A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok!

ha valaki vérvételre megy a beültetés után, akkor nincs ugye, UH?
és meg kel várni az eredményt?
mazsola02

Zsókuci!
nekem 29 évesen vették ki a mandulámat. Nem voltam már fiatal :) Nem volt egy kellemes élmény, de elmesélhetem,ha érdekel, hogyan csinálták nálam és mi történt utána (gyógyszer, pihi) :wink:
mazsola02

Gabi
De jó az új tábla!!! Könnyen átlátható! Nagyon tetszik! De ügyi vagy! Köszönjük szépen! :D :D

Mazsola
Csak vérvétel van szerintem, de mások ezt jobban tudják.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Vucuska!

Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép, de a következő biztos sikerül!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Bobcsike,
Hát hogyne reménykedhetnél! :wink:

Gil,
De örülök, hogy jelentkeztél! Pont múltkor kérdeztem mi lehet veled. És nehogy feladd!

Mazsola,
Csak vérvétel van, és meg kell várni az eredményt. Kb. 2-3 óra mire megvan! Addig türelmesen kell várni.

Kép
rebe
Dunaharaszti

SziasztoK,

péntek van :) :)

Ma van a párom szülinapja és anyu főz neki ünnepi kaját, ennél kényelmesebben meg se oldhattam volna :)

Nonóka, igazad lett :) Tényleg kaptam virgácsot az én virgácsomat (amit hozott a mikulásom ) átrakta az én cipőmbe:)
Érdekes ott már nem bántotta a kutya :shock:

Mofly köszönöm az ajándékot :)

Vucuska :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem baj karácsonyi ajándéknak sokkal szebb lesz hidd el :)

Gil, végre itt :)
Nekem az endó miatt kell járnom ellenőrzésre, most nem kell azt a szar homongyógyszert szednem, de így meg van az esélye hogy visszajön az egész így ha havonta a tanárúr megnézi talán nem lesz baj...
Én tök hülye vagyok, milyen francia ügyben?:) Annyi baromságot összeírok hogy sokszor már magam se emlékszem miket irogatok :)
madrin

Madrin
Jó kis melót adtál, hogy visszakeressem azt a hsz-t, amelyre ezt írtam. :lol: :lol: Te kis huncut, beijesztesz! :P Mert megijedtem, hogy már megint összekevertem, hogy ki mit írt. De tényleg te írtad, hogy szereted a francia irodalmat, és francia szakra jelentkeztél. 8) Na, hát erre gondoltam!
Ez tök jó, hogy folyamatosan néznek, nincs-e gond, és legalább azt a borzalmat nem szeded. Nekem legutolsó BMC-s élményem, hogy cisztám van, várni kell, kihagyunk egy hónapot, azóta nem voltam dokinál, és ugyan már többször volt cisztám, és elmúlt magától, mégis jó lenne tudni, mi a helyzet odabenn. De eddig nem értem rá, most meg nem bííííírom rávenni magam, hogy átlépjen a BMC küszöbét!!!!! A sor, a vizsgálatok, az a rengeteg idő, injekció, kellemetlenség, és mindig a sajnos nem sikerült a végén :cry: :cry: :cry: Hacsak a János kórház felé járok, összerándul a gyomrom.
Minden elismerésem a többieké, akik még bírják.

Na, mennem kell, ma csak délutánra kell bemenni melóhelyre, viszont holnap is du-tól késő estig szórakoztatnak. :(

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Mindenkinek szép napot!

Gil
Miért haragudnék?!Tudom miújság van nálatok és megértelek!!!Viszont nem feladni,mert elfenekellek!!!!!!

Mofly
Nyugi!!nekem is ilyen tüneteim voltak :D Csuriban érted a kezem!!!

Vucuska
Sajnálom,ha tényleg megjött,de szupi a hozzá állásod,hamarossan eredménye is lesz!!!!

Vic
Teljesen igaza van Vucuskának!!!Magadban kell rendet rakni,elfogadni hogy nekünk csak ilyen úton lehet babánk.Hinni,hinni és hinni!!Egyszer már sikerült,igaz szomorú vége lett,de most már tudod hogy képes vagy rá!A következő már sikeres lesz!!!!!

Mazsola
Vérvétel után 2 óra görcsös várakozás és eredmény vár rád!Uh nincs,majd csak kéthét múlva :wink:

Bobcsike
Biztató tüneteid vannak :D érted is csuriban a kezem :D
gabicsibe

Gil,

tényleg el is felejtettem, hoyg ezt is témába hoztam :) :oops:

A BMC-t megértem, múltkor már a János nőgyógyaszatáról álmondtam :( Inkább nem borzasztok senkit hogy mit :(
Ez a havi egy bemenet belefér, de mi lesz januárban :(
Januárban alég sokan founk menni, esetleg az ünnepek után ha egy kicsit jobban vagy jöhetnél Te is, elszórakoztatjuk egymást :)
Én már néha tök vadidegenekkel is szóba állok csak ne unatkozzam :)
madrin

Mofly!

December 10-e már itt van, ez a 7vége elmegy és már ott is ülsz a BMC-ben és várakozol a vérvételre, már most úgy izgulok, hogy dobog a szívem :) Nagyon szorítok ám neked :D

Bobcsike!
Te is pihenj sokat, neked ugyan nem tudom, mikor lesz a vérvétel, de gondolom, te is izgulsz rendesen :)
Azt megírnátok, hogy beülti után mennyi ideig maradtatok otthon? Esetleg elég az egy hét?

Jazsoerika!
Neked szívből gratulálok í bíbócához, vigyázz magadra nagyon és pihenj, amikor csak tudsz :lol:
mazsola02

Sziasztok!
Magam alatt vagyok.......
Most jöttem meg a BMC-ből.
Azt már tudomásul vettem hogy megjött, mert ugye erősödött a vérzés és a színe is módosult. Azért vittem vizeletmintát. A dokim azt mondta hogy annak ellenére hogy nagyon jó eredményeink voltak -frankó spermakép, 13 mm méhnyálkahártya, 2 tüsző- nem sikerült. Aztán megnézett és azt mondta hogy ezt a hónapot ki kellene hagyni mert ha most stimulálnának tuti cisztáim lesznek. Szóval se baba, se stimu. Most megint elvész egy hónap.....
Talán hétfőre már jobban leszek.
Most kész vagyok....teljesen.......nem lehetünk ennyire szerencsétlenek......majd még írok, meg olvaslak is titeket.

Kép
vucuska

Vucuska

El nem tudom mondani mennyire sajnálom :( :(

Úgy látszik nekünk ez a sorsunk, de hidd el az élet kárpótolni fog ezért a sok szenvedésért.

Most hétvégén pihenj sokat, és próbálj megnyugodni. Meglátod hétfőre már másképpen látod a világot....

Próbállak megnyugtatni, remélem sikerült egy kicsit!!

Puszi! És ne keseredj el.....

Kép
bobcsike

Vucuska!

Kép Sajnálom!!! Nagy ölelés neked!

Kép

Nonóka
nonóka

Bobcsike, Nonoka!
Köszi.
Most így belegondolva, a dec úgyis gyorsan el fog telni az ünnepek miatt.
Ugye másoknál is 3 havonta van spermavizsgálat? És ha a páromnak pont 1 hónapja volt akkor ez az eredmény febr 7-ig jó, ugye?

Kép
vucuska

Vucuska!

Ez komoly, hogy 3 havonta van spermavizsgálat? Az inszemek napján nem vizsgálják meg? Mert a férjemnek augusztusban volt utoljára, de azóta már volt 2 inszemünk. Akkor várható, hogy nemsokára újra megvizsgálják? Ez most új volt nekem... :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Igen ez így van. Legalábbis az én dokim okt-ben elküldte a páromat vizsgálatra, mivel 3 havonta kell vizsgálatot csinálni. Ez azért is van, tudomásom szerint hogy van-e bacija, mert ha van, az inszemnél kismedencei gyulladást okozhat a nőnél. Szerintem a biztonság kedvéért kérdezz rá a dokidnál mert nálunk legutóbb ezért is kimaradt egy hónap. Ráadásul nagyon sokat kell várni a spermavizsgálatra, mivel egyszerre 4-6 embert vállalnak egy napra.

Kép
vucuska

Vucuska!

Nagyon sajnálom! :(
Annyira dühítő ez az egész, az embernek folyamatosan rettegnie kell, hogy most mi is lesz..... :x
Szerintem ez a legrosszabb érzések egyike egész adig, amig meg nem születik a baba, utána pedig azért, hogy rendben legyen minden.
mazsola02

Gil
Örülök Neked nagyon. Néha már csak pillázok, hogy mit keresek én még mindig itt. Annyira tudom mit érzel. (BMC, feladni, utálni az egészet. Napról napra megélni a kudarcot, miközben másnak az első lombik sikerül (hála istennek, természetesen nem az a gáz, hogy másnak sikerül hanem, hogy nekünk nem.) Van aki a BMC-be járás 1. évfordulóját babával ünnepli. Én már a sorszámomat se merem kimondani, mert döbbenten néz rám mindenki. Ahhoz képest, hogy amikor odamentem makk egészséges voltam, még mindig nincs gyerekem. Bárcsak újjászülethetnék!!!! Egy másik, egy boldogabb életbe, ahol ugyanez a pasi a férjem, de van 3 gyerekem, akikkel boldogan várom a karácsonyt. Nem így, rettegve és utálva az egészet. Milyen szép is lehetett volna........................ Egy igazi pici angyalka a fa alatt!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Gil!

Jó, hogy újra itt vagy!Olyan jó újra hallani rólad!

Kép

Gabicsibe!

Írok privit.

Kép

Nonóka
nonóka

Szia Lexi!
Milyen volt Bükfürdőn?
Most én is úgy elmennék egy wellness hétvégére, de most decemberben ez esélytelen lesz.

Kép
vucuska

Vucuska, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
De a december olyan hamar elmegy nem is baj ha egy kcisit pihensz, remélem hétfőre jobban leszel egy kicsit.

Jaj Lexi,
úgy mondanék vmi vigasztalót,de most én is sz..r társaság vagyok:(
Tegnap sírógörcs kapott el, mert az irodánkkal szemben van egy bölcsi - annyira édesek -erre hallom hogy csengetnek és egy mikulás surran be a bölcsibe. Közbe eszembe utott hogy menniyre szánalmas vagyok így 34 évesen hogy a párom cipőjébe dugdosom a csokit/virgácsot, ahelyett na mindegy..
Néha úgy érzem hoyg nem vagyok elég erős ehhez az egészhez,otthonról is jön a nyomás, meg ne nevessetek ki a sok sorbanálló reménykedő lány is erőt ad, ha ők képesek akkor én is.
Februárban amikor két év szerencsétlenkedés után elkezdődtek a vizsgálatok azt hittem hogy idén már vmi jó is történik.
Közbe a cégnél már furcsán pislognak rám ,mi van ennek ilyen fontos mkahelye?
Na bocsi hoyg így kifakadtam, de áttudom mindenki keserűségét érezni még akkor is ha nekem még azért lehet esélyem és talán annyi szörnyűségen nem mentem át remélem nem is fogok.
LExi már akartam írni hoyg tudom hogy lélek a egfontosabb, de sztem már az is jó hír ha az orvos azt mondta hoyg elviekben meggyógyultál (fizikailag) mert nagyon aggódtam érted mert régebben írtad hoyg nem lehet már többet babád. Tudom hogy ez most Téged nem vigasztal, de azért ez nagyon jó hír (legalább ennyi )... :oops:
És hogy jó kedvem tetézzem, elvállaltam egy adatrögzítést 1400 szlát vittem fel és rosszul.... Egyesével nézhetem át az egészet... :twisted: :evil: :twisted: :evil:
madrin

Közbe=közben
madrin

Vucucka
Nagyon sajnálom!Én duplán megértelek most!!!Engem is nagyon dühített mikor közölték nem kezdhetjük a következőt ciszta miatt.Nekem minden inszem után egy hónap pihenő volt,de gyorsan elmegy ez a december,itt a karácsony,szilveszter és már januárt írunk!Fogd fel úgy ez lesz az utolsó szilvesztered baba nélkül és legalább mulatsz egy jót.Aztán hajrá 2008!!!!
Spermavizsgálatot 3 havonta csinálnak,az utolsóhoz még pont jó lesz az eredmény :D

Nemone
Igen sajnos ez kötelező 3 havonta :roll: Most mi történik veletek,elkezdtétek az inszemet?
gabicsibe

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, ha lehet. Egy ideje már olvasgatlak Titeket, csak eddig nem igazán tudtam (mertem) mit írni.

Párommal már június óta járunk fel Budára, igaz sokat az andrológián időztünk, nem rég kerültünk át a BMC- be. Már a vérvételeken túl vagyok, most jön majd a HSG. Remélem minden jó lesz, és akkor kezdhetjük vagy az inszemet vagy a lombikot (de már csak jövőre).
smile23

Lányok!
Letargia köbön.
Látom ez senkinek sem a legjobb napja, mindenki el van keseredve.
Azért olvastam egy jó dolgot miközben várkoztam:
a 2008-as horoszkópomat -Szűz jegyű vagyok- és azt írták hogy ez az év a gyermekáldás éve lesz. Remélem bejön.

Kép
vucuska

Gabicsibe!
Egyébként pont a Te eseted jutott eszembe, hogy neked mindig kimaradt egy hónap.
Hamarosan jobban leszek, csak most fáradt is vagyok, mert korán keltem, a mensi első napjaiban midig depisebb vagyok, meg az idő is olyan lehangoló.....
Egyébként igen, tele leszünk programokkal. Ma megyünk Szüleimhez Egerbe, holnap barátnőméknél lakásavató, jövőhéten szülinapi buli, Karácsony, Szilveszter, aztán meg meg is jön a mensim és kezdhetünk, remélem, de nem akarom elkiabálni.
Most majd tornázni fogok az elkövetkező napokban -a stimu meg az inszem után nem akartam-, szükségem van arra hogy termelődjenek a boldogsághormonok....

Kép
vucuska

Vucuska
Én sosem hittem a horoszkópokban,nekem erre az évre írta és látod bejött. :wink:

Nonóka
Ment a válasz!

Madrin
Ha megnyugtat egy kicsit, mi is dugdosunk a párommal egymás cipőjébe miskulancskor :D
Nem elkeseredni sok jó példa van elötted!!A január lesz a nyerő és a Bmc-s évfordulótok alkalmával közlik majd a jó hírt veletek is :D

Smile
Üdv közöttünk!!Gyere bátran és ha kérdésed van tedd fel nyugodtan szívesen válaszolunk ha tudunk!
gabicsibe

Gabicsibe,
ámen :)
madrin

Köszi az üdvözlést Gabicsibe :D Gratulálok Neked a babához!!! Inszemes vagy lombikos voltál?

Kérdésem az lenne egy pár:
Milyen a HSG? Röntgenes vagy UH- s? Tudom, hogy majd elmondják, de mit kell magammal vinnem? Ki csinálja meg, a választott orvosom?
Mi alapján döntik el lombiknál, hogy rövid vagy hosszú protokollt csinálnak?

Ez a spermavizsgálatos dolog nekem elég érdekesen hangzik, mert páromnál az utolsó vizsgálat november elején volt, és mégis kértek neki 30- án is amikor nekem csinálták a 20. napi vérvételt. Szerencsétlennek ez volt már vagy a 6. vizsgálata június óta.
smile23

Üdv közözttünk Smile :)
NEm tudom lehet e a hozzászólások közt keresni, de nekem anno nagyon jól és részletesen leírták a HSG-t sőt talán én is leírtam, esetleg keresd meg, szívesen megkeresném én is, de most rohannom kell, és nem leszek gépközelben
madrin

Sziasztok.

Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors válaszát.

Ha nem haragszotok még kérdeznék, mert tele vagyok félelemmel. Most olvastam, hogy ha elmegy a baba - nálam most az 5. héten - akkor utána műteni kell. Ez mindig így van? Vagy ha megjön, akkor ezt megúszhatom? Miért néznek még a jövő héten is hcg szintet? Mi múlhat azon? 48 volt a hcg akkor amikor megállapították, hogy terhes vagyok. Azt mondták, 45-től jó a terhesség, 30 körül lenne méhen kívüli. Viszont a záromat teljesen elrontották. Az volt benne, hogy leszívás történt és rá három napra beültetés, pedig nálam fagyasztottat csináltak. Utólag az eredményhirdetésen kaptam javított zárót, ami szerint már korábban kellett volna hogy legyen az eredményhirdetés. Lehet, hogy ez a számolási hiba is bekavart??? Tudja közületek valaki, hogy mitől függ a hcg határértéke személyre szabottan? Az ultrahang napján 170 volt a hcg és most egy hét múlva ismét hcg kontroll. De most nem tudom, hogy mire várunk? Mi jöhet még? Mi van ha stagnál, ne talán egy kicsit nő? Vagy ha elindul lefelé? Van valakinek hasonló tapasztalata? És tényleg lehet hogy fél évet is ki kell hagyni?

Köszönöm, ha tudtok valami biztatót írni! Nagyon nagyon aggódom.
bahci

Vucuska
Nagyon sajnálom! :( A Karácsony, Szilveszter tényleg gyorsan el fog telni, és már kezdhettek is! Jövőre még a bolygók állása is kedvezőbb lesz! Úgy hogy hajrá január! :P

Madrin
Mindenkinek vannak ilyen vacak napjai.
Szerintem nem vagy szánalmas, ez kedves, aranyos, dolog. Mi is dugdosunk. :)

Lexi
Az én sorszámom 77-tel kezdődik. Most meg 10 v. 11 ezernél tartunk. Néha én is lesek, mit keresek még itt?

Kép
mofly

Gabicsibe,

Igen, elkezdtük. Vasárnap adom be az utolsó puregont, hétfőn UH, és szerdán vagy csütörtökön 3. inszem. :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Mofly
Akkor most még jobban drukkolok Neked, hogy az álmaid most valóra váljanak. 11ezernél :shock: :shock: Jézusom!!!!! Legközelebb ha arra járok, írok elé egy egyest. :lol:

Vucuska
Minden szuper volt. A párom is a tenyerén hordozott. (A vízben szó szerint, ott még elbír. :lol: ) A szálloda gyönyörű volt. Együtt mentünk gőzfürdőbe, mindenhova..... És mégis........ Ültem a jacuzziban és arra gondoltam: mi a fenét keresek itt, nekem a napokban szülnöm kellene. A könnyeim csak folytak és hiába ölelt az én Drágám, hiába nem akartam sírni, nem tudtam abbahagyni.

Bahci
Remélem helyes információt osztok meg Veled, mert nem becsapni szeretnélek. Mivel soha nem mond senki semmit, ezért csak fű alól származó híreket tudok veled megosztani. Szóval....
Az eredményhírdetés napján (a fórumon is változó) a hcg szint eredménye és a babák száma is számít. Ha nem meggyőző, akkor kontroll. Az azt követő napokban duplázódnia kellene ennek a számnak. Ha aznap alacsony, de a kontrollon már meggyőző, akkor minden oké. Ha nem meggyőző, de még van hcg a szervezetedben, akkor valami nagyon nem oké. Engem az első vetélés után nem tisztítottak ki, szóval ha teljesen kitisztul a méhed, akkor nem kell feltétlenül megcsinálni. A fél évet kicsit soknak találom. Nekem a 20. héten elhalt terhesség után volt olyan orvos, aki 3 természetes ciklust mondott, pedig kettévágták a méhemet. Remélem segítettem, ha mégsem, kérdezz és újból megpróbálom.
Vendég

Madrin
Én is megkönnyeztem a télapótól elbújó, vagy csodáló kicsiket. Az unokaöcsém azt mondta: -én féjtem tője, pedig jó gyejek vagyok!!!! Azt hittem megeszem. Annyira édes, imádom!
Nem beszéltük meg a párommal, de egyikünk se tett semmit a másik csizmájába. Én is és azt hiszem Ő is úgy érezné, ahogy Te. Szánalmas!! Ha kiscipő is lenne, úgy más lenne, de így................

Úgy emlékszem, nem azt írtam, hogy nem lehet gyerekem, hanem azt "már soha nem szülhetek". Ez sajnos így is van és így is marad örökre. Ez a dolog nem változott és nem is fog. :cry: :cry: :cry:

Most, hogy tanulnom kellene, mert hétfőn kőkemény vizsgám lesz, milyen aktív lettem. :oops: Ráadásul ez a tanárnő nem kedvel túlzottan....
Vendég

Sziasztok Csajok!
Megvallom őszintén nem olvasom a topicot, de gondoltam írok pár sort rólunk!
Először is gratulálok a babásoknak!
És szívből együttérzek a többiekkel! (nem tudtam szépen megfogalmazni, de a régiek úgyis értik!)
Na pár szó rólunk:
köszönjük szépen megvagyunk, dolgozunk "szokás szerint" 1000-rel, előttem dec.20, de majd azon is túlleszek. Meg az új áfa tv-en is! :lol:
Folytatás? Nem tudom mikor, talán jövőre?!

Mindenkit puszilunk!
Manda és Karcsi
manda

Sziasztok!

Smile23!

Kép

A legjobb helyet válsztottad! :D

Kép
nika28

Szia, Vucuska!

Megírhatnád, hol olvastad a jó kis horoszkópot gyerekáldással, jól jönne párunknak :)
mazsola02

Kép lányok!

Madrin!

Visszamenőleg boldog szülinapot a párodnak! Kép /Remélem szereti :wink: /

Smile23

Kép

Nemone!

Megfelel a csütörtök? 13-a :wink: és akkor kell nekem is mennem, sőt talán Nikának is.

Manda!

De jó, hogy benéztél!!! Jó újra hallani felőled!

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka!

Igen 13-án megyek én is! :D :D

Nemone!

Ha akkor jössz Te is akkor talizunk :D

Kép
nika28

gabicsibe

Mofly!
Holnapra: Kép Nagyon várlak a hírekkel :!: :!: :!:

Kép

Nonóka
nonóka

A holnapi BMC-s járatnak nagy kalappal!

:)
mazsola02

Mofly
Nagyon drukkolok
Vendég

Sziasztok Lányok!
Kedves Vucuska,nagyon sajnálom. :(
Az ünnepek gyorsan elszaladnak,aztán megújult erővel kezdhetitek az újévet.
Én is szűz csillagjegyű vagyok és nekem is jövőre jósoltak babát,bízzunk benne,majdcsak ránk mosolyog a szerencse. :lol:
Van olyan kedves fórumozó aki lombikban érdekelt?
Januárban kezdünk és jólesne,ha kérzheték olyas valakitől,aki érdekelt benne. :)
kata80

Mofly
Nagyon-nagyon szorítok!!!
Kép

És a holnapi Bmc-s járatnak is egy nagy kalappal!!!

LEENDŐ ANYUKÁK ÉS KISMAMÁK
gabicsibe

kata
Nyugodtan kérdezz aki tud az válaszol!!
gabicsibe

Törpe, Nemone!

Ez neketek is jár holnapra: Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok!
Eltelt a hétvége.
Nem mondanám hogy nagyon jól vagyok. De az idő minden sebet begyógyít, szokták mondani.
Egerben voltunk szüleimnél. Szombaton kutyáztam, lakásavatón voltunk, ma meg telezabáltuk magunkat a Trófeában.
Semmi kedvem holnap munkába menni. Kitört rajtam az önsajnálat.
Persze megpróbálok tenni ellen: megyek majd pszichológushoz, talpmasszázsra, meg elhatároztam hogy elmegyek kozmetikushoz, meg fodrászhoz is a héten. Remélem ezektől jobban fogom magam érezni.

Mazsola!
A múltheti Nők lapja mellé adtak egy 2008 horoszkóp mellékletet. Abban írták ezt.

Holnapra drukkolok mindenkinek. Én is úgy mentem volna holnap, de másképpen alakult.

A Sejtjeinkről nem feledkeztünk meg, majd szólok ha elkészült.

Kép
vucuska

Vucuska
2006. novemberében a leszívás előtt olvastam a horoszkópom a BMC várójában: Szűz: a várva várt gyermekáldás megérkezik....blabla
Azt hittem itt minden annyira egybevág, hogy muszáj sikerülnie. Utána még 2 lombik + 1 év, egy csomó gólya.
Már elmúlt a babonám, a hitem és a reményem is, pedig ugye az az utolsó.
Holnap meg vizsgázom és nem tudok semmit. Sok ez már nekem.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: