Ciao itt a Hehér holló!
Előfordulási helye,varroda, üzlet,látástól Mikulásig és még utána is
Ez egy élet jel,vagy nevezzük emlékeztetőnek,hogy van egy pangó tagja is ennek a fórumnak,aki erős kezdet után egy ideig tartotta a szintet,(napi egy szólat)aztán mostanra egyszerűen csak olvas és olvas...mert annyit írtok,hogy mire mindenkit elolvasok hulla vagyok,és nincs erőm írni,nem ígérgetek ,hogy majd igyekszem írni,mert rájöttem nem megy,így takarodót fújok,és néha távirati stílusban jelentem ,hogy mi van velünk.
Martin tegnap volt 7 hónapos,folymatosan darál,,nagyon nagy a szája ,és mindíg van mondandója,kezdi elveszteni a türelmét a fogzás témában,még mindíg semmi,már 4 hónapja szenved,és ugyan az alsó ínye meg van dagadva de semmi fog.Egyfolytában hajazik,mindenki aki közel megy hozzá elkapja a haját és ragad ,mint a rágó,el nem engedi,csak némi rábeszélés árán.
Egyetlen dolog ami huzamosabb ideig leköti,ha anyával táncolhat,magyarul rázzák a fenekét,a Dollynak van egy száma a Tipitapidinó,ez a csúcs,van egy dinós rugija na abban az igazi a dinó tánc,olyankor kacag és elfelejti a fájdalmait,anyának a dereka kiszakad a közel 10 kilós gipszes zsák ringatásától,de össze szorítom a fogam,mert látom mennyire önfeledt ,és nem a fülét tépkedi és az orát meg a szemét dörzsöli,mert szúrkál neki,a nap 90%-ban.
Nekem az ünnepek előtt annyi a munkám,hogy az eszem nincs a helyén,éjszaka babucival költözünk,azaz ő érkezik a fél 3-as hiányzol anya járattal az ágyunkba.
Alig alszok valamit,napközben dolgozok,közben jönnek az üzletbe is,mert egyre többen megismerik és ajánlják,utána babucival vagyok 2-3 órát ,és végelgyengülésben ájulok el.
Nem sírok,és nem panaszkodok,fut a szekér,és végre a befektetett munka és pénz megtérülni látszik,csak nagyon fáradt vagyok.
De a lelkem mélyén készülök a karácsonyra,elkértem a tesóm kameráját,hogy felvegyem a kisfiam első igazi ünnepét,amikor a fán csillogó gömbökben látom a kis mosolygós arcát,ahogy a fényeket nézi,ez a pillanat éltet,és ez ad erőt a hajtáshoz....
és ez az első fórumos karácsonyom is,biztos nagyon meghitt lesz.
dobok dinós képet
puszika