A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zsembikém!
Viszont ragik++++++ :-)
Mit jelent, ha nem találkozol az orvossal:lol:? Én ezt nem értem, bocsánat... :shock:

Hello Hanyikám!
De jól nyomtátok 7végén!!!:lol:

Krisztám!
:lol: H h r t...:lol:
Hogy repül az idő, hogy már közeleg Neked is a rugdalózás...:D
De jóóóó!:-)

Kép
bodza2005

csak néha szoktam beleolvasni a Nők Lapjába.....miért mi érdekel?
Viszont ezt most olvastam az nlc.hu-:

"Ott kezdődik ugye a dolog, hogy megfogan egy élet, növekedni kezd, a leendő édesanya észreveszi ezt, jó esetben még örül is."
:shock: :roll: :shock: :roll:

Anikó
tatulány

Tatám!:lol:
Punkcijjjó lesz nekijje.
Okés, azonnal írom, ha megtudtam valamit.:D

Krisz és Hanyat!
Magellánból felvettem, amit elcsíptem, majd megnézzük együtt, ha nem lesz fent, de szerintem ott lesz az!:-)

Kép
bodza2005

Tatus!
Mi ez a f....??????? :shock:

Kép
bodza2005

Sziasztok lányok.
Megjöttem Apánktól.
Megkaptam életem első stimus szuriját. Nagyon aranyos volt Maya ( hú remélem jól jegyeztem meg e nevét, a végén összetegeződtünk, olyan hülyén jött ki, hogy magázzuk egymást ), minden elmagyarázott, de a szuri után majdnem elájultam, le is kellett ülnöm. Arra a megállapításra jutottunk, hogy biztosan pszichésen történt mindez, mert a Merionalnak nincsen ilyen hatása. Szerintem is ez lehet, a gondolattól lettem rosszul, ahogy ecsetelte, hogy hogy szúrjam magamba, stb....... Na mindegy.

A váróban megismerkedtem egy nagyon aranyos csajszival, hívtam őt is közénk, azt mondta, lehet idelátogat. Tényleg olyan jófej volt, már többször láttam korábban is, meg tanúztunk egymásnak, ezért mertem megszólítani.

Utána a patikában, mikor mentem kiváltani a gyogyit, a kertyaleolvasó ( benne a kártyámmal ) lefagyott, és vagy 20 percig akrobatizáltak, hogy most mi van, még szerencse, hogy jön SMS a terhelésekről, így meg tudtam mutatni nekik, hogy tőlem leemelték a manit, így elengedtek.

Zellel nem találkoztam, olyan 1/4 10 körül jöttem el. De megy neki a drukk, remélem minden rendben lesz.

Reggel egyetlen punkciós volt, egy aranyos lány a párjával, úgy búcsúztak el az ajtóban, hogy a könny kicsordult a szememből. Persze nem mertem nagyon odanézni, de nagyon megható volt.

Szép napot az eső ellenére!
Puszik
finch

Apánk lassan TV sztár lesz. Miről nyilatkozott?

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Kriszta, nem volt előadásom, mert elhalasztották egy héttel a tudománykodást, így most csüt. lesz (fogágybetegség és koraszülés kapcsolata).

Olvastam a Nők Lapját, háááát.....

Lányok, valaki ha közületek küldte mostanában a görkorcsolyás kislány videót, tegye már meg hogy elküli nekem még1x, mert elszállt valami az éterben. Ha nem Tőletek jött, bocsi, csak annyi ilyent kapok néha hogy már nem emlékszem.

Viszem Dórikát oltásra :cry:

Puszi és sok drukk Mindenkinek. Akinek pihenni kell, az pihenjen!!!!

bea
öreganyu

Én is láttam Apánkat a Megállánban. A mellplasztikáról volt szó asszem. Apánk azt javasolta, hogy csak akkor vállalkozzon rá valaki, hogy már nem szeretne több babát vállalni.
finch

Ma reggel 6-kor ismételték a magellán adását. Nincs még a neten mert a legfrisseb a 26-i adás, ez pedig szombati adás volt amit hétfő reggel ismételnek. Később biztos feletszik.
Bodzácska, Zsembike hogy vagytok?
Hanyatka, olyan ari a hangod a telefonban. A párod festette a hajadat, jól értettem?
Tatuka, nem próbálod kia az Cyprus és Ági féle citromos kúrát, az hatásos volt a mensi eltolásra.

Kriszta, mikor csinálsz vonalzót?

manoka
manoka71

Megnéztem, dec.1-je még nincs fent a honlapon! :oops:

Kép
bodza2005

Fincsikém!
Ő az én kis Barátnőm volt...:-)
Jaj, most én is elbőgöm magam... :oops:

Kép
bodza2005

SZiasztok!

Bodzi köszi a sok webcímet, majd egyszer csak ráveszem maham, és elolvasom! :-)

Zel drukkkkkkkkkkkk................

Kriszta hát igen lassan eljutunk oda, hogy érezni fogunk valamit. Jó is lesz már.
Nekem éjjel úgy begörcsölt a jobb oldalon a méhem, azt hittem úgy maradok. Kb két és fél hónapja éreztem ilyet. De nagyon rossz volt. Ma meg fájdogál a hadam. De ma majd rendesen beveszem a magne b6-ot, és akkor talán jobb lesz.

Tatuka 3 hónapig?? Kicsit tovább volt a társam. Hiányzott is, hogy ma reggel nem kellett felkelnem bevenni. :-)

Ja Kriszta a Babák, vagyis a hasam nekem is mindíg jelez, ha sok valami. Pl szombaton voltunk anyuéknál pediküröztetni, aztán elmentünk az Interspareba bevásárolni, de a végén már alíg bírtam állni.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Jó reggel Csajok!

Hogy s mint vagytok ebben a fos időben? Már bocsánat a kifejezésért.

Krisztinka, hát bizony már a babók szabják meg, hogy mennyit ugri-bugrizhatsz. :D
Egyébként pénteken én ugyanezt műveltem magammal, pedig én még babát sem várok. Csak öregszem valszeg. :lol: Végre leppadt a térdem, nosza reggel elmentem fogorvoshoz, majd két órát elegerésztem Öreganyunál (tündérmanó megengedte, hogy megfogjam :D ), majd elrohantam Árkádba bevásárolni, visszacipeltem a millió cuccot a kocsihoz, majd itthon még rendet raktam, muffinokat sütöttem, stb., mert este vendégek jöttek. Mire készen lettem, kinyírtam a derekamat, annyira fájt, hogy csak na. Szóval asszem nekem is követnem kell azt, hogy egy nap egy program, szépen, kényelmesen. :D Hiába, nem vagyok olyan friss, fiatal és turbós, mint Hanyatka. :lol: :lol:

Bodzikám nyugi, én is alig várom a híreket. Szerintem minden rendben lesz. Muszáj neki!! :D

Szép napot Nektek ebben a ronda időben!

Jajjj, szegény kis tündérkém oltást kap ma?
Bea puszild meg helyettem is, okés? :D
katóc

Szijjja Manócskánk!!!
:D

Kép
bodza2005

Bodzi! :D Csak vidáman!
finch

Leppadt=leapadt :oops:
Maj' megtanulok írni előbb vagy utóbb.
katóc

Ok Katócocska!

Kép
bodza2005

Finchike!!!!Első szuri...de aranyos vagy...menni fog,ne aggódj!!!

Manóka!Aranyos a hangom???Juj,én mindig rosszul vagyok,ha valami videófelvételen visszahallom magam.
De azért naon köszi! :) Kép

Bodzika!Hogy vagy édes???
hanyatka

Igazából én festettem ,ő meg tartotta a tükröt,hogy hátul is láthassam és ígazgatott,hogy hol kenjem:)Jó muris volt :)

Katócka!Én sem vagyok már egy mai csirke,néha úgy kitudom akasztani a derekam,hogy alíg bírok felállni.
Nagon rossz az egész hátam :(
hanyatka

ÚÚÚ,de utálom az ilyen időt :(
hanyatka

Juj,egy hét múlva megyünk csajocskák,úgy várom.
Yamaica,küldtem 2 fotót magamról :)
hanyatka

Aszem szerdán tesztelek egyet,mert kezdek türelmetlen lenni!
hanyatka

Fincsikém!
Persze! :D Igenis!:D
Szegénykém, tuti pszichésen volt, hogy elaléltál!!!!:-)

Hanyatom!
Teljesen jól, köszönöm szépen!:-)
Az első Progi után tisztára felpörögtem, de ezek szerint nekem is pszichésen volt, mert tegnap semmi ilyen nem történt.
Az első után nem fájt, másnap sem, a tegnapi után olyan lett 1 óra múlva, mint amikor rohadtul beütöd magad, mármint nem kék, csak érzésre. Amúgy iszonyatjól adja Gabi- nővér!!!! Semmit nem lehet érezni!!!!:D Ráadásul nagyon kedves, nyugodt, biztonságot adó a személyisége. Szuper választás volt! Mondtam neki, hogy a Barátnőim is számítanak majd Rá januárban/februárban, azt válaszolta, rendben!;-)

Kép
bodza2005

Kép
hanyatka

Jaj, már megint itt vagyok! :D ki fog dolgozni? :P
Nem tudok elszakadni tőletek!!!! https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.7682.gif

Dehát úgy várom a híreket!

A nők Lapját természetesen a cikksorozat miatt kérdezem. Ma reggel csikósként káromkodtam mikor elolvastam Koncz baromságát!!!
Ezt kapjátok ki: "csak egyetlen, nagyon jó minőségű embriót kellene behelyezni a méhbe..."
Csajok a dokinak csoda-mikroszkópja van vagy mi?????????????? Rá van neki írva melyik jó és rossz? mert akkor ossza már meg ezt a szuper képességét másokkal és akkor nekünk sem kell éveket várnunk.... Ráadásul a cikk szerintem negatív hangvételű lombikprogramra nézve. Szóval, meg akarom nézni a többit is, hogy van-e benne egyáltalán pozitív vélemény. Mert ha nincs, akkor életemben először írni fogok egy levelet a kedves író néninek!

Nekem azt hiszi a kedves családom, hogy csak kényeskedek ezzel az állandóan elfáradok, fáj a hasam pihizni kell dologgal. De majd most jól megmondom nekik, hogy másnál ugyanez a helyzi :D

Fincsike a szuri gondolatától én is rosszul voltam sokszor. Hát még akkor amikor a cetrotidet nekem kellett beadnom...

Bodzikám mi az a "H h r t..." nem ugrik be....

kíváncsi vagyok sikerült-e ellopnom Hanyat pusziját :-)
dobsakriszta

Jaj, de izgi nap a mai! Hanyatom! Fú, de bátor vagy!!!!:D

Kép
bodza2005

nem sikerült, pedig vissza akartam küldeni a puszit....
dobsakriszta

Hanyatka! Már így elszaladt az idő? Júúúúúúj, akkor szorítunk ezerrel!
finch

Krisz!
De jó kedved van! Szupi!:lol:
Hanyat homlok rohant tejért...:lol:

Légyszi' írj nekik, mert ez az egész cikksorozat felháborító és egyoldalú!!!!! :evil: :twisted:
A spermákat is látja, amikor egyet kiválaszt ICSI-re, hogy az tökéletes genetikai állományú??? A tökély petesejthez az dukálna, nem?
Na, mert, ha igen, Apánk felfogadja látnoknak!!! :roll:

Kép
bodza2005

ZEL!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Bodzi! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
finch

És ha tudják esetleg, hogy tökéletes, akkor nem kell az a sok genetikai vizsgálat, amivel paráztatnak állandóan bennünket??

Ági28

Krisztám!Nem sikerült?elkapni :)

Boidzikám!Úgy örülök,hogy ilyen aranyos "Gabit" sikerült kifognod!

Finchike!Még elvileg korán van,mert vasárnap nem kellene megjönnie,de szerdánál tovább tutti nem fogom bínri!
hanyatka

jaj Bodzi nagyon jók a cikkek! :-) Köszika!

Ági28

Én már nem olvasom a cikksorozatot, mert csak felhúzom magam. Ja, és nem szeretnék újabb bonyodalmakat amiatt, hogy véleményt mondok indulatból.

Jó lenne, ha minden ilyen eccerű lenne, hogy elég egy tökéletes petesejt és egy tökéletes sperma. Csak sajna emellet még millió dolognak stimmelnie kell, hogy megfoganjon egy élet. Még normál úton is. Szerintem.

Egyébként már én is azon gondolkodtam a múltkor, hogy az újságírónak kellene már küldeni egy levelet, mert tényleg elég negatív a hangvétel. És elég egyoldalú is, nem? Esetleg más orvost is megkérdezhetne a témáról. Vagy olyanokat, akik évek óta benne vannak nyakig a programban. Hiába, csak az tudja, hogy ez az egész procedúra mivel jár, aki benne van.
katóc

Én nem olvstam a cikket de lehet, hogy megkeresem a neten és elolvasom. kiváncsi vagyok hogyan írnak "rólunk"

manoka
manoka71

Lányok: átlöktem a taliképeket, nem lett valami sok.....Adni67: küldjed Te is ha meglesz a kábel-:))

Finch: tutti pszichésen volt, meglásd majd csukott szemmel is fog menni

Öreganyu: gyógypuszik Dóri-babának

Manóka: lehet be kell vetnem a citromkúrát, úgysem árt a vitamin, Ági: leírnád pontosan, mikor kell kezdeni, mennyit, kb. hány napot tolja ki?
Köszike

Hanyatka: nyugodtan tesztelj, akkor leszek 2 héttel az inszem után már

Anikó
tatulány

sziasztok,

ZEL???????

én is kíváncsi vagyok a Nők Lapjára, köszi a tippet!

csajok, help! én szerdán megyek Apánkhoz, hogy megnézzük, milyen vizsgálatokat kéne megismételni a januári kezdéshez. viszont ma jött meg a menzim... és gondolom egyúttal kenetet is vett volna. így viszont nem tud, csak max. felírja a beutalókat, s mehetek még egyszer, ami ugye plusz költség.. szerintetek felhívjam, hogy mi lenne ha csak jövő héten mennék?
szépem

Hát én azt hiszem kb az utolsó ciklus 10. napja környékén klezdtem el inni a citromlevet. Reggel este egy citrom levét kifacsartam, és úgy ala natur lekükldtem. És ne fürödj mejd meleg vízben.

Hát megálapítottam, hogy nem vagyok valami fotogén alkat! :-(

Ági28

szépem veszteni valód nincs, ha felhívod. És szerintem te is megnyugodnál tőle! :-)

Ági28

Tatu - én is azonos cipőben járok -- nem tudom, hogy lesz a januári indulás a menzi miatt..
szépem

Szépem, akkor indulink együtt februárban :D
Azért hívd fel, hogy megnyugodj.

manoka
manoka71

indulunk - ezt akartam írni

manoka
manoka71

Meg is kérdezem egy barátomat, aki a NL-nak ír, ki ez a nő????

Kép
bodza2005

Ági: köszi, csak úgy magában? brrrr......hány nappal tolta el, nekem most 26. napra jött, igazán nem tolni kellene, hanem, h időben megjőjjön, ne megint korábban.

Szépem: ilyenkor kenetvétel is van, sztem kérj máskorra időpontot....rákérdeznél akkor, hogy hogy lesz???? idegrohamot kapnék, ha megint 1-2 napon fog múlni

Anikó
tatulány

Naon pörögtök :D :D :D :D :D :D

Fejős Éva írta a sorozatot, valamelyik számban ott volt a mélcíme is.
Bodzi értem már a H h m t -t :lol: :lol: :lol:

Ebédidő :-)
Örülök, hogy másnak is hasonló a véleménye a cikkekről, megijedtem, hogy csak én vagyok érzékeny megint.

Puszi
dobsakriszta

Tatuka annyira nem rossz magában . Utánna igyál vizet, és öblítsd ki a szádat rendesen, nehogy a fogad bánja.

Hát én azt hiszem kb 3-5 nappal toltam el így.

Ági28

Írtam Nektek mailt Csajocskák.:D

Kép
bodza2005

Kriszta: ugyanaz a véleményünk, de sztem minden lombikosnak uez lenne.....különben is olyanokat írkálnak össze az újságokban....megis beszéltük pénteken, h nemrég írták, h lombik után 2 hétig mozdulatlanul kell feküdni!!! :o :twisted: :roll:

Szépem: mikulásra kérjünk 1-1 zsák citromot sztem!!!!!

Anikó
tatulány

Ágica!
De jó, már látszik a pocikád a képeken!!:D

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: