A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

mofly szia !

Nekem egy medőségi intézményben készült el az eredményeink.
Myna köszöni a szivélyes üdvőzleteket :lol: :lol:
Kata üdv köztünk, egyébként még én is ujonc vagyok itt :D

Kép

Kép
myna

Myna, Annn, Mofly, Vucuska!
Kép

Törpehzs!
Kép Veled mi történt ma a BMC-ben? A narancssárga stimmel, csak nem kabát, hanem pulcsi :lol:

Kata80!
Kép földim!

Kép

Nonóka
nonóka

Nagyon köszönöm mindenkinek,nagyon aranyosak vagytok. :D
Szia Vucuska!
Szeptemberben kezdtük és már a vizsgálattokkal készen is vagyunk.
Holnap kell mennünk konzultációra,ahol megmondják hogyan tovább és már izgulok is miatta.
Úgy néz ki Zeke doktorhoz kerültünk.
Még egyszer aranyosak vagytok és köszi. :lol: :lol: :lol:
kata80

Nonóka!

Gratulálok a "csöppséghez" :D:D

Kép
nika28

nanóka akkor most nagy az öröm a családodban :D
Most már a legszebb ajándék a karácsonyfa alá került :lol: :lol:

Kata

Akkor most, hogy meg volt a kivizsgálás akkor akonzin majd kiderül, hogy merre tovább??? :P

Nemsokára remélem mi is a kivizsgálásnál fogunk majd tartani?? :D

Kép

Kép
myna

Kata80!
Akkor holnap mindenképpen számolj be hogy mit mondott a doki.
Én is a Zekéhez járok.
Az eredményekről tudsz már valamit? ( Már nem is emlékszem hogy azt a megbeszélésen közölték velünk, vagy mikor)
vucuska

Sziasztok,

Myna, Kata80,

Kép

Mielőbbi babásodást Nektek is! :D

Myna,
Ne keseredj el, mi is ICSI-sek vagyunk. Minden tb támogatott, a kivizsgálásokért nem kell fizetned, „csak” a gyógyszereket/szurikat… Az is bőven elég mondjuk.

Böbcsike,
Örülök, hogy jelentkeztél :D Wiegandt dokival kapcsolatosan: nekem is Ő a dokim, és én is nagyon elégedett vagyok vele! Szerintem aranyszíve van, és imádom :D (na, nem félreérteni :wink: ) Dobogókőn készültek fotók? Ha egyet-kettőt megosztanál velünk… :D

Sehike,
Látod-látod, csak ide kell jönni, és máris kezdődik a feltöltődés :wink:
Köszönöm előre is a drukkokat, aranyos vagy! :D

Mofly,
Naaaa, mi ez a negatív hozzáállás?? :shock: Megy babatapi és pozitívgondolat-hozó: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Bonya,
Üdv Neked is a 2008-as projektben :D:D Örülök, hogy nem adjátok fel!!! :D:D:D:D

Vucuska,
Oké!!! Nekem bejön ez a terv! :wink: Nem leszek semmi jónak elrontója, úgyhogy hajrá együtt pocinövesztés + goblein :wink:

Nonóka,
HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! :D:D:D:D:D Szívből Kép! És várunk az egyel lentebbi babás topikban is :D Nagyon jó hír, örülök Nektek! :D:D

Mára csak ennyi voltam, sorry, de férjecskémnek kell a gép 8-tól :?
Ma voltam gégészeten, sajnos gombát találtak a tenyésztésnél… Kaptam rá gyógyszert, egy hét múlva újra kell mennem. :?
Úgy látszik ez a mandula dolog tényleg több gondot okoz, mint sejtettem… De nem baj, már csak bő egy hónap, és megszabadítanak tőle :wink: Ha így nézem, akár még várom is. :lol: Amúgy a gégésznő mondta, hogy mivel csonkokról van szó, így valszeg 8-10 perc lesz az egész… Ez azért jóóó :D Na, szóval eldöntöttem, hogy nem félek, jobb lesz nekem a mandulám nélkül… :D

Szépséges álmokat mindenkinek, jók legyetek! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

zsókuci szia igen nekünk is ICSI-lesz szerintem,és hiszem nem sokára a karomba vehetem majd az én kicsi Mínámat vagy Lorántkámat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
myna

Myna,
Úgy legyen :D Kívánom tiszta szívből!!!

Kép

Kép
zsókuci

Hű csajszik, mennyit írtatok! Alig győztem visszaolvasni. Lassan nem is tudom követni az eseményeket! :oops:

Sehike,
Örülök hogy jelentkeztél, és hogy belevágtok a folytatásba! :D Jaj, az viszont nagyon rossz hír, hogy a nagyid egyre rosszabul van. Annyira sajnálom, teljesen átérzem! :(

Süni,
Tudsz már valamit anyósod eredményéről?

Bonya drága,
Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: Remélem mihamarabb folytatjátok!

Krisztamilli,
Megy a drukk a fagyisokhoz!

Myna, Kata80
Üdv itt, mielőbbi babásodásodást! Myna, amúgy pont a múltkori alkalommal mondta a dokink, hogy majdnem mindenkinek ICSI-t csinálnak most már.

Vic,
Na végre, hogy jobb kedved van! :lol: Hajrá! De jó lesz nektek Bécsben, irigykedem!

Bobcsike,
A hasad az utrótól puffad, teljesen normális. Azért kíméld magad a munkahelyeden!

Nonóka,
Hurráááááááááá! Gratula! :lol: :lol: :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bár a mi nap beszélgetem az egyik barátnőmel, és sikeresen ki akasztottam egy kislány nével JANINA :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
myna

rebe Szép estét kívánok neked :P

Miért csinálnak mostanában mindenkinél ICSI-t???
Azért mert nagyobb a siker ráta az ICSI-nek???

Kép

Kép
myna

Neked is szép estét myna, :D
Nem tudom miért, de azt mondta a doki, ez a gyakoribb most már!
Ahol a férfinél van a gond, ott mindenképpen sikeresebb szerintem.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nálunk is ezt alkalmazták!
Úgy gondolom azért, mert így több petesejt termékenyül meg, mint a sima IVF-nél.

Kép
rebe
Dunaharaszti

rebe igen apucimal van gond kevés a spermium száma :cry:
Remélem azért esélyesek leszünk az ICSI-vel??? :oops:
Na már megint ez a hüle pesszimizmusom.... :? :lol: :lol:
Myna csak optimistán, és akkor biztosan sikerül :lol: :lol: :lol:
rebe benne vagyok éppen a pms-be és ilyenkor ugy nem szeretem ezt a hozzá állást :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
myna

Myna,
Csak nyugi! :lol: Nálunk is apa spermaszáma kevés, és sok nem is jól mozog! És nézz a vonalzómra!

Kép
rebe
Dunaharaszti

rebe de hüle vagyok :D :lol: :D még nem is gartuláltam neked és a kisüstökösödnek sem :D :lol: :D

Kép

Kép
myna

Nonóka
Szívből gratulálok!!!Gyönyörű karácsonyotok lesz nektek is :D

Myna,Kata
Üdv közöttünk,mielöbbi pocakosodást kívánok!!Gyertek bátran és nyugodtan kérdezzetek szívesen válaszolunk.Van egy táblánk ha beszeretnétek kerülni írjátok meg az adatokat!

Böbcsike
Te nem szeretnél bele kerülni??
gabicsibe

gabicsibe szióka !

Éppen most beszéltem telon az uramal és képzel kérhetek időponott a kivizsglásra januára :D
Olyan boldog vagyok, végre én is el indulhatok végre, ez annyira jó érzés ám :cry: :D
Köszönöm neked a jó kívánságokat el kell , ezekben a nehéz időkben :lol: :lol: :lol:
gabicsibe a te történeted, hogy kezdődőtt??? :roll:

Kép

Kép
myna

Myna

Tavaly szemptemberben kerültünk ide a Bmc-be,4 évnyi próbálkozás és rengeteg nőgyógyász látogatása után.Végig csináltam 6 inszeminációt és most szeptemberben az első lombik sikerült :D Nekünk is ICSI volt,mert kicsit vastag volt a petesejt fala.Valószínű ez volt nálunk a probléma,mert egyikünknél sem találtak mást.

És a friss tábla
Leendő anyukák és kismamák

Ha valami nem stimmel csak szóljatok!!
gabicsibe

gabicsibe tényleg meghökkentem azon amint éppen le írtál, akkor ez egy csoda baba, nagyon örülök az kisbabádnak 8)
Igy kell ezt csinálni :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
myna

Látod nem szabad feladni,csak bízni és hinni benne!!Ez a siker titka :wink: A Bmc-ben nagyon jó kezekben leszel,nagyon profi dokik vannak és te is hamarosan kismami leszel :D

Nagyon szép álmokat kívánok,gyere holnap is!!
gabicsibe

Okés jövők holnap is!

Nagyon édesek meg aranyosak itt a csajok, köszönöm mindenkinek a támogatását :D :lol:

Jó éjszakát kívánok neked meg a kis üstökösödnek is gabicsibe :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
myna

Lippa!
Nagyon sajnálom, annyira biztam benne, hogy Nektek sikerülni fog!

Akinek sikerült, annak gratulálok és mindenkinek szurkolok!

Nefke
nefke

Nonóka!

Hatalmas gratula!!! :D :D :D Olyan jó hallani ezeket a jó híreket, mert feltölt optimizmussal!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Vucuska

A vonalzót a noivonal.hu-n csináltam. Amikor kész vagy a kinézetével, akkor rá kell kattintani a vonalzó készítésére és ott egy hosszú hivatkozást be kell másolni ide az aláírásodhoz. Remélem sikerül.....

Zsókuci

Pár képet csináltunk, de csak előhívós fényképezőnk van ( abból is a legmodernebb, mert párom nagy fotós) de még nem hivattuk elő. ha meglesz fel fogom rakni...

Rebe

Abba már belenyugodtam hogy a hasam puffad, de a mellemnek is ennyire kell fájni?

Gabicsibe

Szeretnék bekerülni a táblába, milyen adat kell hozzá?

Kép
bobcsike

Jó reggelt!
Rengeteget írtatok, és csak gyors beugrásra van időm:(
Munka-munka-munka...és ha minden jól jön össze akkor jövő héttől már nem vagyok, és ki tudja meddig... szóval van mit gyorsan helyre tennem :(

Üdv az újaknak!
:lol:

Lippa
Sajnálom! Jó, hogy ott vannak a gyönyörű lányaid! :lol: reméljük a csoda sem várat sokáig magára :wink: :lol:

Zsókuci!
Az tényleg nem sok! :wink: :lol:
Jó, hogy a végére jártál a dolognak! Most mindent rendbe tesznek nálad!!!
Anya unokahugánál nem vették észre a mandulás problémát, és totálisan tönkrement a veséje, és sajnos meghalt 21 évesen!
Szóval jó, hogy nem hanyagolod el! Sokszor fura, hogy az orvosok ezt miért nem veszik komolyan :roll: tisztelet a kivételnek!

Nika
Én megyek holnap! :lol:
Te hányra érsz fel?

Törpe

Kép
törpehzs

Helló!
Vonalzó próba

Kép
vucuska

Ez nem jött össze.
Én az address-t beírtam az Aláíráshoz.

Kép
vucuska

Mindenkinek szép napot!!

Bobcsike
keresztnév,életkor,lakhely(csak a város :roll: )orvos neve és hanyadik inszemnél is tartasz.
gabicsibe

Próba2.

Kép
vucuska

Segítsetek!
Mit rontok el?

Kép
vucuska

Vucuska,
Nincs valami img-vel kezdődő URL? Azt kell bemásolni.

Nekünk is ICSI volt a kemény burok miatt. Plusz meg is vágták őket, hogy ki tudjanak bújni. Mára remélem meg is tették, és megkezdték a beágyazódást! :)

Kép
mofly

Szép napocskát mindenkinek :D
Hogy vagytok lányok?? :)

Kép

Kép
myna

Sziasztok?

Moflyka persze hogy beágyazódtak a kicsikék:) Mivel küzdeniük se kellett :)
Ott pihiznek a puha melegben:)

NEkem is volt vágás:) Állítólag az endó miatt vastag volt a sejtfala :shock:

Üdv az újaknak :)
LAssan már nagy öregnek fogok számítani :oops: :oops:
madrin

madrin szia nem számítasz itt öregnek, kis csajszi :D

Kép

Kép
myna

Köszönöm szépen Lányok a vígasztaló szavakat,nagyon aranyosak Vagytok!

Nonóka nagyon örülök,hogy minden rendben :D !

Mofly szorítok Neked,szerintem már befészkelték Magukat :wink: !

Törpe így igaz,két Tündérke mindenért kárpótol Minket.Nagyon szurkolok ám Nektek is.Tudjátok már mikor lesz a bavatkozás?

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Gabicsibe

Keresztnév: Bobcsike
életkor: 29
Lakhely: Békéscsaba
Orvos: Dr. Wiegandt Péter
Első inszem: nov.26-án
Visza kell mennem: dec. 13-án

Köszi hogy beírsz a táblába.....

Vucuska

Sajnálom, hogy nem sikerül. Nehéz így segíteni, hogy nem látom.

Kép
bobcsike

Lippa!
Köszönjük! :wink:
Elvileg holnap már meg tudja mondani!
Szerintem hétfő esélyes!

Mofly!
Nanáááá hogy ott pihiznek! Hol máshol lennének jobb helyen?!?! :wink: :lol:

Madrin
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Bobcsike!
Köszi a segítséget.
Majd otthon továbbkísérletezek. 1* biztos összejön, nem lehetek ennyira béna. :D
vucuska

Vucuska

Még az enyém sem biztos hogy jó, mert tegnap is és ma is azt írja hogy még 9 nap van hátra a ciklus végéig. Ha holnap is ezt írja akkor valami gáz van vele(m)! :)

Kép
bobcsike

Köszi Törpe :)
Jó lenne ha ilyen jól néznék ki:)
madrin

Lányok meg érkeztem végre hozzátok :D

Kép

Kép
myna

Törpe!

Sztem olyan negyed 8 körül leszünk ott.
És Te? :lol:

Kép
nika28

Igyekszem én is odaérni, bár hétfőn vizitdíj vásárlással együtt is 7:50-re értem a sor végére, és szerencsém volt, mert az utcán már nem állt senki! :lol:

De azért igyekszem!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Oké!

Tök jó lesz, hogy talizunk!:D

Már várom! :oops:

Kép
nika28

Nika
Én is!
Hihetetlen,hogy még mindig semmi nálad :shock: Jól megkavarnak minket ezek a hormonok! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

helló!
Próba3.

Kép
vucuska

Csajok!
Ez nekem nem megy, szóval nem lesz vonalzóm. :D
A noivonal.hu-n megszerkesztettem a vonalzómat és a babanetes profilomnál lévő Aláírásba bemásoltam a címet, de csak a cím látszódik.

Kép
vucuska

Sziasztok!!!
Lippa, sajnálom :( Kívánom, hogy egy "csodakistökös" minél hamarabb beköltözzön hozzátok!!!

Rebe, mindjárt betöltöd a bűvös 12. hetet, jajjjjdejóóóóó!!!

Zsókuci, sajnálom a gombás fertőzést, de hamarosan megszabadulsz a mandulaképződményeidtől. Zárójelben megjegyzem: a szüleim 11 évig próbálkoztak, mire én sikerültem. Rögtön miután Anyunak kivették a manduláját
:wink:

Üdv az újaknak! Szorítás és drukkhegyek mindenkinek!

Jerikáról rég olvastam. Tudtok róla valamit?????

Anyósommal minden rendben. Ma hívta a doki!!!!! :D

Pusszantás mindnekinek!
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: