A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gabi!
köszi a recepteket! Csak az olvasásuktól felcuppant rám minimum 1 kiló :lol: :lol: :lol:
Ja! van káposztaleves csülökkel! ez a káposztaleves diétához is jóóóóó???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
még egyszer köszi, férjem nevében is :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano! tudom :oops: Veronikusznak is írtam,vak vagyok... :lol: neki is itt van a profil,pü,mellett az email is!csak nem nézek,csak látok :shock:
ebből tanulva márén is iderakom a mail-emet.(nem is tudom miért nem volt eddig itt?)
Csajok! most tényleg ma jön a mikulás?????
Vendég

Veronikusz!!
nincs mit!!!én detto ugyanígy. nézés,olvasás=1 kg
ha meg is eszem +1 :lol:
Vendég

Hanna!
akkor ha lehet akkor kérem szépen még a csupa csokis csodareceptet és kész lesz a virtuális hízókúra ill. meglesz a csülök után a desszert is. :lol:

Lányok!
én akkorákat nyelek itt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szegény barátnőm ma volt dokinál a 2 gyerekkel és úgy leb...szta az orvos is meg a védőnő is ,hogy kövérek a gyerekek.
a kislány 14 kg. 2 éves(Enci is akörül mozog)a kisfiú 10 hónapos és asszem 10 kg? nem akarok hülyeséget írni.
Szóval a lényeg most ezen parázik, ne adjon enni a gyereknek mert az orvos szerint kövér. Pedig nem azok!!!!!csak jó húsban vannak. Miért Enci szerintetek az??? mondom egyformák a gyerekek. Ez a dokinő már korábban is-amikor 4 hónapos volt a kislány- azt mondta ne szoptassa annyit!mert kövér. Szerintetek normális ilyet mondani?????
Mondtam neki váltson dokit, mert ez hihetetlen, Ha már most azt mondogatjuk a gyereknek Ne egyél,mert dagadt vagy-ne csodálkozzunk hogy tinikorában majd anorexiás,bulimiás lesz,nem?
Bocsánat, csak felmegy a pumpám az ilyen "kedves.aranyos"dokinénitől.
Egy kis gyerekre sohasem lehet azt mondani hogy kövér! Sztem.
Úgy is lemozogják!
Vendég

Veronikusz
Áron lázad, hogy kiadjam a titkot a csodafinom családi receptet, szerintem már minden létező trükköt bevetett :wink: :D

Gondoltam ide írom hátha érdekel még valakit!

Csudafinomcsupacsokitorta...
250gr Margarin
250gr étszoki olvasztva (mikróban szoktam)
5-6 tojás (mérettől függ)
200gr cukor
6ek. liszt
Vajat cukorral kikeverjük, majd a tojásokat bele egyenként és habosra keverjük!
Ezek után a többi hozzávalót is bele, lazán elkeverjük és egy 24-26cm-es tortaformában kisütjük!
Nagyon finom nem száraz torta és a látványa is szép, fóként ha extrán bűnözöl és leöntöd csokimázzal! :D De azt kizárólag csokifanatikoknak ajánlom :lol:

Hanna

Kép
hanna09

Hali!

Jók a képeslapok! Mennyi időtök van :)
Gabi: a máz az fevert tojáshab porcukorral nagyon sűrűre, egy kis citromlével, hogy fényes legyen. (csak pár csepp). És lehet kapni ilyen kinyomózsákot, olyat is, aminek eldobható nejlonjai vannak, meg olyat is, ami elvileg megmarad, de nekem mind nagyon hamar szétesett, most eldobhatósat vettem. Legegyszerűbb pedig hogy egy sima nejlonzsák, aminek a sarkát nagyon picit levágod (különben vastagon ír) Kb 1 nap, míg rászárad.

Lányok, tudtátok, hogy lehet ülve vasalni? Ma délelőtt azt csináltam. Merthogy már nem győztem odázni a vasalást, így muszáj volt. Legalább 1x legyenek kivasalva a kiscsaj cuccai is, meg apjának sem volt már inge. Bár nagyon rendesen átszokott a pólókra :)

Hanna
, köszi megvagyok. Most valahogy aktívabban. bene később fekszik, de később is kel, és ez nekem jobb így. Vizsont ma 1 órás cirkuszos fenékreverős altatás után sem aludt... Úgyhogy elmentünk vásárolni, ott persze hisztizett... tök ciki volt, de ez van. Most mesét néz. Ma már csak este aludhat :) De mi lesz az én délutáni alvásaimmal :?:

mtunde

Ja, hivatalosan a MIkulás bácsi ma éjjel jön, vagyis reggelrerakja tele a csizmákat. Praktikus okokból azonban nálunk már kiskorunk óta este jön, hoyg felfalhassuk a csokit :)

mtunde

GABI,
akkor próbáld ide mégegyszer légyszi:
mrbaker@freemail.hu
köszi

Heni

Kép

Kép
cancan

Hanna!
köszi szépen. :D Áront meg puszikáljuk sokszor hogy mégis megengedte. :D :D :D

ezennel én is közzéteszek egy receptet amit Andi küldött múltkor ...

CSUPACSOKI TORTA

Hozzávalók:
20 dkg csokiskeksz (a keksz maga csokis, nem rá van szórva egy kis csoki!)
10 dkg vaj
20 dkg tejcsoki
20 dkg étcsoki
1 dl rum
20 dkg nutella
6 dl hideg tejszín
a tetejére 1-2 evőkanál kakaópor
a tortaforma előkészítéséhez néhány csepp olaj

1.
A kenőecsettel nagyon vékonyan kiolajozunk egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformát, majd a vajat folyósra olvasztjuk a mikróban és kihűtjük. (langyosra). Erős turmixgépben ill. mozsátban finomra törjük a csokiskekszet, elkeverjük a vajjal és egyenletes rétegben belenyomkodjuk a tortaforma aljába.

2.
A tejcsokit és az étcsokit apróbb darabokra tördeljük és enyhe gőz fölött kevergetve összeolvasztjuk a nutellával meg a rummal. Megvárjuk míg kihül.
Ezalatt a hideg tejszínből nem kemény, hanem csak lágy habot verünk.
A csokis-nutellás krémet fakanállal összeforgatjuk a tejszínhabbal, ráöntjük a kekszmorzsára és a tortát 1 éjszakára betesszük a hűtőbe.

3.
Tálaláskor forró vízbe mártott késsel körbevágjuk, majd leemeljük róla a kapcsos karimát és viszonylag vastagon meghintjük cukrozatlan kakaóporral.

A barátnője csinálja ezt a sütit, a csokidarabok általában leszállnak a csokiskekszhez, a nutellás hab meg feljebb van, isteniiii!
Remélem rikerül megcsinálnom karácsonyra! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
Végül felhívtad az Istenhegyi Klinikát?

Lányok!
Csak olvasom itt a jó kis sütirecepteket, de én sütési antitalentum vagyok. Bár ma vettem egy csomó szaggató formát, hogy majd karácsonyra...

Kép
Kép
kriszta36

Heni!
Én dm-re töltöttem fel képeket, de sajna csak 18-a körül lesz kész, úgyhogy nem tudom mondani, hogy milyen minőség.
Viszont télapózásról kérünk tudósítást!

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
én is rendeltem naptárata DM-ben, de azt írták 10 nap!!!! :shock: :shock: :shock: vagy elnéztem??? :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Mi tavaly és tavalyelőtt dm-naptáraztunk, és nagyon jük lettek. Mi képelet is szoktunk ott előhívatni. de érdemes most azonnal megrendelni a naptárakat, mert nem lesznek kész. Ilynekor nagy a dömping.

mtunde

DM naptár nagyok klafa. Még egy tipp www.fotomarket.hu Utolsó pillanatban tavaly ők vállalták el a tablónkat is. :roll:

Tünde, ülve vasalás. Jó ötlet. Én tippeket várok, hova tegyem a gyereket vasalás közben... :lol:

Mi is vacakul aludtunk, nem részletezem, talán Emmához hasonlítanám Bencit. :?

Még pár napja ugrottam a sütireceptekre (bár én Kriszta úgy ahogy vagyok antitalentum a konyhában :D ), viszont úgy tűnik, hogyha minden feltétel teljesül, minden klappol (ami már-már csoda lenne), akkor mégiscsak lesz költözés karácsony előtt, úgy 22-23-a körül. :lol: Konyhánk még nem lesz, így valszeg padlónülős-földönfekvős-kaja házhozszállítós karácsonyunk lesz. A LEGSZEBB. :D
vbea

Gabi, Tünde, köszönöm. Tegnap Benőke megevett egy milli túrókrémet, nagyon ízlett neki. Egyébként nyammog több-kevesebb sikerrel, de a nagyon darabosoktól többnyire öklendezik. Nagyon oda kell figyelnem még arra, hogy inkább pépes legyen.
vbea

Költözés? De jó lenne. Mi hónapokig voltunk nappaliban-dobozokközt-egy darab mikróval. Olyan jó volt. Még ma is emlegetjük! Nagyon drukkolok. Érdemes volt verni az asztalt?

mtunde

Jaj Lányok!
ezt hiszem most egy kicsit feszültebb vagyok a kelleténél!!! :oops: :cry: Kiborítanak a lányok! délelőtt Szofi bement a zuhanytálcára és magára nyitotta a zuhanyt, DU. meg a videokazikat rámolták nekem szét és arról nem is beszélve, hogy szolidaritást vállaltak a fogyókúrámmal és alig esznek. Ja! És Szofi kedvenc időtöltése – ami miatt már lassan nem merem egyedül hagyni őket, hogy felmászik a nappali ágyra és próbálja magára borítani a kb 1,5*1 méteres faliképet!!!!! Kata ma a WC-t szerelte szét, majd a fő-vízelzáró csapot. :cry: :cry: :cry: Kezdek idegroncs lenni!!! ha ez így megy tovább, hétfőn mégis viszem őket bölcsibe. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Manóka Mikoltjának ás Dóri Tündérjének boldog hófordulót!!

Én is híztam 1 kg-ot a receptektől :lol: :lol: , nagyon tutik!!

Eni,
tök jóóóóó!! Mi is dobozokon ettünk, varrógéptalpon állt a mikró.. szép időszak volt! :wink:

Tünde,
próbáld a délutáni pihit visszaszerezni!! ülve vasalás :lol: :lol:

Veronikusz,
komisz nap van nálatok, úgy látom.. remélem holnap már jobb lesz!!

Heni,
édesek a Lurkóid!! fürdőkádas kép szuper!!

Ancsa,
nekem sötétkék háttér jött be.. :lol:
nagyon ügyi vagy!!

Te is Emano!! Nagyon ari Balázs!!

Én valahol elakadtam vele a múltkor, majd újra megpróbálom..
Megjött Apa + hív a konyha..

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz
Kivülállóként ezek nagyon édes sztorik :D :D :D
A recept pedig nyam-nyam!!!

A dm-s naptárt én is megrendeltem és elvileg 10 nap alatt megjön, persze majd meglátjuk!

Eni
De jó, de jó, hogy költöztök!!! Beninek nagy változás lesz ám! :D

Tavasszal még mi is dobozokban/on éltünk, nálunk csak a falak voltak, mert a konyhát is zéróra szétverettük...picit kényelmetlen volt terhesen a földön aludtni, de megvolt a maga varázsa :D :wink:

Tünde
Igen, igen az ülve vasalás nagyon jó dolog én is azt csináltam a végén :wink:
Már nincs sok hátra :wink:

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!!
Tünde, és mindenki ! Köszi a mézes recepteket, meg a cukormáz leírást is!! látjátok ezért IS, érdemes idejárni, az ember mindig tanul valamit!!! :D :D

Nálunk is volt este Mikulás!!fotó is van majd holnap felrakok..
nagypapa volt ismét a Télapó.Enci úgy megilletődött még sírt is :shock: tavaly amikor még fel sem fogta mi van, akkor nagyon örömködött. Most is -csak az elején indult nehezen a dolog...
aztán amikor ki pakolt a papa a puttonyból...rávetette magát az ajikra, még puszit is kapott a Télapó.
Holnap megyek a barátnőmhöz, aki ovónéni, úgyhogy holnap ovizni fogunk!oda is jön a Mikulás., meg hétvégén is :D
Enci top-on lesz Mikikből :D [/b]
Vendég

Cancan! Újraküldtem csülköket...remélem odaérnek :D

Steffi???
Vendég

Kriszta! felhívtam ma őket... de ugye ott is UH van főleg.
Majd holnap visszahívnak (azt ígérték) mert megkérdezik a doktornőt, hogy tanácsadásra fogad-e.
Nem szokványos dolog-gondolom.... Mert akik hozzájuk fordulnak ált-ban tehesek, és UH-n vizsgálják a babát.
Én meg csak úgy mennék, nem is értem mi értelme...
majd meglátjuk :roll:
De ha ezen múlik elmegyek bárhová, csak jövőre már mi is 4-en legyünk :D :D
Vendég

Veronikusz!! Juj te szegény, elhiszem hogy kivagy :)
de olyan tündéri kisördögök lehetnek :D :D
látszik,hogy végre meggyógyultak :D :D
Vendég

jó éjt
Kép
Vendég

Sziasztok!

Gabi!
Képeket...gyorsan-gyorsan :D
Biztos nagyon édi volt Enci!!!!!!!
Egyébként amir írtál a kövér gyerkőcökről...hát sztem jó súlyban vannak, de nem kövérek...
Én egy évig a Takáts Tamással jártam játszótérre, az ő lánya két éves volt nyáron és 22 kiló :!: :!: :!: :!: :!:
Na ő dagi....pedig se apuka se anyuka nem nagy darabok...

Azt akartam elmesélni, hogy voltam ma rákszűrésen a dokimnál és volt ott egy kismama aki le lett szídva, mert már majdnem 90 kiló...na aztán a csaj megkérdezte, hogy ez akkor is baj ha hárman vannak odabent????? :D :D :D :D
30 hetes terhes és teljesen jól volt....jött ment, hajolgatott :D :D
3 bébi egyzserre...eszméletlen :D

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Mindenkinek szép estét! Jó éjszakát!

Remélem mindenkinek ragyog a csizmácskája!
Jó sok finomságot reggelre!!! :wink:

Kép

Kép

ancsaboszi

2007.12.19 VÁRJUK EGYÜTT A JÉZUSKÁT!!! 2007.12.19
Kedves Szülõk és Gyerekek!
Sok szeretettel várunk mindenkit egy fantasztikus karácsonyi bulira 2007.12.19.-én a III. kerület , Újudvar Bevásárlóközpontban a KÓPÉVÁR Játszóházba.
Ugrálóvár , trambulin ,terem-foci , csúszdák ésrengeteg Fischer Price meg Chicco játék várja a gyermekeket a dühöngõben !A legkisebbeket külön játszószoba várja ,ahol a szülõk felügyelete alatt próbálgathatják ügyességüket!
MINDEN RÉSZTVEVÕ GYERMEK MEGLEPETÉS AJÁNDÉKOT KAP !

Belépõ ára : 1000Ft / gyermek/ 2 óra
A belépõket megvásárolhatják honlapunkon ,vagy a helyszínen.

Turnusokat szervezünk, az idõpontokra itt lehet jeletkezni!!!!

Ha bárkinek kérdése van írjon vagy hívjon minket bizalommal, igyekszünk gyorsan válaszolni!!!

A már weboldalunkon megrendelt termékek átvételére ,és a helyszínen történõ vásárlásra is lehetõség lesz a Játszóházban.

Várunk mindenkit szerettel!!

Kód: KARÁCSONY
Ára: 1.000 Ft

ancsaboszi

Sziasztok!

Hozzánk anyumék jöttek, akik útközben összetalálkoztak a mikulással fedősztorival érkleztek. Benét rohadtul nem érdekelte :) Ráadásul 30 percig üvöltött, mert azt hitte, anyumék megint el fogják vinni magukhoz. Mostanában (már 1 éve) mindig cirkuszol, ha otthagoym valahol, vagy tudja, hogy erre készülök, és ez csakis nekem szól, mert azonnal abbahagyja, ha én elmentem :oops:
Pedig aztán midnnehol jól érzi magát. És nem is adom oda másnka minden nap. Gondolom, egyszer majdcsak kinövi...

mtunde

Jajj lányok, újabb bizonytalanság kórház-ügyben. most még arról is van szó, hogy 2 hétig, sehol nem lesz szülés....
most mit csináljak? A dokimat nagyon megkedveltem... kedden megyek hozzá, kikérdezem B-tervről. Már otthagytam egy vagyont is nála... Azért légyszi küldjétek el a Vida számát.... :)

mtunde

Tünde,
Bene érzi, hogy változás lesz, szerintem..
Ne izgulj a kórház miatt, legrosszabb esetben a Kútvölgyiben szülsz :lol: :lol:

Kati,
atyaég.. hármasikrek, ááááááááááá!! kemény menet lesz :lol:

Gabi,
szerintem is orvost kell az ismerősödnek váltani, nem normális, hogy ilyeneket mondanak szülőknek, ráadásul a nagyobb érti!!!
Ne érezd magad furcsán, hogy beszélgetni mész.. Az orvosoknak egyébként is többet kellene a lélekkel foglalkoznia, mint a testi tünetekkel.. Kifizeted a díjat, simán vettél negyed órát magadnak, azt kérdezel, amit akarsz! szerintem..

60 dkg liszt
20 dkg porcukor
2 kávéskanál szódabikarbóna
1 kávéskanál mézes fűszerkeverék
2 egész tojás
2 evőkanál melegített margarin
20 dkg méz

lisztet és porcukrot átszitálni+ szódabikarbóna+mézes fűszerkeverék
tojást, meleg margarint és a mézet kikeverem
majd fokozatosan a por masszát hozzáadjuk
alufóliába csvarva 1 éjszakára hűtőbe teszem
2 cm vastagra nyújtva szaggatom, előmelegített sütőben 200 fokon
néhány perc alatt kisütöm
amíg meleg, ki tudom szúrni karácsonyfadísznek :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:15-kor.
Vendég

Hát Lilluska, van is mire büszkének lenni!

mtunde

Kriszta!
én 30.-án adtam le a rendelést a DM-ben és most jött a mail, hogy mehetek értük. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lillkuska!
nagyon szépek a gyerekek! Hogy hasonlítanak egymásra!!!!! :o :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska!
Nagyon jók a képek!!! És biztos nagyon ügyi volt Hunor. :D látszik!!

Tünde! Mi az hogy 2 hétig nincs szülés?a MÁV-ban?ill.sehol?
ezt nem is értem :shock: de szerintem ne aggódj emiatt, akkor mész a Kútvölgyibe :D :D
Vendég

Sziasztok!

Gabi!
Én is örülnék a recepteknek borsako@freemail.hu előre is köszi, én a cukormázba teszek néha egy kis meggylét úgy színes lesz :D

Lilluska, Heni!
Nagyon jók a képek.

Emano, Ancsa!
Ügyik vagytok jók lettek a képeslapok!

Eni!
Látszik hogy Benőke is Emma lett volna úgy látszik az Emmának készülő babák nem szeretnek aludni lsd: Martin... :D

Tünde!
Ezt a szülészet dolgot én sem értem hogy hogy nincs szülés? De szerintem ne aggódj ilyen tuti nem lehet!

Paklincs!
Bocsi a tegnapi műsorért fáradt volt a lelkem aztán Zsuzsiéknál bedobta a szunyát, és hazafele a kocsiban is aludt....

Mi vegyes éjszakával zártunk 4ig tök jó volt aztán 6ig dumált most meg alszik.... ki éri ezt? Mi a héten rendelünk dm naptárt remélem még belefér az időbe!

Szép napot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Látom kisebb fennakadásokkal ugyan, de azért mindenki jól van.

Utólag is minden kis szülinaposnak Sok Boldogságot és Szép hosszú Életet!!!!

Máté reggel kivágta a virgácsokat, pedig nem ok nélkül kapta. Szóval Veronikusz, bár megnyugtatni nem foglak, de mi is küzdünk rendesen. Egy hónap is Mira is oviba megy, hát én úgy várom, mint a messiást.

Gratula az új pocakosoknak is! Finiselőknek kitartást! Betegeskedőknek jobbulást!

Réka
Vendég

MICUNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Veronikusz!
Az tök jó. Mi csak hétfőn adtuk le a megrendelést, mert a páromat nem lehetett rávenni a képválogatásra. :evil: CSajok látom már jól vannak. Bár közelről biztos nem olyan vicces. :oops:

Ancsa!
Ma a Fő téren lesz Mikulás du. 4-kor. Nektek nincs messze. Lehet, hogy anyós is megy Pankával.

Lilluska! Nagyon szépek a gyerekeid. Most elképzeltem majd magunkat...

Eni! Ezek tök jó hírek!

Gyuzso! Boldog névnapot Micának!!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

MICU
Boldog névnapot!!!!!!
Kép

és boldog mikulást
Kép

amúgy teljesen jól vagyunk :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezés részemről, mert még délelőtt gyorsan kimegyünk a Szigetre sétálni. Majd este reagálok részletesebben.
Most csak 3 dolog.

1. Már nem emlékszem ki csúszott le az idei falvédőről :oops: , de ezt tudom ajánlani, mi is innen rendeltünk Lénának, ha 10-éig feladjátok, még elkészül karácsonyig. takoo.hu

2. Mi tavaly a Digilabornál csináltattunk képeket, meg naptárakat, nagyon szépek lettek, és asszem gyorsabbak, mint a Dm. digilabor.net

3. megbeszéltem a párommal, és arra jutottunk, hogy ha küldtök nekünk képeket, akkor mi megcsináljuk a tablót! Persze, ha bíztok bennünk :wink: Szerintem megint anya-babás képek kellenének, vagy akár apásak is, és ráírnánk minden képre az anya, baba, doki, szülésznő nevét, mint tavaly. Úgy jó volt, nem?
És friss képeket kérek!!! :lol:

Ide: szel.zsofi@gmail.com

Este tényleg jövök megint, és akkor teszek fel képeket is!

Addig is szép napot!

Zs

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi, ok, már küldtem is ! :)

mtunde

Zsófi!!! Annyira jó csaj vagy! :wink:
vbea

Mindenkinek köszöni a trónörökös a köszöntéseket!! ezért szólt az öreg szakállas Haverjának, hogy jól tegye tele a kiscsizmáitokat!! :wink:

Emano,
Balázs a sztár!! felvesszük Rudolfnak simán!! Édes!!!

zsófi,
nagyon rendes Tőletek, hogy bevállaljátok!!

Cinicini,
Nektek is a legjobbakat kívánjuk!!! Ovihoz meg drukkolunk, hogy a beszoktatás jól menjen!!

Lilluska,
gyönyörűek a gyerkőceid, Hunor tuti megérdemelte az ajcsit, nagyon ügyes lehetett!!! 3 versszak!! nem izgult?? Én már itt a gép előtt is, ha rágondolok.. :wink:

Mi épp versenyt alszunk Emmával, lassan 2!!! órája horpaszt az Ifiúr, nem tudom, mi van a levegőben..? szokatlan a csend, állandóan megyek megnézni, hogy jól van-e :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Eni,
Benő hogy van? jól aludtatok? Milli túrókrémért nyitja már a hűtőt..? :lol:
kérünk fotót... plíííííz :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Boldog névnapot Micunak még egyszer, ha már vagyunk :D

Gyógypuszik szépen lassan szállingóznak hozzánk, mert ma már sokkal jobban vagyok! Köszönöm! :D
Szegény nózim már teljesen ki van készülve, de most vagyok a toppon, innen már csak jobb jöhet! :D

Nem szeretném elkiabálni, de Áron baba átaludta az éjszakát majdnem és már nem először!!! :D Most már 1 héten többször igen,mint nem! :D
Igaz, hogy az fél négy, 4 órai ébredés az mindíg megvan, de nekünk az már majdnem reggel, ráadásul én kb.2-től nem alszom semmit :?
Persze becsúszik egy két éjszaka és a reggeli 5 körüli ébredésen még van mit dolgozni, de azért ennek is nagyon örülök! :D
Annak pláne örülnék, ha én is tudnék aludni!

Mostanában viszont annyira megtellik a pelus, hogy reggelre teljesen átázik és mindent mosni kell... :roll:
Lehet, hogy éjszakára valami mást kell használni, mert a Huggies nagyon jó nappalra (szeretem, mert vékony) estére nem elég!
Segítenétek, hogy mit próbáljak, ami kibírná az éjszakát?
Köszönöm!

Mikulás partykat irigyeljük :D , de jövőre már talán nálunk is lehet! Nagypapát addig is hízókúrára fogtuk, hogy tekintélyes Mikis pocakja legyen :D :D :D

Hanna

Kép
hanna09

Szia Zsu,
MICÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!! Szakállat még ne növesszen! :lol:

Délelőtt Bene is 70 percet aludt 20-25 helyett. HURRÁ. :wink:

Kriszta, igen, nagyon jó hír, lehet, hogy már jövő héten miénk a kulcs, persze még egy csomó feltételt kell teljesíteni. Szóval egyik kézzel írogatom a kérvényeket stb, másikkal telefonon egyeztetek. A harmadik szememmel pedig Benőkét lesem. :roll:

Kép

Kép

Kép
vbea

Hanna, ez az Áron alvás már nagyon szépen alakul... :wink: Én is sokat fetrengek ébren/félálomban, leginkább akkor, amikor manóka alszik. De sokat segít, hogy napközben, délután iszom egy nagy bögre levendula/citromfű teát. Levendula illóolajat pedig párologtatok egész nap. :D
vbea

Sziasztok!

MICU!!!!! Boldog névnapot kívánunk :D

Ancsa!!!! Készűltök már????? Orsi már közölte, hogy ő fél a Mikulástól :?

Veronikusz!
Ha küldte a dm az ímélt akkor még 6 munkanap, nem???? Vagyis nekem úgy jött, hogy átvehetem 5 vagy 6 munkanap múlva....Azért nézd meg :wink:

Bene nagyon édi...látom szeret a konyhában tevékenykedni :D

emano!
nagyon édes a kiscsávó...én is kergettem ilyen kombit, de nem kaptam...merre vettétek???????

Na megyek, mert Orsi fest és az nagyon veszélyes :lol:

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: