Sziasztok,
Borzasztó idő van.
Most voltunk a Tűzoltó utcai Klinikán, hasi-, koponya- és csípő UH-n. Minden a legnagyobb rendben, kívéve, hogy uh közben akkorákat pukizott, hogy kihallattszott a rendelőből, mindenki ott mosolygott mikor kimentünnk:), ő meg csak vigyorgott.
Ingyenes volt:)
Szerdán megyünk oltásra, remélem megkaphatja, ma már alig volt trutyi az orrában, és a gyógyszereket is abbahagytuk.
Karácsony
Nálunk majd úgy lesz, hogy a fát együtt vesszük meg, az ajándékokat a Jézuska hozza.
Alvás
Hát nekem piszok szerencsém van, mikor már látom, hogy nyügis, sírdogál, hasrateszem, ő bekapja az ujját, cumit már nem kér, pedég én adnám, és el altatja magát, még ott maradok kicsit, simizem a hátát, beszélek egy picit hozzá, és aztán otthagyom, az esete 90 %-ban elalszik, 10-20 perc alatt. Ránézek még cumizza az ujját, aztán hopp, nincs az ujja a szájában:)
Néha nálunk is főleg este, imád kézben lenni, de nem kólika tartásban, hanem apa vállán, ott nem sír, nagy szemekkel nézelődik, ha lerakjuk, nyüszög, és már majdnem 6 kg.
Hízás
Szerintem ne aggódjatok, tudják ők, hogy mennyi kell nekik
Emese, teljesen normális, ha kevesebbet eszik, azért jó súlyban van így is:)
Tegnap én is beparáztam, alig evett, eddig olyan napi 600-700 ml szokott enni, tegnap alig evett meg 400 ml, de én vagyok a hülye, hogy mérem.
Kaki
Nálunk majdnem minden pelusban van kaki, de issza szopi előtt a kamilla, köménymag teát.
Fürcsi
Még mindig sír a fürdetésénél, bármit csinálunk egy hete van ez, eddig imádta, mit csináljak vele, emúlik majd, és visszatér az örömködés, eddig imádott fürdeni.
A talira remélem tudunk menni, nagyon várom, hogy megismerhesselek Titeket!
No megyek, teregetni
Mindenkienk szép napot