A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ríd!
Jobbulást B-nek!+++++++++++ Milyen volt az óvis Miki?
zuzmo1

Johi :( (Erre nem nagyon lehet mit írni...)
Kaszásék még csak sejtették a picibabát, mikor A.kómába esett :(

Ancsi, Lencsi és a Miku-nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!
És Julika és a Miku is!! :) :) :)

Vot, szolidarítok: éjszaka nálunk is megakaka, nehézlégzés+ a gyógyszertől pörgés + fogzás, és még P is fölébredt egyszer.
rídonli#

Ovis Miki nem hozta annyira lázba Pt, érdekes.

Aztán este előadta az elméletét a Mikikről:
Volt a SZtMiklós, aki meghalt és most a Mennyben van. Aztán született egy új Mikulás (ezen a ponton van némi zavar a sztoriban), ő az, aki éjjel, titokban beteszi az ajándékot a csizmába. (Lényegében azonos SztMiklóssal.) Akivel a Feneketlen tónál találkozott,meg aki az oviba jött (és nem rendes Mikulás-sapkája volt!!!), azok csak "JÁTÉK_MIKULÁSOK"!!!!!!!!!!!

Hogy ezt hogy rakta össze.... :D
rídonli#

Zuz, +okat köszi! :)
rídonli#

Tiszta ideg vagyok, most hívott párom. Míg a fogorvosnál volt, addig vki az autó jobb oldalát szarrá törte. Nagy valószínűséggel vonóhorgosan rátolattak. Az ajtót sem lehet kinyitni.
Most mondjátok meg milyen az ilyen szar, tetű ember, aki se szó se beszéd lelép. A kár ránézésből 150e Ft, hát baromira hiányzott :roll: Remélem nagyon örül, h egy családnak ilyen kellemes ajándékot szerzett karácsonyra.
És azt sem lehet mondani, h nem vette észre, mert ha ennyire összetörik egy autó, akkor azt lehet hallani még a szomszéd utcában is. Egyszerűen nem értem az ilyen embereket. Én képtelen lennék ilyenre, vagy megvárnám a tulajt vagy egy centlit hagynék ott a telószámommal.
Ja és a legszebb a dologban, h mivel parkoló autó, nem fizet sem a biztosító, sem pedig a mabosz.

Kép Kép
curse

sziasztok,
csak egy gyors ahoj Alsópáhokról, ahol az élet SZÉP. MI már épp hazafelé vagyunk, de csak mostanra lett net, én meg gondoltam, addig maradjanak a srácok Bobóországban, én meg bekukk.

Zuzi,
ugye ez az a hely, ahol NEM lehet fogyókúrázni???????

Mindenkinek szép napot, aki beteg gyógyuljon, aki egészséges maradjon is az.
Remélem nagyszakáll nálatok is járt...

mi most először Pécsre, aztán Bajára, aztán Bátára, és után vissza Bp-re, persze nem egy nap, és akkor jövő csüt. mézeskali-szakkör Nuknál, ugye?

Voltam thai masszázson, háááááát...nagyon jó volt, mert fura is, néha olyan érzésem volt, minta vaslapáttal csikiznék a csontomat, volt néhány reccs, de tényleg klassz volt...

sziasztok.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Curse: basszus, mekkora bunkó tahó állatok vannak. Azért ez már sok nekem.... és tuti nem fizet a biztositó? hát erre van a kötelező nem? Hiszen bizonyithatóan ott állt, tök vétlen, azért ne adjátok fel. Nagyon drukkolok, hogy legyen megoldás. Rengeteg +++ Nektek. Ja és ne idegeld magad, mert az nem segit, most kéne neked egy jó kis vészcsepp. Azt mindenkinek kötelezően előirnám otthonra, annyira jó kis cucc. :lol: :lol: Gazdagréti patikában van, ha arra jársz vegyél...
Adél egyébként gyönyörűséges a képen, tudod nekem nagy kedvencem Ő... :lol:

Votiv: koncert jó lehetett. Nekem is egyébként a vidám vasárnap szokott eszembe jutni ezekről és nálunk inkább párom csipi ezt a műfajt, de azért szuper lehetett, már csak a feeling is.

Lindi: remélem találtál beszélgető partnert, én sajna ma nem vagyok mozditható...

Nuk: hááááát nem tom, hogy el tudunk-e jutni, mi csak fuvarral tudunk most közlekedni, mivel az egész hátsó ülésen nekünk kell ülni, Fanni fekszik stb... szal ez most valszeg kimarad, ha csak valaki nem szán meg minket. hihi.....

Ancsi: gyógyulj gyorsan, csúnya köhögés menjen má. Igaz nálam 5 hete tart, semmi nem segit, de ilyennel nem biztatlak, mert ez most inkább csak az én formám.

Rid: B-nek is gyógyulást.

Szrek: Curse leirta jól a jojozás lényegét jót röhögtem a húzogatom fel le leiráson. Hihi valaki azt hiheti, hogy ez itt valami kis perverz topic. Oksa, várom az infókat hogy mi kő... ha kell segitség kérdezz, mert nehéz eligazodni a sok szépség között.

Na mének hiv a kötelesség... mindenkinek szépséges napot

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci: de jó lehet nektek, élvezzétek a pihit... miért akarsz fogyókurázni? :lol: Nem hinném, hogy neked kő olyan.

Kép
Kép
johanna1975

Curse,
mi az h parkoló autóra nem fizet a biztosító? :shock:
cascótok van?

jojót pedig tökkkkéletesen így csinálom :mrgreen: :lol: aztán mégse jó de majd Nuknál bejojózunk, ugye Zuz? :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

MACS,
CICAPÁRNA OLYAN SZÉÉÉÉÉÉP! TELJESEN BELESZERETTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
zsancikant

Zsanci!
Kipróbáltad a csúzdát a kalandjátszótéren???? :lol:
zuzmo1

témában nem idevág, de hátha másnak is teccik

http://www.vatera.hu/skoda_120_l_1985_n ... 83900.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Nagy nehezen sikerült elaltatnom Adélt, gondolom érezte, h tiszta ideg vagyok :roll:

Lindi,
Mi sajna nem tudunk menni :( mert végre itt az alkalom arra, h apával megvegyünk néhány dolgot karira. Hétköznap esély sincs a közös dolgokra :(

Zuzi,
Bölcsis Mikis sztori :lol: és éljen az egyszeri kelés :D

Ríd,
Jaj, szegény Borid :( sok-sok gyógypuszit küldök!!! Remélem nem komoly. Pannád Mikis elmélete nagyon cool :lol:
És mielőtt még elfelejtem :oops: szóval még sem kópéjátékozok, mert inkább elmegyünk mi is a fakopáncsba, nem olcsóbb a hintaló, viszont van nekik 3 db-os puzzle-jük is :)

Johi,
Lécci írd elő nekem otthonra a vészcseppet, plíz :D :wink: Ez a neve egyébként? Rám férne, kezdődik a pech szériánk :roll: Párom mondta is, h tudta a jele lesz annak, h Adél szülinapi buliján elejtettem a nászajiba kapott tortás tálat a tortával együtt :( Azóta csak rossz dolgok történnek velünk, de persze nekünk még mindig így egy szavunk sem lehet.

Jojós dolog most esett le, hát igen egy kicsit félreérthető :lol:

Szrek, Johi,
Sajna nincs casco, mert h nem új autó. Mi meg, ha nem írják elő kötelezően, akkor nem fizetünk ilyen dolgokat. És sajna tényleg nem fizet a kötelező :( anyós biztosítási bróker, rögtön őt hívta párom.

Kép Kép
curse

Zuzi:
apartit úgy írtam, hogy délelőttől. De mindenki úgy jön, ahogy akar, csak az a lényeg, hogy 3-ig tartson... Sajna nem néztem a naptáramamt és Zsancinak már megígértem :wink: :wink: :wink: De nem probléma, csak az bánt, hogy aki még maradna esetleg, azt ki kell rugdalnom...

Ma megyünk IKEA-Miki buliba!!!!! Majd teszek képeket!!!!

Kornél és Angéla azt következtették ki, hogy jó lenne nézni Rékáról egy CT-t... Természetesen a neurológussal egbeszélem előny:hátrányt, meg nem szeretném, ha leszedálnák/elaltatnák a gyereket... Majd meglátjuk!

Szrek:
Én tudok jojózni, majd megtanítalak... :wink: :wink: :wink:

És csajok, bunkóság lenne hozzájárulást kérni a mézeshez???? Mert legalább 3-4 adagnyit kéne bekeverni és tk lisztből, meg ilyesmi dolgokból áll, meg persze a méz... Én megvennék mindent, meg a tésztát is megcsinálom, mert állnia kell, csak akkor mondjuk xy hoz lisztet, yx meg mézet stb???? Vagy ez nagyon bunkó dolog?????

nukada

Nuk,
szerintem egyáltalán nem, csak akkor ne olyan mézest süssünk, aminek egy napig állnia kell sütés előtt :mrgreen: :lol:

Curse,
én is most gondolkozom azon, hogy nem fogok már jövőre cascót fizetni, mert tök drága,viszont akármi történhet tényleg, úgyh még én is meggondolom :?
az, hogy parkoló autóra nem fizetnek, nagyon szar :( (melyik biztosító? vagy ez mindegyikre áll?) mondjuk az az egy tapasztalatom van ezzel kapcs, hogy amikor nem szakszervízbe, hanem "haveri alapú" szervízbe vittem a, ugyanolyan drága volt, vagy még drágább b, szar munkát végeztek :twisted:
ez egyébként a c4?

Lindi,
holnap hánykor van a csínó? (kapuccsínó :mrgreen: ) kialvatlan Szrek (de nem a jojózástól :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
CT-t :shock: minek?
és dehogy bunkó dolog, ne viccelj! Szerintem senki sem várja el tőled. Én már akartam is kérdezni, h nem kéne esetleg vmit vinni, de ha kiszámolod mennyi, akkor lovét viszünk :wink:

Kép Kép
curse

Nuk, CT miért?

Lindi, nekem a holnap sajna nem jó, már elígrkeztünk bráncsolni egy volt egyetemi csoporttárshoz.

Zuz, mi holnap este megyünk a Producerekre, már nagyon várom :D Liliróza is suttyomban csór el neki nem való táplálékokat, pl. egy darab csokit a földről (ahová előzőleg Istók elpotyogtatta)

Kisün, merre????????

mindjárt nekiállok Sukorói sokmagvas poginak, nem mondom, hogy nincs lámpalázam, életelmben először kelesztek :mrgreen:

még egy gyors szolgálati: a budaörsi Tescóban dec 6-7-8 minden LEGO és Duplo 20%-kal olcsóbb :)

votiv 8)
votiv

Nuk,
Szóval akarom mondani, lovéval is akár beszállunk, ha az úgy egyszerűbb :?

Szrek,
Szerencsére vagy nem szerencsére nem a c4, azon van casco, ez párom kocsija. És szerintem inkább tartsd meg a cascot. Ebben az országban már a parkoló autók sincsenek biztonságban :roll:
Végülis logikus, h a kötelező nem fizet, hiszen az autó épp nem vett részt a forgalomba és nem ő okozta a kárt. A másik autó viszont részt vett a forgalomba és innentől igaz, h az ő kötelezőjének kellett volna állnia a kárt, persze ha vezető vállalta volna a felelősséget :roll:

Kép Kép
curse

Ancsi, találtál már mágneses vágható gyümit? én Régióban kérdeztem rá de nekik sincs, csak a másik fajta, de abból meg mindig keveset küldenek és hamar el is viszik :twisted:

Ríd, még megnézem a Kópéfajétékot gyorsan, mert ott legalább van vágható gyümölcs :D

és a fűzhető gyümölcsöknél figyeljetek, mert nálunk már a 2. körtének esik le a pici szára, és az egy Józsi méretű kölöknek még simán veszélyes!

a napom legjobb híre, hogy az unokahúgom megint ikreket vár :mrgreen: bár az előző egypetéjű hármas ikerterhességéből csak 1 bébi maradt, de az egészséges, most kétpetéjűi vannak, remélem megmaradnak :) ja és van egy 3 éves nagylánya is, a kisebbik lány pedig 1 múlt - és most is épp csak hogy meg lesz a 2 év különbség :D

votiv 8)
votiv

Johi:
nagyon sajnálom szegény családot :cry:
Orsinak a csomagjába belerejtettem egy fekete-pink halálfejes övet :wink:

Zuzi:
kérdésedre:kezdem terhesnek érezni magam :lol: Itt fáj,ott nyom stb.Sajnos minden nap szedem már a magnéziumot,valószínüleg többet kéne pihennem :roll: Kisöcsi remélem remekül van,vasárnap megyünk újabb 4D-re,már nagyon várjuk :D
Pannád óriási már és nagyon csajszis,Bazsód is rengeteget változott.
Ideje lenne az avatarodat is lecserélni :lol:

Ancsi:
tudom milyen szörnyű ez a köhögés,én már 2 hónapja nyomom :( Szegény pocaklakónak már hiányozna a rázkodás,ha végre meggyógyulnék :roll:

Curse:
őrület,hogy mik vannak :shock:
Adél könnyes szemét látva, nem annyira örült a fotózásnak
:wink: Viszont nagyon édesek a képek :lol:

Votiv:
Isti rendesen figyelhetett eddig,ha ilyen szókincse van :lol: :lol: :lol:

Minden betegecskének gyors gyógyulást++++++++++++++++++

petergabi

Votiv, Zuzi,
kösz a hiányolást, jelentem, itten vagyok :lol: De Dócit a héten még nem engedtem óviba (doki bácsijával is megbeszéltük, hogy inkább gyógyuljon ki teljesen, minthogy szó szerint ráfázzon), így ismét 100%-osan "élvezem" és élvezem a kétgyerekes szülői létet :lol: Olvasni tudtam, és így utólag is:

Éljen Ábel sokáig!!! És reszkessenek a tehenek, mert most már jöhet repülőgép :D
kisün

Gabi,
hogy vagy cukorilag? :D

Minden betegnek jobbulást! :) És soksok ++++++++++++++ mindenkinek, akinek kell :)

Johi,
borzasztó, ami barátodékkal történt! Erre nincsenek szavak :( :( :( :(
Örülök, hogy már otthon vagytok, és Fanni lassan javulgat! :)

Zuzi,
mikulás :mrgreen: :mrgreen:

Votiv,
új fog hurrá :lol:

Nálunk csütörtök reggelre jött meg a Mikulás, klasszikusan ablakba pakolta a hozományát (volt csokimiki meg színes ceruza/zsírkréta), Dóci kipucolta a saját cipőjét, aztán Marciét, aztán, amíg nem néztem oda, az enyémet is, rögtön két párat, azokat szépen kirakta az ajtó elé 8) :lol:
Marci még nem sokat fogott fel a dologból, max. annyit, hogy mostanában több édességet eszik :wink:

v
kisün

Curse, Votiv:
Azért, mert a CT-n látszik, ha mégis oxigénhiányos volt... És olyan szempontból "jó" ez, hogy akkor lehet tudni, mivel állunk szemben. Én nem ragaszkodnék hozzá, de ha meg lehet csinálni úgy, hogy Rékának minél kevesebb negatívumot okozzon és még hasznos is, ám legyen...

Curse:
Autó :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
De a Csaco jó én két éve lemondtam októberben, decemberben belecsúsztam az előttem állóba, az ő ősöreg fordját kipofozták 120ezerért, az én békámnak a szeme és a lökhárítója sérült 600ezerért... hát akkor inkább fizetem a csacót... újra :roll: :roll: :roll:
De mivel én a legdurvább rizikófajtor vagyok (aglomerációban lakó, fiatal pinamári, tündi-bündi autóval :lol: :lol: :lol: ), nekem nagyon magas... És persze most jön, Karácsony előtt.

És nekem mindegy, hozhattok pénzt, de alapanyagot is, csak nem tudom, mit fogok csinálni 2kg mézzel... :lol: :lol: :lol:
Majd ledumáljuk!!!

nukada

Curse,
autó: basszus :( :evil: :evil: Én is kint hagytam volna egy cetlit (és ez a minimum...), de azt hiszem, mi ilyen téren a kisebbséghez tartozunk, nagyon sokan örülnek, hogy nem látta senki, és elhúznak onnan :evil: :evil:
kisün

Kisün:
azért nem írtam,mert abba maradtunk BS-el,hogy megismételjük jövő héten a vérvételt és annak az eredményét vesszük alapul.Ha nem muszáj,nem diétáznék karácsonykor :shock: :lol:
Szerintem nagyon belejátszott a rossz eredménybe,hogy folyamatosan mézen éltem a megfázásaim miatt,legalábbis remélem. :roll:

Nuk:
és ha kiderül,hogy oxigénhiányos volt Réka,akkor változtatni kell a kezelésén?
Én még nem írtam,de folyamatosan emelem a kalapom elötted :!:
petergabi

Curse, Anyukám szerencsétlen sorú kocsiját is úgy törték össze először, hogy parkolt. CSak a béna nőci nem húzott el, így az ő biztosítója fizetett mindent. Nem lehetne szemtanúkat keresni? Hátha vki volt olyan rendes, és fölírta a rendszámot... Mondjuk egy közeli boltból vag ilyesmi... De lehet,h tök reménytelen 5let.
Mésodszorra szept.elején törték össze Anyukám kocsiját, akkor m ár gazdasági totálkárosra. Pont most veszi át az új kocsiját, 3 hónapig nem volt kocsija emiatt. Már ez is kár. A rendőrség hetekig ült a papírokon, a biztosító azonnal fizetett. Anyukám eladta a roncsot, és a biztosító megtérítette a kár előtti érték különbözetét. Ez pont elég egy új autó kezdő részletére, amit most lízingelni fog, mert az új sokkal drágább. Így még plusz k. félmilla a hitel ára.
Szóval nem tehetett az egészről, 3 hónapig szívott kocsi nélkül (olyan helyre jár dolgozni, h ez szívás), és most évekig fizetheti az új autó törl.részletét (amikor volt egy 2 éves, szinte új, saját autója). Szóval, szívás, akárhogyis...
Hogy mekkora paraszt, aki simán otthagyta az összetört kocsit! Annyira sz@rnak egymásra az emberek... Nagyon szomorú...

Nuk, ez most miért lenne bunkóság? És Curse-nak igaza van, az volna az 1xűbb, ha lóvéval szállnánk be.
Ct minek??? Egy ismerős 6 hós babájának is csinálni fognak hamarosan, nem altatják, de előtte órákig nem ehet, nem ihat, és utána is csak vizet/teát egy dbig. Ezt nem tudom hogy lehet kivitelezni...

B tett 2x1 lépést ma, teljesen egyedül! ÉS megahisztis, és P is... Ja, és én is...
rídonli#

Sziasztok,
néha sikerül olvasgatni, de irni nem sok esélyem/idöm van. vasárnap ota gárdonyban nyomjuk, háááát tegnap madjnem elmenekültem már....
pakolászunk, itt is felhalmoztunk csomo cuccot, meg a hitelkérelemhez hajtjuk a papirokat. egyetlen jo hir, hogy elég lesz a pozitiv elbirálás a költözéshez, nem kell megvárni a tényleges folyositást. ugyhogy bizakodunk, és közben számoljuk a napokat....

bocs, hogy nem szolok hozzá a témékhoz, mennem is kell... de sokat gondolok Rátok, és hiányoztok, és olvaslak Benneteket.
olvastam a Nuk partit is, ha addigra sikerül beadni a papirokat, akkor lehet h megfüzöm Zs-t, hogy vigyen el minket :)

KépKép
fibi

Nuk, én sem értem, mit változtat a kezelésen a CT? Mi van, ha egyértelmű, hogy oxigénhiány az oka Réka állapotának? Nyilván az is látszik, hogy melyik terület érintett, de az a tünetekből is ki lehet követleztetni. De majd eldöntitek, biztosan lesz véleménye a neurológusnak is erről. (Tudom, hogy folyton ezzel jövök, de még nem hallottam olyat, hogy CT-t csináltak volna, ha nincs alapos gyanú mondjuk epilepsziára, vagy más romló agyi betegésre...)

Curse, iszonyú bosszantó, ami a kocsival történt... Én biztosan nem mernék lelépni ilyen helyzetben, pedig nálunk megtalálni egy ilyen géprombolót szinte lehetetlen. :(

Gabi, tök jó fej a dokid, hogy ismételtek. Én a vérvétel előtti este spagettit ettem csokis keksszel, és ezért aztán hónapokig szívtam a diétával (amúgy semmi baj nem volt a cukrommal soha többé)...

Vot, nálam harmadiknak egy ikerpár, az már kimerítené a rosszindulatú jókívánság fogalmát. :D :lol:

Zsan, ti tényleg abszolút a mi környékünkön mozogtok! :shock:

Szegény Juliska a bölcsiben. :D :(

Lencse is cuki volt a Mikulással. :D Én nem is tudom, szeretnék-e valaha élő Mikulást. Itthon biztos nem, de az oviban úgyis lesz.
marcangoló

Gabi:
Nem feltétlenül változtazni, mert ez is tök jó, mert szépen fejlődik, csak akkor tudnánk, hogy mi miért van, mivel állunk szemben és mire számíthatunk... Így nekem nagyon alagút a dolog, hogy a tökéletességtől a mozgáskorlátozottságig minden lehet...
Köszönöm a kalap emelést, de még mindig úgy érzem, hogy méltatlan vagyok rá...

nukada

Szia Fibi! :D :D

Szia Kisün :D :D sok cipő, sok ajándék :lol: :lol: ez jóóó :D

Ríd, gratulálok ketteskédnek az első lépésekhez :D

Gabi, remélem megúszod a diétát! halálfejes öv :mrgreen: wow, Te nagyon modern mami vagy :D :D
karácsonyra mit kapnak a lányok? Dorka még mindig szereti az ovit? és miért nem pihensz?

Nuk, azért kiváncsi vagyok, mit mond erre a neurológus :? de remélem nem lett ettől szar kedved!

votiv 8)
votiv

Course! Kocsi :twisted:
Egyébként ha lenne Casco-tok se mennétek vele semmire, mert a Cascónál van bizonyos önrész, ami kb eddig az összegig tart. Casco akkor kifizetődő, ha olyan kárt csinálsz, mint Nuk (mármint összegileg).

Mi is jól megszívtuk márciusban. Este jöttünk haza anyóséktól (2 gyerek hátul) és a belső sávból kijött egy baromállat úgy, hogy mi ott voltunk mellette. Szerencsére Peti azonnal kapcsolt és félrehúzta a kocsit, de ez a paraszt még akkor se vett észre bennünket, úgyhogy már teljesen felmentünk a járdára, de előtte a járdaszegély széttrancsírozta a felnit meg a gumit. Nem mondom meg, hogy a szívem hol dobogott, szörnyű volt az a hang és biztos voltam benne, hogy a bal oldalát is összetörte a kocsi. Szerencsére nem, emrt az utolsó pillanatban csak meghallotta a zajt és megállt, de ekkor kb fél centi volt a két kocsi között. Kiszállt a manusz és sűrű bocsánatkérések közepette megköszönte, hogy Peti ilyen figyelmes volt és elkerülte a balesetet. Mondta neki Peti, hogy oké, hát előfordul, és akkor adja a betétlapját. Erre a pasi, hogy minek? nem történt baleset. De mivel ő a ludas, ezért hajlandó a kár felét kifizetni, ami egy felni esetében kb 10.000.-ft. Röhej. Úgyhogy Peti rendőrt hívott, akik viszonylag gyorsan kiértek (Bajni már üvöltött hátul), és mondták a pasinak, hogy egyértelműen ő a felelős, vagy ad betétlapot önszántából, vagy Peti feljelenti és akkor is őt hozzák ki felelősbek, plusz kap pénzbírságot és még büntetőpontot is. Na erre adott betétlapot és mindneki ment dolgára. Másnap Peti ment a szervízbe, ahol mondták, hogy megcsinálják a kárt, nem is kell fizetni, majd ők lerendezik a biztosítóval. Aztán előkerült a betétlap, amin a MÁV biztosító szerepelt. Ezekkel viszont a szervíz nem hajlandó (nem tud) együttműködni, úgyhogy nekünk kellett kifizetni a csere és javítás köétségét. Előtte természetesen emgnézte a MÁV biztsoító kárszakértője, aki nem is javításra, hanem cserére vette fel a felni, így a költség összesen 80.000.-ft volt.
Aztán 2 hónap múlva kaptunk a MÁV-tól egy levelet, hogy valamelyik nagytudású alkalmazott onnan az íróasztal mögül megszakértette a dolgot és Peti túlreagálta a balesetet, így nem fizetnek :shock:
Na erre Peti írt egy tök kedves levelet, hogy valamit biztosan csak félrenéztek, egyértelmű a dolog, a másik sofőr elismerte a felelősségét, helyszínen rendőr is ezt mondta. Jött a válasz, hogy nem néztek el semmit, nem kellett volna annyira félrehúznia kormányt.
Na most mondanék (írnék valami csúnyát), hogy azért mert valaki egy ilyen gagyi, szemét, szarrágó biztosítónál köt biztosítást, azért mi szívunk, akik egy normális biztosítónál kötöttünk biztsoítást, van Cascónk, soha (15 éve) nem okoztunk balesetet, és akkor amikro egyértelműen más hibájából származik kárunk egyszerűen fogják magukat és nem fizetnek.
Íratm levelet a Fogyasztóvédelmi Főfelügyeletnek és aa PSZÁF-nak, de sajnos nem rájuk tartozik a dolog, polgári peres eljárás során érvényesíthetnénk az igazunkat.
Csakhogy ahhoz nekünk kellene elindítani az eljárást, előszedni minden tanut (a rendőrőket is), megfinanszírozni mindent, és járkálni a bíróságra. De ez a 80.000.-ft nem olyan nagy összeg, hogy az ember beleöljön ennyi energiát és ajnos ezt a MÁV is nagyon jól tudja. :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
lindicita

Ríd! Igen, tudom. :) Neked hány óra lenne jó? Mert én menni akarok a biopiacra,s zóval előtte is talizhatunk és utána is. Előtte kb fél 10, után mondjuk fél 11 - 11.

Szrek! Neked mikor lenne jó?
lindicita

Nuk, úgy megértem minden kétséged. :cry: De ha a CT megmondaná, hogy egy gyerekből mi lesz, mindenki CT-t csináltatna, nem? Annyira nehéz előre látni, hogyan fejlődik egy gyerek- és ez válasz Ancsi régi kérdésére is. Számtalan dologtól függ- attól, hogy mikor kezdték fejleszteni, hogy mi volt az erdeti állapot, hogy milyen módszerrel dolgoznak. És igen, a szülő elszántságától, köveket megmozgató hitétől, hogy mindent megtesz. Van, aki naponta 6-szor tornázik a gyerekkel otthon, van, aki csecsemőkortól viszi úszni, gyógytornára, gyógypedagógushoz, és szinte minden napjuk be van táblázva reggeltől estig (és akkor még "szerencse", ha csak az egyszem fejlesztésre szoruló babája van, nem kell a tesó miatt is aggódni). És van, akinél nyomtalanul elmúlik a probléma (én pl. ismerek olyan 27. hétre született gyereket, aki korengedménnyel kezdte az első osztályt, mert annyira okos volt), olyat is, aki most Japánban tanít az orvosin. Meg olyat is, akit a kórházban hagytak, és így eleve sokkal rosszabb esélyei voltak.

De az biztos, hogy Réka a legelejétől "szem előtt van", dolgoztok vele, és gyönyörűen megndult a fejlődése. Bármilyen is volt az eredeti állapota, a fejlesztés hatott rá, vannak szerető szülei, akiknek a legfontosabb, hogy boldog és elégedett legyen, és ezért mindent megtesznek. És az biztos, hogy egy ilyen pici babánál az idegrendszer még képlékeny (ezért is égetően fontos a korai fejlesztés), a szomszédos területek még át tudják venni a sérült területek funkcióit. Minden pillanat számít, amikor tornázik, mozog, amikor beszélgetsz vele, énekelsz neki, amikor foglalkoztok vele. Ez a fontos.
marcangoló

Sziasztok!

Ezer éve jelentkeztem utoljára, de talán még van, aki emlékszik ránk :) Az ikrek most lesznek 10 hónaposak, és hát nincs túl sok szabadidőm a gyerkőcök mellett, inkább mondjuk, hogy semmi. Már másznak, egyikük fel is tud állni, rengeteget esznek (főzelékeket, gyüm-öt, és naponta 4X szopiznak is), vidámak, mosolygósak, átalusszák az éjszakát, szóval nagyon jó babák, de azért én egész nap csak etetek, főzök, takarítok, tisztába teszek stb. És Vince ált nincs is itthon, mert szept-től oviba ment, egyszerűen jobb volt így (nekem napközben sosem volt időm vele játszani, és ott az első nehezebb napok után már nagyon jól érzi magát, az óvónénije egy tündér).

A legfontosabb: nagyon boldog 3. szülinapot kívánunk Esztinek és Istinek!!! Ha esetleg valaki más is most ünnepel, akkor Neki is persze, csak mivel Neettel és Votivval (majdnem) együtt szültünk 2004-ben, erre elég konkrétan emlékszem...

Teszek be képet is: Kép

Kép

Kép

Megpróbálok majd néha jelentkezni...

Lindi!
A mobilom teljesen meghalt, nem tudom, próbáltál-e hívni, talán jövő héten lesz már telefonom. B. megint kinőtt lányruhákat, vissza tudnám küldeni.

Békés, szép karácsonyi készülődést mindenkinek!
Blaye
blaye

Elnézést, és bocsánat, visszavonom, amit az ikerekről írtam. :oops: Én is szeretnék ilyen babákat! Gyönyörűek, édesek! :D
marcangoló

Szia Vera :)))
Igen, próbáltalak hívni, este már a párod telefonján akartam próbálkozni, de majd akkor azon hívlak, ha leraktam a gyerekeket.

Hú, milyen husisak ezek a bébik, nagyon nem egy méret Grétivel, hiába egy hónapban születtek :( Bocsánat. De akkor elküldöm azokat a rucikat, amiket most nőtt ki, kb az a méret :))))) Bár Grétinek még most sincs olyan bicepsze, mint Blankának.
lindicita

Marcangoló,
semmi baj, nem tudom, mit írtál ikrekről, nagyon kevés időm van visszaolvasni. De azt tudnod kell, hogy minket végig segített a Jóisten, mert makk egészségesen születtek, a 37. hétre, és ráadásul hüv. úton, és utána is minden rendben volt, a kislányom ügyesen szopizott, a kisfiammal volt kisebb nehézség, de megoldottuk és kb 2 hónapos korától már ő sem kap tápszert és mégis szépen fejlődnek, szóval én hálát adok az Égnek. :)

Lindi,
oké, hívj a párom telefonján, de este 8 után, mert tuti későn ér haza (mint mindig) :cry: És tényleg most már hordja Grétinek azokat a ruháit, amik a 2 éves csomagban voltak benne, és amikor Vince is kinő egy ruhát, nem kell elraknom a szekrénybe még egy évre, hanem szinte egyből tudom Dénesre adni, legalább kevesebbet kell pakolnom :D

Blaye
blaye

Blaye, csak azt írtam, hogy harmadik gyereknek nem szeretnék ikreket. Megingattál. :wink:
marcangoló

Kijött Bencus első recéje!! 8) 8)

Curse :) Autó :evil: :evil: Adél-képek tök édesek!!! :D :D mekkora már a csajod! :o Habszivacsra Másánál láttam jó tippet: széles ragasztóval végigragasztotta a négyzetek hátoldalát, nem tudtak kiesni belőle a pici darabok (Bálint is tesztelte 8) ), persze a szélét így is meg tudja rágni, de legalább az apró részek miatt nem kell annyira aggódni :wink:

Lindi :) Gréti és a kicsi csizma :lol: a biztosítós esetetek nagyon gáz :evil:

Johi :) Fanninak hogy tetszett a mikibuli?

Votiv :) Koncert klassz lehetett!! Lilinek +++++ fogakhoz!!!

Ancsi :) Lencsi és a Miki :lol:

Zuzi :) Bölcsis sztori :lol: Ennél már csak Pannus és a lopott szaloncuki a jobb :lol: :lol:

Ríd :) Jaj, bulást B-nek és sok ++++++++++++++

Vera :) SZia! :D

Blaye :) Ikreid nagyon gyönyörűségesek!! :D :D

Nuk :) Te engem rendszeresen elfelejtesz... :roll: kihagytál a múltkori és a mostani lego-felsorolásból is, hiába kérdeztem rá vagy sikítoztam, hogy én is... No majd írok p.ü.-t, hogy bekerüljek az elit csapatba :mrgreen:

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Úgy látszik, ez egy ilyen nap :x ami ma hvb bankban volt, teljesen felhúzott, úgyhogy most gondolkozom, hogy levelet írok - első körben a fiók igazgatójánál kell panaszt tenni? a számlát meg az első adandó alkalommal szüntetem meg náluk
persze minden bank lenyúl egy csomó pénzt, de ha ezért nem kell állva egy órát várni és 2szer feleslegesen sorbaállni, amiután közli az alkalmazott, hogy "tele a töke" és ő nem tudja megmondani, hogy mi a kp-felvétel költsége :shock: akkor az azért más. szegény. de mindenesetre ő legalább egy nagytudású manager :x eddigi összes dolgom minimum egy óra volt, a mai műsor verte ki a biztosítékot, kis szutyok bank, nem érdemes se ezzel, se Erstével pl semmit se kezdeni (bocs nekem ezekkel volt gondom eddig. mondjuk mai korban alap lenne sorszám, netes ügyintézés egyebek, ezekről ezekben a bankokban mégcsak nem is hallottak :twisted: )
hazafele pirosban szaladgáló kb10 éves kislányt sikerült majdnem elcsapni, kedvem lett volna megpofozni, mit ugrál 2x2 sávos autóúton a pirosban
mindenki bolond

Lindi,
majd mindjárt leeresztek és kigondolom :lol:
balesetetek nem semmi, MÁV és Köbe alapból ki volt zárva nálam biztosításkötésnél, csak sajnos tényleg szív a ember, ha pl mávos okoz kárt - bár sokszor a nagy biztosító se garancia, hisz pl Uniqával volt a nemfizetős botrány egyszer

Blaye,
nagyon helyesek a kőceid :D :D :D
és marha jó lehet a három gyerek így :D fárasztó, de nagyon édesek lehetnek az ikrek :D

Nuk,
:D és +++++++ csak úgy :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok! :)

Én is vagyok, rídónlizok :mrgreen:

Most is csak röviden:
Nálunk is volt Miku. És, pont úgy, mint Ancsiéknál, a lányom állandóan el akarta terelni a szót.... :) Persze a Miku így is elmondta roszz tulajdonságait :mrgreen: De volt ajándék gyümi, édesség, Boribonos könyv, gyümölcsös fűzőcske... Szóval szupi volt!!!
Deni,
Grat a fogacskához!!!

Johi,
:( :( :( Barátnődnek sok erőt+++! Jaj, nem is tudom mit lehet mondani ilyenkor.....

Nuk,
Igenis van miért emelni kalapunkat! :)

Ööööö....
Curse,
Igen, Deni jól írta. Én egy vastag ragasztószalaggal végig ragasztottam a hátoldalát a habtapinak. Hatásos!!! :mrgreen: Nem szedi szét, nem dobálja szét, és nem is csócsálja meg!!! :) Ugyanis én is kiszedtem egyszer -kétszer egy-egy kis darabot O. szájából.
Ami meg a kocsival történt :evil: :evil: :evil: Bunkó köcsög, aki a kárt okozta!!! :x

Ancsi!
Gyógyúlj!!!

Blaye,!!!!
Gyönyörűek a kicsik!!!! :) .) :)

Most csak ennyi. Este nem lesz gépem, mert Zuram magáévá teszi :mrgreen:

Mindenkinek szép estét!!!
Holnap jövök!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szia Votiv :D

Szrek,
HVB sucks :x minket is szivattak eleget, uh megszüntetjük mi is a szlát. most a K&H tol vesszük fel a hitelt, remélem normálisabbak.

Ikrek szééépek :)

Bencusnak grat!!!
fibi

Milyen elöadás a Producerek? már nem mintha mostanában lenne esélyünk elmenni... de ugy szeretnék adni vmit Zsolonak ami kicsit feltöltené, teljesen csapágyasra hajtja magát.....
fibi

Persze, és ha egy jósnő megmondta volna ezt előre, akkor most valószínű valami zárdában élnék... De komolyan. De ha lehet egy kicsit is többet tudni arról, hogy mi van (és közben nem okotunk nagy kellemetlenséget Rékának), akkor miért ne? Annyi mindenenn vagyunk túl, miért pont ezt az egyet ne? Így vagyok mindennel... Ezért megyek januárban nadi tanfolyamra is. Fingom nincs az egészről, de ha fogom tudni csinálni és jó a gyereknek, miért ne??? Nem az a lényeg, hogy mitől lesz jól, hanem, hogy jól lesz!!!!!!!!! És ezért sem érdemlem a kalapemelgetést, mert ANYA vagyok, ez a dolgom. A természet csodálatosan megoldotta (volna) a dolgot, ha az elején hagyom... Én ragaszkodtam ehhez a kis szaroshoz, most "viselem a következményeket". És már abban is biztos vagyok, hogy a természet intézi úgy, hogy ne lehessen (remélem egyelőre) új babánk. Nekem most ez a feladatom. Se több, se kevesebb.

Természetsen jól esik minden ++++, de épp annyira érdemlem meg meg, mint Zsanci a 3 fiúval, Votiv, Leni, Fibi a költözéssel, Johi és most felsorolhatnék mindenkit.

Szóval le a kalappal magunk előtt Édesanyák, mert ritka manapság az, aki szívvel-lélekkel csinálja a feladatát. És én úgy érzem, itt csak olyanok vannak :wink: :wink:

nukada

Nuk,
most láttam a blogodban a videót - gyönyörű!!! :D
tök jó látni, ahogy
- Réka ügyesen megfordul és "odamegy" Zsigához :D
- Zsiga megszaglássza, megnézi :D
jók vagytok :D :D :D

pont mai séta alkalmával tört rám, hogy kutyát akarok, kicsit, és összeszoktatni Ábussal, marha jó lenne mindannyiunknak :D (bár lehet h anyunak nem :mrgreen: illetve valszeg a szőnyegek sem örülnének a kutyapisinek :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

Fúúú, remélem érthető voltam az előbb, kicsit mintha csaponganának a gondolataim... Azért remélem a lényeg átmegy...

nukada

HAli!

MA délután fél 5-kor elindultunk Esztergomba, és fél 10-re már újra itthon is voltunk. Nem sikerült eljutnunk :shock: :twisted: Biatorbágy előtt baleset, Perbál után frontális ütközés, aztán megjártuk Nagykovácsit, Budakeszit, Máriaremetét, majd kikötöttünk újra Pesten, irány Solymár, és ahogy végre kiértünk volna a 10-es útra, újabb kilométeres sor, megint baleset. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kölkök is nagyon élvezték :roll:
holnap újra próbálkozunk :lol:
ja, és itthon vettük észre, hogy itthon hagytuk a gyerekek táskáját, tehát még egy darab pelenka sem volt nálunk. Talán mégsem volt véletlen.......
zuzmo1

Szrek:
Kutya rulez!!!
És nem kell félni a pisitől, Zsiga eddig 1x pisilt be (már nagyon terhes voltam és nem ébredtem fel, hogy kéredzkedik). És még sosem kakilt (kopkopkop) be!!!!!
Gyerekenek pedig kitűnő dolog!!!!! Már alig várom, hogy Rékával itt cibálják egymást...

nukada

Zuz:
Ez durva... De ma én is 2x ültem kocsiba és mind a kétszer láttam balesetet... És nekem is olyan érzésem volt egész nap, hogy valaki össze fog törni... De hál'Istennek, megúsztuk.

nukada

Nuk,
de hogy kell a jelzésre rászoktatni?
tök jó lenne, Ábel és kutya eccerre intézhetné a szobatisztaságra való áttérést :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: (az a köv prodzsekt majd Ábellel)

Zuz,
:shock: :shock: :shock:
indexen volt jó cikk, hogy ritkítja bkv a járatokat - ugyanezt megvolt Miskolcon, eredmény csak még több kocsi lett; szóval akkor itt is több kocsi több dugó több baleset lesz?
ma meg tényleg van/volt vmi a levegőben ...
a lényeg h ti egyben megvagytok :D

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: