Gép még mindig döglassú
Ma voltunk 3 hónapos oltáson , Véda 7600 g! Elképesztően duci..
Talira megyünk!
Anyakati
2003.07.23 14:23
2003.07.23 14:31
Eddig csak hátrafele haladt, tegnap óta már előre is! Kinéz valamit magának, amit meg akar szerezni (pl. távirányító), és addig küzd, bukdácsol, amíg el nem éri.
Az előbb a papucsomat támadta meg
. 

. Sógornőmék + Anyós + Nagyanyós nem érnek rá vasárnap, ez annyit jelent, hogy szombaton jönnek Annát köszönteni, ami azért jó, mert aranyosak, de rossz, mert nem mehetünk talizni
. Brühü.
2003.07.23 14:59

2003.07.23 15:44

(szakad az eső) 2003.07.23 16:15
2003.07.23 16:44
Szerintem most érett meg rá. Mondjuk hozzátsezem ő régebben is végig aludta az éjszakát, csak akkoriban nem egyedül aludt el, hanem én altattam az ölemben és alva tettem be a kiságyba. 2003.07.23 16:48
2003.07.23 16:53
én még nem hagynék sírni egy 4 hetes babát. Teljesen ösztönlény még, és nem rossz szokások rabja
Lehet, hogy egy idő után elhallgatna, de csak azért, mert rájön, hogy senki sem törődik vele
Könnyes sírás valamikor 2 hónapos kor tájékán jelenik meg.
tali
Pedig megünnepeltük volna Annácska névnapját!
sikerült ebédelned?
jó, hogy megvagy! Mónika minden héten érdeklődik felőled!
gyertek talira!
Nekem MAM van, 1 deci víz, 8 perc, 600 W.
az első héten bomlik le a fölösleges bilirubin, ez teszi aluszékonnyá a babákat a kórházban. Aki nem bírkózik meg vele, az sárgul, és még aluszékonyabb. Julkánál volt olyan, hogy naponta 6X kakilt legalább, de olyan is, hogy 3-4 naponta. Ez mind természetes. Szelekre használt a Sab Simplex és a szélcső (patikákban lehet kapni) 2003.07.23 17:14
2003.07.23 17:17

2003.07.23 17:21
Vagyis hogy elront valamit a konvertáláskor, és összetolódnak egyes sorok a táblázatban, nem tom, miért. Na mindegy, még próbálkozom.
. Pedig olllllyan sokan mennek, akiket még nem ismerek személyesen, nagyon szomorú vagyok
.
.
Nekem kedvencem volt kicsi koromban, és most Ankának is megvettem
)2003.07.23 17:44
)
.
2003.07.23 18:07
2003.07.23 18:09
2003.07.23 18:34
.
. Zoli a férjem főnöke, innen ismerjük egymást. Ha legközelebb megyünk szólok Neked is, és akkor együtt sétálunk majd
.
. Apának már egy hete mondtam, hogy csinálja meg, csak hát Ő olyan Pató Pál uras...
. Ma este meg elmegy megbeszélni valamit az egyik haverja esküvőjével kapcsolatban. Legalábbis nekem ezt mondta
!
. De majd holnap kiderül, mert itthon nincsen mérleg. 2003.07.23 19:28

), hanyattfekve fogdossa es csapdossa a terdeit, es vigyorog rajta. Forogni tovabbra sem akar es az "asszisztalt maszas" gyakorlatokat is elmismasolja. Jovo heten kell vinnunk Ot kontrollra, lehet, hogy beutal a foorvosno a Szabadsaghegyre? Kicsit kezdek parazni...
2003.07.23 20:05
csak elmondtam nálunk hogy volt. Emma azt hiszem 6 vagy 7 hónaposan gurult l a francia ágyról, és ő akkor még át sem fordult igazán, valahogy hátrafelé ugrált le. De pl Manó 2-éknél azt hisezm ugyanez 4 hónapos kor körül történt. Úgyhogy Ellimami, 2-3 hónapos kor körül lehet a földre szoktatni nyugodtan. (Nekem mikor Emma 2,5 hónapos korában meglátta védőnő hogy az ágyon van egyedül, akkor jól leszúrt, hogy bármikor leesett. Persze jót mosolyogtam rajta. Aztán mikor leesett akkor eszembe jutott jhogy mondta hogy nagyon hirtelen fejlődhetnek.) 2003.07.23 20:23
), kuka eszembe jutott és kitettem, szóval kész az esti program
Most fedeztem fel a pincében, hogy Férj ripityára törte az örökölt pertóleum ebédlő lámpa buráját
Kb. 100 éves volt, várta, hogy valahová feltegyük
És kimostam egy melltartóbetétet, a papírzsepi semmi ehhez képest. Persze szép sötét ruhák voltak a gépben.
UU tényleg Urtica Urens, azaz csalán. 3 napig 3x5, 2 napig 2x5, 1 napig 1x5. Tilos közben a mentolos fogkrém, rágógumi, előtte-utána fél óráig ne egyél.
és csináltam a számgépes kicsi digikamerával, minőség ennek megfelelő. Szóval Julka fiúsítva a bátyustól véletlenül megmaradt tengerész szerelésben (nemlátszó rövidgatyó is sötétkék)
2003.07.23 21:04
)2003.07.23 21:19
2003.07.23 21:28
2003.07.23 21:39
Franyo, haaat, szerintem bugyihuzogato szemei lesznek a fiacskamnak, de remelem huseges tipus lesz
Szal remenykedem, hogy most mar lassan vege lesz, annyira csunya, es minden body ujjat osszekeni
2003.07.23 21:47
De Apa biztosan jol elkenyezteti a gyerkocoket,nem? Mikor jonnek?
Petroleumlampa
Mondanam,hogy vesztek masikat, de inkabb nem mondom. Gondolom mar sokmindent latott az a lampicsek! :0/ Kiscsaj edi!
Kitartast!
Harapasokert mar kevesbe rajongok...
Hohoo, most olvasom, hogy gyumieves volt!Nem semmi...
De joooo!
Bocsi, de itt rohogok 1000el...
aha,most nezem,hogy nem jott be a kaja..kar,pedig kibojtolted!
De jo,hogy vegre megerkezett a pindur!
Ja, es udv. itt!
Latod, tutttameen!
Gratula a maszo kiscsajszinak! En is probaltam Jazit maszasra serkenteni, tavolabb teve a jatekokat, de mosolygott nagyot es inkabb fel orat elbeszelget magaba, minthogy barmit is megkaparintana
Na jo nem, de tenyleg mar annyira hianyzott!
Amugy a heten nagy maszkalasok voltak, mindig menni kellett valahova, kiulos bulik voltak, Jazi nagyon jol birta. Imadom! Na csak el ne kiabaljam... Na most ennyi, egesz nap irtam es irtam, most pontot teszek az i-re! 2003.07.23 21:49
ha jól emlékszem, küldtem neked tejszap mélt. Abból próbáld ki még a teakeveréket, az elsőt, le van írva grammra pontosan, én azt váltogatom a Lactoherbbel. Nekem még bejött a birsalmalé és az alkoholmentes sör. Egy szopi alatt 4x-5x is visszamehettek ugyanarra a cicire. Költözz be az ágyba 1-2 napra a babával, ilyen melegben lehet meztelenül is (mondjuk pelust hagyhatsz rajta
), a közvetlen bőrkontaktus jó neki, meg a te tejleadó reflexednek is. És persze a pihenés is szaporít! C-fogás szopi közben - hüvelykujj udvar fölött kb. 2 cm-el, a többi ujj alatta, és a mellkasod fele nyomod - segíti a tejleadó reflexet és zsírosabb tej jön. Szopi közben változtass poziciót mikor megint visszamentek ugyanarra a cicire, ülve, fekve, 4kézláb lógatva (ezt lehetőleg nézőközönség nélkül
) minden helyzetben más és más tejöblök ürülnek. Éjszaka nekem csak úgy jött le jóideig a tejci, ha kislámpát gyújtottam, látnom kellett az arcát
És főleg nyugi, hidd el, hogy elég a tejed, és szaporodik! Én azért vagyok ennyire szakértő, mert a nagyfiammal és nagylányommal nem volt elég tejem, mindezeket nem csináltam végig, mert nem is tudtam róluk. És még idegeskedtem is, hogy nincs elég.
Még a védőnőnek is én osztom a tanácsokat
2003.07.23 21:53
Most megyek pihenni mert én viszont nagyon fáradt vagyok.
2003.07.23 22:00
vasárnap jönnek. Tegnap Férj aszonta, hogy RETTENETESEN ki van fáradva. Naivan kérdém, hogy mitől? Igaz, nem csak a saját 2 gyereke van rajta, hanem a fél falu unokája velük mászkál. Sajna, kihaló falu, így gyerek nincs már csak unoka
Komoly: ma valaki nagyon dícsérte nekem ama új, reklámozott Vanish Oxi Eksönt. Hátha??? Más ötlet: vetkőztesd le ivás előtt. Bár bulikban ez ciki
Sajna, hogy Pécs olyan messzi van!
2003.07.23 22:09
, de tudod vigyazni kell a meztelenseggel... :0/
En is azt viszek lanybucsuztatora...erdelyi a szentem
2003.07.23 22:10
2003.07.23 22:12
Extra nyugis fiam van, most viszont ez nagy hatrany lett, mert nem akar magatol fickandozni. :-( 
2003.07.24 06:40
. Aztán kulcsotmásoltattunk az áruházban, és mozgólépcsőztünk (direkt kenguruztam Zsófival). Aztán átrobogtunk a piacra, itt már a babakocsi játszott, bevásároltam a talira. Na ezután mentünk a védőnénihez. Amíg kiluggaták a lány fülét, Dani álva! pisilt a wcbe
. Óriás könnycseppeket hullató dedemet kiengesztelltem egykis cicivel, különben 5800 g a hivatalos súlya
. Védőnéni előjött az őszibarackkal, meg a tejpéppel, hogyha úgy érzem, akkor ezeket 4 hónapos korától elkezdhetem, de nem magyaráz, hisz Danival is ment minden szépen. Nagyon jólesett
az elismerés.
. Na egyszóval én 3 hónapos korukig nem hagytam sírni egyiket sem, max 5 percet. Kiscsaj ráadásként soxor még a kezünkben se nyugodott meg. Aludni tanítani is ráértek 3 hónapos kora után, bár nekem ez a sírni hagyásos mődszer sosem ment... 2003.07.24 07:55
De szép sárga volt, nem zöldes, mint amikor valami gondja volt. Tehát minden maminak aki kakigondokkal küzd, kitartást, amíg nem nyűgös a babó és nem kemény a poci, nem kell aggódni. Persze így utólag könnyű okosnak lennem, előtte én is paráztam rendesen.
De nagyon tetszett az ötlet. 2003.07.24 09:31
Szóval. Ha neked is megfelel, akkor elvisz minket nemférjapa. Így nem kell vezetnem, és Szilárdra is tudok figyelni. Jó így? 3an, és két gyerekülés elfér egy autóban, ugye? Szerintem szupi lesz.
2003.07.24 10:16
)
úgy örültem neki! 2003.07.24 10:36
De csak vasárnap érnek ide. De ezentúl legalább olyan helyeken járnak, ahol normi térerő van
Zsuzsi szerencsére nem lázasodott be a tetanusztól. Férj külön kiemelte, hogy vasárnap du. ő aludni fog, padlón van, nehogy programot csináljak neki
Marci jól van, otthon vannak, viszont napi 6!xfél óra torna. Fix időpontokban, gyereket fel kell akár álmából is fel kell kelteni. Mindezt 1 éves koráig.
felhívlak hamarosan, most töltődik a telefonom. Köszi-köszi, plusz kilóim ellenére szerencsére simán beférek két gyerekülés közé, családilag többször kipróbálva.
még csak fél kúp! És akkor is adjad rendszeresen másnap reggelig, ha nincs láza. Óvintézkedés, mert könnyen felugorhat, és akkor nehéz lehúzni. Ez igen, elismerés egy anyóstól
Julka és Zsófi kb. súlyban nyomulnak!
9 nap korkülönbség. 2003.07.24 10:46
. A játékai nem érdeklik, csak az ilyen unikumok
.
. Szerencsére eddig ilyen még nem volt, mikor már kellően álmosnak láttam, kikaptam az ágyából, és megetettem
. De ez azért kicsit küzdelmes mód, nincs valakinek ötlete, hogy lehetne változtatni ezen? 2003.07.24 11:17
2003.07.24 11:43
Eléggé kivoltam estére... 2003.07.24 11:48
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint