A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cat!

Mar felvettek! :o))))))))

Magi
Vendég

Magika GRATULÁLOK! Kép Kép Kép

Pumukli
pumukli

Pumukli!

Koszonom! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Pár napja írtam nektek először, a menstruáció előtti terhestesztekkel kapcsolatban érdeklődtem.
Először is nagyon köszönöm a válaszokat.

Bocs, de most megint segítséget szeretnék kérni.
Tudnátok nekem információt tanácsot adni a "férfi vizsgálattal" kapcsolatban.
Egyelőre nem tudunk róla, hogy gond lenne, most van a 4. hónap, hogy próbálkozunk, csak jó lenne tudni a férfiaknál pontosan mit vizsgálnak, ha arra kerül sor.
Hol vannak ilyen rendelések, ezt a nőgyógyászom javasolja-e vagy a kettő totál független egymástól?

Nagyon várom a válaszokat, ha tudtok segíteni.

Egyébként pedig rendszeresen olvaslak benneteket és nagyon szorítok mindenkinek!
Puszi Edina
Edina

Edina Kép
A párod a nőgyógyászodtól függetlenül kivizsgálják. Ha írsz magánba, akkor több címmel is tudok szolgálni. Az egész alapja egy ondóminta, amit vagy vinni kell vagy a helyszínen "produkálni". Ha ezzel minden OK, akkor nem szükségesek további vizsgálatok. Ha nem akkor indul a "kávária", ez több időt vesz igénybe és alaposabb. Remélem veletek minden rendben lesz! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép Napot Kívánok MindenkinekKép

OrsiKép
Engem is érdekelnének a helyszinek hogy hova lehet bevinni Matyikákat KépKépKép mert ha sikerül rávenni a páromat akkor én szivesen elvinném,mert ő tuti hogy nem fog elmenniKép pláne azok után ami vele történt tegnap.
Szegénykémnek azthiszem már meséltem hogy a kukuska mellett kijött valami daganat vagy mi a csuda,na azt tegnap kivágták nekiKép annyira sajnálom szegényt teljesen maga alatt volt.
Na ezek után biztos hogy nem fog elmenni matyivizsgálatra, és ha el lehet vinni is akkor az jó, majd rendelek egy helokoptert hogy hamar odaérjekKép

Mindenkit Pusszantok

Alice
Alice

Alice Kép
Az orvosok szerint jobb, ha a nem bevitt mintát néznek, mert így tudnak olyan dolgokat is ellenőrizni, mint pl. az elfolyósodási idő, amit a vitt mintán nem lehet. Ennek pedig akkor van nagy szerepe, mikor a ficánkák úszkálnak. Szerintem, hagyd most a párod pihenni, és valamikor később beszéld rá arra, hogy egy helyben adott mintát elemeztessetek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tavaly csináltak a családtervezőben a férjemnek is andrológiai vizsgálatot. Az volt a lényeg hogy két órán belül odaérjen a minta Kép Ez Pesten BKV-val kissé rizikós volt, de odaértem vele még hamarabb is.
Szerintem sokkal jobb, ha otthon történik a "mintavétel", nyugodt körülmények között.

Pumukli
pumukli

A papa volt donor kiserletekhez spermabankban, amit bezartak. Igy szerencsere tudjuk, hogy vele nincs baj. 100%
Kép
Vendég

Kedves Orsi és Pumukli!

Köszi a válaszokat. Hogy, ti milyen gyorsak vagytok.....

Orsi, ment privátban az érdeklődő email.

Köszi.
Edina

Pumukli!

A pasinak meg sem kell ott jelennie az első alkalommal, ha nem akar??????
Értem ezalatt, otthon mintavétel és utána vihetem én is az "anyagot", hogy kivizsgálják....?
Te hova vitted?
Tapasztalatod? normálisak?
Privátban is írhatsz, ha akarsz: edina72@freemail.hu

Talán akkor nem terheljük az oldalt az információtengerrel....
Köszi
Edina

Pumukli Kép
Nem riogatni akarlak, de az egy évvel ezelőtti vizsgálat pasik esetén nem ér semmit (bár nőknál sem sokat). Náluk nagyon gyorsan változnak (romlanak/javulnak) a dolgok. Szerintem, ha rávehető, akkor jó lenne újra megnézetni.

Magika Kép
ha majd 1 év múla eljuttok oda, hogy babát szeretnétek, akkor szerintem Te is nézesd meg újra a párodat. Gratulálok a felvételihez. Hova mész?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edina Kép
a Családtervezési Központot szerintem kerüld el. Nem én vagyok az egyetlen, akinek rossz tapasztalatai voltak, különösen a pasik kivizsgálása terén. Időt, energiát takarítasz meg vele, ha profibb helye viszed.

Orsi

ps. egy megjegyzés... így egy év küszködés után- talán tapasztalatból. Mindenkinek az a legjobb, ha együtt csináljátok végig, mert így egyikőtökre sem nehezedik túl nagy teher. Ez a baba a kettőtöké lesz, nem csak a tied. Így egy spermaanalízisre, igazán elviheti ő is a mintát. Ne te futkározz vele! Tudom miről beszélek, mert arany férjem van, aki mindent megtesz a baba érdekében... és így is nehéz volt az eltelt idő.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Koszi a gratulaciot. Kép Kodolanyira es a PSZF-re jelentkeztem.
Nem tudom mi lesz akkor ha majd oda jutunk. En szeretnek nemsokara valami meregtelenito kurat csinalni, hogy mind a ketten meregtelenitunk. A papa orvos, igy vele akar mit lehet csinalni. Meg vert adni, matyizni jart mig be nem zart stb... Szerintem ez nalunk nem lesz problema. pont elotte kell majd mennem megint dokihoz, akkor majd csinaltatok magamon egy rendes kivizsgalast rakszuressel azt lehet, hogy a papanak is megmondom, hogy menjen el. Kép
Majd meglatjuk hogy mi lesz.
Magi
Vendég

Magi Kép
TORCH tesztet (toxoplazma, rubeola, citomegalo, herpesz) mindenképpen csináltass, szerint ez az egyik legfontosabb, rákszűrést, és teljes vérképet is ajánlatos.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Koszi a teppet. most voltam egy ilyen kivizsgalason, mert a papanak pottyos lett. Minig miutan sex volt. Ha meg kenegette elmult. Szoval elmentem a dokihoz, hogy mi van. Erre csinaltak egy csomo vizsgalatot, gombak, nemibetegsegek, tovabba herpesz stb... Mind negativ lett. Kép
A papa is elment egy borgyogyasz es nemibeteggondozo ismerosehez, hogy mi a gond. Hat rajta is elvegeztek egy csomo vizsgalatot, hogy mitol lehet. Neki is mind negativ lett. Kép
Igy azt mondta, a doki, hogy bizti nem birja az en termeszetes gombasporaimat ezert jonnek neki elo a pottyok. Kép ha sex utan megmossa vagy gumit hasznalunk, vagy kenegeti ha elojon, akkor nincs gond. Csak hat eleg gaz a dolog. Kép
Vendég

Magika Kép
Nálunk is ugyanez volt a helyzet. Majd mindketten átestünk egy gynevac kúrán, és elmúlt. Erazmus szerint nem feltétlenül jó, ha a keneted tenyésztésre küldik, mert akkor ugyan memutatják, hogy milyen a hüvelyflórád, de az egyes alkotóelemek aránya nem derül ki (pedig ez lenne a lényeg, mert sok káros dolog, csak akkor káros, ha bizonyos hányadot meghalad az aránya). Ezt az azonnali mikroszkópos vizsgálat tudja kimutatni.

De a gynevacot csak javasolni tudom mindkettőtöknek. 5 szuri kb 2 hetente.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Még valami. A rubeolát csak vérből lehet kimutatni, és a toxot is, ha jól emlékszem. Biztosan megcsinálták ezt is??? Kérdezz rá. (elég hosszú mindkettő átfutási ideje)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Magika!
KépKépKép Jó mi?
Gratulálok! És melyiket választod?
Orsi! Mi az a citomegalo?
Szerintem ide, vagy a hasznosba beírhatnátok az andrológus, vagy matyivizsgálatos helyeket, ez többünket érdekel.

Kele
Kele

Sziasztok Lányok!
Pont egy éve léptem be a "klubba", most néztem utána az archívban - pedig sokkal régebbenk tűnt!
Azóta szépen lecserélődtek a lányok, hála Istennek szinte kiürült a topic.
CAT:Te válaszoltál nekem előszörKép!
MAGI:gratulálok a felvételidhez! Mindkét sulit bevállalod egyszerre???
SZÖSZI:drukk-drukk, csak ügyesen!
ILDUCI:szerintem írnod kéne! Mármint nemcsak nekünk, mint babanetes udvari koszorús költőnőnk! Egyébként a szó másik értelmében én is nagy költő nő vagyok ám!O)
ORSI:Ti hogy álltok? Van valami konkrétum a továbbiakról?
Virág
virag

Lányok!

Régen én is bele bele olvastam a topicba, és szeretném megkérdezni a régiektől, hogy mi van Gabómanóval és Edelweis-sel? Sikerült nekik? Ha igen, menniy idő után?

Kele
Kele

VirágKép
Remélem én leszek hamarosan az utolsó válaszoló is, lezárva a "ma megint megjött"-ös pályafutásodatKép

MagikaKép
Gratulálok a felvételihez. Melyik lesz a befutó suli???

LányokKép
Csak az első diploma ingyenes a GYED/GYES alatt, vagy a posztgraduális 2. is ?

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
valami miatt az rémlik, hogy kismamától nem szedhetnek tandíjt, és szerintem ez független attól, hogy hanyadik diplomádért küzdesz. (de azért nem vagyok benne 100%osan biztos)

Virág Kép
Nekem 21-én telt le az 1 év... tényleg nagyon kevesen vagyunk már a régiek közül. Ez azért bíztató Kép
Egyenlőre semmi eredmény nincs még meg. A párom múlt héten volt vérvételen (kb 10 nap az eredmény), pénteken megy hereUH-ra, jövő héten ficánkavizsgálatra. Utána héten megyünk vissza az andrológus nénihez.
Nyaralni elvileg aug.13-22-ig megyünk, ha nem jön semmi közbe. (nálunk ezt sosem lehet tudni)

Kele Kép
a cytomegalo egy vírus, ami veszélyes lehet a babára. Tudtommal ugyanúgy, mint a rubeolát és a toxoplazmát csak egyszer kaphatod el életedben, és utána védett leszel. Ezek a vérvizsgálatok pont ezért fontosak, mert a babára veszélyesek lehetnek ezek a kórokozók. Ha meg nem voltál rubeolás, akkor a terhesség előtt kaphatsz védőinjekciót. Ha a toxoplazma ellenanyagod negatív, akkor meg ellenőrizni kell a terhesség alatt folyamatosan, hogy nem fertőződtél-e meg (az első 12 hét kritikus-legtöbb esetben vetélést okoz-, utána gyógyszeresen kezelik).

A hasznosba beteszem a vizsgálódási pontokat, ha hazaértem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kele!

Az andrológus és az itt előszeretettel "matyivizsgálatnak" nevezett hely az ugyanaz?
Vagy 2 külön dologról van szó?

A helyszínek engem is nagyon érdekelnek!!!!!!
Köszi
Edina

Orsi!

Ez a gynevac kura mire van. Milyen betegsegre? Orvosok ismerik? Nem tudom, hogy ilyet neztek e mar, mert a nogyogyinal nem adtam vert, de veradok vagyunk. Nem tudom, hogy ezt szurik e ot. Na mindegy, majd ezt megjegyzem es megcsinaltatjuk. Kép
Mi azonnali vizsgalaton voltunk, mert nekem kellett levinni egy emelettel lejebb a kenetet es 20 perc utan a kezembe nyomtak az eredmenyt. Valami nagy osztrak labor van a maganrendelo alatt. Kép

Kele, Virag, Cat!
Koszonom a gratulaciot. Meg nem tudom, hogy hova megyek, mert attol teszem fuggove, hogy a fonok kot e velem tanulmanyi szerzodest. A Kodolanyira mennek, mert az nekem a legszimpibb, de 185 ezer/ felev a tandij. Ezt en nem tudom kifizetni. A papa azt mondta ne torodjek vele, majd csak kifizetjuk, de en nagyon sokallom. Ha a ceg kifizeti legalabb a felet, akkor oda fogok menni. Kép
Ha nem akkor meg nem tudom, hogy mi lesz. Kép
Igazabol, csak ket evet kell kifizetni, mert utana ha osszejon a baba akkor ingyen van. Kép
Vendég

Edina! Szerintem igen. Az andrológus a férfi meddőséggel foglalkozik és mint ilyen ő végzi a matyivizsgálatot.
A helyszíneket meg Orsi felteszi esteKépKépKép Köszi

Kele
Kele

Cat Kép
A posztgradualis diploma is ingyenes a GYES vagy GYED alatt. En ilyenre jarok, es nagyon sok kismama van a csoportunkban.

Alena
alena

Edina Kép
ugyanaz. sőt a ficánkaanalízis is Kép Próbálunk kínunkban legalább jópofán beszélni a dolgokról. Az andrológus és matyianalízis helyeit este teszem a hasznosba.

Magika Kép
bővebben. www.gynevac.hu. Ez egy lactobacillus injekció, ami védelmet nyújt a fertőzések ellen, és helyrebillenti a hüvelyflórát. Ami elengedhetetlen a babó beágyazódásához. A férfiaknál pedig a prosztataproblémákat segít megelőzni. Azért jó, hogy a pár mindkét felét beoltják, mert ezzel elkerülhetőek a ping.pong fertőzések.
Az általam említett szűrővizsgálatokat nem csinálják automatikusan, kérni kell. Ezek nem fertőzéseket szűrnek ki (ezért nem ellenőrzik véradáskor), hanem azt nézik, hogy átestél-e már egy adott fertőzésen, és van-e a szervezetedben ellenanyag. Beraktam egy cikket ill. linket a hasznos holmik közé ezekről a fertőzésekről és a lehetséges következményeikről.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Óbudán elszált a Net használat azért tüntem elKép de már itt vagyokKép
malice

Orsi!

Koszonom!

Ezt meg is mutatom a papanak. Kivancsi vagyok, hogy mit mond ra. Elvegre orvos. majd megkerdezem a nogyogyimat is. Neked hol van es ki a nogyogyid?

Magi
Vendég

Magi Kép mail ment.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi ok! Kép
Vendég

AlenaKép
Köszi szépen. Remélem nincs már messze az idő, hogy ingyen belefogjak.

MagikaKép
Papus milyen orvos ? Mármint nem a minőségét kérdezem, hanem a szakágatKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi!

Ment a valasz! Kép

Cat!

Papa fogorvos.
Marmint novembertol, mert akkor jar majd le a ket ev gyakorlata, majd vizsgazik es utna mar teljesen normalis fogorvos lesz. Meg csak rezidens. De mar nem sokaig. Kép
Vendég

Kedves Cateye, Olici, Móni, Bea és V.K. Orsi!

Köszönöm szépen a válaszaitokat, aranyosak vagytok!
Olici!
Igazából 3 hónapja határoztuk el, viszont ebből nekem 2 ciklus Candidával telt, egyszer meg a párom vidéken volt középidőben. A Candidára most diétázom, már 1996 óta van hullámokban, de most lett elegem belőle, igy a kemény, de tápanyagdús diéta.........
A párom nem volt vizsgálaton, mert még ugye erről nincs szó, egyébként 3 éve a volt barátjőne teherbe esett tőle. Csak kiváncsiság Szerintetek egyéként 3 év alatt változhat a férfiak fogamzóképessége? Elég fiatalok vagyunk, én 25, ő 26.

Móni!
Irnál nekem pár sorban a Gynevacról? Sajnos a munkahelyemen nem mindig van időm utánaolvasni a topicokban.

Cateye!
Nálatok mi a probléma?

Bea!
Látod ez az!
Az ember hallja ezeket, aztán ezért lesz türelmetlen.
Engem inkább a Candida zavar, hogy ne zavarjon be megint! A doki azt mondta, ha megint előjön, akkor fél éves gyógyszeres kúra jön, de ebbe nem nagyon szeretnék belemenni. Viszont ha a diéta addig nem hatásos akkor nincs más megoldás. A dokim azt mondta, hogy a gyógyszer mellett persze nem a legjobb teherbe esni, de ő adta már igy és nem volt probléma......... (?) Hát nem tudom. Mondjuk megbizom benne, de azért Erazmuszt is megkérdezem.

Egyébként anno én inditottam az Erről Arról topicban a Mikor jöjjön az első baba topicot, hát azóta sokminden történt......Kép Már 2001 óta nagyon szeretnék babát, örülök ,hogy most a jelenlegi páromnál biztosabb vagyok benne, s talán ezért a kezdeti türelmetlenség.

Bocs, ha hosszú voltam.
Aztán remélem befogadtok! Kép
Puszi,
Évici

Éva
Évici

ÉVICI és ÚJAK: a GYNEVAC egy 5 oltásból álló kúra, ami a leggyakoribb nőgyógyászati gyulladásokért felelős kórokozók ellen ad védelmet. A régiék tudják, mit össze szenvedtem a petevezető mag petefészek gyulladásaimmal egész fiatal lány korom óta. Ha az orvosom akkor ajánlja a GYNEVAC-ot (aminek egyébként semmi mellékhatása nincs és nem minősül gyógyszernek sem) akkor ma már valószínűleg boldog többgyermekes anya volnék. De nem így történt (bár a vakcinát már 1972 óta sikerrel alkalmazzák - már aki), ezért a sok gyulladás következtében 2 méhenkívüli terhességet kellett átélnem és végül eltávolíották mindkét petevezetőmet. Amióta beadadtam a GYNEVAC-ot az itteni lányok javaslatára (egy éve) nem volt gyulladásom!! Emellett sok jó hatása van, a megtapadást is elősegíti és a kúra mellett nyugodtan teherbe is lehet esni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Virág
virag

ÉviciKép
Mi az "ismeretlen eredetű meddőség" kategória vagyunk. 1,5 éve nem jön létre terhesség, sem spontán, sem stimulált ciklusbanKép

Ez a candida egy érdekes dolog. Nem lehet, hogy lelki indíttatású ? Bocsánat ha hülyeséget kérdeztem, de nekem ezek az újkori betegségek mint a candida és allergia is ilyennek tűnnek.

Egyébként a férfiak fogamzóképessége nem 3 év alatt, de 3 hónap alatt is sokat változhat. Itt nagyon sok pár ilyennel küzd. Ezért lenne fontos a párodat is megvizsgáltatni. A kor sem igazán befolyásolja, mert egész fiatal korban is lehet rossz eredménye. De úgy sem lesz, nem így kell hozzáállni. De ha több hónap sikertelenség után orvoshoz fordultok, neki is meg kell vizsgáltatnia magát.

Bocsánat az indiszkrét kérdésért, de házasok vagytok ?

Egyébként itt mindenkit befogadunk, bár szívesebben engedünk el valakitKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Megjottem Lanyok!
Sajnos csak rossz hireim vannak.A jobb oldali petefeszkemen van egy 5mm-es tuszo. Ennyi. Semmi. Es ez a 10.-ik nap. Lehet, hogy nem is vagyok stimulalhato, nem fog menni clostival sem. Nem megy ez nekunk sehogyan sem. A rendeloben 3 no volt megszakitason csak amig ott voltam. Gondolom nem kell mondanom mit erzek...
-szoszi-

En is udvozlom az ujakat es nem akartam pesszimista hangulatot kelteni a gondjaimmal, de mar egy ideje nem birom a rossz hireket.
szoszi

Sziasztok!

Csak azért jelentkezem, hogy tudjátok még élek. A gyulladt méhszalagom már jobban van, bár nem tudtam végig szedni az antibiotikumot amit a doki írt, mert előjöttek a mellékhatások.Kép
Remélem mindenki jól van, sokat gondolok rátok, de most egy darabig csak szórványosan fordulok elő és nem nagyon tudok visszaolvasni sem.Kép Papa még két hétig itthon lesz, addig sajnos hanyagolom a netet. Mindenkinek drukk és üdv az újaknak!

Egcsi
egcsi

SzosziKép
Ne depizz kérlek. Sürgősen keress egy másik orvost egy Meddőségi Központban valahol. Ott tuti nem lesznek terhességi megszakítósok, mert mindenki babáért küzd. Nincs olyan nagy baj. A napi egy closty az nagyon kicsi adag. Ezt növelni kellene. De a closty nem az egyetlen stimuláló gyógyszer. Az a kommersz "népgyógyszer", de vannak tisztább injekcióban kapható stimulálószerek mint a Menogon, vagy Merional,Puregon stb. Ezek viszont csak szigorú UH ellenőrzés mellett adhatók, meg persze jóval drágábbak is. Megint egy cn-en járunkKépKép Mivel a múlt ciklusban is egy napon jártunk, akkor a 32.cn-en jött meg a mensid neked is. Ez azt jelenti, hogy az ovulációd a 17-18. napon volt. Ha most a 10. napon vagy akkor még 7 nap alatt rengeteget nőhet a tüszőcske.

EgcsiKép
Jó birkózást ApjukkalKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Én is bejelentkezem egy röpke beszámolóra.

Magika Kép
Gratula a felvételihez, végülis melyikre vettek fel?

Én is gondolkodom, hogy valamit tanulgatni kéne babásan is, nem kéne veszendőbe hagyni, hogy ingyen lehet, csak már három (najó, 2,5) diploma már van, kihajítanak itthonról, ha előállok egyújabb ötlettel. Kép

Orsi, mióta próbálkoztok élesben? Mintha márciusra emlékeznék. Nálatok most minden rendben, ugye?

Jajj, úgy izgulok, sikerül-e a babócánk most. Apjuk teljesen meglepődött, amikor mondtam neki, hogy jövő kedden kéne nem megjönnie (máris??!!) Kép

Tinka
tinka

Tinka Kép
élesben?? egy éve... de persze voltak kisebb nagyobb megszakítások. Sajnos semmi sincs rendben. A párom leletei nagyon rosszak lettek. Ha nem változik, akkor a lombik marad számunkra az egyetlen lehetőség, de addig még kivizsgálások hada alá kell vetnie magát. Olyan hősiesen viseli Kép Tehát nálunk semmi jó hír Kép
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg még 9 hónapig Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kele:
Gabomamonak két babája is van már.
Edelweiisnak egy kisfia született idén márciusbanKép
Névtelen

Orsi, Kép
bocs, tényleg rosszul emlékeztem akkor. Okosak voltatok, hogy az elején elmentetek kivizsgálásra. Én a páromat nem tudom rávenni. Kép

Tinka
tinka

Üdv mindenkinek! Kép
2 hónapja nem voltam erre, de mennyi új név van! Sajnos. Az ismeretségemben is egyre hallom az újabb és újabb ilyen problémás eseteket mint mi vagyunk.
És hogy megváltozott itt a felület is!Kép

Eltelt a 3 ciklusnyi leállás, de nálunk nem történt előrelépés. De nem mentem vissza a dokihoz, teljesen ki vagyok lelkileg ugyanis. Nem hittem, hogy ez még lehet rosszabb, de tévedtem. Mostmár ha a családommal beszélek a témáról rögtön könnybe lábad a szemem aztán végigbőgöm a beszélgetést.
Párszor előfordult velem, hogy olyan szomorúságot éreztem, hogy nem kaptam levegőt pár pillanatig. Fogalmam sem volt hogy ilyen létezik, eddig még nem tapasztaltam!

CatEyeKép, VirágKép!
Nekem szeptemberben lesz 1 éve hogy írogatok ide. Akkor azt írta nekem valaki, hogy ne aggódjak, a hormonprobléma a legkönnyebben megoldható, pillanatok alatt rendbe tudják tenni. Mégis itt vagyok...

Szoszi!Kép
Nem ismerem a történeted, nézték már a prolaktin szinted? Ne aggódj, igaza van Catnek, a Clostinál jobb gyogyik is vannak, a következő ciklusban miár biztos lesz egy szép nagy tüsződ! Kép

XXX, Leone

KépKép
leone

Kedves Lányok!
Örülök, hogy e topic lapjain olyan lányok ajánlják a GYNEVAC nevű gyógyszert a gyulladások megelőzésére és gyógyítására, akik saját magukon érezték azt a gyógyító hatást, amit az évek óta tartó krónikus nőgyógyászati gyulladások megszűntetésében észleltek ennek segítségével. (Orsi, Virág, korábban Mj Móni, és mások is). Egy alkalommal valaki, aki nem tud róla semmit, azt írta itt, hogy "felháborító, hogy Erazmusz itt ajánlgatja a portékáját". Ezután én inkább hónapokon keresztül nem is olvastam ezt a topicot, és hanyagoltam az "Erazmusz" topicot is, amit Ancsi nyitott azért, hogy ott koncentráltan írjak. Az illető nem tudja, hogy én nem a portékámat ajánlgatom, (hasznom csak annyi belőle, hogy aki megkapja, 95%-a meggyógyul, s ez nekem örömet jelent!) hanem egy egész élet tapasztalataival akarok segíteni azoknak, akiknek nincs gyereke, és azoknak, akik éveken keresztül küszködnek azokkal a női bajokkal, amiket nem akar a nőgyógyászok 99%-a úgy kezelni, hogy tartósan meggyógyuljanak.
Virágnak csak egyetlen téves információja van, és ezt feltétlenül le kell írnom: a GYNEVAC olyan törzskönyvezett GYÓGYSZER!!!, ami kizárólag orvosi receptre kapható! (Ami csak orvosi receptre kapható, az feltétlenül gyógyszer!) Megtévesztő a www.infertility.hu "szakértőjének" kijelentése az interneten, hogy ez kuruzslás, és se Magyarországon, se sehol a világon nincs törzskönyvezve. A valóság: Magyarországon 1997 óta törzskönyvezett gyógyszer, Nyugat-Európában viszont az ikertestvére 1981 óta törzskönyvezett és forgalomban van. (Az illető kollégát e kijelentése miatt beperelheti hitelrontásért a gyártó cég!)
Magika! Az orvos férjednek mondd meg, hogy nézze meg a Pharmindex zsebkönyv ezévi 1. számában. (Néhány régebbiben is benne van, néhányból viszont kimaradt). Az orvosok, de még a nőgyógyászok legnagyobb része is nem ismeri, vagy nem akarja ismerni. De gondoljátok meg: Semmelweis tanait is a halála után 30 évvel ismerte csak el a világ, de ma az egész világ "az anyák megmentője"-ként ismeri! Magyarországon ez az egész dolog az új felfedezésekkel egy magyar betegség!!!...
Egyébként igazán érdemes e topicban mindenkinek elolvasni az Orsi által javasolt www.gynevac.hu honlapot e kérdésről.

Edina! Irtam neked magánban.

Üdvözlettel
Erazmusz
erazmusz

Bocs, lehet hogy rosszul írtam, mert ebben az évben még nem jelent meg, hanem a Pharmindex zsebkönyv 2002. évi 2. számában.
Üdvözlettel
Erazmusz
erazmusz

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!
Hú, de sokat írtatok, mióta nem voltam.
Sajnálom, de most nem érzek erőt magamban, hogy visszaolvasgassak rendesen, csak bele-bele olvastam abba, amit írtatok.

Nagyon, de nagyon el vagyok keseredve.
Megvolt a műtét és én a legnagyobb nyugalomban vártam a dokim, hogy csak csupa jót fog mondani. Hát, nem így lett. Kép
Már az is gyanús volt, hogy a műtét után késő estig nem is láttam. Az esti vizit után találkoztam vele. Azt mondta, hogy a cisztáimmal nincs semmi gond, szépen rendbe lettek téve. Eddig szép és jó minden, de amit utána mondott, az teljesen kikészített.
Egyik petevezetőm sem átjárható, egyáltalán nem ment be a folyadék egyik petevezetőmbe sem!!! Kép Kép Kép Még csak a méhemen sem jutott túl.
Annyira, de annyira nehéznek éreztem eddig is a keresztet a vállamon, miért kaptam hozzá még??? Iszonyúan kiborúltam. Kedd óta alig aludtam valamit és azóta állandóan ráz a zokogás. Miért???????
Iszonyúan féltem megmondani a páromnak is. Tudjátok mennyire viszolyog még a vizsgálattól is, egyszer említettem a lombik programot egy eset kapcsán, akkor még csak meg se volt hajlandó hallgatni. Rettegtem, hogy mit fog mondani. Elhagy?
Elmondtam neki tegnap este. Mivel nagyon szeretem őt, megmondtam az igazat, hogy nálunk már csak a lombik fog szóba jönni. Nem bírtam sírás nélkül végigmondtani. Mondtam neki, hogy ha úgy gondolja, akkor most hagyjon itt, ne késöbb, ha nem akar így babát. Annyira, de annyira fájt ezt mondani. Kép De felháborodott rajta, hogy azt hiszem, csak kisétál az ajtón és ennyi? Annyira szeretem őt!!! Itt maradt velem és együtt fogunk kűzdeni a babáért, babákért.
Szeptemberben lesz még egy HSG, bár a ti eddig leírt tapasztalataitok alapján nem bízom benne egyálltalán, hogy átjárható lenne akármelyik vezetékem is, hiszen a műtét alatt sem sikerült megnyitni. A szobatársaim szerint több mint egy órát voltam a műtőben, pedig elötte a Fábián doktorúr azt mondta az altatós orvosnak, hogy kb 15-20 perces lesz a műtét. Ezt még hallottam, mielött elaludtam.
A párom hozzáállása segített abban, hogy felemeljem ezt a nehéz keresztet, amit Istentől kaptam. Megroggyant a lábam, de most már ketten visszük tovább.
Ma elmegyek a háziorvosomhoz, segítsen valakit találni, aki lelkileg is helyretesz, mert most aztán tényleg kivagyok...
Hát ennyi. Köszönöm nektek a sok bíztatást.
Nem tudom mit hoz a jövő, de valami biztosan lesz.

Üdv:
Gitta
gitta

Kele!!
Akkor tényleg elbaltáztátok a múlt hónapot!!!
Nekem ma is gyenge az egyik csík!Mikor lezs már erősebb???:-((
Most te hanyadik ciklusnapon vagy?
Mióta próbálkoztok?
Van valami betegséged, vagy a párodnak?
Lányok!!!
Hun van a táblicsku?????
Cat!
Bocsi, kevertem az inszemet a lombikkal....
Jó lenne, ha tényleg összejönne addig a babóca, és nem kéne menni lombozni.
Nagyon megterhelő volt az inszem?
Lelkileg hogy vagyol?
Nyaralgatni nem mész?Vagy voltál?
Virág!
Köszi, de inkább nem gondolkozok ilyen nagyban..
Bár őszintén, azon már gondolkoztam, hogy egy olyan könyvet összehozok, amiben mi vagyunk benne...
Akik babót szeretnének, csak nehezebben jön össze.
te is irogatol verseket?
Akkor írjál nekünk valamit!!!!

Lányok akinek hátrahajló a méhe, az milyen pózban szeretkezzen, amiben nagyobb az esély?

Bűvös kör

Pattog a tűz, homály van,
Kandalló előtt a szobában,
Állok és nézem a vörös lángokat,
Kergetem, hajszolom a ködös álmokat.

Suhannak, lebegnek az árnyak,
Ébrednek, suttognak a vágyak,
Halkan nyúlik a sötétben a fény,
lelkemben kigyúlik újra a remény.

Ilduci
Névtelen

Sziasztok Kép, nagyon ritkán irok ide, de most muszáj.

Gitta, ne HSG legyen, hanem küldjön tovább egy meddőségi centrumba, hogy minél előbb nekikezdjetek a programnak.

Ne keseredj el, szépen kérlek, a Jóisten tudja, hogy mit miért csinál velünk, még ha ezt emberi ésszel igencsak nehéz belátni. Erős lány vagy te, igenis talpon fogsz maradni, mert MUSZÁJ! Van egy remek párod, fogni fogjátok egymás kezét, és minden rendben lesz. Gondolj arra, hogy pár évtizeddel ezelőtt ez ki sem derült volna és megoldást sem tudtak volna ajánlani, most viszont ha rögös is, de szabad az út egy vagy több baba feléKép

Szóval, fel a fejjel, én innen is szoritok neked.

Kinga
Kinga_

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: