csak gyorsban egy pár reag..
Zsóka, hogy van Marci? lett tenyésztés végülis? jók lettek a mini-tickerek !!
Zsófi, táncos Samu haláli cuki. Laura is szokott, de ő egyhelyben és csak a térdét rogyasztja, és mindig zavarba jön, ha észrevesszük.
hogy kell youtube-ra videót feltölteni? írnál nekem privit erről, ha nem hosszú?
bár most nincs új se videó, se fotó, mert gépünk azóta sincs.
Bogi, Nelli, Ediske.. kitartás ! a kezdete nehéz !
nekem annyi a véleményem ezzel kapcs:
1) nem kemény rendszer, ez olyan rosszul esett Zsóka, mintha katonatisztként idomítanánk a babókat - és ugyanakkor az enyém is kiegyensúlyozott.
tudom, h. nem bántásiból írtad, és nem is szeretnék megint erről vitát, mert többször lerágtuk a csontot.
2) nem csak a babának kell kiegyensúlyozottnak lenni, hanem az anyukának is ! vki nem szeret kelni éjjel többször, szoptatni bizonyos kor felett éjszaka, v. órákat altatni, amikor mást is lehetne helyette csinálni stb.stb.
baba csak attól lesz kiegyensúlyozott, ha a család is mellette nem hullafáradt v. rosszkedvű.
2) szerintem 3 nap nem az a mennyiség, ami alatt egy teljesen más rendszert elfogad / adoptál egy gyerek. ez még egy felnőttnek is kevés.
nálunk 2 hét volt.
amúgy lehet x idő felett maguktól átállnak a gyerekek vmire, de pl. minek keljek 5x éjszaka 1 évig feleslegesen /v. altassak órákat, ha nem muszáj?
másrészt Kata te szoktad mondani, h. ti speciális / más eset vagytok mindentéren. szerintem ebben is, és a helyedben én sem alkalmaztam volna - a ti szavaitokkal élve - kemény rendszert, v. drasztikus beavatkozásokat a napi ritmusban.
szerintem nem baj, ha próbálkoznak a lányok, ha ők is úgy gondolják az ő családjuknak a jelen helyzet nem a legjobb. én maximálisan megértem.
gondolom most meg leszek dobálva a gondolataimért ..

, és én leszek itt a persona nongrata, ugyanakkor remélem nem baj, h. leírtam amit gondolok.