sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést,
Ádikám már nagyon jól van. Jön, megy egyfolytában beszél és csinál valamit és már az ebédről beszél.

Ma reggel felhívtam az óvodát és az óvónénitől hallottam, hogy ma a csoportban összesen 6 gyerek van a 21-ből. Valószínűleg vírusos fertőzése van az otthonmaradottaknak. Én örülök, hogy láz, hőemelkedés nélkül ilyen hamar túl vagyunk rajta. Csütörtökön a Mikulás látogatásán már egészen biztos, hogy Ádikám is részt vesz. Valószínű, hogy szerdán megyünk az oviba.
Gurgi! Samuka megfogasodott?

Akkor emiatt volt az éjszakai fenforgás.
Zsú! Marci tényleg nem kispályás! Már kúszik......

Mostantól kell nagyon figyelni, ha nem járókában, hanem a padlón teszi ezt kedve szerint. És hamarosan mindent feljebb pakolni.
Enikő! Jobbulást, gyors gyógyilgatást kívánok neked is! Annak idején én is elkaptam minden vackot a fiúktól az itthonlétem alatt. Most a barátnőm van ebben a cipőben. Korábban ő maga sem gondolta, hogy ez ilyen.
Kormi! Felhívtam az ÁNTSZ-t és ott azt a felvilágosítást adták, hogy teljes áron megveheted a kullancs-encephalitis elleni védőoltást, ha bármilyen-gyermek, felnőtt- orvos receptre felírja nektek. 25%-kal kell többet fizetnetek érte, mert ennyi rajta az állami támogatás. 2 féle vakcina kapható (2180 Ft és 1800 Ft körüli áron) kb. 300 Ft az árkülönbség. Egy hónap elteltével kell beadni a 2. oltást és 8 hónap múlva a harmadikat. 3 évente ismétlő oltás szükséges, 1 db. A második oltás után már kb. 60-80 %-os a védettség.