A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Valamelyik topicban bevarázsolta az egyik kismama .. . nem tudom hogyan, mert én is néztem .. nagyon szép - de nekem sem sikerült :D :D

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Most nézem - cuki a közös képetek :)
Azt is ő követelte? :D [/color]

:lol: :lol: Neeeem én untam meg az előzőt :D Elvileg ezen már jó nagy a pocim de az nem fért rá :D

Kép Kép
szõlõ

Én nem tudom berakni, hogy Alíz baba mekkora most .. neked hogy sikerült? Kimásoltad a képet a gépedre és beraktad, vagy találtál valami kódot?? :)[/url]

Kép
szösszenet

[quote="mamacka"]
írta:
mamacka
...szerintem akkor zavarja csak ha téged zavar... megérzi a te érzelmeidet...

Akkor nem maradunk sokáig :) Az utálom a legjobban a multikban, hogy nem ismerik azt a szót, hogy CSALÁD. Úgy volt, hogy a párom holnap mikulásnak öltözik és meglátogatjuk a keresztfiamat és a kistesóját, de a buli miatt nem tudunk menni...
Pedig tavaly nagyon tetszett a gyerekeknek a meglepetés.

Kép
emi29

Ez a blogomon fent van, onnan mentettem ki a képet, igen.

Mindjárt megpróbálok valamit, hátha bejön...

Kép Kép
szõlõ

Alíz nagyon mocorog :lol: :lol: :lol:
Nem tudom mi van vele ma délután .. de egyfolytában táncol a pocimban :) Lehet hallja Apucit gitározni a szomszéd szobából :D

Kép
szösszenet

Az könnyen lehet :D Mazsi most egész nap nyugis sajna. Janit már halálra idegesítem vele :oops: szegényem :D Mit el nem visel ma...

Megpróbáltam de nem sikerült beilleszteni a számlálót.

Kép Kép
szõlõ

Alízbaba meg kb így fest most :)

Kép

Kép Kép
szõlõ

Emi ezt én is utálom..... Janit most úgy osztották be hogy karácsonyig egyetlen szabad hétvégéje sem lesz :x :x :x :evil: De nem csak neki, senkinek az osztályon.

Kép Kép
szõlõ

Mamacka, a karácsonyi vásár belépős?

Kép Kép
szõlõ

Szőlő .. miattad - a blogod miatt rákattantam a meez-com-ra :lol: :oops: :evil: Már a várandós thriller dance-t nyomom valami sárga ruciban ..
Nah .. nem szabad nekem ilyesmit mutatni :lol: :lol:

Kép
szösszenet

<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Gitka&year=2008&month=5&day=17&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
Sziasztok!Remélem sikerült.
Nem tudom mikor írtam utóljára próbálok felzárkózni de nehéz.Nov. 24.-én férjhez mentem azóta nem sok dolog történt.Megvolt ma az Afp vérvétel 2 hét múlva lesz eredmény.Dec.19-én megyünk uh-ra már nagyon várom.Megpróbálok felteni egy képet 15hetes 3napos 3nappal az esküvő utáni. Kép
Mostanában fájogat a hasam remélem nem lesz gond.Én nem értem már ezeket a juttatásokat és h hogy jár de remélem addig majd belejövök.
Vendég

Hát nem sikerült ez a babás kép. :cry:
Vendég

Jaaaaj az nagyon kemény :lol: :lol: Én az old school dance-en meg a pocakosbréken is könnyesre röhögtem magam :lol:

Majd muti már meg magad, kíváncsi vagyok nagyon :D

Kép Kép
szõlõ

Szia Gitka, gratulálok az esküvőhöz! :) Nagyon csini neked is a pocakod!

Kép Kép
szõlõ

Gitka - Én is gratulálok :)
Mutatsz esküvői képeket?
Csinos a pocid!
GYere sűrűbben .. nem mindig ökörködünk ennyit .. csak ma Szőlővel kicsit elhülyéskedtünk :D :D
Remélem jössz majd, mint régen :)

Kép
szösszenet

Kép
szösszenet

:lol: :lol: :lol: Nagyon jó!!

Kép Kép
szõlõ

Rakok még mellé 1-2-t .. ruha változatlan .. de ezek a mozgások :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Hát sajna kép még nincs de ha lesz teszek fel.Remélem veletek is minden ok!? :D
Vendég

:lol: :lol: Az utolsó előtti mit csinál? :D :D

Én most ez vagyok

http://images.meez.com/user13/09/09_10036311867.gif

Kép Kép
szõlõ

Gitka, képet majd mindenképpen tegyél fel :wink:

Na csajok én megyek alukálni, jó éjt! :)

Kép Kép
szõlõ

Itt az első "házas"ádventi koszorúnk.Sk csináltuk és nagyon jó volt már a férjemmel alkotni. :D Kép
Vendég

Kép Kép Kép :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Istenem, Jezsek ezek a kis cuccok nagyon nagyon édesek. Főleg a kis cipőtől olvadozom! :D

Gitka nayon szép az adventitek! :) Az a virág ami a két oldalán van befelé egymással szemben, az micsoda? Én is szoktam SK csinálni adventit, de ilyet még nem láttam, nagyon szép!

Az enyém kis egyszerű idén:

Kép

Kép Kép
szõlõ

Gitka,

Esküvőhöz, pocakhoz gratula. Szép nagyon az adventi koszorúd.

Jezsek,

Tényleg cukik ezek a rucik :)

Kép
emi29

Szőlő,

A te koszoród sem rossz :wink:
Remélem, jobban vagy már...

Kép
emi29

Igen köszi, tegnap este meg most reggel is 36,5 a hőm, bár az éjszakám rettenetsz.r volt. Mondjuk a torkom továbbra sem jó, de alakulok :D

Te már dolgozol? :o

Kép Kép
szõlõ

Igen :( de szívesebben lennék most otthon a pihe-puha ágyacskámban.

Kép
emi29

Jó reggelt!

Vki tud súgni, hogy kb. mennyi járulékot fizet utánam egy vállalkozó, ha bejelent 140e-vel?
Gratu az esküvőhöz és a pocihoz...
A koszorúk tényleg szépek...
Az mi esküvőnk okt. 20-án volt

Mariann
Kép

Kép
fmarian

[quote="emi29"]I írta:emi29gen :( de szívesebben lennék most otthon a pihe-puha ágyacskámban.

Elhiszem :( Kitartást, neked ma szükséged lesz rá késő estig. (Ma van a mikulásbulitok ugye?)

Kép Kép
szõlõ

Mariann kicsit később meg tudom kérdezni Anyut, ő könyvelő.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]
írta:
szőlőElhiszem :( Kitartást, neked ma szükséged lesz rá késő estig. (Ma van a mikulásbulitok ugye?)

Igen, ma lesz az első. Aztán lesz még kettő kisebb buli is a jövő héten... Azt hiszem ma nagyon nyűgös leszek...

Kép
emi29

Mariann,

Bár én már 7 éve dolgozom rendesen bejelentve egy munkahelyen, a jelenlegi állás szerint nekem sem jár GYED, ugyanis az OEP szerint még mindig nem fizet utánam a munkáltatóm járulékot...
Nagy szemétség, hogy egy kismamának azzal kell foglalkoznia, hogy szülés után kapjon valami járandósságot!!!

Tényleg Szőlő, neked sikerült már intézned valamit ezzel kapcsolatban?

Kép
emi29

Emi, kitartás...Akartam írni, hogy a húgom a nyolcadik hónapban volt a nagyobbik lányával, amikor Sting-koncertre ment a Népstadionba. A ygereknek nem lett semmi baja, már 11 éves, és szereti a jó zenét :lol:
Mindenkinek szép napot, jobbulást! Én ma megyek a védőnőhöz méredzkedni (ahhoz képest, hogy mennyit nőttem-híztam az elején, szerintem most stagnál a súlyom, kb. 4 kiló plusz jött fel eddig. ) Csöppke pocakja kicsit megnyugtatott :) a 21. héthez képest most egészen normális méretűnek látom az enyémet.

Olyan szívesen lefotóznám az adventi sarkunkat, ha lenne gépünk...Saját készítésű a koszorú, az adventi naptár is (patchwork faliképen keresztszemes zsákocskák).

Mamacka kiállítása a hét végén (az Iparművészetiben), úgy tudom, hogy belépődíjas, ki kell fizetni a múzeumi belépőt, de a szokásos kedvezményeket igénybe lehet venni.

Azért érek rá most borzasztóan, mert jön anyukám, ma segít egy kicsit. A gyerekek sorba betegek, a nagyobbik már kifelé jön, vele ma a tornán ott lesz a Mikulás is. A kicsi viszont éppen mászik bele a köhögésbe. De azért jól vagyunk.

Szép napot,
Nuska+ (21+5)
nuska1

Igen.... Azt hogy havonta hívom a barátnőmert hogy hogy állok és utána kiverem a balhét melóhelyen. De még mindig nem vagyok rendesen bejeleletve az OEP szerint, pont most hívtam. Szóval most utánaérdeklődik nekem, hogy ÉN mit tudok csinálni hogy rendben legyen, mert a cég vagy nem csinál semmit, vagy csinál, de nem történik semmi. :evil:

Kép Kép
szõlõ

Szőlő, köszi.

Emi, na ja... csak nekem problémásabb a dolog(11nap hiányzik a 200 nap munkaviszonyomhoz). Írtam Szakbarbárnak, és tegnap válaszolt is. Bízom benne, hogy tényleg működhet amit leírt. Akkor február környékén vkinek be kéne jelenteni a hiányzó időre 140e körüli összeggel... Állítólag ha magam után fizetem a tb-t, azért csak természetbeni ellátás jár, attól még nem lesz tgyás és gyed sem... Párom nagyon ellenzi a dolgot, mert szerinte nem kéne bíznom az ilyenekben, ki tudja ki ül a másik oldalon... néha próbálok hinni a csodákban, elvégre csak tanácsot kértem...

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Nuska,

köszi!

Szőlő,

szerintem nem a munkahelyed nem csinál semmit, hanem az OEP. Tegnap mondták a TV-ben, hogy még 400.000 embernek nincs rendben a jogosultsága, de ez az OEP-et marhára nem érdekli, január 1-jétől mindenkinek fizetnie kell, aki az OEP szerint nem biztosított. Az OEP szerint a munkáltató a hibás. Csak tudod mi a furi?? Anno amikor én idekerültem még olyan bejelentő lapot használtak, amin 3 ember adatai szerepeltek. Nem értem, hogy hogyan lehet az, hogy a bejelentő lapon rajtam kívül szereplő két kolléga szerepel az OEP rendszerében, én viszont nem!!!!!
Ráadásul össze-vissza beszél az OEP is....

Kép
emi29

Én elvileg be voltam jelentve az elmúlt 8 hónapban a tanfolyam ideje alatt, az OEP nyilvántartásában viszont nem szerepelt a dolog. Nem tudom, hogy mostanra intéztek e vmit... Munkaügyinek kellett volna intéznie (mivel ők indították a tanfolyamot). A végén már engem küldtek volne be az apeh-ba, hogy hát nekem kellett volna bejelenteni... :shock: Nem akartam ám nagyon asztalt borogatni senkire sem... :x :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Mariann, a vállakozó 50,5% járulékot fizet utánad.

Kép Kép
szõlõ

Igen sajnos belépődíjas... minden évben megy a huzavona, hogy töröljék el de nem...
Annyira azért tudtommal nem vészes...

Azt a babás képet én is próbáltam betenni a blogba de nemtudtam... elég béna vagyok... hova kell beszúrni és melyik kódot?

Szépek a koszorúk!

...és a babaruhák is! :)
a barna csíkos nagyon tetszik... én csíkos mániás vagyok! :)

Gitka
Várjuk a fotókat! :) szép nagy a poci!

Nuska
Jó, hogy jelentkeztél gyerkőcöknek jobbulást!
Biztos szép az adventi sarok... egyszer már összefuthatnánk Kőbányán.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő, oksi... köszönöm szépen.

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Emi, igen ez a nagyobbik baj. Muszáj nekem bemennem mostmár, jövő héten mindenképpen nyakamba veszem az OEP-et.

Kép Kép
szõlõ

Mamacka köszi. Nem akarok nagyon sóhernek tűnni, de a holnapon vagy egy olyan hogy meghívó, és azt írja hogy a meghívóval 10.30 és 12.30 között ingyenesen be lehet menni. Ilyen meghívót kapni kell valakitől vagy ez a neten lévő is "ér"? Vagy majd meglátjuk? :D

Kép Kép
szõlõ

Mariann,

Kívánom, hogy sikerüljön amit tervezel. 11 nap az nagyon kevés...

Kép
emi29

Sziasztok Mamik,

Mariann
nagyon jó ez a babazene, most is ezt hallgatom a munka közben.

KépKép
kisfruzsi

Emi, köszi. Meglátjuk mi sül ki belőle...

Fruzsi, én mondtam. Nekem a 11-es a kedvencem... a dúdolós... mi azt szeretjük a legjobban mind közül.

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Sziasztok!

Tegnap nem volt időm olvasni,de lehetetlen titeket utol érni :)

fmarian

Légyszi küld el nekem a zenéket!

Köszi

Kép
kritta

MAriann,

Nekem is az a kedvencem,meg is tanultam dúdolni :)

KépKép
kisfruzsi

Egy fontos kérésem lenne hozzátok!

Egy dolgozattal szenvedek hetek óta. :oops:

Ha megírnátok h Mi a véleményetek arról, h Magyarországon a táplálkozásunkra milyen hatással van a globalizáció?

Köszi

Kép
kritta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: