A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bodzim nem csak nekünk neked is. :)

Andi
zsembi

Utro-time....

Beszámolok.. 1 2 3 4 5
Bodzikám, nem volt elég jó a beszámolóm? : ( Nem is értem, pedig igyekeztem. )
Héééhéhéhéhéhé, ő "csak" egy!!!! De azért köszi!

Este majd jövök. kicsit....

Pussszantás!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Babóca: sajnálom a döntéseteket, de gondolj a 2 szép gyerkőcödre..aztán még lehet, h spontán is kopogtatni fog a harmadik. Minden szépet és jók kívánok a Családodnak!!!!!
Savazás (citromlé) mensieltolásra kell, mert megint bekavarnak az évvégi ünnepek, hogy véééégre eltudjuk kezdeni a lombikot.

Ági: +1 kg... az nagyon is jó, a 15. hétben, főleg 3 borsókával, gondolom ezekután fognak beindulni a kilók.

Szederke:Te kis éjjeli bagoly-:)) Narancslekvár engem is érdekelne.

Yamita: kitartás a vizsgákhoz, legalább gyorsan elfog telni a várakozási idő.

Bodza: igazad van, de nemhinném, h pár elejtett szóból (ami tökvéletlen volt ám) valaki értékelhető információhoz jutna.
Majd figyelek-:))

Cseka: biztos Danimaci is húsevő lesz, azért izgult fel a sülő hurka illatára.

Zel: ugye pihengetsz szépen??

Zsembi: nem lehet általánosítani, van akinek megjön van akinek nem a progira, milyen volt a torna??

Anikó
tatulány

Jaj csajok, ne is mondjátok a 48 napot...még nincs semmi összepakolva, pedig már a 34. héten vagyok. A párom meg sosincs itthon, mert a munkája miatt állandóan utazgatnia kell. Én meg azt sem tudom, mit csináljak. Azzal ijesztgetnek egyesek, hogy már mindennek készen kéne állnia az induláshoz és a baba érkezéséhez, de én meg tökre úgy érzem, hogy ez a bébi nem fog előbb kijönni, akkor meg hova kapkodjak :?: Nem igaz? De sajna én mindig ilyen utolsó pillanatra hagyós voltam...a vizsgákra is általában az utolsó nap éjjelén tanultam meg pánikszerűen mindent. :lol:

Azt már tudom a barátnőktől, hogy 7 perces fájások mellett még simán meg lehet borotválkozni :wink:

Zsembike, most tényleg azért lesz ott a babó, mert tökre mást érzel, mint eddig...hidd el! És már Veletek tölti a karácsonyt! És ne mondj ilyet, hogy lehet, hogy ott sincs...bizz benne!!!

Bodzám, ha nem tudnád, bizonyos vallás, illetve kórkép szerint ÉN vagyok a próféta, úgyhogy úgy lesz, ahogy mondom. :lol: :lol: :lol:

Zel, ez nagyon szép eredmény!Gratulálok a kis emberkékhez és csak igy tovább!!!Pihenj sokat, a doki is megmondta, hogy nehéz meló lesz kihordani az ikreket
:wink: A vizre pedig nyomasd ezerrel a husit és a fehérjeport.

Télleg Zsembike, Neked elmúlt már a folyadék a pocidból? Hogy érzed? Nyomtad a húst ezerrel?

Kép
cseka

ZELag!
Én nem láttam a beszámolót...
Keresem!!!!!!:lol:
Ja, bocsika!!!:lol: Kép

Kép
bodza2005

Látod Őket???????:lol:

Kép
bodza2005

Csekám biztos elmult nyomtam a husit.

Tatus jó volt a torna nagyon ez pont nekem való nem megeröltetö és csak fekve meg ülve mozgunk. :) Ilyen kis öreges mint én. :lol:

Andi
zsembi

Szederke, narileki recepicét én is kérek szépen!

Bodza, hogy tudsz illlyyen szépeket idecsinálni? tessék engem is majd megtanítani, jó! ha majd otthon pihengetsz az ikrekkel, lészen reá időd! (Jaj, de költői voltam, úgy fáj a fejem mint a fene)

Zel! ismeretlenül is puszi és simi az ikreknek!
És mindenki másnak is!

Görkorcsolyás kislány videó????Nem ismerős senkinek? kitől kaptam? elveszett.

Katócka? Mizujs?

bea
öreganyu

Szia Tatus, biztos húsevő lesz, apukájának csak a hús a kaja. Mondtam is neki a stimu alatt, hogy ez milyen jó munkamegsoztás lenne, hogy én bevállalom a szurikat, de ő egye ezt a rohadt sok húst, mert én utálom. :lol: Most sem tudom mi jött rám, de megőrültem a hurkáért. Úgy ettem, mint egy hajótörött... :shock:

Kép
cseka

Sziasztok!

Johanna, tök jó karácsonyi ajándékotok lesz meglásd! :D

Szederke, szerintem nyugodtan elküldheted a narancslekvár receptjét köremailben, az érdeklődésre való tekintettel. Kösziiii! :D :D :D :D

Ma olyan szép napsütéses idő van, gyorsan keresztszemeztem egy kicsit, mert különben nem fogok elkészülni Anyósom szülinapjára. :wink:

Úristen Cseka, télleg mindjárt itt az idő! Aztán majd a talikra hozod Egyeskét, Öreganyu Ketteskét....... :lol: :lol:
katóc

Szia Katóc, hát persze, hogy viszem, ha szeretnétek. Úgyis szeretnék vele sokat járkálni mindenfelé...inkább, mint otthon ülni állandóan a panelben, nem? Te hogy vagy csajocska?

Zsembi, milyen tornán voltál?

Kép
cseka

Köszi Csekám, most egész jól. Lefoglal a millió tennivaló, amit még Karácsonyig meg kell csinálni. :D

Bea, küldtem Nekem emilt, ha erre a görkoris kiscsajra gondoltál.
katóc

Nóczika: remélem, h jól jössz ki a dologból, 1 nap alatt is meglephet még a mensimanó...aztán meglásd jövőre mindenki babás lesz itt!!!!

Zel: gratula az ikrekhez, igazad van, ne is tesztelj24.-én, áóóóóó, de jóó jan. 2.-án mész, ezekszerint akkor már lesz Apánk :D
Jópofa lehetett, h a tortareceptet sorolod beülti alatt, de lényeg, h nem fájt most.

Cseka-mami: legalább a kórházi felszerelést készítsd össze lassan, ne akkor kapkodjatok...aztán Danimaci majd szépen kivárja az idejét.

Én meg kapok valami újfajta munkát a meglévőekhez, jövő második félévtől.......gondoltam én, hol leszek máááár akkor, remélem otthon fogok babaszobát rendezgetni.

Anikó
tatulány

Csekám ezen a tornán http://www.arwentorna.tk/

Andi
zsembi

Csajok, hol lehet szép adventi koszorút kapni, ami nem kerül 1 000 000 Ft-ba? Vagy Ti kis kreativok, megcsináltátok magatoknak? És hol lehet hozzá való alapot kapni, ami természetes anyagból készült? Mert én vagy baromi drágát látok csak vagy olyat, ami tele van rakva egy csomó műanyag vacakkal...adjatok ötletet léci, Ti olyan ügyik vagytok. :shock:

Kép
cseka

Szijjsztok drága csajocskák!!!
Itt vagyok végre,gyorsan visszaolvasok!!
hanyatka

ÉDES VAGY CSEKÁM!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Cseka: én pld. szalmakoszorú-alapra csináltam az ajtódíszt, sztem barkácsáruházakban (OBI, Baumax stb..) vagy hiperekben biztos van, de láttam már virágosnál is.

Advent.hu oldalt nézzétek meg, sok kari ötlet van rajta.

Hanyat: de jó, h itt vagy.
dr Kopa Zsolt elérhetőségét megtudnád adni (vagy bárki), egy telefont tudok, de nem veszik fel állítólag.
köszike-:))

Anikó
tatulány

Kép
bodza2005

Csekám a barinöm mindig a temetönél levö virágosoknál veszi az alapokat minden évben csinál.

Andi
zsembi

Yamaica!Ez a kézcsók...naon naon ari volt.Imádlak!!!Sok sikert a vizsgákhoz!!!

Bodzikám!Naon sok szép fotót küldtél itten nekünk,de drága vagy...az a 3as bébis a kosárban...majdnem sírva fakadtam olyan édesek!

Szederke!Jöhet a lekvár recipéje körmailben :) :lol: :lol:

Öreganyu!Én küldtem a görkoris videót.Küldjem vagy már Katócka beelőzött???

Babóca!KBoldogságos készülődést az Ünnepekre!!!

Zsembibébi,Andika,Plümekecske,Bodzika,Zelecske,Szederke,Senkike(aki naon eltűnt) sok sok kapaszkodó sugi és pocaksimi!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Dr. Kopa Zsolt Ph.D.
Főorvos
Állami Egészségügyi Központ
Urológiai Osztály
1134 Budapest, Podmaniczky u. 111.
Tel/Fax.: +36-1-4752570
e-mail: kopaandro@gmail.com
www.kopaandro.hu

Zsolt Kopa M.D. Ph.D.
National Medical Center
1134 Budapest, Podmaniczky u. 111.
Tel/Fax.: +36-1-4752570
e-mail: kopaandro@gmail.com
www.kopaandro.hu

Kép
bodza2005

Virágosoknál van moha és szalma is (koszorú).

Kép
bodza2005

Tatus!Csak otthon van meg a Kopa doki elérhetősége.
Bodzus talán tud segíteni,mert én csak 7 körül leszek otthon :(
hanyatka

Na látom a kis Tündér már küldte is!!!
hanyatka

és Hanyatocska++++++++++++++++++

Kép
bodza2005

Na látom a kis Tündér már küldte is!!!
hanyatka

JUJ,2X MENT ÉS ECCERE :)
hanyatka

Tatus!
Írj mailt, arra rögtön válaszol!

De édes vagy Hanyim!:-)

Kép
bodza2005

Kép
hanyatka

Hanyat!
Láttad, közbeléptem!:lol:

Kép
bodza2005

ja ja,megvuduztad :)
hanyatka

Ja csajok elfelejtettem mondani beszéltem Februárral, jól vannak, csak tönkrement a modemük. De ahogy rendben lesz jön ismét! :-)

Ja és ma ünnep van egy egész szelet husit megettem ma! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Köszi Katócka!

bea
öreganyu

Köszi Hanyatka, igen Katóc elküldte!

bea
öreganyu

Na, végre megtaláltam Zel beszámolóját!!!!!:D:D:D
NAGY GRATULA még 1x!!!!!!:D

Öreganyu!
Megmutitom, okés?:D :-)

Kép
bodza2005

Köszi a Kopa-elérhetőséget, ez a tel. számot állítólag nem vették fel, biztos nem rendelt akkor, amjd ír mailt.

Anikó
tatulány

Ágica a vércselány!:lol:

Zsembikém!
Megkaptam és válaszoltam is, de már korábban, most jött még1x.
Semmi gond, teljesen lyó lesz így Bébi!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Lányok!
Gondoltam, naponta egyet küldök, de nem bírom ki, ráadásul aktuális :lol:
Ági, figyike! :lol:

Kép

Kép
bodza2005

Tatus!
Szívesen!

A 06-20-5885000 szám az asszisztensnő telefonszáma, általában munkanapokon 7-15 óra között hívható, de ha éppen vért vesz, vagy beteggel foglalatoskodik, nem tudja felvenni.
Ha nem sikerül őt elérni, e-mailen keresztül is egyeztethet bárki időpontot. Ehhez azt kell tudniuk, milyen vizsgálatot szeretne az illető, így tud időpontot adni Kopa doktor.

Kép
bodza2005

Jaj,Bodzi,milyen ennivalóak ezek a gyerkőcök !
hanyatka

Én isz akajok ilyeneket,kettőt!!!!Tessék kérem teljesíteni!!!Kérem!!!
hanyatka

Holnap reggel tesztelek csajok!Drukkoljatok!!!
hanyatka

Ma voltam gyantáztatni,Úfájt :(
hanyatka

Te kis Hanyatka!!!! :D :D

Cseka, küldtem privit. :)

Ágicaaaa! Ügyes vagy! :D

Nóczikám, nagyon drukkolok, hogy mégis megjöjjön. Nem használt a forró víz sem? :?
Nagy ölelés Neked!! :D
katóc

Juj tényleg Nóczikát kifelejtöttem:(
Nóczim!Drukkolok nagyon!Jelentkezz,hogy mi van!

Finchi!Örülök,hogy jól sikerült a mai szurka gyurka :)Csak így tovább!!!

Katóc!Igenis!Parancsolj :)
hanyatka

Bodza, Te milyen édi vagy...köszi a linket:) és nem is állok olyan rosszul, a listáról majdnem minden megvan már, csak össze kell pakolni.

Katócka, köszi Neked is a tippet, most tökre kedvet kaptam a kreativkodáshoz. Holnap reggel a piacon kezdek, ott vannak virágosok, talán lesz nekik koszorú alapjuk.

Tatus, Neked is köszi. Ha a piacon nem lelek, megyek tovább az Obiba, az is itt van nem messze tőlünk.

SZia Hanyatka, nagyon szurkolok Neked holnapra! Hogy érzed egyébként? Ott van veled a királylány?

Kép
cseka

Bodzika édesek a képek nagyon ám! :-)

Na csajok én mára elköszönök. Megyek nézem kicsit a Tv-t!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Csekám!Igen,én nagyon azt szeretném érezni és be is beszélem magamnak,hogy itt van a királylánykánk!Holnap remélem kiderül!
hanyatka

Jó pihikét Ágica!!!
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: