A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek aki írt nekem, köszönöm a megértést, az együttérzést amit Tőletek kapok!
Elkezdtem a szurikat hétfőn, napi egy merionalt kapok, fagyasztottból lesz beültetés, számításaim szerint jövő hét második felében ha minden rendben lesz és magához térnek az embrióink.

Mazsola!

Nekem októberben volt az első lombikom, 13 petét szívtak le, ebből 12 kezdett osztódni és lett embrió, kettőt kaptam vissza, egy nyolc és egy 9-10 sejteset de sajna nem sikerült...
Sok sikert kívánok Neked, szorítok!

Törpe!

Nagyon szurkolok Neked!!! Tudod már mikor lesz a leszívás? Hajrá!!!! :lol:

Sok puszi Mindenkinek, holnap talán lesz időm rendesen visszaolvasni és jövök bővebben!!!

Kép
krisztamili77

Gabi!

Köszi a gyors választ :D

A gravidát én is a szurikkal együtt kezdtem(nekem is long volt/lesz)
Nekem nem mondta a doki a Magne B6-ot. De azt hiszem, hogy "önszorgalomból" én is szedni fogom.

Mindenkinek Kép

Kép
nika28

Lányok, lányok!

köszönöm, hogy írtatok, nem nyafogok tovább, attólnem lesz jobb.

Beülti után ma van a negyedik napom, viszont nagyon fáj az alhasam, olyan, mintha meg akarna jönni a ciklus közepén. Tényleg szúró, fájó érzés. Szerintetek ez normális?

Remélem, a mai járat csak jó hírekkel tért haza :lol:
Aki épp benne van a stimulációban, annak jó szurkálást!

Jó éjszakát mindenkinek!
:wink:
mazsola02

Még egy pillanatra visszajöttem ;)
Lexi!
Sajnálom, ezek szerint ényleg nincs biztosíték semmire :(
Nika!
Elég nagy az esély a hormonkezelés után a ciszta kialakulásának, de szerencsére ezek nem komolyak és ki is durrannak /felszívódnak/, nekem is volt már, de megküzdöttem vele :) és a a jó hír az jó hír ám: kezdhesz :lol:
Gabicsibe!
dec 14-én kell visszamennem vérvételre a BMC-be. Nem tudom, normális-e a hasi fájdalom /szúró érzés, de hát nem tudok vele mit kezdeni :?
Krisztamili!
Köszi a drukkot.
:P
mazsola02

Te jó ég, mennyit írtatok! :oops:

Bobcsike,
Nekem a mellem is eléggé fájt, és érzékeny volt! Szerintem ez is teljesen normális.

Mofly,
Biztos befészkelték már magukat! :wink:

Süni,
Igen, jövő héten elkezdődik a 12. hét. :oops: :D Már nagyon izgulok az uh miatt! Örülök, hogy anyósoddal minden okés!

Kata,
Megvan a kezdés időpontja, a december meg olyan gyorsan elszalad, hogy csak na, majd meglátod! :wink:

Mazsola,
Küldtem pü-t! Ja és szerintem nem szabad feladni! És a hasi szurkálás is normális! Pihenj sokat, és próbálj meg nem aggódni mindenen!

Vucuska,
Jó a vonalzód! :wink:

Törpe,
Gratula a jó eredményhez! :D

Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Sehike, Te elveszett és megkerült bárányka! :D
Az idén letudunk minden rosszat és újult erővel kezdünk 2008-ban :wink: Örülök, hogy ismét belevágtok!
Nagyidat nagyon sajnálom! :cry:
Lexi, anyukádnak mi baja? Milyen műtétje lesz? :roll:
Törpehzs :lol: :lol: :lol: Növesztgesd továbbra is a tüszőcskéket! Köszönöm!!!! :wink:
Zsókuci, szorítok előre is!! Nagyon megkínoz Téged ez a mandula. :( Gomba? Ilyenről még nem is hallottam....
Krisztamili, de sajnálom! :cry: Egyem a szívedet........! Ezek után: Hajrá fagyibabák!
Vic, de jó Téged ilyen lendületben látni :lol: Puszillak!
Süni, nagyon örülök anyósod eredményének! :D
Nonóka, gratulálok most is!!! Szuuuuper!!!
Vucuska, láttam délután a vonalzódat és jót kuncogtam. Úgy voltam vele, hogy engem nem zavar, ha Neked is ez tetszik és ezt választottad :wink: :lol: Az új is nagyon klassz! :wink:
Gondoltam ma Rád! Vettem két gobleinhatású párnát, és eszembe jutott a hobbid... lehet, hogy egyszer én is megpróbálom. Elég sokat szoktam alkotni, üveget festek, fával dolgozom, szalvétázok, dekorálok.... ez is jó lehet.
Madrin, ezt már mi is sokszor emlegettük így :? .... az M0-ra gondolok :wink:
Mofly, nagyon remélem, hogy szépen megágyaztak maguknak a kicsikéid!
Nika, hajrá kezdés! A ciszta úgyis felszívódik!
A kis alvajáród nagyon tetszik! :lol: :lol:
Myna, Kata, üdv!

Nálam továbbra is gyorsan pörögnek a napok... Ma este jön a Mikulás, holnap reggel BP-re megyek ajándékbeszerző körútra (múlt hétvégén a páromnak már megvettem, amiket szerettem volna), este Harlem Gospel koncert a Syma-ban (már nagyon várom), pénteken valamikor egyeztetés a sebész főorvossal a műtétekről, szombaton irány Ausztria (leginkább bécsi vásár megcélozva, meg persze a forró csoki :lol: ) de azt holnap is iszok majd :wink: , vasárnap meg átjön a barátnőm, a szokásos, majd' egész napos meetingre :P Röviden ennyi.
A lakást már díszítgettem, az ajtóra a kopogtatót megfestettem... de még egy-két cucc helyére kerül a napokban.

Most megyek és eljátszom a Mikulást.... megcélzom a párom cipőjét. :lol: Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Amit lefelejtettem: Lexi, Süni és Gabicsibe, köszönöm az "anyajegyes" hsz-eiteket!! Puszi!!!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok ma sajnos nem tudtam jönni mert anyósoméknál voltam, de azért gondoltam rátok. :P
Remélem ma mindenki, kitisztitva rakta ma az ablakába a cszmáját??
A télapu csak annak ad becses kicsecskiből aki rá is szolgált :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
myna

Sziasztok!

Szép napra viradtunk!

Kivánom, hogy a télapó mindenkinek teljesitse a kivánságát.

Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Mazsola!

Lexinél és Gabinál van az igazság! Olvasd el újra, ha gondolod!

Lányok! Mindenkinek sok puszi és roskadozó csizmácskák!
estike66

Sziasztok!

Nekem a Mikulás "fantasztikus" ajándékot hozott: reggel mentem WC-re és barnáztam....nagyszerű.....
Szóval valószínű holnap megyek BMC-be.

Kép
vucuska

Jó reggelt!
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jó Reggelt!

Törpe,
Nagyon szépen haladsz! És milyen gyorsan! :wink:

Krisztamili,
Drukkolok a kis fagyiknak, hogy felébredjenek!

Rebe,
Köszi, jól jön a bíztatás. Tegnap óta kissé úrrá lett rajtam a kétségbeesés. Pontosan nem is tudom miért. Mintha kezdene mensisen fájni a hasam. A hőm is esett egy tizedet. Viszont a szokásos pattanások még nem jelentkeztek, és a mellem is fáj. Próbálom őket rábeszélni, hogy maradjanak velem.
Meséljetek, ti mit éreztetek utolsó napokban?

Mazsola,
Drukkolok neked! Majd a pocakodban tovább osztódnak!

Anett,
Mozgalmas kis napjaid lesznek! Tök jó!

Reggel találtam Mikulást a cipőmben! :) Olyan aranyos párom van!
És ezen is majdnem elbőgtem magam. Ez már csak jelent valamit? :)

Kép
mofly

Üdvözlet mindenkinek!
Törpehzs!
Nagyon köszönöm amit írtál,ez nagyon jól esett. :lol: :lol: :lol:
Mi is nagyon szorítunk nektek. :lol: :lol: :lol:
Vucuska!
Puregon az biztos,Meri... pontosan nem tudom,mert a jövőhéten
válltjuk ki,hüvelykúp,krém,gyógyszer,úgy nagyjából ennyi.
Nagyon szép a vonalzód. :lol: :lol: :lol:
Rebe!
Remélem igen és nagyon remélem,hogy sikeres lesz.
Anett1!
Szióka. :lol:
Jezsoerika!
Köszönjük,ez nagyon szép. :lol: :lol: :lol:
kata80

Szép napot lányok!
Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Segítség!
Most voltam megint WC-n, megnézni mi van és a betéten ilyen agyagszínű vagy gyurmaszínű, olyan világos-szürkés-barnás színű izéke volt. Valakinek volt már ilyen?

Kép
vucuska

Sziasztok Lányok!

Boldog Mikulást mindenkinek.

Üdv az újaknak.

Vucuska,

Egyelőre még ne gondolj semmi rosszra.Ez lehet a beágyazódástól is. Bár énnekem általában így szokott megjönni, először ez a halvány barna aztán barna aztán miki. De nem elrémiszteni akarlak, félre ne érts. Ez lehet bármi, még ne gondolj a legrosszabbra.

Én próbálom elterelni most a gondolataimat, de azért olvaslak Titeket. Tegnap jött a Mikulás, hozott Raffaellot meg dvd-t meg anyuék Mikulás ma jön.
Holnap megyünk koncertre a Mátyás templomba, aztán szombaton irány Bécs. Voltam masszázson, mennyei volt, de azt mondták egy merő görcs vagyok. El is meséltem az elmúlt 1 hónapot, nem is csodálkoztak rajta. Megyek a jövő héten is, mert nagyon jó volt. Szóval most egy kicsit kikapcsolódunk, de nagy valószínűséggel január legelejeén kezdünk, ugyanis nekem is hozott ajándékot a Mikulás :roll: : mikit, de mint a Niagara. És próbálok pozitívabban állni a dolgokhoz. Előbb utóbb csak összejön minden. Folytatom a görögöt, angolt kéne felfejlesztem tényleges idvez szintre, hogy legalább elkezdhessek dolgozni valamikor. Meg menni kéne arra a tornára, dilidokihoz, pszichológushoz. HMindenki azt mondja pihizni kéne, meg relaxálni meg nyugiba lenni, hogy összejöjjön a baba. De így hogy? :D

Mindenkinek drukk akinek kell, babatapi , babanövesztő, szuri drukk akinek kell.

Eltűntek please jelentkezni. Nyunyi, Manda, Gil!!!!!!!!!!!
vic12

Kriszta!
Jövőhétre megy a drukk neked és a fagyibabáknak is!!!!

Anett!
Jók ezek a hobbik amiket csinálsz, különösen télen. Én taval ymeg azelőtt csináltam szalvétás képeket.
Pörögnák ám rendesen nálad a napok.
Én tegnap voltam vásárolni, de ma is megyek.
Én hétfőn dízsítettem fel a lakást. Csináltam adventi koszorút, de amikor előszedtem a díszeket találtam 2 új adventi koszrút is, szóval most 3 vana alakásban.

Kata!
Én csak Puregont használtam, mivel inszemes vagyok. Annak a használatához könnyen hozzá fogsz szokni.

Vic!
Nagyon jól teszed hogy masszázsra jársz. Az tényleg nagyon el tud lazítani.
Most tényleg próbálj meg egy kicsit megnyugodni és a harmadik inszemhez pozitívan hozzáálni: a torna, pszichológus, masszázs ezt biztos elő fogja segíteni, de a lényeg hogy ne csak külső segítséget keress, hanem te saját magadban is rendet tegyél. Hidd el sikerülni fog. Már a múltkor is sikerült, de az úgy alakult.
Én se adtam fel még most, még lehet bármi. De nyilván jobb lett volna ha nem történik meg az ami ma megtörtént.
Ha pedig nincs baba, akkor meg remélem még a 4. inszemet decemberben megcsinálják.

Nem tudjátok hogy decemberben hogy van a nyitvatartás a BMC-ben?

Kép
vucuska

Kép

Vucuska
Menziszerű? Lehet, hogy az Utrogestannal együtt vmi. Nem tom. :shock:
Nekem mondjuk barnázva szokott megjönni.

Kép
mofly

Mofly!
Nem mondanám mensiszerűnek, mert ami jön az inkább az Utro darabkái, de nem fehérek mint eddig, hanem szürkés-barnás színűek. Most voltam pipilni és nem jött semmi.
Nagyon gusztustalan vagyok? :oops:
Majd meglátom mi lesz a nap folyamán, csak ezt utálom, kétségek között lenni: most MI van?

Kép
vucuska

Vucuska!

Úgy tudom a BMC dec.22-én bezár és csak januárban nyit ki. De ez nem 100%. Szerintem hívd fel őket és kérdezd meg.

Belsőleg hogy kell rendbejönni? Már vettem jóga meg meditációs könyvet, bár nem az én világom volt eddig. Lehet, hogy átmegyek buddhába? :)
vic12

Vic!
Belsőleg rendbejönni?
Szerintem úgy hogy benned van az elhatározás. Nem hagyod hogy eluralkodjon rajtad a pánik, a negatív érzések.
Nyilván már az is jó hogy elhatároztad tornázni fogsz.
Szerintem így lehet.
A gondolataidat kell jó irányba terelni. Nagyon nehéz ezt elsajátítani, de biztos meg lehet tanulni, ha az embernek van akaratereje és a cél érdekében megteszi.
Szerintem. Persze elméletben mindent meg lehet fogalmazni, de gyakorlatban megvílósítani.....az a nehéz. Erő kell!!!!!
Jó hogy én írom ezeket, aki múlthéten minden hülyeségen paráztam :D : villamos, stb. De 1 nap múlva már csak röhögni tudtam magamon.

Kép
vucuska

Sziasztok mindenkinél meg jött a mikulás??? :D :lol:

Kép

Kép
myna

Sziasztok lányok!

Nika28!
Remélem találkozunk 13-án! :lol:

Krisztamili!
Neked is megfelelne a 13-ai tali? :lol:

Mofly!
Ne parázz! Jó, hogy pont én mondom... :roll:

Vic!
Látom beindultál rendesen és még pihizni sem érsz rá. :lol:

Anett!
Köszönöm a drukkot! További jó pörgést neked! :D

Vucuska!
Annak idején nem részleteztem ennyire, de napokkal előbb nekem is jelentkezett "valami" vérezgetésszerű, mielőtt "rendesen" megjött a pozitív teszt előtt. Kérlek ne add fel!!!

Jerika!
Hogy vagytok?

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka!
Most a te sztorid lebeg a szemem előtt. Nem adtam még fel. Csak ne lenne ez a bizonytalanság.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Vucuska,
Nem zár be a BMC, tegnap direkt megkérdeztem, dolgoznak az ünnepek között, legalábbis vizsgálatok vannak. Csak azt mondta a doktornő, hogy a lombiklabor (vagy mi?) zár be és beültetést nem csinálnak. Mivel én még baromira kezdő vagyok, azt nem tudom, hogy az inszemeket érinti-e ez??? :roll:

Egyébként ezzel még ne foglalkozz :!: Inkább Nonóka példája lebegjen előtted :D
annn

Hihi

Most látom, hogy te is épp ezt írtad! :lol:
annn

Szia Vucuska megy a drukk :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
myna

Annn szia hogy vagy??? :P

Kép

Kép
myna

Vucuska!

Lehet, hogy közös dokinknál az inszemes babák így jeleznek. :wink:
Kívánom neked, hogy ez a bizonytalanság még + 8 hónapig kitartson! :D

Kép

Nonóka
nonóka

Nanóka szia mujság veled??? :D

Kép

Kép
myna

Szia Myna!

Most egy kicsit nyűgösebb napom van. Megyek is az ebéd utáni szunyókálásomra, hátha derűsebben ébredek. :?

Kép

Nonóka
nonóka

nonóka nézz a vonikámra hamarosan pirike lesz :oops: :wink:

Kép

Kép
myna

Sziasztok!

Azt hittem, hogy nem is emlékeztek rám.
Bevallom, most pár hete nem követlek beneteket.
Történtek események, amik után még gépet sem akartam látni. Majd egyszer leirom. Még nem vagyok teljesen tul rajta.

Mi jól vagyunk. A pici szépen növöget. Várom, hogy a 12 hét leteljen. Az egész BMC-s időszak alatt nem voltam babonás, de most kifejezeten.
Ezért sincs még vonalzom.
A hematoma miatt rengeteget fekszem.

Nonóka

Jól látom, hogy sikerült. Gratulálok hozzá.
Vigyázz magatokra.

Mofly

Kitartás. dec.10. mindjárt itt van.
Nekem a várakozás időszakában kb egy hétig fájt a mellem. Meg másfél napig mensistem. Még is meglepetés ért HCG 118. Itt van velem egy picurka.
Szoritok, hogy sikerüljön.
Tegnap kaptam egy hirt. Akivel az egyszem inszemnél együtt voltam lánynak sikerült.
3 sikertelen inszem után, most lombikoztak és ez összejött. Nagyon szoritottam neki és nagyon örültem a sikerének.

Névnapi köszöntőben nagyon lemaradtam.
Igy utolag minden Erzsébetnek, Katalinnak, Melindának meg még akinek volt.......
Nagyon boldog névnapot kivánok.

Bocsánat, hogy nem mindenkinek irok.
Mindenkinek küldöm a menszi manót, a petike növesztőt, babatapit....

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok,

ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül fordulok hozzátok, de szeretnék tőletek kérdezni. Velem sajnos ma elég rossz dolog történt - ezt csak azért bocsájtom előre, mert szeretném, ha csak olyan is olvasná, aki nem éppen olyan fázisában van a programnak (sikeres eredményhirdetés előtt vagy után), amikor minden optimizmusára szüksége van, mert őket tényelg nem szeretném riogatni - főleg nem így betolakodva közétek.

Lenne azonban egy fontos kérdésem, ami most nagyon izgat. Meg tudná-e mondani nekem valaki, hogy mennyit kell várni a következő programig, ha a mostani fagyasztott sikerült, a hcg éppen csak a határérték felett volt, de azt monták, hogy ez egy jó terhesség. Mára - az első ultrahangon - nem lehet látni már semmit és a hcg is többszörösen alatta van a megkívánt értéknek, tehát csak egy hétig voltam terhes. Tudtok esetleg valamit arról, hogy ilyenkor hogyan tovább? Mennyit kell várni biológia okokból?

Kérlek válaszoljatok. Köszönöm.
bahci

Szia Nonóka!
Küldtem neked privit. :lol:
kata80

bahci,
sajnálom :(
Én úgy tudom, hogy ha teljes stimu van akkor 3 hónapot kell várni, állítólag nem biológiai oka van hanem csak így támogatja a tb :evil:
Viszont sztem a fagyasztottért hamarabb vissza lehet menni, feltéve ha kicsengeted a lóvét és nem tb támogatásra lövöd el.

JAvítsatok ki ha rosszul tudom. :oops: :oops:

Erika,
de jó hogy írtál,már azt hittem ide már nem is írsz:) Pihizz sokat!

Anett látom ezerrel pörögsz:) de nem is baj lassan úgyis otthon kell sokat lennünk :wink: :wink:

NEkem nem jött a mikulás :( Ellenben az enyém ment a páromhoz :) Persze a virgácsot megosztva adtam neki meg a kutyának:) A kutya nem értékelte miszligekre szaggatta:) Biztos így jelezte hogy ő jó kutya :wink:
madrin

Szia Bahci!
Velem is ugyanez történt szeptemberben, de én inszemes vagyok.
Nagyon sajnálom.
Remélem minél előbb folytathatjátok.

Kép
vucuska

Vucuska
Nekem is ezt hozta a Mikulás!! Bár nem is értem mire számítottam. Nem felejtettelek el, csak be vagyok havazva. MOst úgyse tudnám megnézni, de jelentkezem
Vendég

Bahci
Miért lennél betolakodó??? Ne viccelj, ez egy nyilvános fórum.
Szerintem is úgy van, ahogy Madrin írta, bár ismerek olyat, akinek fagyasztottra is 3 hónap várakozást mondtak, hiába fizetett volna. Nem tudom mitől függ. Sajnálom, hogy ez történt Veled. Nem tudom ki osztja a lapokat, de ne találkozzam vele, mert eddig nem voltam erőszakos ember, de azt hiszem nem tudnám visszafogni magam.
Vendég

Jerika!
De jó újra hallani felőled! Mikor töltöd a 12. hetet?

Bahci!

Kép

Madrin!
Ne szomorkodj! Majd estére kapsz virgácsot apától! :wink: :oops:

Kata80!
Nem kaptam tőled privit! :(

Kép

Nonóka
nonóka

Jerika
Örülök, hogy írtál magadról!

Madrin
Hihi, akkor a kutyusnak megvolt a vélemyénye!
Ezt a Mikulást csak neked küldöm, teli puttonnyal:
Kép

Szerencsére visszaállt a lelki nyugalmam. :) Kitöröltem a fejemből a félelmeimet.

Kép
mofly

Hát -tudom hogy nem kezdünk hát-tal mondatot-, nem vagyok hú de hepi: most már tudom hogy megjött. :(
Szóval holnap megyek BMC-be, aztán majd a dokikám megmondja mi van. De így legalább a 4. inszemet még dec-ben meg tudjuk csinálni. Ez is nyugtat valamennyire.
Jaj, pedig annyira bíztam benne hogy ez most sikerülni fog. Mondjuk lehet hogy nem kellett volna megbetegednem, de erről nem tehetek. Ez van, ezt kell szeretni. Folytatódik a küldelem!

Kép
vucuska

Boldog Télapót mindenkinek! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Vucuska!

Kép, hogy megjött.

Azért kérlek ne hagyd otthon az üvegecskédet! Hátha!!!

Egyébként meg, hajrá 4. inszem! Kép A dokinknál bejön ez a szám! :wink:

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok!

Boldog Kép

Vucuska!

:( :(

Kép
nika28

Vucuska :cry:
tutti? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Anett,
Jó sűrű programod van! :wink:

Mofly,
Én az utolsó napokban menszi szerű fájdalmat éreztem. A pattanások, amik menszi előtt szoktak kijönni, elmaradtak. A cickóim nagyon fájtak és érzékenyek voltak, és az eredményhirdetés előtti nap elkezdtem nagyon picit barnázni. :shock:
Nyugi, csak pihengess! Én csak az eredményhirdetés előtti nap voltam kétségbeesve a barnázás miatt, azt gondoltam, hogy nem sikerült emiatt, de előtte végig azt mondtam magamnak, hogy ez tutira sikerült, mert érzem és kész.
Ja reggel én is találtam a csizmámban mikulást, annyira imádom az én drágámat! :D

Vic,
Nálad is pörögnek a napok! :wink: A masszázs tényleg jót tesz, menj minél többször!

Erika,
Örülök, hogy jelentkeztél. :D Még nem múlt el a heamatómád :?: :?: :?: Már azért kérdem, mert azt írod, rengeteget fekszel.
Nekem már szerencsére elmúlt. Most hol tartasz?

Bahci,
Én is úgy tudom, hogy ha friss stimu van, akkor 3 hónapot kell várni, ha fagyasztott, akkor az már lehet a következő ciklusban!

Vucuska,
Sajnálom!!!! :cry:

Mindenkinek boldog Kép-t!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vucuska

Borzasztóan sajnálom! :( :( Én annyira bíztam benned.... De még ne add fel a reményt, hátha mégis....

Rebe

Ha még mindig fáj a mellem és a patik sem jelentkeznek nálam, akkor már reménykedhetek????

Kép
bobcsike

Sziasztok Lányok!

Ha még néhányan tudják, ki vagyok :oops: , de ez az én hibám.

Micsoda csodaszámba menő babásodások történtek itt! Sose akartam elhinni ezt a "vérzik, de mégis babás" dolgot. Jó látni, hogy tényleg van ilyen. Eddig mindig csak az ismerős ismerősével történt ilyen.

Gratulálok az új kismamiknak! És együttérzek a szomorkodókkal.... Az tudom, milyen kegyetlen érzés.
Ne haragudjatok, nem írok mindenkinek, de drukkolok mindenkinek, ha csak olvasó üzemmódban vagyok is. :oops:

Gabi
Azért remélem, nem haragszol, hogy nem nagyon írok, de akár hiszed, akár nem, mindig kukkolok, úgyhogy képben vagyok vércukor és UH ügyben, és nagyon örülök, hogy a bűvös 12-t átlépted! Párod már megnyugodhat! Nagyon drukkolok nektek! És jó volt találkozni!

Zsókuci
Ez a mandula-ügy hihetetlen! De tényleg, így talán már te fogod sürgetni, hogy vegyék már ki! Nekem 9 évesen vették ki, és nem altattak. Életreszóló élmény volt! Egy vörös hajú, szakállas, fogatlan műtős jött be előtte a szobába, és belevigyorogta a képembe: "Ne félj!!!" Hú, hát ennyi elég is volt! Aztán a legrosszabb az volt, hogy nyitva kellett tartani a szemem, hogy tudják, magamnál vagyok-e. Pedig vannak dolgok, amiket jobb, ha az ember nem lát! De annyi idősen is túléltem, nem sokáig tartott az egész! Nem riogatni akartalak, azt olvastam, hogy minél többet szeretnél tudni az esetről. Hát ez az én sztorim! :wink: Drukkolok!

Madrin
Ha csak jövőre kezdtek, miért kell ilyen sűrűn menned? Valami gond van? Bocsi, ha figyelmetlen voltam, és ezért nem világos. :oops: :oops: Rokon lelkek vagyunk francia ügyben! :wink:

Vic
Gratula a vizsgához!!!!!! Látod, milyen ügyes vagy! Biztos csak te érezted úgy, hogy bénáztál!
Nem semmi a sztorid! Ne haragudj, hogy erről a fájdalmas emlékről faggatlak, de azt írtad, ha meg akar maradni a baba, meg is marad, de az nem derült ki, hogy nálad végül mi történt? A sportolás, fürdés árthatott? Most BMC-ben szerzett zsírpárnáimtól szeretnék megszabadulni, de a sportot talán majd mellőzni kell, ha az ember stimut kezd? Mi a véleményed erről?
Köszi a hiányolást! Be-bekukkantok, kiváncsi vagyok, ki hogy áll, mi történik veletek, de igazából úgy érzem, jobbat tesz, ha elterelem a gondolataimat, ami itt ugyebár nehézkes lenne! A babás megnézése önkínzás, általában sírással végződik nálam. :oops: Annyira szép babák születtek, és olyanoknak, akikkel nemrég még itt csevegtünk. Én meg már lassan feladtam.

Süni
Hogy vagy? Annyira drukkoltam neked!!!!!!! Nagyon remélem, hogy már te is átkerülsz a másikba! Ne add fel a reményt, Bibar, Benszi példája lebegjen előtted!

Rebe
Örlük, hogy elmúlt a barnázás! Csak így tovább! :D

Nika
Nem semmi ez a ciklushossz! Én megőrülnék, mert csak motoszkálna bennem, hogy hátha.... Kitartás!

Lányok!
Nyunyival mi van????? Valaki tud róla valamit?

Puszi MIndenkinek! Azért olykor írok majd, de velem most ilyen téren úgyse történik semmi. Majd ha megint járok, akkor remélem, találkozunk is!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: