A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok!

Én most láttam a teszkóban leolcsózva fisher price zenélő könyvet, majdnem megvettem, de inkább ez lesz a nagymama ajándéka.
Most kiderül milyen hülye vagyok, de melyik az agyhártyás oltás? A meningo, vagy a pneumo :oops: ? És a másik mire jó?

Na, ha sikerült ilyen okosan indítanom a napot, akkor megpróbálok visszakapaszkodni. Hmmm, mondjuk két fotóval? Itt az én szerelmem (a kisebbik, mert van egy ugyanilyen csak nagyobb kiadásban :)):

Kép

Kép

Csilla
Vendég

Édes ez a Milán gyerek! :)))

Kép

Kép
precious
Budapest

Egyébként a kicsi- és igy én is- 3x kel éjszaka és úgy vettem észre, hogy elkezdődött a szeparáció.
Tudja, ha kimegyek a szobából és azonnal elkezd sirni. Csak úgy tudom megnyugtatni, ha felveszem.

Ma éjszaka 1x azért kelt, mert leszedte a fejvédőt a rácsról és addig kúszott meg forgott, amig beszorult a feje és nem tudott tovább mozogni. Úgy sirt szegény, gondolom nagyon megijedt. Ma megpróbálom jobban rögziteni a fejvédőt.

Én kicsim nem húzza fel az orrát, hanem beszivja a felső és az alsó ajkát is és igy szuszog. Irtó cuki!

Ja, és tegnap este óta négykézlábra emeli magát és úgy rugózik. Úgy tűnik, hogy nálunk kimarad a kúszás.

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Cscsi nagyon szep a furdotok, legalabbis amit latok belole.
Persze Milan a legszebb a foton! :D Ugy fogja azt a konyvecsket, mintha a napi hireket bongeszne mar. :lol:

KépKép
horilda

Sziasztok!

Nagyon cukik a babák!
Zsombor Prevenar oltást fog kapni, nekünk ezt ajánlotta a doki.
Az éjszakai ébredésekben a kisfiam is menő. Számlálhatatlan. Bár én nem tudom, milyen a jól alvó gyerek, nincs mit visszasírnom. Zsombi mindig ilyen rossz alvó volt. Fél év alatt sem sikerült hozzá alkalmazkodnom.

Kép
anido

Csilla, a meningo az agyhártyás, a pneumo tüdőgy, de a pneumo is okozhat agyh.gyull-t, meg fordítva, de ugy nem olyan gyakori.

Ja, én már a múltkor is sasoltam azt a szép burkolót a fürdőben! Persze az előtérben látható 'dolog' a lényeg! Nagyon édi Milu!!!

Kép
kriemhild

Gyps ezeket pontosan mikor kell beadni? Ilyen 6 hó körül?

Kép

Kép
lorcika

Lorci!A NeisVac-ot kaptuk mi,1éves korig kell 2-t beadni,4hét különbséggel.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Kriemhild!Az a drága a Rotarix.Én már beadattam,de amúgy már felemelték,darabja 18ezer.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok lányok!

Köszönöm szépen utológa is a névnapi üdvözleteket, nagyon aranyosak vagytok!Majd jövök de élni nincs időm! :(

Puszi mindenkinek!

UI:Domóról dobok pár képet!

Kép
elizabeth25

JA, 11.28.án kijött az első fogunk, bal oldalon alul...:) DE nagyon megszenvedtünk érte, vele! :(

Kép
elizabeth25

Hello!

Vizsga OK. Ezekszerint eliza sem kapott kör privit? :)

Nah most megyek dolgomra kenyérlángos hamizni és forralt bort szürcsölni, m,ajd tanulok holnapra, apa meg hősként állja a sarat a gyerekkel szelőzztetés nélkül, így ájult gyerekkel... eddig aludt :twisted:

Tudtátok, hgy leocsózták a reductilt???? régen 32 ezer volt most meg 8-11 között szabadáras lett....
Kacérkodom a gondolattal...

KépKépKép
bogyra

Kép Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

Bogy: Köremail! :lol: :lol: Rossz vagy!!! :wink:

Kép

Kép
lorcika

Esküdj,BOGY!!!!!!!Nekem is!!!!!Hol lehet kapni?csak nem gyógyszertárban?mert egy időben betiltották,nem???

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

MI az a reductil??? :shock: Vagy valamit már megint nem olvastam végig?? :oops:

Kép

Kép
lorcika

Gyps, kösz a felvilágosítást. :)
Bogy, tényleg lehet benned egy ici-pici rosszaság :lol: :lol: :lol:
Ez a reductil egészséges egyáltalán? Ez az amelyik blokkolja az éhségközpontot, ugye? A barátnőm szedte, egy hónapig NEM EVETT. Aztán fél éven belül visszaszedte :( Nem hiszem, hogy ez jót tesz.
Ti mit tudtok róla????

Csilla
Vendég

A Meningitec-et 1 év alatt 2X kell adni, utána csak 1X.
A Prevenar-t pedig 7 hó és 1 év között 2X, aztán a 2. életévben emlékeztető oltás. 1 év után pedig 2X kell, viszont nem kell emlékeztető.
Én nem tudom olcsóbb-e ez a NeissVac???

És Gabi az a Rotarix az mire van????? Az a Rota vírusra volt, nem??
A Prevenar is 16 ezer/db!!

Heló Eliza!! :lol: :lol: Miért nem írsz nekünk a suliról, ejnye-bejnye, pedig már vagy 20an kérdeztük, hogy milyen szakra jársz, hanyad éves vagy, stb!! Ne csigázz, please! :) Domó aranyos.

Kép
ági_bp

Csak nem valami fogyasztó tabletta ez a reductil?? Ne őrüljetek meg lányok,ilyeneket ne szedjetek!!! Bár már én is a végső kétségebesés szélén állok és mindent megtennék csak mozogni és keveset enni ne kelljen!!! :lol: :lol: De azért ilyen izéket nem szednék! Egyszer próbáltam még odakint egy ilyen tablettát, de majdnem szívrohamot kaptam!!! Komolyan úgy vert a szívem,hogy azt hittem ott kinyúvadok!

Igen Eliza írj a suliról!!! :D

Kép

Kép
lorcika

De,igen,az.És igen,káros.Mint minden ilyen.

Eliza!Tényleg írhatnál bővebben.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hello!

Elmaradt a kenyérlángos.... ELVÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

huhh de jól esett..... önző dög! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

reductil káros-e, annyira nem lehet az hisz a kórházban is ezzel fogyasztják a túlsúlyosokat... de persze hallani róla ezt azt. Az algopyrin szedésébe is halt már bele több gyerek... és az aspirin sem egy életbiztosítás!

A barátnőm szedte, ő apjszmirigy alulműködése miatt amúgy nehezen fogyott... jártunk mellette tornázni együtt, ő lefogyott közel 40 kilót én vagy 10-et. Ott és akkor feladtam, akkor még nem tudtam volna kifizetni, így hát nem volt kérdés. Ő azóta is 180 magas és 70 kg, pedig szült is utána...stb stb. De ő is a pajzsmirigyétől hízott meg, nem életmód kérdése ez csupán, ezt csak azok nem hiszik el, akik nem ismerik ezta etegséget.... én pontosan megtudom mondani, hogy mikor kezdtem hizni, ugyanolyan aktív életmód mellett mint addig. Akkor még rendszeresen sportoltam, túráztam, hegyetmásztam stb stb.... a kilók cska jöttek. Akkor még nem volt feltűnő betudtuk annak, hogy vége a kislány korszakomnak és kezdek nőisedni. hisz 48 kg-ról csak 56-58 lettem.... nah mindeg ynem ide tartozik én lehet kipróbálom, egyszerűen undorodom magamtól... tehát ez sem jobb

KépKépKép
bogyra

Én régen adipexet szedtem......no comment...amúgy jól lefogytam...

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Na akkor most káros vagy nem káros? Csodaszer vagy nem csodaszer? Nekem is nekem is!!!! Nekem is alulműködik a pajzsmirigy, de én bevallom itt mindenki színe előtt, hogy mostanában rengeteget eszem!!!!!! Túl sokat vagyok itthon a Cumesszal! :( És ilyen fogyasztó turmixok meg mittoménmik azok nem jók?
A nagy fogyásba kellett volna beneveznem! Norbi kikészített volna az tuti!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Ha meg bírod állni, hogy ne egyél csak turmixot akkor jó!!! De énnem is tudom hol lehet ezeket kapni... volt ez a 7 *7 vagy mi meg a dájet kvik... én az utóbbit ittam egy darabig, olyan használni nem ártott! :)
De jó ötlet rá is szokom.... vacsira??? vagy inkább reggelire???

KépKépKép
bogyra

Kérdezzük meg Elizát!!! Ő részletsebben tanult gyógyszertant mint mi Gabival! :)

KépKépKép
bogyra

Bogy: :lol: :lol: :lol: Reggelire és vacsira!

Kép

Kép
lorcika

Bogy amúgy tudok iylet szerezni ha kő! Apjuknak van egy volt sulistársa aki ilyenket forgalmaz. Tudod belépett ilyen céghez vagy mi. Tök mindegy csak adja oszt foggyak! Hö! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Ok kérdezd meg hogy melyik és mennyié van.... ár érték arányt ugyis csak a lefolyt kilók után tudnék felállítani mndjuk...:D De basszus akkor még a jövőhétre és azutánira és a két ünnep között is meg kell beszéljünk egy girosz partit a camponába! :D :D

KépKépKép
bogyra

Ciao itt a Hehér holló!

Előfordulási helye,varroda, üzlet,látástól Mikulásig és még utána is :?
Ez egy élet jel,vagy nevezzük emlékeztetőnek,hogy van egy pangó tagja is ennek a fórumnak,aki erős kezdet után egy ideig tartotta a szintet,(napi egy szólat)aztán mostanra egyszerűen csak olvas és olvas...mert annyit írtok,hogy mire mindenkit elolvasok hulla vagyok,és nincs erőm írni,nem ígérgetek ,hogy majd igyekszem írni,mert rájöttem nem megy,így takarodót fújok,és néha távirati stílusban jelentem ,hogy mi van velünk.
Martin tegnap volt 7 hónapos,folymatosan darál,,nagyon nagy a szája ,és mindíg van mondandója,kezdi elveszteni a türelmét a fogzás témában,még mindíg semmi,már 4 hónapja szenved,és ugyan az alsó ínye meg van dagadva de semmi fog.Egyfolytában hajazik,mindenki aki közel megy hozzá elkapja a haját és ragad ,mint a rágó,el nem engedi,csak némi rábeszélés árán.
Egyetlen dolog ami huzamosabb ideig leköti,ha anyával táncolhat,magyarul rázzák a fenekét,a Dollynak van egy száma a Tipitapidinó,ez a csúcs,van egy dinós rugija na abban az igazi a dinó tánc,olyankor kacag és elfelejti a fájdalmait,anyának a dereka kiszakad a közel 10 kilós gipszes zsák ringatásától,de össze szorítom a fogam,mert látom mennyire önfeledt ,és nem a fülét tépkedi és az orát meg a szemét dörzsöli,mert szúrkál neki,a nap 90%-ban.
Nekem az ünnepek előtt annyi a munkám,hogy az eszem nincs a helyén,éjszaka babucival költözünk,azaz ő érkezik a fél 3-as hiányzol anya járattal az ágyunkba.
Alig alszok valamit,napközben dolgozok,közben jönnek az üzletbe is,mert egyre többen megismerik és ajánlják,utána babucival vagyok 2-3 órát ,és végelgyengülésben ájulok el.
Nem sírok,és nem panaszkodok,fut a szekér,és végre a befektetett munka és pénz megtérülni látszik,csak nagyon fáradt vagyok.
De a lelkem mélyén készülök a karácsonyra,elkértem a tesóm kameráját,hogy felvegyem a kisfiam első igazi ünnepét,amikor a fán csillogó gömbökben látom a kis mosolygós arcát,ahogy a fényeket nézi,ez a pillanat éltet,és ez ad erőt a hajtáshoz....
és ez az első fórumos karácsonyom is,biztos nagyon meghitt lesz.
dobok dinós képet
puszika

KépKép
riella77

Kép tipi-tapi-dino

KépKép
riella77

Sziasztok!!!

Babám alvó félben....reméljük nyugodt éjszakánk lesz, ma fél hatkor kelt aztán szopi és alvás 8-ig, úgyhogy nem panaszkodom.

Bringa, gratuláció Lilinek az első fogacskához és gyere minél hamarabb!!!!!!!Éljen a net. Pusziiiiii

Dóri, hogy Te milyen csinos anyuka vagy :wink: Aranyosak vagytok :wink:

Csilla, nagyon jóképű kis csávó ez a Milán :D .

Csajok, az oltásoknál lemaradtam....jajjj...azt tudom, hogy a rota virus elleni 30körül van, de a doktornőnk azt mondta, hogy a prakszisa alatt (20év) három ilyen jellegű megbetegedéssel volt dolga.... :shock: Nemtom....

jajj, jajj Áron nyöszörög.....megnéztem, nincs gond, csak nyügi....még mennek az altatódalok....jajj jajj....

Bogy, sorstársam!!!!! :D

PRIVIT NEKEM IS!!!!PRIVIT NEKEM IS!!!LSZIIIIIIIIIII!!!VALAKI!!!!!!!!!!!!!

Lorci, nyugodt éjszakát :wink:

Többieknek pusziiiiii

Melcsi

Kép
melcsi6

Riella, olyan szépen írsz, a karácsonyos részen elérzékenyültem :cry: Vigyázz magadra a nagy hajtásban, örülök, hogy jól vagy és gyere többször :wink:

Kép
melcsi6

Riella,
jó hogy jöttél, én személy szerint mindig örülök Neked, ha ahllok Rólatok, a kislegényed meg nagyon helyes, és Te is végre rajta vagy a képen. :wink: :)

Bogi :lol: :lol: :lol:

Eliza, véégre Te is itt vagy! :D :D :D
Ne tűnjél már el, mert engem is érdekel a gyógyszertani része. :wink: Mondjuk én nem szedném (azért a plusz 5 kilóért) Szerintem Te vagy itt a topikban aki a legilletékesebb ezügyben! Tényleg hanyadéves vagy? Melyik csoportban konkrétan?
Vendég

Sziasztok! Melcsi miattad jöttem be! én már egy csomó helyen üzentem NEked, enm reagáltál, azt hittem valami baj van! de látom azért máshová irsz!

örülök hogy jól vagytok!
Vendég

Doo,
add tovább szegény Melcsinek. :wink: ki ne fúrja az oldalát a kiváncsiság, mert akkor mi lesz vele :lol:
Vendég

dóri, igen, én is így gondoltam. :wink: melcsi, csak addig várj, amíg leteszem Viktóriát... rem., etz még a mai nap folyamán lesz :?
Vendég

Riella!Én is várom a Karácsonyt,ha mi adjuk már a gyermekeinknek,az olyan más,valahogy szebb...tudsz fogalmazni,nah...

A Rotarix igen,a rota ellen van.

Szerintem ezek a porok semmire nem jók!!!Bogy!ne adj érte pénzt!igyatok inkább narancslevet ha bírja a savat a gyomrotok.

Dobok képet,volt itt a kulás bácsi.. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1196883431.7718.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1196883493.6449.jpg[/img] tegnap fürdésnél vettük le a mellényt,és török basa lett a drágámból...[/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Eszembe jutott még vmi........ a citromkúra :idea: :!: Akinek bírja a gyomra. Mint isteni szikra pattant ki a fejemből most az előbb. :lol: Próbálta vki? Mer én csak hallomásból ismerem. Na asszem megyek citromért a piacra holnap. :lol:
Vendég

Rieall szia! :) Pont tegnap gondotlam rád, hogy mi lehet veled! Édes a kis Dínód! :)

Gabi te kis Dínód is cukifej! :)

Most tettem le Ricsikét. 1 óra múlva felsírás... :? :? WHY WHY WHY????? Na mindegy...

Bogy van kínai kajálda is a Camponában igaz? Én már 100 éve nem ettem és van egy kedvenc kajám, amire rá vagyok gerjedve! :)
De mikor érsz rá? Múltkor leírtad a programjaidat. Hát hova férünk mi bele?? Jövő héten mindenképp! Adjad a jelet (de azért legalább 1 nappal előtte), én itt vigyázba állva várok!! :)

Már én is várom a karácsonyt! Van egy dísz a lámpákon, amit Ricsike mindg nagyon néz,és ha meglóbálom nevet ! :)

Na megyek lazulok és nem alszom! :( :twisted: :roll: :oops:
Jóéjt!

Kép

Kép
lorcika

Jaa, kinek van olyan mézeskalács receptje, ami meg is puhul és nyammi? :)) Kérem kérem!!

Dóri azt tudom, hoyga citrom jó fogyónak, de nem tudom hogyan kell használni! Szerintem a 90 naposba ha belevágunk menni fog!!! Mindenki egyért, egy mindekiért!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Riella!dinótáncoljatok sokat.Nagyon szép a pici gyermekkor,és olyan gyorsan vége. :cry:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Lorci!

Beleférsz valahová, de ajövőhetemet még meg sem néztem.
Viszont hétvégén , leginkább vasárnap nincs kedvetel eljönni as tétényi kastélymúzeumba? Karácsonyi kiállítás és vásár lesz! :)

KépKépKép
bogyra

Itt vagyok, babám kétszer megriadt, de úgy, hogy majd rámjött a frász, mert a babyörző kihangosítva és egyedül vagyok itthon, mert apa dolgozik :shock: :shock: ........meg kellett ölelgetnem, aztán visszaaludt, kis drágám.

Bonika, írtam neked/tek a hőmérősbe.Sajna már nem tudom követni a két topic-ot,időügyileg...nagyon ari vagy, hogy kerestél és puszillak.

Hááááát, csajok a privivel tényleg megkönyörülnétek rajtam, mert majd kilyukad az oldalam :D

Gabi, nálatok már járt a miki, nagyon jók a képek....Csajok csak én gondolom úgy, hogy a világ legszebb lánykáinak és fiainak anyukái ebbe a topic-ba írnak :D ? Gyönyörűek ezek a gyerkők mind egytől egyig.

Lorci, mézeskalácsról csak annyi, hogy talán 6 éve én is csináltam és kb. egy hétig "puhítottam", aztán egyik reggel szegény apu mondta, hogy megpuhult a mézeskalácsom.... :shock: tök örültem, aztán mondta, hogy beáztatta a kutyakajába :lol: :lol: :lol:

Én is nagyon várom a karácsonyt, de egyúttal félek is tőle, az első karácsonyunk lesz apu nélkül.Néha úgy érzem, hogy most jön be az ajtón és mondja, hogy ez az egész meg sem történt és újra velünk van.....Arra a legrosszabb rádöbbenni nap mint nap, hogy már nem jön többet :cry: :cry:

Csak, hogy jót is írjak, bringa nekem is írt, idézek:
"engedd meg, h rajtad keresztül kívánjak első mikit a topicbabáknak. Internet ügyben a végső végleges és ez már tényleg 100 időpont a jövő7 7fő már papírom is van róla úgyhogy készüljetek, mert jövök én és a nyügjeim, a bénaságaim és a legfontosabb végre megosztom veletek Lilike produkcióit :D ."

Jó éjt lányok, megyek, mert álmosodom.....
Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Egy kicsit megsértődtem, mert én lemaradtam az újabb priviküldésről. :cry:
Bár mintha már derengene mi a szitu.

Kép
anido

Anidó, küldtem privit!
Jó éjt!

Kép
ági_bp

igen, anido, így kell csinálni: jelentkezni kell h még nem kaptál és látványosan megsértődni - akkor mindjárt küld vki egy üzit :wink: én is így jutottam hozzá!! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Már úgy hiányoztok, olvasok ám....

Jövök nemsokára.

Kép
niki30

Jó reggelt!!!

Átaludt éjszaka juhhééééjjj!!!!!! :) Remélem akkor visszaállt a rend! :)

Bogy a hétvégével az a baj, hogy vasárnap nálunk lesz össznépi Mikulásozás! Megyünk anyumékhoz, apukám beöltözik és riogatja a kölköket! :lol: Jövő héten hozzunk már össze valamit, ok? Majszójjá! ;)

Melcsi sajnos az én mézeskalácsom is anno kutyakekszként végezte! :lol: :lol:

Bringa már úgy várunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mingyá küldök neked üzit! :)

Na megyek lezuhanyzok és kezdem a napot. Én ugyan 4-től fent voltam 1 órát a büdösmacska miatt!!!! :twisted: :twisted:

Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: