A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ja, Esztora, Nyunyi nagyon ügyes már! :shock:

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka! Én ilyen kiskorban még nem fogtam be a másik orrlyukat, bár így kétség kívül hatékonyabb, de ijesztőbb is. Forgatni kell egy kicsit az orrocskában a csövecskét, körkörös irányba. A fejecskét pedig valahogyan rögzíteni kell, kezeket szintúgy. (Tudom, néha lehetetlenség.) És naponta többször, szopi előtt mindig szippantani a nózit. Fluimare vagy Sterimar orrszívás előtt segíti kihozni a váladékot.

Zsú! Akkor csütörtökön a Pólusban? Rita csak a jövőhétre ígéri magukat. Monccs, Ckat, Klári, Brigi, Lidikóka, TÖBBIEK?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Szarvasbori: mikor is van a ringatótok? Édesapud jól van, műtét o.k. volt? (nem írtam, de szurkoltam -ima meg ilyesmi nem volt, enyém mindig félreérti....)

Kispiskóta :lol: mostmár mégkiváncsibb lettem az igazi Marcira :lol: . A Marciimitátorok is aranyosak voltak :D

Manó: valóban reggeli után kéne olvasnom :lol: . Apja elvisz az éves céges vacsira, már vettem rongyot is rá, úgyhogy mostanában nem reggelizek, hogy kinézzek valahogy, csak iszom, mint egy teve.

Rongyvásárlás némi tragédiába torkollott, 2 számmal nagyobbat kellett venni, hogy dinnyéim elférjenek, pedig kilóra nem vagyok több, mint terhesség előtt, meg ami súly szokott lenni :(
ckat

Kat

ennek inkabb orulni kell :) ld. VVVVAniko :) es meg kulon mutet sem kellett hozza :)

aktualis kep:
http://picasaweb.google.hu/etranslatorhu/December/photo?authkey=8PwBKIWMuLc#5140072146065908962
ma potyara autokaztam el a vedonenihez, hat szolhatott volna, de legalabb megtanultam, hogy kell osszecsukni a bebkocsit, legalabb egy orat szenvedtem. :(

en se fogom be a masik orrlyukat, ilyenkor meg orrlegzok, nem mernem.

Var a melodia
udv:
M.

mandarka

Sziasztok!
Csak gyors életjel aztán rohanok főzni....
Elment az egész délelőttünk, voltunk vérvételen a genetikába, röpke 1 óra várakozás után be is hívtak, Viola úgy ordított mintha ölnék. :shock: :cry: De sikerült levenni a vért. 3 hét múlva kell érdeklődni, hogy sikerült-e a vizsgálat vagy ismételni kell :roll:
Utána voltunk játszóházba Mikulásozni, a csajok nagyon élvezték, Zalán kevésbé, már éhes volt. Aztán tipliztünk haza rácsatlakoztattam a cicire és be is aludt :)
Úgyhogy most mék főzni, hogy haladjak...
Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Mandarka: Janka baba nagyon aranyos, de több fotót is bírnék nézegetni. Meg tesóval, szülőkkel, vigyorit, panaszosat, sokat-sokat.

Dorka: akkor én vok a szívtelen anya aki gyermekem fejét a kifli maximumában lefogom (sajna ölben nekem nem jön össze) az egyik kezemmel, s ugyanazon kezem egyik ujjával befogom a nózit. A másikkal meg szippantok. Nálunk a leghatásosabb szipp akkor van ha először Euphorbiumot (homeós orrspray) teszek az orrocskába, majd 5 perc után Sterimart, s újabb 5 perc után orrszívás. Három nap terror után már nem kapálózik csak a szippantásnál, de akkor sem olyan erővel, rájött, hogy ez egy szükséges rossz.

Kép
kissmanó

Enikő: drukkhegyek a pozitív végkifejlethez, amit én úgy gondolok, hogy ne legyen se ismétlés se különlegesség az eredményben.

Kép
kissmanó

Boriés Barbuli: nagyon boldog névnapot kívánok.

Cenikő: mielőbbi gyógyulást

A gyerkőcös képek olyan szuperek, zabálnivalóak, még még még!

Esztora éppen tegnap jártál az eszembe (mások is: Szivvi, Zsuzsi, Henchy és akik még igencsak aktívak voltak terhességük alatt,) hogy már régen nem jelentkeztetek.
Egyébként Sára ugyanazt csinálja 2 napja mint Nyunyi. Hogy hívtátok? Fényképezős póz? :lol:

Dorka: az orrszívás nálunk felér egy szumóbírkózással :lol: hol a fejét forgatja el, hol a kezével kapálózik, kellene nekem is még két kéz :wink: , de amennyire sikerül én befogom a másik lukat.

Kép
szücsi

Én nem tudom mi van ezzel a gyerekkel :oops: alig eszik, nappal csak aludna (és alszik is ha kint elringatom), a fürdőkádban üvölt két napja (pedig eddig ki sem akart jönni belőle), este meg teljesen fel volt pörögve 20-tól 1/2 23-ig csak játszott, dumált, meg a nagy cickózásban úgy megharapott(bár még foga nincs) biztos az ínyét szorította össze, hogy csillagokat láttam.
Na, de a legjobb az volt amikor már megelégeltem a nemalvást, normál hangon megszidtam, hogy "anya most mérges amiért ilyen rossz vagy, a kutyafáját neki, nem szeretlek" Manóka úgy elkezdett sírni, mintha értette volna. Kénytelen voltam magamhoz ölelni, puszilgatni és mondogatni, hogy csak vicceltem nagyon szeretlek :oops: Ennyit a következetes nevelésről :roll:

Kép
szücsi

Szücsi: ismerős helyzet. Enyém mindhárom lurkó tudott ilyen érzékeny lenni a normál hangú nevelésre. Radarjuk fordít nekik, az tuti.

Kép
kissmanó

Nekünk is már meghozta a jézuska az ajándékot :lol:

Kép

Kép
szücsi

Egyébként minek nekem reszelt alma, amikor az egészet jobban szeretem :lol:

Kép

(addig üvöltött amíg oda nem adtam neki)

Kép
szücsi

hja, Gréti is tud ilyent.
úgy látszik ezek a babók már csak eglszben imádják az almát.
aranyos a Sára frizurája.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Mi is élünk, nagyok oviban Petra irtó nyafis, de már meggyógyult hála az égnek.

Orrszívás
Később még nehezebb lesz, azért egy 1-1,5 éves gyereknek már van ereje. Ezért én már kifejlesztettem a technikát. Leülök a földre nyújtott lábakkal Petrust a lábam közé teszem a feje van felém, a két kezét a combom alá rakom. Így a fejét stabilizálom a lábammal marad két szabad kezem. A lábaival egyelőre kalimpál, de később már azt is le kell rögzíteni egy keresztbe rakott törülközővel, mert képes kirugni a csövet (Gréti anno megtette) A másik módszer a takaróba csavarás mint egy múmia. Nekem is facsarodik a szívem mikor szívom de inkább ez mint a fülészet...

Na most csak ennyi voltam megyek pakolok míg nyugi van (csak tudnám minek ha úgy is szétpakolnak amit hazaér a banda???)

Nadine
KépKépKép
nadine

mert legalább tudod, hogy ami tőlled telt azt megtetted.
bár lehet ezt fejleszteni: én már soxor leszarom az ilyent, s még tabletta sem kell hozzá.
annak örülök, hogy a nagyok oviban és Petra is meggyógyult.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Mtücsi, a sérvem köszöni, sajnos még megvan. :? Torna csak ímmel-ámmal, kaptam egy steppert, most még csak lépcsőzgetek, majd ha vége a szopinak, durvul a dolog, jön a "nagy fogyás". :wink:

Beniétvágy a régi, éjjel-nappal nyomatja, ennek megfelelően napi 4-5 kaki is van. :shock: Nem győzöm pelussal. Ja, az éjszaka átalvása csak mutiba volt, mostanában 1-2 óra körül jelentkezik, s ált. reggel 6 körül tudom áttenni a helyére.

Orrszívás : pont azt akartam írni, amit Nadine, Emivel én is így csinálom.
Még talán annyit, hogy nem simán befogom az orrlukát, amelyikben épp nincs az orrszívó, hanem hol befogom, hol kiengedem, tkp nyomkodom a porc és csont találkozásánál, így hatékonyabb.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi! Mondtam én, hogy Benike nem lassít a tempón. :lol: Többet mutat a mérleg a hó végén, mint ahogyan korábban jósoltad.

Sára baba is szép etetőszéket kapott! Az az alma a kezecskéiben óriási lehetett. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Manó :)
Fejfájás :?

Zsú :)
Szép nagy Marci. :wink: Fogzással kapcsolatban egyetértek. 8)

Bridzsi :)
Felül? :shock: Nem semmi... :D Kis ügyeske. :wink:

Ckat :)
Fánk :lol: Súly:még mindig van rajtam egy 5-ös és nekem is 2 számmal nagyobb gatya kellett. :roll:

Bori :)
Herecsavarodás :? Szegény. Apukád hogy van?
Ádinak jobbulást és persze neked is! :)

Dorka :)
Bence is sír, ha szívom az orrát és tekereg hozzá. :? Sajnálom, de ha középfülgyuszija lenne, még jobban sajnálnám. :? Én nem fogom be a másik orrlukat.

Mandarka :)
Édes alvósbaba! :D

Enikő :)
Drukkhegyek! :)

Szücsi :)
Milyen nagy Sára! :D Az etetőszék klassz. :wink: Kis göndörke hercegnő. :D

Nadine :)
Módszereket tároltam. :wink: Örülök, hogy végre mindenki egészséges! :)

Uxi :)
Szia! :D

Bence felébredt hajnali 4-kor, szopizott és utána egy órás műsor, játszott a kiságyban, sikongatott, nevetgélt. Nagyon cuki-muki volt, de választhatott volna más időpontot hozzá. :roll:
Férjem éjszakás, úgyhogy elhúzunk itthonról, hogy nyugodtan tudjon aludni. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi még nem ül fel Nyunyi csak fényképez a fenekével és tolja fel a kezét is ha van kedve.

Bridzsi

Kép
esztora

Apukám kérdéseket köszi! Jól esik! Körülményekhez képest nagyon jól van. Sajnos egy hosszabb folyamat eleje volt csak ez a műtét. De gyógyítható! Most fél év kikapcs, aztán vissza a megszokott kerékvágásba.

Orrszívás. Autósülésbe bekötöm, bal karommal lefogom a két karját, könyökömmel odaszorítom a fejét az ülés széléhez, jobb kézzel szippantok, nem fogom be a másik lukat, csak szívófejet cserélek, hogy legalább a szörcsögés kevesebb legyen. Közben megszakad a szívem. De ahogy elengedem, és fellélegzik, már megbocsát. Orrsprayt néha el tudom bohóckodni, és akkor nincs visítás. Orrtörlés dettó.
Vendég

Sziasztok!

Régen jártam erre, jobban mondva, jövök néha, mert nagyon szeretem a babafotókat nézegetni. Hozzászólni viszont már nincs energiám :(
Nagyon szépek a bébik, és ügyesek is :lol:

Léna most 7300 gramm és 64 cm. Még mindig kb. 2 óránként eszik, és sajnos éjjel is szopizik. Ez nekem nagyon furcsa volt az elején, mert Ábel első pillanattól átaludta az éjszakát.
Dobok egy képet a kisasszonyról, ha sikerül.

Zsanett

Kép

Kép

Kép
ábibaba

Bori és Barbuli boldog névnapot kívánunk!

Andrea
Kép
kindernay

Babók nagyon szépek, most csak ennyi, majd még jövök ma egy kondér csirkepaprikást csináltam a családnak, teleettem magam, most offolok! Gudnájt

Andrea
Kép
kindernay

Ígéret szép szó.....
popsiemelgetés közben
Kép
Szundi Mókus
Kép
Kép ha van aki még nem tudná :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok Csajócák!

Köszönöm a hiányolást, arik vagytok, sajna nem sokat birok jönni, ha átnéztek a lurkóra ott is alig írok, szal a helyzet, Robi itthon van mert felmondott, így ő folyamatosan dolgozik a gépen, és csak néha birok kicsatázni egy pici gépezést, de ha minden igaz holnap jön alkatrész a laptophoz, és akkor talán birok picit többet jönni...
Nálunk minden okés, Bogi kemény 6320gramm volt ma este, nem viszi túlzásba a kajálást, mostmár egyre jobban igényli a kiskanálból papikát, néha képes azért sztrájkolni, csakhogy kiskanálbol ehessen.

Mindenkinek nagyon sok boldog szüli és névnapot meg hófordulót meg minden bébi csudaszép (azért a képeket meg szoktam kukkantani, képimádó vok még mindíg, csak olvasni nem birok, írni meg...), szal mindenkinek ami volt eddig gratula!!!

Gyors két 5 hónapos Bogikép, aztán léptem, mert apa itt toporog a hátam mögött, hogy mi a fenét tudok ennyit írni...nocomment...

Kép
Kép

Pussz...
Vendég

Tücsike: köszi szépen. Aranyos és huncut még mindig ez a Gáborka, ilyen téren nem változott. Ellenben az látszik, hogy továbbra is kerül amit a tejbe aprítson, pufi arcocska árulkodik arról, hogy idegen kifejezés előtte az éhezés.
Uccsó képen épp kajál a fiatalúr?
Grétiről is készített apa (asszem a gépben van még) amint egyszer huncutkodás közben hasonfekve elkapta a bimbit, s úgy volt vele mint kutya a csonttal: nem eresztette.
Na, 765-ös tervem teljesítve, menyek hunyni.

Kép
kissmanó

Mtücsi, pontosan annyit hízott, amennyit jósoltam :wink: .
Lassított bizony rendesen, de nem is bánom, nem szeretnék szumóbabát.
4 hósan 7780g, kerek fél kilót hízott. Viszont hosszra nagyot nőtt, 67 vagy 68 cm, nem tudtam pontosan lemérni, majd csütörtökön a doki megnézi.

Azt viszont nem értem, mitől kakil ilyen sokszor? S kicsit vizes-szerű a cucc, nem olyan sűrű, mint régebben. Tuti nincs hasmenése.

A mai nap eseménye: mától kezdve a két gyerekem egyforma méretű pelust használ! :D :D :D

KépKépKépKépKép
uxi

Tündérek a babák, a Bogibaba olyan nagylánynak tűnik a tréningjében :) .
Orrszíváskor nem fogom be az orrot, de a gyereket erősen, hogy ne tudjon mozdulni, mert egyszer már sikerült felsértenem az orrát amikor elkapta a fejét (én is sajnáltam, hogy leszorítom, aztán ez lett).
Irigylem a (túl)súlyproblémáitokat, komolyan. Én lassan 8 kilóval vagyok kevesebb mint terhesség előtt, ami nem is lenne baj, csakhogy azért, mert epekövem van, mint kiderült. Átlag 3 hetente begörcsölök (elég durva, kb. 5 perces szülési fájdalom, kb. 4-8 óráig folyamatosan, gyógyszert ugye nem ajánlatos szedni :( )pedig igyekszem diétázni (szoptatás mellett, tök jó, mi?) de még nem jöttem rá mi váltja ki. A sebész rögtön ki akarta kapni, de szeretném megvárni a szoptatás végét. Na, ennyit a nyafogásból :oops:
Úgy tennék fel képeket, Kormi, kicsinyítenél nekem, ha megint küldök??? Egyébként tényleg bámulatos amit szivattyúzol, remélem jó sokáig bírod még, én nagyon anyatej párti vagyok a két allergiás(?)-ekcémás gyerkőcömmel.
Jankó egyébként tud már propellerezni (klasszul pörög körbe a tengelye(pelus) körül, meg a híd is elég jól megy(sarok-váll), illetve egy kis hernyócskához hasonlóan tekereg mindenféle helyváltoztatás nélkül. Hi-Hi. De hogy fordulni, vagy ilyesmi? Ja, és a kedvenc játéka egy félig felfújt és összecsomózott DM-es zacsi, hosszú pecekig püföli, cibálja, dögönyözi, rágja és dörmög hozzá. Ajánlom nektek is :D .
Más: az lehet, hogy egy fél körömnyi banántól allergiás legyen? Ugye nem?
Boldizsár azt "írta" a levelében a Mikulásnak, hogy hozzon csörgőt a Jankójának. :)
Sziasztok, már megint éjszaka lett, mire a végére értem :( .

Kép
Kép
tjuditot

Uxi Jankó is 4-6x kakil egy nap, néha egész "bruggy" meg zöldes-nyálkás, de egyébként vidám-husi, remélem nincs semmi baja. Szerintem "túl gyakran" eszik csak a szopi kedvéért, vagy nemtom... Téged aggaszt? Én igyekszem nem parázni, nem hiszem hogy ilyen szépen gyarapodnának (Jankó is 7700) ha gond lenne :?

Kép
Kép
tjuditot

Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni, a képeket megnéztem. Édesek a manók :D
Sajnos nyakamon a vizsgaidőszak, nem tudok jönni.
Röviden: jól vagyunk, holnap megyünk a 4 hónapos oltásra.
Bálint folyamatosan ölben lenne mostanában, képtelen vagyok tőle bármit is csinálni. Az éjszakáink változóak, szerencsés esetben csak kora reggel ébred fel, de az elmúlt éjszaka 3x ébredt , kész voltam/vagyok. Egyébként pedig egy tünemény, folyamatosan mosolyog, beszélget.
Nem tudom mikor jövök legközelebb, január közepén végzek a vizsgákkal.
Ha nagyon besokallok, és kibukok, akkor lehet hogy jövök majd egy kicsit panaszkodni :( , és egyben erőt meríteni :wink:
Minden jót kívánok mindenkinek, és ha nem jönnék addig, kellemes ünnepeket, és boldog, békés új esztendőt.

No és egy mai fotó Bálintról.

Kép pancsi előtt

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Grétának és Bencének gratula az 5. hónaphoz!

Bori és Barbuli bolog névnapot!

Képeket imádom, mindenki olyan édi, ne kíméljetek rakjatok sok-sok képet!

Velünk minden o.k, mi is megvettük az etetőszéket dobok egy képet róla
Kép

Jó éjt!
Emi

Kép Kép
emi_25

Zsanett :)
Szép nagy baba Léna, bár ha 2 óránként eszik nem csodálom. 8)

Tücsi :)
Nagy lett Gábor babó is, változatlanul aranyos. :wink:

Hencsi :)
Bogi egy kis tündér! Remélem tényleg lesz a gépetekhez alkatrész! :roll:

Uxi :)
Egyforma méretű pelus. :lol:

Judit :)
De aranyos Boldizsár, hogy a tesóra is gondol. :D Epekő :shock: Hú, az nagyon rossz, a férjem szokott begörcsölni és szenved rendesen. :?

Móni :)
Bálint nagyon aranyos! :) Egy kalappal a vizsgákhoz! :)

Emi :)
Köszönjük! 8)
Az etetőszék nagyon jól néz ki és Lilla kis tünemény! :)

Csajszik, kész vagyok! Bence sztrájkol! Ma elmentünk kirándulni, nem vittem kaját neki,gondoltam a cici kéznél van. Nem evett egész nap! :shock: Reggel 8-kor szopizott rendesen, napközben ivott 6O gyümilevet és kínomban lefejtem 5O tejet kézzel a kocsiban a parkolóban. Hazajöttünk és itthon sem szopizik! :(
Nem akaroooook fejni!!!!! Pedig muszáj lesz, ha máshogy nem eszik.... :? Nagyon neki vagyok keseredve. :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Judit: természetesen, csak lökjed azokat a fotókat. Ha még ilyenre van szükséged, csak nyomjad át a postaládikómba, s tudom mit kövessek el vele.

Egcsi: bacca nyuszi a szopisztrájkot. Hidd el megértem milyen aggályaid vannak. No, de azért álltalában pár nap alatt rendeződni szokott az ilyensmi, addig a muszáj nagy úr, tessék fejni.

Móni: remélem Bálint babó veled tart, s termel a vizsgáidhoz a pelusba.

Lilla tünemény, de ezen nem is kell meglepődni.
Köszönjük az 5 hós köszöntést, igazán fürgén elcsípted Emi az eseményt.

Bencusnak pedig jó étvágyat kívánunk az 5 hójához, hagyja anyucit ünnepelni, ő csak lakmározzon.

Sajna a fejem ma reggel is fáj, ezt tudnám mellőzni.
Az este hívott a síedző, dumcsiztunk erről-arról, mondta milyen aranyos Adri, a szemével tanul. Azaz ha nem érti a vezényszavakat (nem ért meg még mindent románul), akkor figyeli a többieket. Anno Edina elvárta, hogy neki spéci mutassák meg (pl. sílécek orrát távolítani, közelíteni és hasonlők).
Meg a csúcs, hogy Adriával 10% annyi baja nem lesz mint Edinával. Tehát aki tapasztalja, az tudja, hogy az én elsőszülöttem nem épp képlékeny természet, igencsak kemény fából van faragva a konoksága.

Kép
kissmanó

Ja, Uxi: miénk pelusban álltalában napi 1 kaki van, az ellenben még mindig vizes szerű ahogy írod. Bár nekünk mindig az volt.
Ma este megmérem a kisasszonyt, bár szerintem ebben a hónapban hosszra és nem súlyra gyúrt a drágám.

Ma éccaka nem volt ébredés, hálisten, mert a takonykórság miatt mostanság ébredtünk min. 2x (na jó, ez nem panasz, mert tudom ám, sokatoknak ez mindennapos dolog). Ellenben most a reggeli szopi végén megszidtam a drágámat. Fogínyével jól összeszorította a bimbit, megcsavarta és elfordította a fejét. Hát egy pillanatig csillagokat láttam. De láttátok volna azt a sok kérdőjelt a gyerek tekintetében. Hát majd megzabáltam, de azért következetes próbáltam maradni, s szóltam, hogy fájt anyának, ilyent nem kéne csinálni.

Kép
kissmanó

Tegnap esti mosakodás után kicsit megszemléltem a pizsimet:

Kép

hány Grétát láttok ezen a képen?

Kép

miért küldtetek ennyi havat a nyakamra? Fotó friss, alig van 5 perce, hogy készítettem:

Kép

Kép
kissmanó

Hali!

Egcsi: írtam a múlt héten, hogy Bors sztrájkol. Nos azóta az van, hogy reggel 6kor eszik, majd délfele tuszkolásra bakapja a cicit három kortyra, 3óra fele is megkínálom, szinte semmi. Eltelt egy hét, kezdem elfogadni: nem fogy, baja nincs, majd ha éhes eszik. Én is gondoltam rá, hogy lefejek, hátha a cumisüveg tetszik neki annyira, hogy abból akar enni. Férjemnek mondtam, végül az Ő javaslatára nem adom meg a lehetőséget, mert akkor végképp leszokik a ciciről. (Ez inkább éjjel gond nekünk.) Cumisüvegbe rakok ha elmegyünk valahova, tegnap egész nap csavarogtunk és nem evett többet úgy sem. Tanácsot nem akarok adni, de szerintem ne keseredj, várj még hátha Bence is csak csökkentette étkezései számát.

üdv!
ckat

ja, majd elfelejtettem: nálunk ha rajzfimnézés van, akkor így figyelik a fogukra valót:

Kép

Kép
kissmanó

Kormi én 24.-e estére kérném a kb a felét a hónak ok? :lol:
annyira szép és síelni is akarok!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Haliho!

Kinderke!
Csirkepöri rulez.

Tücsike!
Gabókádtól kész vok..annyira jó fej!! :lol: múltkor csokizás közben is ahogy figyel, néz és kajánul vigyorog..
Ja, jó Manó dumája, Gáborkának van még mit a tejbe aprítani..háhá.. :lol:

Szia Hencsiiiiiii!
Végre-végre, hiány-hiány..Bogid cukker, a hízás meg nem baj, Samu is 6.5 kg hagyta el talán :roll:

Moni!
Jó vizsgázást, kéz és lábtörést. Bálint csudiszép kis kerekpofa :lol:

Minden baba csudi aranyos akit kihagytam volna (sorry) Ábel, Sára (kedvenc neveim!!) héber nevek rulez :lol:
Na és természetesen Lillaaaaaaaaaa

Ma éjszaka ébredtünk. Fél 1-kor arra ébredek, hogy félrenyelt és fulladozik... :shock: nah gyorsan felkaptam bakker..de nem volt semmi gáz szerencsére..huhh

Ma este jön a gyedmáróz! Sálálálá...mit rejteget a zsákja :lol:
torolve_20131003125716

Manó!
Édesek a gyermekeid.
Gyönyörűűű a táj nálatok, irigykedem waze.
torolve_20131003125716

Nagyon jók a mai képek!!!

Nyunyi örökölt v.mi fullextrás etető széket de nagyon nem akar ide érni hozzánk...

Bridzsi

Kép
esztora

hát Esztora: ha még nincs hó nálatok, akkor a rénszarvasok nem bírnak közlekedni. lehet ez az oka, hogy nem érkezik a fullextrás cucc.

az a nagy helyzet, hogy eme hónak én is csak és kizárólag dec. 23-jan 3 között bírnék örülni. így meg mindig minimum 10-15 perccel hamarabb kell indulni Edináért. Adriáért az oviba meg egyenesen mehetek 20 perccel korábban is, úccse érek oda hamarabb.

köszönöm cépen a képdicsiket.

Kép
kissmanó

hát itt évek óta nem volt normális hó!!!van szél meg eső dögivel...

Bridzsi

Kép
esztora

Szép jó reggelt mindenkinek!

Az én drága kicsi leányom úgy döntött hajnali 4 órakkor, hogy mára elég volt az alvásból :cry: Kész!!!

Segítség!!! Ha alszik, előfordul, hogy a kis fejét dobálja jobbra-balra. nem ébred fel, nem sír csak hánykolódik, de ez az ágyon és a babakocsiban is előfordul. Van vkinek tapasztalata, mi lehet ez, vagy kérdezzem neg a dokit mi lehet ez?

Most eszek és visszaolvasok, mert manóka kint alszik.

Kép
szücsi

Sziasztok!

NAgyon aranyosak a képek!

Judit, Benié is néha kicsit zöldes. Én azt okoskodtam ki, hogy biztos azért tojik gyakran, mert sokszor szopik, de általában keveset. S mintha úgy rémlene, a tej eleje cukrosabb, a cukor meg meghajtja őket. Persze ez egyáltalán nem biztos, de más okot nem találtam. .
Zavarni csak azért zavar, mert állandóan pelenkázni kell.

Egcsi, éjjel is sztrájk volt? (valamikor csak bepótolja az evést, vagy nem?) Vagy csak a cici a baj, cumisüvegből megeszi?

KépKépKépKépKép
uxi

Szücsi, a másik topikomban (Emi korosztályosában) két éve pont ez volt a téma, az egyik kislány ugyanígy dobálta a fejét.
Megmutatták dokinek, de semmi különös teendő nem volt vele, azt mondta a doki, előfordul. Aztán kiderült, többeknek is csinálja ezt a gyereke.

Ha aggaszt, persze nézesd meg inkább.

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!Elég régen voltam itt,utoljára vmi olyan téma volt porondon ami engem nem érintett azt hiszem mosógépről volt szó.Megpróbálok vmeddig visszaolvasni.Azért a képeket negnézegettem ,édesek.

Gurgi kicsi Samud olyan nagyfiú,biztos annyi idős amennyi,nem tagad le a korából?Na jó csak vicc,de tényleg idősebbnek néz ki pár hónappal mint az én Domim.

Tegnap voltunkDomival szemészeten és a kis drágám kancsal és szemüveget fog kapni,eléggé letörtem bár felvoltam rá készülve mert én is szemüveges voltam,csak még is bíztam hátha az apja szemét örökölte.Erre az este a tv-ben 2 riportot is láttam beteg gyerekekről és szegények örülnének ha csak ennyi bajuk lenne.
Vki írta,hogy a kicsi csak egyik oldalra fordult át,ezután tünt fel,hogy Domi is csak balra fordul át hasra eddig fel se tünt.Tornáztatni kellene vagy mit csináljak?

Meghozta a Mikulás a menzeszemet,leszakad a derekam.Na jó a gyógyszer hozta meg amit a doki adott.Egyébként nem tudom miért kell a menzeszt meghozni,magától nem jönne meg?Gyanítom,hogy rá kellett volna bízni a természetre.

Remélem senki nem beteg ha mégis jobbulást!
pillangó7

Manó
nagyon jó képek :D és a tejci dolog... nagggyon naggyon kened a támát :D
Zalán is meg tudja tépni az ínyével a bimbóimat rendesen!!! Már 1 hete tart, többször rászóltam, hogy ez nagyon fáj... néha könnybe lábad a szemem... ebből is gondolom, hogy fog-témázunk már egy ideje- bár semmi látható jele nincs

Chamomilla
tegnap beszereztem, és este adtam 5 bogyeszt, kérdéseim:
- nektek is bazi lassan oldódik fel? vagy melegebb víz kellene?
- olyat is hallottam, hogy pár csepp anyatejben felodani. szerintetek?
- mennyit és napi hányszor adtok? adjak rendszeresen, vagy csak ha nyügi van?

Kép
Kép
emma1976

No végeztem az olvasással!

Léna, Gábor, Bogi, Bálint, Lilla, Gréta és kis családja(remélem teljes a felsorolásom) nagyon cukor pofik. Szebbnél- szebb gyerkőceink vannak :lol:

Manó: a havat nagyon írigylem, én szeretem, bár most nekem kellene lapátolni azt már kevésbé

Nadine: köszi, hogy leírtad sz orrszívási technikádat, ma reggel így csináltam és sokkal könnyebb volt.

Uxi: köszike az infót

Holnap megyünk az ortopédiára, mert a 3 hónapos vizsgálaton (október 20-on valahanyadikán) ráncasszimetriát állapított meg a doktornő. Az időpontot még aznap kértük és holnapra kaptuk :shock: Szuper eü :cry:

Kép
szücsi

Szücsi, vígasztaljon, mi még egyáltalán nem voltunk csípőszűrésen, december 12-re kaptunk időpontot november elején.

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: