A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsókuci,
köszike most töltöm le őket.

Pusszantalak

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok! Csak egy gyors bekukk....

Bonya, nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: Simi és nagy ölelés Neked!

Kép

KépKép
anett_1

Bonya drága,

Szívből sajnálom! :cry: :cry: Remélem nagyon, hogy nem adjátok fel. Belőlünk meríthetsz erőt, és ha rossz kedvű vagy, mi feldobjuk a napod. Szóval, ha úgy érzed, hogy szeretnél róla "beszélni", gyere kérlek, és ne csak olvass minket. Szeretünk, és támogatunk ahogy tudunk...

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Kátya,
Nagyon sajnálom, pedig elég bíztatóan alakult! :(
Doki mit mondott, mikor lehet folytatni?

Bonya,
Sajnálom Kedves, Te mindent megtettél!
Kép

Vic,
Gratulálok a vizsgához! Innen már csak jól alakulhatnak a dolgok!

Gabi,
Köszi, pont ezt felejtettem el megkérdezni, hogy lehet-e szedni!

Én szüntelen csak pihenek. Borzasztó unalmas tud lenni! Néha fájdogál a jobb oldalam. Egyébként jól vagyok. Sajnos a kettőből csak egy embriót tudtak lefagyasztani. Ezzel nem tudom mit lehet kezdeni, de majd kiderül.

Kép
mofly

Bonya!

Kép Sajnálom!!!

Nyunyi, Jerika?

Kép

Nonóka
nonóka

Bonya
SAjnálom és nagy ölelés neked!!Tudom erős csajszi vagy és pár nap múlva már a folytatáson fogsz gondolkodni.Inkább gyere és írd ki magadból,tudod itt megértő szívekre találsz!!

Nemone
Csak most vissza olvasva fogtam föl,hogy nem sikerült :oops: sajnálom!Viszont örülök hogy már újra kezdtek!!nagy-nagy kalappal hozzá és remélem ez már sikerülni fog!!!!

Holnapi Bmc-s járatnak Kép
gabicsibe

gabicsibe

Bonya
Köszi hogy szóltál, a következőbe javítom!puszi
gabicsibe

Sziasztok!

Sehike!
Sajnálom a mamidat. Remélem meggyógyul minél előbb!
Én azt olvastam hogy a 2008-as év a Jupiter éve lesz, ami növekedést, boldogságot, kiegyensúlyozottságot jelent. Az idei évet a Szaturnusz uralta, ami azt jelenti hogy ez az év tele volt nehézségekkel, lemondással, stb -hát igen....
Szóval 2008 biztos neked is sok jót fog hozni!!! :D

Bonya!
Annyira sajnálom! :(
Te pedig aztán mindent megtettél. Az a sok hajnalban kelés, utazgatás, sorbanállás......
Nagyon sajnálom!
De tényleg ne adjátok fel! Össze kell jönnie!
A dokival miben maradtatok? Mit beszéltetek meg?

Zsókuci!
Jó sokat dolgozol!
Hogy van a tüdőgyuszid?
Januárra én is szorítok neked a mandulaműtétedhez!
2008-ra gyüjtöm neked a goblein sablonokat hogy otthon tudjál majd kézimunkázni! :D

Nika!
Mensi?
vucuska

Sziasztok!

Megvagyok ám, túl megint egy "mélyponton".
Ugye késett, amit nekem nem szokott, szépen mindig időben jött, egyszer késett másfél napot, de akkor utrot kaptam.
Két nap után már kezdtem reménykedni hogy hátha, a 4. nap után felhívtam az orvosomat, aki péntek reggelre várt a kórházba uh-ra. Hát én péntek reggel már majdnem teljesen biztos voltam hogy terhes vagyok. Aztán a doki közölte hogy nem... egész délelőtt bőgtem, sok volt az az öt napos késés, már enni sem bírtam az idegtől az utolsó két napban.
Szóval ez van, pénteken délután elmentünk Sárvárra "welneszezni", odaértünk, ráültem a wc-re és megjött...úgyhogy most holnap megyek a Bmc- be és kezdem a szurikat és remélem kb. két hét múlva beültetik a fagyi- babyket.
Holnap visszaolvasok és írok Nektek.
Hiányoztatok nagyon.
Sok - sok puszi Mindenkinek!!!!

Kép
krisztamili77

Vucuska,
Aranyos vagy, köszönöm szépen! A tüdőgyuszim végül nem alakult ki, legalábbis a múltheti gégészeti látogatásomkor már jobban voltam. Holnap megyek újra... majd mesélek, hogy mi volt.
Hát a Szaturnusz akkor idén tényleg jól megszivatott sokunkat... :? Én nagyon bízom Jupiterben, és abban, hogy 2008 már tényleg az az év lesz, amikortól már minden jól fog alakulni :roll:
Köszi a sablonokat, de... némi kézügyességet is gyűjthetnél nekem mellé :D:D:D

Madrin, Krisztamili,
Privi ment :wink:

Drukk a holnapi BMC-s járatnak!

És mindenkinek mennek a drukkok, babatapik, tüszőnövesztők, kinek mi kell :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok én még uj vagyok és szeretnék meg tudni pár dolgot.
Ugy néz ki, hogy lombikkal lehet kisbabánk :oops:
Egyenlőre nem tudom merre induljunk??
Remélem tudtok nekünk majd segíteni?
Köszömöm szépen előre is a segítségeteket. :D

Kép

Kép
myna

Szia Myna!
Üdv. a kis csipet csapatban!

Kérdezz bátran bármit és itt ígérem minenre választ kapsz .

Várjuk a kérdéseket!

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya!

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Ígérem, legközelebb odamegyek hozzád! :oops: Mikor kezditek újra?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Kezdem egy jó hírrel héfő van :roll: :roll:

Bonya drága anyira sajnálom, hogy vagy jobb egy kicsit a lelked?
Neked is endó miatt volt az egész ugye?
Neked mit mondott a dokid ezzel kapcsolatban?

Myna,
üdv közöttünk, miért kell lombikoznotok, bejelentkeztél már a BMC-be, ki az orvosod?
JAj de sokat kérdezek:)

Itt fagyok meg az irodában , hétvégén a takarítok lehúzták a termosztátot, most meg olyan mintha az utcán ülnék, csak nem ázok meg. :)
madrin

Sziasztok!

Nagyon nagyon köszönöm a drukkokat és a gratulációkat. Nagyon jól esett. Annyira de annyira boldog vagyok, még most sem hiszem el, hogy elértem az egyik álmom. Mostmár jöhet a baba ezerrel.
Mondjuk le szeretném tenni még franciából, és olyan erőt adott ez most, hogy szeretném folytatni a görög tanulást. Ugyanis arra is jártam, ha még nem mondtam volna.

Most egy kicsit feltöltődök:ma elmegyek kozmetikushoz, holnap masszázsra, aztán találtam egy nagyon jó tornát, szerintem elkezdem ajánlom nektek is, ha érdekel nézzétek meg:

www.arwentorna.tk

Meg megyünk Bécsbe a csapattal a hétvégén 2 napra adventelni. Meg jön a Miki is nemsokára. :D A Mikulásra gondolok kivételesen.:-)

Sajnos nem volt időm visszaolvasni a hétvégén, moziba voltunk, jöttek lakást nézni...stb.

De azért:

Nonóka : ez fantasztikus, nagyon gratulálok!!!!Sok boldogságot. A történeted kísértetiesen hasonlít az enyémhez, de a tied happy enddel végződik. Mondjuk Te nem görcsöltél, nem lettél rosszul. Szuper. Íme újabb példa, hogy lehetsz terhes mensi mellett is. És tuti jó helyen van, nagyon drukkolok neked.

A többieknek is írok ígérem, csak vissza kell még olvasnom.

Drukk akinek kell: Vucuska elsősorban most neked.

Bonya,

Annyira sajnálom. Ne add még fel. Sikerülni fog. Most pihizz koncentrálj a karácsonyra, aztán meglásd hipp-hopp mehetsz a következőre.

Krisztamili,
Sajnálom. Tudom milyen érzés.Tavaly jártam így. 2 hetet késett, émelyegtem, fájt a mellem, fáradt voltam. 100%-ig biztos voltam, hogy terhes vagyok. Teszt negatív. Aztán megjött. no comment :( :( Azóta nem tesztelek. Csak most de ez kivételes volt, és jó hogy megcsináltam, pedig nem volt méhenkívüli.

Nyunyi szívem,

Merre jársz?

Üdv az újaknak.

Puszi.
vic12

Vic, tök jó ilyen vidámnak látni, illetve olvasni :)

TAvaly kari előtt mi is voltunk Bécsben olyan jó volt, kolbászt ettünk meg forralt bort ittunk :)
madrin

Sziasztok!

Egy hétig nem láttalak benneteket, most nagyon sok visszaolvasni. Köszönöm aki drukkolt az inszememhez, eredményt még nem tudok.

Bonya sajnálom hogy nem sikerült!

Vucuska hogy érzed magad?
Vannak tüneteid?

Nekem a mellem feszül nagyon már vagy 5 napja. Lehet hogy az utro miatt. Ja és puffad a hasam is.
Ez normális?

Az inszem előtt borzasztó hasfájásom volt mindkét oldalon, de az inszem után másnapra elmúlt. Bár egy kicsit még érzem....

Most dolgozok és csak néha tudok benézni.....

Kép
bobcsike

Sziasztok!

Szép hetet mindenkinek!

Nika,
Hasonló cipőben járunk, nekem ez a 38. nap....mondjuk most nem is bánom, hülyét is kaptam volna, ha a hétvégén megjön, szerdán meg megyek az 1. konzultációra, és így pont lecsúsztam volna a 3. napi vérvételről. Így viszont pont jól jön ki, a konzultáció után várhatóan pár napon belül megjön, és már kezdhetjük is a kivizsgálásokat! :D

Sajnos, úgy tűnik, hogy az elmúlt 2 ciklusban nem volt peteérésem... :( :twisted:

Nonóka,
Remélem jó hírekkel jössz a mai uh-ról! :)

Vic,
Gratula!!!!!! Na ilyen a pozitív hozzáállás!!!!! :wink:

Myna!
Üdv itt! Én is "friss husi" vagyok! :wink:
annn

Szép napot mindenkinek!:)

Bár nálunk szakad az eső,az embernek nem sok kedve van semmihez!:)

Nika,Törpe,Lexi.Gabi,Zsókuci,Vucuska köszi a kedves fogadtatást! :lol: kezdek töltődni! :lol:

Bonya,Kátya,Nemone
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Lexi
Már erre én is rájöttem,hogy bármit is csinálok a rossz jön magától,én hiába akarom kikerülni,nem rajtunk múlik.
Úgyhogy talán ez a legjobb hozzáállás amit írtál,így nem kapunk olyan erős pofonokat!
Annyi mindenen,szoktam izgatni magam,amikor tök fölösleges,utána rájövök! :lol:
Kicsit tekerni kéne az agyamon néha!:)
Mindenesetre köszi!:)

Zsókuci
Mandulaműtét,tüdőgyuszi,munka ezerrel,hát nem semmi! :shock:
Remélem már jobban vagy,januárra pedig nagyon drukkolok!

Vic
Vizsgádhoz nagy gratula,tudtam én,hogy ügyes csajszi vagy!
Most már jön a babasiker is meglásd!:)

Gabi
Remélem jól vagy,gratula a jó cukorhoz,legalább nem kell diétázni! :lol:
Hogy telnek napjaid manóval? :lol:

Vucuska
Hát Akkor Jupiterben nagyon bízom!!! :lol:
Hozza csak a jó dolgokat,már nagyon ránk fér!

Kriszta
Sajnálom ezt a sztorit!:(
DE MOST MÁR A KIS FAGYIKRA KONCENTRÁLJ!
SIKERÜLNIE KELL,MEGLÁSD JÉZUSKA KISMANÓT HOZ!:)
Puszillak!

Myna
Üdv közöttünk,kérdezz bátran!:)

LIPPA

ANNYIRA IZGULOK ÉRTED,EGÉSZ DÉLELŐTT ESZEMBE VOLTÁL!CSAK JÓ HÍREKKEL JÖHETSZ,NAGYON VÁROM MÁR! ÍRJ MINDENKÉPP!
sehike

Vucuska,
Már csak egy hetet kell izgulnunk! :wink:
Ez a Jupiter éve nekem is tetszik! :) Jövőre biztos lesz babám! Velünk minden páros évben történnek jelentősebb dolgok. Megismerkedés, házasság, lakásvásárlás, mind két évente páros évben volt.

Krisztimamili,
Sajnálom, hogy ezt a csalódást kellett megélned! Már csak két hét, és újabb remények! :wink:

Vic,
A görög tanulás jól hangzik! Én imádom Görögországot, de a nyelvük kicsit nehéznek tűnik. Nekem a spanyol a vágyam. Pár éve elkezdtem, de abba maradt. Majd ha most pocakosan itthon leszek, újra előveszem! :)

Bobcsike,
Inszem körül nekem is mindig fájt a hasam, az Utrótól meg egy felfújt lufi. :?

Zsókuci,
Ez nagyon jó hír, hogy a tüdőgyulladást megúsztad!

Lippának én is nagyon drukkolok! Az jutott eszembe, tuti hamarabb megszüli a 3. babáját, mint én az elsőt. De ezen tényleg már csak mosolyogni tudok milyen nyomi vagyok! :)

Kép
mofly

Drágáim,
annyira édesek vagytok igazán jól esnek a biztató szavak.

Férjecském elégjól asszisztált hétvégén a lelkecském helyrepakolásában.
Nagyon imádom, segített erősödnöm ésa valóban igaza van.

Inkább most történt ez mind később amikor már jobban bele éli magát az ember.

Persze, hogy nem adjuk fel, az élet megy tovább és ennek biztos így kellett történie.

Új Év, Új REMÉNY!!!

Pusszantalak benneteket!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Kriszta!
Sajnálom, ami veled történt. Gondolom a werllness hétvége sem sikerült a legjobban.
Remélem minél előbb mehettek a kis babókért!

Zsókuci!
Nekem sincs nagy kézügyességem. Ha van sablonod akkor könnyebb és akkor csak x-ben kell menni a himzóvásznon. Majd együtt csináljuk, miközben a babókat várjuk. Mit szólsz? :D
Most voltam Anyósoméknál és volt egy régebbi Praktikájuk és abban voltak babás sablonok, na majd azokat megcsináljuk, oké?

Myna!
Üdv.
Én inszemes vagyok, sajna nem tudok segíteni.

Vic!
De jó hogy ilyen heppi vagy! :D
Hidd el ilyen lelkiállapotban boiztos sikerülni fog a következő inszem.
Mennyi programod van, milyen sok helyre mész. Én is megnézném Bécset advetkor, de most megint nem jutunk ki. Majd mesélj.
Köszi a drukkot, nagyon kedves vagy!!!

Bobcsike!
Köszi jól vagyok.
Nekem néha szúrkál a mellem, de inkább az alhasamban érzek néha kis szurkálásokat.
Nekem is feszült inszem előtt az alhasam. Neked is akkor volt biztos peteérésed. Volt előtte neked uh? Hol és mennyi tüsződ volt, mennyi repedt meg? Nekem a balon volt 2, és az egyik akkor meg is repedt.
Már csak 1 hét.
Neked kedden vagy szerdán kell menned?
Én is nagyon drukkolok neked!!!!!
Én csak amiatt félek hogy volt ez a felsőlégúti bajom és ez nem tudom mennyire befolyásolta a dolgokat. de szerencsére lázam nem volt.

Annn!
Nagyon jól időzít a mensid. Jó hogy konzultáció után akkor mehettek is vizsgálatokra, nem kell kihagyni 1 hónapot.

Mofly!
Bizony már csak 1 hét. Remélem nem fog jönni Piroska.
Kitartás!
vucuska

Bonya!
Örülök nagyon az előző hozzászólásodnak!
Így kell hozzáállni és biztos össze fog jönni.
Én nagyon drukkolok neked és a férjednek!!!!
vucuska

Vucuska örülök hogy írtál!

Nekem jövő hét csütörtökön kell mennem vissza.
Igen val. színűleg volt peteérésem, kettő jobb és egy bal oldalon. De közvetlenül inszem előtt nem nézte meg a doki. Szerinted meg kellett volna néznie?

Egyébként soha ilyen fájdalmat még nem éreztem mint inszem előtt, képzeld még menni is alig tudtam. De másnapra szerencsére elmúlt.
Most igazából ez a mellfeszülés idegesít (vagy lehet hogy örülök neki, mert végre valami történik velem), alig lehet hozzá érni (férjecském legnagyobb bánatára :D ).

Ha nem volt lázad szerintem nem lesz semmi baj, egyébként férjemnek inszem előtt 3 napig láza is volt, meg hányás, hasmenése, de a doki szerint nem jelent semmit.

Drukkolok neked én is nagyon.....
Te mikor mész vissza?

Kép
bobcsike

Sehike,Mofly,Nonóka és Mindenki aki szorított nekem nagyon köszönöm,de sajnos nem sikerült!
Új programba most úgyérzem nem vágunk bele,Jóistenre bízzuk magunkat,hátha velünk is megtörténik a spontán csoda!

Mofly nagyon-nagyon szorítok Neked,hogy hamarabb megszüld a Babádat,mint én a harmadikat :wink: !

Szoktalak ám olvasgatni Benneteket,de írni sajna már nincs időm,viszont mindig Mindenkinek nagyon drukkolok!

Lippa

lippa

Bobcsike!

Első alkalommal nekem se volt uh közvetlenül az inszem előtt. Biztos hogy nem baj, ilyenkor szerintem csak azt nézik hogy volt-e tüszőrepedés, de ha ilyen éles fájdalmaid voltak, biztos hogy volt. Néha egyébként nekem is olyan erős volt a fájdalom pillanatokig hogy össze kellett görnyednem. Nekem olyan érzés ez a fájdalom, mintha csavarodn a apetevezetékem. Szerintem ez így természetes
A mellfájás miatt meg ne aggódj. Mindannyian másképpen reagálunk. Nekem is volt az első 2 alkalommal mellfeszülés de kb az inszem után 10nappal.
Én 1 hét mülva megyek hétfőn.
Köszi a drukkot!!! :D
Csütörtökre én is drukkolok neked ezerrel!!!
Neked ki a dokid?
Végülis itt aludtatok Pesten?
vucuska

Vucuska!

A dokim Wiegand Péter. Meg vagyok elégedve vele nagyon. Neked?

Végül Dobogókőn aludtunk egy csodálatos hotelben (Manréza Hotel). Épp kedd reggelre leesett a hó, nagyon szép volt.

Hétfő már csak egy hét..... nagyon kíváncsi vagyok.....

Kép
bobcsike

Sziasztok !

Mindenkinek köszönöm szépen a az üdvőzletett, nagyon aranyosak vagytok.... :P
Egyenlőre még nem jelentkeztünk be a BMC-be , mert idén sajnos nem jó nekünk a kezdés :cry:
De remélem jövőre sikerül be jelentkeznűnk, azt hallodtam elég nehéz őket felhívni. :roll:
Gondolom elöször felveszik az adatainakat, utána időpontott kapunk a kivizsgálásra...? :?
A kivizsgálás tb-é támogatott??? :?

Kép

Kép
myna

madrin szia!

Sajnos apucimnak kevés a spermium száma és csak ICSI-vel lehet kisbabánk. :cry: :D

Kép

Kép
myna

Myna,
tényleg nehéz őket felhívni, ha nem vagy nagyon messze menj be személyesen, de általában 3 után jobban felveszik.
Nyugodtan jelentkezz be mert sajnos nagyon sokan vagyunk és lehet hoyg 2-3 hónap is mire időpontot kapsz.
Minden vizsgálat, beavatkozás tb támogatott.
Konzultáció után kezdődik a kivizsgálás, ami a mensi 2-3.napi vérvétellel kezdődik.
madrin

Myna,
én azt javaslom inkább jelentkezz be a napokban és kérd jövőre az időpontot.
Nagyon sokan vannak és lehetséges nem is kell kérned csak jövőre kapsz időpontot.

Inkább délután 13 órától ajánlatos Őket hívni.

Időpontot kaptok, és lesz egy elbeszélgetés ott mindent megbeszéltek a dokival és a hogyan továbbot.

Tb támogatott minden csak az injekciókat, gyogyókat kell fizetni.

Kérdezz bátran nagyon szívessen segítünk.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya igen az lesz ha ennyit kell egy kivizsgálásra várni. :P
Azt szeretném meg kérdezni, ugy nem kell a dokinak pénzt adni, ugye, erről annyi mindent olvastam?? :oops: :(

Kép

Kép
myna

Sziasztok lányok!

Myna!

Kép Én inszemes voltam, de a lányok minden kérdésedre válaszolnak. Szorításban én is jó vagyok :lol:

Vic, Annn!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám! Kép

Lippa!

Kép Annyira sajnálom!
Főleg most, mert én jó hírekkel jövök :!: :!: :!:

Kép Kép
6 mm-es a boldogságunk :lol: . Jó helyen megtapadva, korához /6 hét :D / megfelelő méretben.
Elkészült élete első képe. Jövő csütörtökön láthatom újra :lol: !

Kép

Nonóka
nonóka

nonóka szia!

Gratulálok neked és a kis jövevényednek is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
myna

Nonóka!!!

Kép
annn

annn szia!

Te hol tartasz most a baba ügyben??? :o

Kép

Kép
myna

Myna,
persze, hogy nem kell .

Mindenkire rá van bízva, de szerintem az injekciók kifizetése éppen elég teher anyagilag.

Ne aggódj ez miatt.

bonya

Kép

Kép
bonya

Nonóka!
FANTASZTIKUS!!!!!!!!!!
Gratulálok nektek!
Nem narancssárga kabátban voltál véletlenül?? :?: :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

1 év sikertelenség után most jelentkeztünk be a BMC-be, szerdán megyünk az első konzultációra (valószínüleg én ritka kivétel vagyok, mert 1,5 hétre kaptunk időpontot) :D

Valszeg velem van a probléma, hosszú ciklusok, késői tüszőrepedés (ebben a ciklusban nem is volt :? ) De komolyabb kivizsgálás még nem volt....

Szerintem is hívd fel őket, mert nekem is több napig tartott, mire sikerült jókor hívnom és fölvették a telefont (igaz nem olyan sűrűn próbálkoztam...a melóhelyről kicsit nehéz telefonálni.... 8) )

Szóval eddig én voltam itt az újonc, de mától átadom neked ezt a megtisztelő pozíciót!!! :D :D
annn

Nonóka!
Most látom, hogy Zeke dokihoz jársz!
A nari kabátos lány a Konc dokitól jött ki bologan! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Bonya oksa nem aggodok. :D
annn én szurkolok érted is. :lol:

Kép

Kép
myna

Vonalzó tesztelés....

Kép
bobcsike

bobcsike szia!

Nagyon édes az uj vonalzód :lol:

Kép

Kép
myna

Nonóka!
Gratulálok a babához!

Myna!
Jártatok már más meddőségiben is? Vagy ezeket a vizsgálatokat még a nőgyógyászod csináltatta?

Lippa!
Nagyon sajnálom! :( Esküszöm, tiszta szívemből kívántam volna! Remélem, hamarosan megesik veled a csoda!

Kép
mofly

Sziasztok,üdvözlök mindenkit. :D
Én is szeretnék hozzátartozni ehhez a remek csapathoz,ha nem veszitek zokon és befogadtok.Előre is köszönöm. :lol:
kata80

Sziasztok!

Most már itthonról.

Lippa!
Nagyon sajnálom!

Bobcsike!
Nekem Zeke a dokim. Én bírom.
A te dokid csinálta nekem az első inszemet.
Dobogókő nagyon szép, ősszel ott kirándultunk. Nagyon jó helyen voltatok. :D
Nagyon jó a vonalzód.
Én is próbálkoztam a noivonal.hu-n, de nem sikerült. Hogy kell csinálni?

Myna!
Tényleg nehéz őket elérni. Én úgy tudom hogy 2-3 között a legvalószínűbb hogy felveszik, de ha a közelben vagy tényleg inkább intézd el személyesen a bejelentkezést, aztán lehet hogy neked is szerencséd lesz és 1,5 héten belül kapsz még időpontot, mint Annn.
Ahogy előttem mondták csak a gyógyszerekért kell fizetni, hogy adsz-e pénzt a dokinak az csak tőled függ.

Nonóka!
Hatalmas gratula ismételten!!!!
Még szép hogy megosztottad velünk.
Gondolom más ajándék nem is kell neked karácsonyra meg az egész családodnak. :D
Nagyon örülök!!!
vucuska

Helló Kata80!

Üdv köztünk. Hát persze hogy beveszünk a csapatba, illetve ez már kis család. :D
Jó helyen vagy.
Mióta jársz a BMC-be?
vucuska

Myna!

Kép
Üdv Köztünk!
Itt a legjobb helyen vagy! :D

Vic!

Mi is megyünk Bécsbe, 15-én! Már nagyon várom! :) :)

Lányok!

Jön valaki szerdán BMC-be?
Sajnos még mindig nem jött meg, úgyhogy meglátogatom Drága Szűcs dokikámat :D:D:D

Kép
nika28

Kata80!

Kép

Kép
nika28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: