A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

a legjobbat nem is mondtam még! jön a fogaaa! :lol: :lol: :lol:
már figyeltem egy ideje más színű lett az ínye, kezdett fehéredni, de nem duzzadt és vörösödött még kicsit sem! aztán ma du. tapogattam és alő a kiskanalas trükkel és jön! de csak 1!!! :D a jobb alsó, nekem elsőre csak 1 fogam volt anyum mesélte, mókásan nézhettem ki, na most úgy néz ki Majócának is :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Kép
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok,
minket tegnap éjszaka elárasztott a Mikulást, Anyukámnál vagyunk és tele lett a csimma, mindenki titokban csinálta az akciót, mégsem jött rá senki, csak reggel, volt ám meglepetés! Az Öcsém egy Mikulás partiról jött haza hajnalban, és az előszobában talált egyetlen csizmába "beleárasztotta" a Mikulás ajándékát, Anyu reggel meg sikongatott mert az Ő csizmája volt és alig látszott ki a halom alól. :-) Döndi is kapott fürdőjátékokat, meg képeskönyvet a Mikulástól. :wink:

NAgyon szépek a gyerekek, és minden hófordulósnak boldog hófordulót kívánok!

MAnó: még mindig irigykedem a csodálatos táj miatt.

Dorka: én mostanában 5-6 órát alszom egyrészletben, és ráadásként reggel még +1 órát, napközben szinte egyáltalán nincs időm aludni. A párom reggel megy, gyors puszi így kb. 5 percet töltünk együtt, du. ha hazaért 6-7 körül egészen éjfélig együtt vagyunk. Hétvégén nálunk is szombat a vásárlás, és kis családunk napja (esetleg anyuék) vasárnap pedig anyósomhoz megyünk, majdnem mindig (vagy Ők jönnek). Nekem is kevés. :(

Boldog szülinapot Daniellának!

A bébikajákat még én sem tudom, de azt hiszem almával kezdünk karácsonykor, és maradunk a gyümöcsöknél először.

Na futok pelust venni, elkakáltuk az összeset... :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Jaj Bridzsi megzabálom Nyunyit a Mikulás satyóban!!!!! Imádnivaló, hogy meglepődött!!! :lol: :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Andrea: Neked is köszönjük!:)

Esztora: Nyunyi nagyon édike!:D

Asszem lefekszem... Betoppant a Mikulás. :roll: :( :( És pluszban még borzalmasan fáj a fejem is.:( :( :(

Jó pihit, nyugodt éjszakát! Sziasztok!
Vendég

Hozzátápi: én nem szeretnék semmilyen csomagolt kaját adni itthon. Max, ha elmegyünk, és szendvics helyett kell Ádámnak is vmi. A különféle készen vásárolt gyümilevek kilőve.
Mármint ötlet szinten, merthogy márciusig nem nagyon lesz változatos friss gyümölcs, zöldség :roll:
Vendég

Dorka :)
Balázsnak boldog hófordulót! :) Nagyon édesen csücsörít. :D
Éjszaka 6-7 órát alszom, ritkán egyhuzamban, inkább 2-3 részletben. Ha nagyon kivagyok, akkor délben 1 órácskát még tudok hunyni. Aptyukkal elég keveset vagyunk kettesben és ez még egy hónapig így lesz, mert jönnek anyósék. :roll: Napközben beszélünk telefonon, egy párszor. :)
Hétvégén igyekszünk többet dumálni, párom többet játszik a gyerekekkel, esetleg elviszi a nagyot a boltba, néha megnézünk egy filmet közösen, bár az izlésünk nem egyezik, de néha összejön. 8) A múltkor együtt néztük a Micsoda nőt. Azt hittem beteg, ilyeneket nem szokott. :lol:
Gyümilé:Almával kezdtem, nem szerette nagyon. Alma-banán jobban bejött és a fehér szőlőlé a kedvenc. Napi 5O ml-t iszik meg általában. :)

Manó :)
Azta mennyi hó! :shock: Grétinek jobbulást! :? Hülye takony! :twisted:

Brigi :)
Samesznak jobbulást! :? A fiatalember nagyon cuki és hatalmas! :wink:

Lynia :)
Ne mérgelődj, idd meg azt a löttyöt! Biztos nem olyan rossz. :D
Fogacska :D

Zsuzsi :)
Átaludt éjszaka:Mázlista! :D Panka nagyon szép! :wink:

Enikő :)
Zalán manó extracuki! :D Bencének is ilyen hajszerkezete van. :D

Nenoke :)
Bence se tudott cumisüvegből enni, de apu fúrt a cumira nagyobb lukat, így rájött, hogy jön belőle valami. amikor elkezdte szívni, isszatértünk a normál, gyári luku cumira. :)

Bori :)
Ádámnak is jobbulást! :? Képek vannak a Miku partiról? 8)

Ági :)
Lábujjadnak rohamos gyógyulást! :)

Zsú :)
Csili-vili lakásra irigy! :) Hozzám nem akarsz átugrani? 8)

Szivvi :)
Esetleg képes beszámoló? 8)

Éjszaka aludtunk fél 1O-től fél 5-ig. Felkelt szopizni és kezdődött előlről a fél óránkénti nyüszítés. :? Asszem keresek itt valami homeós boltot, Panadollal nem akarom tömni. :? Most megint alszik, rremélem nem ébred üvöltve. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Én is úgy gondoltam először, hogy itthon készítem el a gyümölcslevet, na de télen nem túl nagy a választék.... az alma ok, de aztán??? Úgy tudom, narancslevet 10 hós koráig nem szabad.

kétfiús anyuka
babdorka

Bridzsi :)
Nyunyi :lol:

Kinderke :)
Biztos nagyon jók voltatok, hogy ennyi mindent hozott a Miku. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

én innét szoktam rendelni télen-nyáron nagyon szeretjük (a sima almát néha a metróban is lehet kapni)
www.biojuice.hu

Bridzsi

Kép
esztora

Megkaptuk a szurit.Benike csak egy icipicit sírt.De csak azért mert pont nem látott pont el takart a doki meg az asszisztens.

Hozzátápi gyümi levek:Nos én eddig almát meg répát adtam neki.A répa ki jött úgy ahogy volt.A hipp nek van egy almás-banános kajája na azt imádja.Inni való:Almalé nos az is jöhet minden mennyiségben. Kép Kép

Kinderke:Miki ajándék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

banánturmix anyatejcsivel? :wink:

Andrea
Kép
kindernay

fduakfhkahakhlkaHfkafhlka fiam üzeni nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hemej

Csak gyors bekukk.
9-től 12-re végeztünk az ortopédián, szörnyű körülmények :cry: , de szerncsére negatív lett a röntgen, nem kell semmit csinálni Sárával. Azután elmentünk bevásárló körútre, de semmit nem tudtunk megvenni :roll:

Csak fél szemmel olvastam, de látom hogy a hozzátábiról volt szó.

Hát íme mi így kezdjük :lol: :wink:

Kép

Kép
szücsi

Jé Szücsi most nézem hogy te Miskolci vagy.Èn is ott éltem ott jártam suliba.(Hunyadi) :wink:

hemej

Banánturmix anyatejjel nagyon jó ötlet!!!
Esztora, megnéztem ezt a linket, na de 5 liter??? :shock: Vagy most nem értem, hogy van ez? Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Hemej :)
Benikének puszika! :) A Hipp jó kaja, Berci is szerette. :)

Kinderke :)
Miért ne? :wink:

Szücsi :)
Maszatka :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Dorka van 3 literes is :lol:
ez csak példa volt én szeretem ezeket rendszeresen szoktam rendelni.majd Nyunyinak is adni fogom ha aktuális lesz.
főleg arra írtam hogy alig lehet olyat kapni amiben nincs cukor stb ezekben nincs ilyen.

Bridzsi

Kép
esztora

Köszöni Nyunyi miki.
(nem meglepődött hanem mindig ezt csinálja ha fényképezzük,már akkor amikor bekacsolom a gépet

Bridzsi

Kép
esztora

csajoook! hihetetlen ami ma velünk történt :D Elmentünk dévényes gyógytornászhoz, mondta, hogy nincs nagy gond, de jó, hogy hoztam, 4-5 kezelés kell, mert jobb hát felül és váll - letapadt izomzat. Fél órás kezelés (gyermekem nagyon sírt), hazajöttünk, aludt óriásit, aztán az esti fürcsi előtti játéknál vett egy nagy lendületet, akkor még visszahuppant, de aztán 3xx hátról hasra fordult!!! Nem hittem a szememnek! 3-4 kezelés után vártam csak ilyen csodát! :D

mindjárt visszaolvasok, csak most itt ujjongok, mint egy őrült :D milyen jó, hogy elvittem :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
emma1976

Esztora: én is ezt az almalevet iszom, imádom, és az 5 liter, ha van otthon kb. egy hét alatt elfogy... van, hogy kevesebb... nagyon fini

Emma: ez szuper! Gratula nektek!

Andrea
Kép
kindernay

Emma :)
Zalánnak gratula! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hahó!

Itt vagyok, jól vagyunk.
8 után értünk haza, most meztelenkednek Atival.

Alvás: Tíz-tizenegy között alszom el és 7-8 között ébredünk vagy később 2-3-4 részletben, ez változó.

Ati mivel mi alapvetően itthon dolgozunk, ezért sokat vagyunk együtt..órákban nemtom megmondani. Viszont szeptembertől újságot is csinál így vannak húzosabb hónapok is, pl. a decemberi, majdnem mindennap ott van. Aztán jön 2 lájtosabb hónap, amikor van, hogy hetente 1-2x megy be.
Telkón sokat beszélünk (egymás között ingyen) ha nincs itthon.

Hozzátápi: Én alma levével kezdem, jövő héten vagy utána ki is fogom próbálni. Aztán pépesített almát kap és így tovább..gyümi levek+pépek..aztán jöhet a főzi.
Én fogok venni üvegest is.

Szivvi!
Én hiányoltalak hejj! Pusszantás nektek!

Anneee!
Daniellának Boldog Szülinapot!

Hófordulósoknak Boldogságos mindenséget!

Most ennyi.
Csüsz
torolve_20131003125716

Ja igen EMMA! Zalánodnak gratula!
torolve_20131003125716

Kispiskóta!
Nem fájt a lézeres, pedig eléggé féltem. Abszolút bírható. Ha gondolod, leírom priviben a tapasztalatokat!

Manó!
Az a havas táj, fúúú, irígy vagyok. Bár én most cipőt sem tudok felvenni.

Még gyorsan pár sor:

Mikulás csomagok nagyon gyorsan az ablakba kerültek, az ajándékok nem. Hamarosan ki lesznek próbálva.

Kormi! Igen, a rajzfilmek minden mennyiségben jöhetnek hozzánk is. Itt is egyfajta igényességet kellene kialakítani, mert a tartalmas, szép mesefilmektől kezdve az agyatlan, buta filmekig minden látható a tv-ben.

Ma voltunk Petikém életének első hangversenyén. Olyan jó volt látni és hallani őt, ahogyan felment a színpadra és zongorázott. Apa videóra is vette. Büszkeség töltött el bennünket, pedig még csak elsős növendék.

Babafotók: Édesek, drágák! Sára baba a hamizása után -mindenki így kezdi, nem egyből késsel-villával, ez így van rendjén :D -és Zalánunk, akiről én már megmondtam tegnap, hogy nagyfiús lett. Nyunyika is alkalomhoz illő sapit kapott! Nagyon csini benne! :D

Ma Zsú Marcikájával beszélgettem. Én mondogattam Marcinak mindenfélét -csakis csupa okos dolgot :lol: - és ő hol mosolygott, hol pedig nagyon komolyan nézett engem. Most mit mondjak? Nem akarom fényezni magam, de anya egy cseppet sem hiányzott neki. Mi nagyon jól elvoltunk. :lol:

Viszont a forró csokinál nagyon lehangolódtam. Az ára megváltozott (490 Ft-ért mérik) és a mennyisége sajna kisebb lett. De azért a jövő héten még így is megéri elmenni, már csak a társaság miatt is. :D

Jójcakát!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jó reggelt.

Milyen is jók a magyar honlapok. Ez a csomó lap.hu (na jó, nem most szereztem róla tudomást, csak eszembe jutott).
Itt nincs ilyen román változatban. Pedig jó volna, hisz itt élek, sajna soxor innen kéne valami infó.

Jövőre mikor szervezzük a balatoni találkozót?Június/július? Már alig várom, hogy az off-roadosok honlapján megjelenjen a jövő évi versenykalendárium, s tudjam mikor lesz az egyhetes. Az idén júni 30-júli 6 között volt. Apának már megaszondtam, hogy kölkeket leadjuk valahova nagyszülőkhöz, ő elmegy versenyezni, előtte szépen megírja a papírost, hogy Grétivel elhagyhatjuk kettecskén az országot, s irány a Balaton meg Bp. Jó lenne szervezni is majd akkorra valamit, legalábbis én így vagyok vele, amit tutira szeretnék, azt időben kell zargassam.
Lehetséges, hogy valaki társul az ötletem mellé, s kivitelezzük a balatoni talicskát? Nem szeretnék egyedül lenni.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Kormi! Balatoni talihoz már akkor ketten vagyunk! :D Milyen volt az éjszakátok? Grétus jobban van már?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Juppi. Reménykedem, hátha Katáék is vevők lesznek az alkalomra, meg Lynia Emi is a helyszínen lesz, a fehérváriak is jönnének, s akkor máris többen lennénk mint egy kezünkön az ujjaink.

Grétu mintha már az estére jobb hangulatú lett volna, bár az este nagyon igényelte a foglalkozást. Valami panaszkodnivalója is volt, mert folyamatosan mondott, s nem örömujjongás volt. De azért az éccaka egyszer kikérezkedett az ágyából csatlakozni az anyájára, aki aztán nem aludt be az akcióba, hanem utána galád módon visszacsempészte a lurkót a kiságyba. Aki aztán a reggeli óracsengést megelőzte 5 perccel, s ismét a nagyágyba került. Most ott nyomja, szopi óta 2 órája.
Remélem ma este nem kezdi újból a takkolást, mert már rettenet unom, bár azért ma még apjukkal hozatom haza a nagyokat.

Nálatok mizu?

Kép
kissmanó

Takonykór jelei már nálunk is haloványan ugyan, de sajna körvonalazódnak. Remélem, hogy csak ennyi lesz, nem több. Bár Peti köhög és én ilyenkor kicsit aggódok még mindig......

Vásárolnom is kell menni. Corába kellene kimennem, de most még valahogyan ehhez sem érzek kellő motívációt. Talán kicsit később kedvet kapok hozzá. Vagy lebeszélem magamat róla. Jó lenne már végre apával menni a boltba. Asszem ez a bajom. Apa pedig dolgozni megy, este felé jön haza. Na, nem nyafogok tovább! Majd lesz valahogyan......

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jó reggelT!

Olyan sz@r idö van útálom!Balatoni tali ha majd valamikor tudunk pontositani akkor talán mi is megyünk!Csakhát akkor tényleg pontosan tudni kell apa szabija miatt.

Tücsi:ezt neked küldöm hátha meg hozza a kedvet a vásárláshoz Kép

hemej

Melinda: épp ezért gondoltam, hogy szabadságok ütemezésénél aki tudja vegye figyelembe.
Tehát amint megtudom, hogy mikor van az apa TAT-ja, akkor rögvest előveszem újból a témát.

Kép
kissmanó

Tücsi :)
Petinek gratula! Én is büszke lennék! :wink:
Ne betegedjetek le! :?

Holnapra cudar időt ígérnek, már fúj is a szél, átrendezi az udvart rendesen. :roll:
Bence még mindig nem lelkesedik a ciciért, már attól félek, hogy nálam is kopogtat a a mikulás, ma a derekam is fájt. :? A lefejt tej nem kellett neki, a fagyasztott igen. Este viszont szopizott, ha nem is sokat. :?
És a nagyfiam:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Mosogatórongy jelentkezik. Marci éjféltől háromig sírt. Semmi nem volt jó neki. :cry: Lehet a foga?

Dorka, van egy csecsemők szakácskönyve című könyv, még a kórházban vettük, abban tök jól levan írva a hozzátáplálás menete, melyik szopit, mikor mivel váltsunk ki. Amúgy az idény dolgokat magam fogom készíteni, a többi üveges lesz. Meg, ami különkleges, például almás-mandarinos csirkehusi-én tuti nem pepecselnék vele. :roll:

Bridzsi, Nyunyi nagyon cukker a télapó sapiban. :lol:

Annee, Lánykádnak utólag is Boldog Szülinapot! Mit kapott?

kispiskóta

Zsú :)
Szegény ti! :shock: Nem adtál neki fájdalomcsillapítót?

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zsu!
Front van sztem.
Samu is rengetexer fent volt de nem sírt mert ugye cicizik, mint atomanti és azt is észrevettem ma éjjel, hogy ha elengedte a cicit és elaludt / legalábbis úgy tűnt/ elfordultam pl. neki háttal kb. 3 perc múlva megint nyüszi. Úgyhogy szinte egész éjszaka a bal oldalamon szorosan mellette aludtam. A cicim az arcánál.
Aztán reggel kinyitom a szemem, öcsibogyó fent van, csendben és néz engem :lol: :lol:

Tücsi!
Nekem lenne kedvem Corázni de Ati ma egésznap dolgozik + megyek a Pólusba ajit venni magamnak :wink: meg kariajikat intézek..tegnap már vettem pár dolgot, jó nehéz könyveket.

Jah, fáj a torkom és kicsit rossz a közérzétem. NEM LESZEK BETEG!! mantrázok. :lol:

Aki beteg gyógyuljon!!!!!!!!

Viszont szeretnék látni egy kis havacskát!!

Nem is mondtam, Samu múlthéten személyre szóló levelet kapott, meghívót, szülinapi zsúrra. A 3 éves Bendegúz hívta meg. :lol:
Tegnap pedig Luca nevű barinőjétől érkezett postán Karácsonyi Zene Ovi Cd. Kész..
Érdekel valakit??? Feltöltöm szívesen a netre.
torolve_20131003125716

Zsu!!
Mikor kezded az almás kostólást?

Erzsike meg smafu..hahaha

Kép
torolve_20131003125716

Rita, engem érdekelne!

Egcs, nem adtam, mert bevallom fogalmam sincs, miért sírt és "csak úgy" nem szeretnék fájdalomcsillapítót adni. Viszont a Chamomillát elkezdem neki adni.

kispiskóta

Zsú:Szegény ti.ùgy láttom mindenhol be indul a fogzá:èn nem tudom mi volt Benivel kb 2-töl nyöszörgött meg forró is volt de nem volt láza.Szerintem a tegnapi szuri miatt.Amúgy tök jó kedvü fogalmam sincs talán fog nálunk is.

Egcsi:Nagyon vagány a fiad.Meg sem mutizom Jannak mert akkor egyböl mondja hogy vegyünk Beninek ilyen csoda járgányt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Hiányzók szépen lassan jelentkeznek nagyon helyes.KATA TESSÈK TE IS JELENTKEZNI

hemej

Rita, 17-én tölti az 5 hót és utána. Erzsikére haragszom!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Mikor mész Pólus? De vagy du?

kispiskóta

Erzsikére haraxol, miért?? Mert összevissza hadovál? :evil:
Majd megmondom neki, hogy Samu karácosnykor azt ette amit mi csak leturmixoltuk neki. A bejglit is. Kép

Délután megyek Pólusba, mert akkor Samesz szépen bealszik és tudok lavírozni.
Tegnap 3 órát aludt a járgányban..durva..Pólus rulez!
torolve_20131003125716

Akkor amint fent a cucc, nyomatom..aztán lehet, hogy megyek a börtönbe..majd hozzatok lécci babletykót.
torolve_20131003125716

Oké, Gurgi: néked babletykó, Samunak meg turmixolt beigli.
Hú, tegnapelőtt kellett volna menni az 5 hós kontrollra, de jövpő 7re halasztottam, elég takonykórság van benne így is, extrát nem kéne gyűjteni. Majd számon lesz kérve tőlem, hogy mit kap már a gyerek. Múlt hónapban leráztam azzal, hogy kiköpi ami nem tej, nem kéri. Ez most is nem lesz nyerő, mert akkor tuti bajt fog neszelni a banya. Majd megaszondom, hogy nyeli az almát, s egyenlőre csak azt.
Aztán januárban nem tom mit lódítok, hisz a banya elvei szerint akkor már sokmindent kéne egyen.

Meglógtam a gyermekem elől az előbb olyan jó 20 percre, elrohantam kocsonya alapanyagot venni. Hát hazaérek, s vígan magyaráz.
Én meg rájöttem mikor beültem a kocsiba, hogy megspóroltam a reggeli fejést. Én hülye állat.
Na, most rulez.

Kép
kissmanó

Melinda! Már csak a kép láttán is sokkal jobb kedvem lett! :lol:

Gurgirita! Rám számíthatsz bablevesügyben is! Asszem ebből a Corás vásárlásból ma sem lesz semmi, de nem is bánom. Itt ülök még mindig pizsamában és nagyon jól érzem magamat így. :lol: Eccer csak felöltözöm és elsétálok a Sparba vagy a Pluszba! Most nem kell rettegniük az autósoknak, nem autóval megyek és a környezetvédők is örülhetnek, nem szennyezem a levegőt.:lol: De majd holnap már más lesz a helyzet. 8)

Zsú! Sztem is a fogacska lehet az éjszakai nyugtalanság oka. Viburkol kúp tényleg hatásos erre is. Andrea dícsérte éppen legutóbb.

Kormi! És ha tőmondatokban elmondod az igazat? Mi jár érte? 1 perc főbelövés, 5 perc sápadozás vagy fél óra sápítozás?:lol:

Egcsi! Quados nagyfiús Berci nagyon tud mindent. :D Lehet, hogy a Jézuskától innentől kezdve csak ezt az egyet kérí? :lol:

Na, megyek mézes fokhagymát gyártani. Jobbulást minden betegséget magában érző sorstársamnak!

Még egy kérdés: jövő héten át tudnánk rakni a talit péntekre?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

mézes fokhagyma..... mijaz? mirevaló mirejó?

minimum fél órás dumát nyomna a feje az első dühroham után. nincs nekem idegrencerem hozzá. ha dokinénit csípném el eccer 4szemközt, megmondanám, de ilyen tavaly aug. elején volt utoljára

Kép
kissmanó

MI az a mézes fokhagyma????????

hemej

ja, videjót ha nem is, képet megosztasz a kis zongoristáról velünk is?

Kép
kissmanó

Kocsonya:Elöször amikor enni akartam be raktam a mikróba.Nos hát érdekes volt.....Azóta nem volt komolyab kapcsolatom a kocsonyával.....

hemej

Sziasztok!

Látom a mosogatórongy státusz már betöltve, akkor jelentkeznék felmosórongynak. :roll:
Iszonyat mód fájt a fejem tegnap, elaludni alig tudtam. Mikor végre sikerült, Tömzsi úgy határozott hajnali 1-kor hogy a fülembe rázza a csörgőt.. :shock: Gonosz voltam, elvettem tőle. :twisted: De kibaltázott velem mert ezek után majd 1 órán keresztül élvezhettem a sikongatásának örömeit... Gondolta, azt má nem tudom elvenni. :lol:

Zsú, Gurgi: Nektek is köszönjük a köszöntést.:) Egy számlapos karórát kapott Daniella a torta mellé.:) Némileg hadilábon áll a pontos idő meghatározásával, igy hasznos ajándékot kapott.:) Kicsit féltem hogy nem örül majd, de borzasztó boldog volt.:D
Vendég

mikrózott kocsonya: kis husileves féleség :lol:

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: