagy reszelt répával.. segítség!! :lol:
majd mi is küldünk képet!

Gabi,
Encinek mennek a gyógypuszik!! gyógyuljon meg hamar!!

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz,
ezeket a sztorikat én is mosolyogva olvasom, de azzal a tudattal, hogy én is kész leszek majd egy csomószor. Egyébként amikor el kezdek szorongani avégett, hogy mit fogok csinálni két ilyen kiskorúval, mindig mondogatom, hogy "Veronikusz is megoldja valahogy".

Eni, neked jutott még eszembe a kajával kapcsolatban: én szoktam Melindának csinálni kukoricakását és rakok bele ami épp jön. Ugyanúgy teszem fel, mintha tejbegrízt csinálnék, csak nem tejjel, hanem vízzel és nem búza-, hanem kukoricadara. Aztán bele kis tejfölt, sajtot, akármit. Lehet édesen is csinálni. Pillanatok alatt megvan. Persze nem tudom Beninek bejön-e, és mit eszik-ehet már, meg ő kisebb mint Melinda, de hátha.

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi!
De édes :D:D:D

Encinek mennek a gyógypuszik!

Orsi

borsa

Gyuzsó,
ha logikusan végig gondolom,szerintem a nyers répa lerezselve!!!

emano/Andi
KépKép
emano

lereszelve, csak nem tudok írni

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: