A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok lánykák bénáztam egy sort. Remélem jól vagytok!
Nóczi édes! Kitartás, látod Ágit háromszorosan kárpótolja az ég. Tudom, ez most nem vigasz, de ha egy hangyánit segít, hogy érzed, hogy veled vagyunk akkor gondolj erre.
Stimusok hajrá!
Kismamik pihenjetek!
baboca03

Mi azt hiszem végleg leteszünk a tesóprojektről, majd ti belehúztok helyettünk is.
Olyan főzések mennek itt úgy láétom érdemes kuksizni!
Yami egy kalappal! Milyen vizsga lesz?
tatulány!milyen savazásról beszélsz?
AKiket nem írtam név szerint elnézést, de lehet, hogy átmegyek csak olvasó üzemmódba.
baboca03

Van itt valaki???
hanyatka

Juj,úgy elfáradtam mint a kucu :)
Most végeztem mindennel,olyan szép lett a konyha,feldiszítettem,ablakpucc 10kor...szerintetek???

Tatus,a többfogásos kaja az holnap, holnaputánra készült ebédre,nem nagyon szoktunk vacsizni,csak lightosakat,ma pl. zebramuflon volt tejecskével:)
hanyatka

Habos piskóta recipét én is kérem:)
hanyatka

Andim!Nem jött át a mailod :(

Szép álmokat csajocskáim!!!
Smaccantás!!!
hanyatka

Sziasztok Lányok!

Gondolom, nincs itt senki, de azért bejelentkezek én is. Nem tudtam aludni, ugyanis az én pici fiacskám éppen csuklik, olyan muris érzés... :lol: :lol: :lol:

Nagyon sok puszit küldök mindenkinek! És nagyon várom a 11-ét :wink:

Kép
cseka

Sziasztok Lányok!

Azt hiszem, én vagyok a legkorábbi keddi író! :)))

Képzeljéek, a Férjecském még mindig a dolgozóban van...én már szummantottam egy nagyot, felébredtem, és még mindig nincs itt velem..:((( brühühü...
:(

Mindegy, ha már így alakult, legalább van időm kicsit olvasgatni. Látom jót pörögtetek megint...sütés-főzés-karácsony-ajándékok

Mi tavaly megbeszéltük a családdal, hogy jelképes ajándékokat adunk, az lesz az ajándék, hogy az egész nagy család végre együtt lesz...így aztán Férjecskémmel pl. narancslekvárt készítettünk ajándékba, amiket szép csatos üvegekbe töltöttünk.

Nagyon mutatós lett, és eszméletlen finom különlegesség. Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm a receptet!

Ma én is megkötöttem az adventi koszorúnkat, picikét megkéstem vele, de mindegy, így is örülök, mert olyan szép lett...

Megpróbálok nyugovóra térni...majd holnap..öööö...ma még jelentkezem!

Szép álmokat Nektek!!!

Szederke
szederinda04

Jóóóóóóóóóóóó reggelt DRK!

Andi! Igen, szerdán reggel megyek Apánkhoz, megkérdezem a nyitvatartást.
Jelentem, megvolt az első házi kivitelezésű szurka. A párom volt a bátrabb. MEG SEM ÉREZTEM! Ettől féltem én ennyire? Hihi.

Szép napot kívánok mindenkinek.

Puszik
finch

Szép jó reggelt DRK!!!

Gyönyörű napra virradtunk, az unokatesóm ma reggel 6-kor adott életet a pici lányának! Teljesen fel vagyok dobva, megyünk minilesőbe :-)

Finchi, örülök ,hogy simán ment, ügyi a párod :-)
Hanyat, bevésem a számod és Árkádos látogatás esetén csörrentés mindenképpen!

Szederke, én is fent kószáltam hajnalban, a hasam önálló életet él, átvette az irányítást és úgy döntött nem akar aludni :-)

Cseka, csuklást én is láttam már kívülről, nagyon mókás volt :-) Belülről méginkább érdekes érzés lehet!

Majd még bekukkantok, mindenkinek drukk!!!
plümõ

SZiasztok!

Hú ti megint jó sokat termeltetek az este.

Bodzika az én képeimet ugye továbbadtad Yaminak. Remélem azok jók lesznek.

KÉpzeljétek ma reggel a mérlegelésnél +1 kg mutatkozott! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ja kariajit most mi is csak picit adunk mindenkinek. Egyszerü az ok nincs fedezet! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Andikám!
Mezei faguriga:lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

Szederkém!
Nagyon kedves gondolat szerintem is ez! Annyira jó saját készítésű ajándékot adni/kapni!!:-)
Kérem szépen a recipét!!!!!!! Kedvet kaptam csinálni!!!!:-)
Az egyik barátnőm, akinél összegyűlünk barátosnők minden évben mézeskalácsot sütni (most dec.15-én lesz :D ), szóval Ő minden évben készít nekünk narancslekvárt. Olyan jó, mindig nagyon várom!!!:-)

Kép
bodza2005

Babóca!
Miért voltál Névtelen és hova lettek a jó kis fotóid?
Amúgy hogy csináltad, hogy mégis megmaradtak a régi üzeneteid, ha új nicket készítettél? Nem véletlenül kérdezem... :oops:

Kép
bodza2005

Fincsikém!
Gratula!! Nekem is a Férjecském adta.:D
Aranyos a Párod és bátor!:-)
Kérdezz rá feltétlenül, mert béna lenne AKKOR kérdezgetni.
A Barátnőm holnap megy a Kicsinyeikért, ő is megkérdezi!

Kép
bodza2005

Tatu!
Mindent elkotyogsz itt... :oops:
Már nem először... Figyelj légyszike jobban erre, mert így semmi értelme, hogy mailben írogatunk, ha végül minden kiderül.
Ez az észrevételem a nevekre is vonatkozik. Nem véletlenül válszt nick-nevet, aki úgy dönt, hogy nem bárkinek van köze az életéhez. Attól, hogy egymással MINDENT megosztunk, még én szertném eldönteni, hogy ezt másokkal is megteszem-e! Remélem, nem bántalak meg ezzel!

Kép
bodza2005

HanyatKUCU!
De édes!!!:D

Kép
bodza2005

GRATULA PlümekM a kisbabácskához!!!!!!!!
Írj majd Róla!!!
Gyanús a Ti hasatok!!!!!!!!:D:D:D

Ágikám!
Persze, már rég átküldtem a képet!!:D

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Finch, akkor holnap reggel találkozunk Apánknál! De jó! Legalábbis remélem, mi olyan 8 körül megyünk. :)

Vasárnap már nem sírtam ám! És azóta sem, bibííííí! Olyan aranyosakat írtatok, köszönöm!!!

A menszim nem jött meg, miért is jött volna... :? Lehet, hogy Apánk holnap már bezavar a Jánosba, és csütörtökön megcsinálja a kapirgálást, nemtom... Ha nem jelenkezem holnap, akkor gondoljatok rám csütörtökön!!!!
noczi

Szia Noczi!
De jó, hogy jobban vagy. De úgy sajnálom, hogy lehet, kórház lesz belőle. Azért szorítok, hátha történik még holnapig valami.
Bizti fogunk talizni szerintem is.
Soha nem tudok elég korán menni, hogy az elsők között legyek!

Hihi
finch

Okés Bodzus, kérdezem én is.
finch

Bodzus! Zelről tudsz valamit? Mi volt tegnap? Nem beszéltetek?
finch

Finch! Privi ment!
noczi

Sziasztok DRK!

Plümő, millió gratula az új kis jövevénynek, biztos tündéri lehet :lol:

Nóczi, drága: nagyon szurkolunk, hogy ne kelljen kórházba menni. Olyan büszke vagyok Rád, már sokkal jobb a 'hangod', ahogy bejelentkeztél...Csütörtökig a Mikulásnak meg kell hoznia azt az átkozott mesit, különben jól megfenyitjük, rendben? Puszillak soxor!

Bodzusom, én is átküldtem a képet, amivel lógtam, Yamita már vissza is irt, hogy megkapta. Olyan szeles vagyok mostanában, minden kimegy a fejemből, ezer bocsánat, igérem mostmár 'jó leszek' :oops: Te hogy érzed magad? Pocakfeszülés meg ilyenek? :wink:

Kép
cseka

Aranyos kis Nóczikánk!
Olyan jó, hogy jelentkeztél!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Jaj, nagyon szorítunk, hogy mégis megjöjjön az a fránya manó!!!!!
Most már ne tűnj el léccike!:D

Csekám!
Köszike!!!:D:D
Te kis szeleburdika!!!:lol:
Semmi gond, ne viccelj!!:-)
Tegnap szúrkált mindkét oldal, annyira jó volna, ha igazatok lenne és ikrecskék lennénekl!!!!!!! :D ;-)
Persze, tudom, lépésről, lépésre...

Csajocskák!
Annyira jó, hogy közeleg a KARÁCSONY!
Ezt várom egész évben!!!!!!!:D
Ráadásul a topik és a mailjeitek is telve vannak a karácsonyi, meghitt hangulattal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Tündérkék vagytok!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Sziasztok! :)

köszönöm a sok vizsgás drukkot egészen kivirultam tőle!!! :D:D
baboca kérdezted - számvitelszervezés, pénzügy III., eu integráció, vállalkozásfinanszírozás, államháztartástan, marketingkommunikáció, ellenőrzés, retorika, őőőő, asszem ennyi.
fincsi, mi?? :D:D na, de nálam sokkal hülyébbek is levizsgáznak mindig, úgyhogy azon túl, hogy lesz egy pár nem alvós estém nem aggódom nagyon ;)

köszönöm a képeket :) , aki nem küldte küldje, mert nem lesz rajta...
Egyébként szépen alakulunk!! Tök jóóó lesz ez!

noczikám csak ismételni tudom magam, le a kalappal előtted!!! :)

bodza, andika, hanyatka, plümek csóóóókolom a kis kezüket
(bocsánat ennyi reakcióra telik most a hozzám írtakhoz.... :oops: )
yamita

Sziasztok!

Plümci gratula a kicsi babához az uncsitesódnak.

Bodzi jó az Anyukás sztorid.

Ma olyan hülye kedvem van olyan semmilyen. :?

Szederke de korán irtál.

Nóczikám küldöm mensimanót jaj ne kelljen már korház.

Andi
zsembi

Yami drukk a vizsgára. Nem találok normális képet magamról.

Andi
zsembi

Sziasztok Lánykák! :-)

Sajna a tegnapi sok melóból bőven maradt mára....
Most sikerült csak ebéd közben visszaolvasnom.

Szerintem én viszem a pálmát az esti főzéssel!
gép elé leül, netpincerre belép, kattogtat 10-t, rendelés feladva 8)
40 perc alatt feldíszítettük a lakást világító csillagokkal, félig elkészült a koszorú, majd csengettek és megjött a vacsi :lol: :lol: :lol: ugyi milyen ügyi vagyok? :D
Egyébként én is imádok főzni, de az utóbbi időben ugye szimat matyi voltam és mindentől csak rosszul lettem. Ezért Drágám főzöcskézett néha, ha meg anyu.

Noczi örülök, hogy jobban vagy picit! nagyon sokat gondolunk rád! Remélem a kórházat megúszod!

(jaj ki kérdezte?) Fostimont kaptam, de én a babáktól voltam fáradt :)

Pénteken jön valaki apánkhoz? én délre megyek!

Zelecske hol vagy?

Yami, ezek nem éppen a kedvenc tárgyaim.... De majd szorítok érted!

Kariajit mi könyvet, bort tuti adunk mindig. Tavaly én is Stáhl Jucit főztem, pulyka volt aszalt szilvás szósszal - ami mennyei lett. hasonló volt szerintem Hanyat szószához.

Na mennem kell, majd igyekszem jönni!
Puszi
Kriszta

jaj, a babragik ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dobsakriszta

bodzikám! Simán le akatam szedni a képet a gyerkőceimről, mert a nagynak ciki volt, hogy fent van. Nem engedte a rendszer, de az is lehet, hogy csak én voltam béna. Így hát töröltem a reget, amire kiírta, hogy névtelen leszek. Gondoltam nembaj, majd írok úgy, erre látom, hogy nemtok írni, szóval regisztráció újra, de már kép nélkül és engedte a babocát. Hát ennyi.
Aztán meg el kellene szakadnom tőletek, mert csak a szívemet fájdítom tesó ügyben és jobb, ha csak alávaló módon kukucskálok...
Nóczikám! Szorítok érted! Apánknál Tudod, hogy jó kezekben vagy. Olyan igazságtalan! Tudom, hogy megint csak más, amikor hallsz egy idegenről, de ideírom, hogy egyik barátnőm, Kális)elvesztette a babát, neki műtét lett a vége, és egy hónap múlva szülni fog, igaz azóta ki kellet várnia a fél évet, de sikerült nekik. Kívánom, hogy legyen erőd végigcsinálni.
Dobsakriszta! Pihenj ám! Ejnye bejnye! ugye tízóraiztál!?!?
Hanyatocs! Nem főznél ránk is?ideülök nyűálat csorgatni.
zelecske! Tatu!hogy vagytok? Katóvom mi van a savazással?
Yami remélem túl vagy a vizsgán!
Puszi mindenkinek!
baboca03

BOLDOGSÁGOS ADVENTI VÁRAKOZÁST KÍVÁNOK KEDVES DRK ! :D :D

http://karacsony.lap.hu/

Kép

Kép
bodza2005

Zsembikém!
Rólad van jó kép, már elküldtem rég Yaminak!:D
Jókedv, vidámság fussatok Zsembinkhez!!!!!!!:lol:

Kép
bodza2005

Babóca!
Nagyon sajnálom, de teljesen megértem!
Szeretettel fogunk Rád gondolni és ha bármikor itt jársz, küldj egy csókot nekünk!!!!
Minden szépet, jót, egészséget és boldogságot a kis Családodnak + Neked!!!!!!!!!!!!!!:D

Kép

Kép
bodza2005

Óó baboca tündér vagy, de még csak most kezdődnek....
még semmin sem vagyok túl..még össze kéne hazudnom egy minőségellenőrzés házidolgoztatot.. jaaaj :lol:

zsembikém, igen asszem rólad van kép..
De írtam mindenkinek hogy küldjetek inkább többet, mert nem nyomdaminőségűek a képek és hiába lesz pici azért nem ártana ha lenne miből válogatni!
yamita

Bodzikám de aranyos vagy köszönöm. :)

Lányok progi melett is megjön ha megakar jönni?

Kérdeztétek hogy tesztelek e de én még csak a 8-dik napon vagyok tul korai lenne meg uuuuuuuuuutálom a teszteket.

Andi
zsembi

Bodzim küldtem emailt.

Andi
zsembi

Ágikám!
Nem, ne aggódj, nem bolondultam meg, tudom, nem Húsvét van, de Őket Neked küldöm :D :D

Kép

Kép
bodza2005

Yamikának ezerrel megy a drukkhegyek tömege a vizsgáihoz!!!!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Zsembim!
Nem jött mail... :oops:

Kép
bodza2005

Nem tudom mi van a freemailal nem tudok belépni,csoportba nem tudok üzit küldeni. Megpróbálom mégegyszer pedig nekem a kimenöbe rakta.

Andi
zsembi

Babóca, én is naon sajnálom, ha nem jönnél többet, de teljesen érthető. Azért köszönjük, hogy mindenkihez volt egy kedves szavad és ha néha erre jársz télleg ugorj be egy "villámlátogatásra". Vagy hosszabra is akár :lol: Minden jót kivánok Neked/Nektek. :wink:

Bodzusom, ez naon jó jel. Biztos attól szúr, hogy kapaszkodnak a bébik állatira :wink:

Zsembike, Te hogy érzed? Parázós időszakod már elmúlt? :roll:

Yami, szurkolok a vizsgáidhoz nagyon!!! Biztos ügyes leszel. :wink:

Hú, csajok, én most véres és májas hurkát sütök ebédre és annnyira durva illata van, ahogy sül...ömlik a nyálam :D Dani megint csuklik, lehet, hogy megérezte ő is az illatokat és nagyot kortyolt a magzatvizből... :shock:

Kép
cseka

Cseka!!!!! Már csak 48 nap? :shock: :shock: :shock:
Húha, de elröpült!
finch

Sziasz!!!!

Bocsika, de tegnap kicsit bealudtam.....
Most meg szúrkál a pockom, így csak kicsit maradhatok.

Három picike maradt hétfőre. A hatodik napra a leszívás után!!! Hú, de izgultam értük! Ők blaszto-k már. Kettő lett beültetve, mert én picike vagyok. Apánk nem segíthetett a döntésben, de amikor mégis kettőt kértünk és nem hármat, láthatóan megkönnyebbült. Előtte felsorolt egy csomo veszély-lehetőséget, meg UH is volt, ahol talált még 13mm szabad hasűri folyadékot. Párom döntött a kettő kincs mellett. Mert nagyon félt. Engem félt.
A beülti most simán ment. Igaz a krém receptjét kellett elmesélnem, meg volt minden figyelem-elterelő, de jól hatott, mert alig vettem észre.

Fagyasztani így nem maradt babó, de most egy ideig nem is kell ezen gondolkodni. Majd, ha az ikrek 2-3 évesek lesznek, visszamegyünk....
Apánk azt mondta, nekem még a kettő is nehéz lesz, de ha mindhárom megkapaszkodna, az lenne a pokol tornáca...

Nagyon ízlett nekik a torta, amit sütöttem.

Bodzim! nagyon aranyos barinőd van. Olyan szelíd, mosolygós-kedves. Irigylem az ilyeneket. Én mindent túlpörgök. Ki is nevetett érte....

Ne haragudjatok, hogy csak magamól dumálok, de vissza is alig tudtam olvasni! Phizek egyet, mert tényleg szurkál a pockom....

Köszönök mindent! Tényleg jól csináljátok! Ez egy fantasztikus szurkolótábor!

Így most én is küldöm az összes drukkot, tapadóst, mindent!!!!!

Puszika:

Kép
Kép
Kép
zel

Fincsi!
Te jó ég! Tényleg 48!!!!! Fúú, de izgi!!!!!!!!:D

Csekám!
A próféta szóljon Belőled!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Jaj, 24-én kéne tesztelnem.....
(Ezt viszont már felülbíráltam. Karikor nem tesztelek. Addigra már úgyis kiderül.....)
Ha pozitív, akkor jan. 2-án tali Apánkkal, ha bármi más történik addig, akkor János kórház...

Kép
Kép
Kép
zel

Kép

Kép
bodza2005

Cseka a parázás sosem fog elmulni és semmit nem érzek csak a cicim fáj de az ma egy kicsit enyhült ugyhogy nem tudom. Eddig minden lombikomnál görcsöltem most meg semmi lehet hogy már ott sincs. :?

Andi
zsembi

Zsembibaba!
Na, pont ezért van ott!!!:-)
Írtam választ és cukit is küldtem!
Ő a Tied! Csibivel választottuk!!!!:D

Kép
bodza2005

ZelAg!
Na, végre!!!:D
Beszámolót követelünk!:lol:
Azt hitted, ennyivel elintézheted a dolgot?:lol: