Sziasztok!
Steffi mikor látunk már??? Remélem már hamarosan!!!
Nagyon szépen köszönjük a játékot! Masni ma elvitte!
És majd a Jézuska hozza a miénket!!!
Szólj majd ha megkaptad a csomit?
Gabi,Miket vettél ajiba? Csak kiváncsi vagyok!
Na már közbe láttam, vagyis olvastam.
Tök jó dolgokat vettél
Már én is úgy várom a karácsonyt, múlt héten vettem Larának ruhát amiben Szenteste lesz!
Igen, igen csatlakozunk és megyünk mindenhova Halász Juditra is. Ok? Nem, nem megyünk idén most nem jött össze a vonatozás, majd jövőre! Most csak a játszvelem-be megyünk!
Tök jók a képek!
De hát most már értem, hogy mért van neked ennyi időd írni!! Van segítséged, van aki segít vasalni! De jó!
Nekem is van még jó sok Stahl recept, semmi nincs meg neked? Küldhetem amim van?
De jó, tök jó hogy Enci is eddig aludt!!! Jó lenne már őket összehozni, biztos lenne megbeszélnivalójuk!
Kérünk képeket a házról!!!!
Én úgy imádom a karácsonyt!!!
Ez tök jó dolog, egyáltalán nevet ki szerintem senki. Megértem, hát valaki elviszi még Encit sétálni és akkor TE tudsz dísziteni! Én is így szeretném, csak Larát viszi Apa sétálni!
Annyira jók a képek!!!
Tök jó hogy jók az eredmények!!! Gratulálok!!! Nagyon örülök neki, drukkoltam!

Akkor januártól indul a babyprojekt!!!
Nekem is jöhet bármilyen recept!!! Köszike!!!
Hanna,
Az álmokat nem én irányítom, és mivel boszi vagyok, lehet gondolkodni a rózsaszín szobán!
Borsa,Gabi
Igen, igen, mi ugye még volt redőny fél 9-ig aludtunk, és most már egy jó ideje nincs, igen Gabi még mindig nincs redőny, pedig már könyörgünk, én is remélem lesz karira!

Szóval ma nem volt nagy napfény így jól aludt a kishölgy!
Eni,
Szegénykém, de hát Benit is meg lehet érteni, annyi mindent meg kell nézni, nincs ideje aludni, na jó rossz vicc volt!

A kis drágának úgy látszik nincs alvásigénye! Azért szorítok ám nagyon hogy elfáradjon, de úgy emlékszem, hogy már kezdettől fogva nagyon kis aktív. Puszikálom!
Remélem már pakolsz!!!!
Veronikusz,
Örülök, hogy jól vagytok! Már akartalak hiányolni, hogy mit csinálsz vásárolsz mert kifogyott az éléskamra.
Darab tartalmát?

Ok, majd leírom, az ami a honlapon van nem elég?
Nem lehetne hogy valamikor elmesélem?
Köszönjük a dícséretet!
Heni,
Sajnálom, hogy nem lesztek még az új házban karácsonykor, pedig a múltkor gondoltam ám rátok, hogy milyen jó lesz az új helyen karácsonyozni! Nem baj, majd jövőre pocakkal? Vagy már 5-ben?
Zsófi
Jó hogy benéztél! Mi is kérünk fotókat!!!
Barbi??Úszás holnap 10,30? ?
Nyugodt éjszakát mindenkinek!!!
Puszika