A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Azt ígértétek, lesz talibeszámoló...
Úgy várom má'... :P

Kép
bodza2005

Szép jó estét Csajócák!

Nóczi, remélem, a lelked egy icipicit jobban van a tegnapihoz képest. Sok gondolunk Rád, sok léleksimit küldünk!

Bodzikám, jó volt beszélgetni nagyon! El is múlt a szúrás-görcsölés, azóta ismét felütötte a fejét, de hátha tényleg a tapadás miatt van :-)

Tali csúcs volt, azt sajnálom ,hogy Manókával, Fiatalanyuval és Ágival nem tudtunk olyan sokat beszélgetni, de mnajd pótoljuk! Fiatalanyu, annyira édes a csemetéd!!! ÉS köszönjük az matricát és Andinak a helyes koala macit:-) Várjuk majd a képeket:-)

Sok pusza, ledőlök, akkor jobb a pocimnak.
plümõ

Pocisimi PlümekM:D:D

Kép
bodza2005

Hát hazaértem kicsilányok a nagy keresztfiú dögönyből. Írtó jó kis nap volt.
Persze természetesen a fürdetést is bevártam, mert ugye azt nem lehet kihagyni :lol: :lol:
De kicsit fáradt vagyok és nekem is fájogat ma a pocim szurkál, dagad, és ilyesmi. :?

Plümikém pocaksimik a sajgó - részekre.

Tegnap a tali 4-kor indult, de valójában Plümek érkezett elsőként, aztán én és szép lassan mindenki megérkezett. Szépem, Tatu, Ági a pociban a 3 borsóval, Szederke, Öreganyu a kisebbik tüneményes gyermekével - aki farmer miniben viritott - és végül befutott Manóka.
Persze sajnálkoztunk, hogy akik nincsenek itt, milyen kár is ,hogy nincsenek itt.
Öreganyu mindenkinek hozott sajátkészítésű üvegmatricát :) ajiba.
Persze közben ment az eszem-iszom. :D

Áginak nagyon jól esett végre kimozdulnia, hetek óta tartó szoba és ágyfogságából.
Öreganyu angyalkája kicsit megkóstólgatta szépem palacsinta-csodáját. (Majd megy fénykép róla).
Végig nyüzsiztük a talit, és nagyon jókat beszélgettünk (Apánkról, a méhszájakról, a mensikről, a petikékről a beültikről, a szurikról )
Amit a szomszédos férfiakból álló asztaltársaság bizti nagyon élvezhetett :D
Tatu még meg is jegyzeteegyszer, na ezek a pasik jól megkapják a sürüjét?

Szóval jó volt nagyon, este 7-kor bontottuk az asztalt , mert megérkezett a férjecském és vele folytattam a névnapi szerelmes vacsit.
Szóval nagyjából diónyi héjacskában ennyi.

Szép estét, a fényképeket, ha nem haragusztok kicsit majd később, most már fáradt vagyok vackolódni vele.

Sok-sok puszika és jó éjszakát
:D
andi67

Katócka, az az első télleg magas. Szerintem a gyóccer csinájja! Mérjed naponta 1-2x.

Hát a taliról nekem az maradt meg hogy folyamatosan kordában kell tartani a kiscsajt, aki -ahogy láttátok- már baromira nem akar egy helyben ülni, hogy anyukája egy kicsit csacsoghasson. Azér jó az első 6 hónap, mert akkor aktivitása még egy zacskó rizsével egyenlő, leteszed, ottmarad.
De télleg jó volt, hogy már arcokat lehet kapcsolni a nevekhez. Majd akikkel nem találkoztam, azok is kapnak "varázs"kisbaba-képet, remélve meghozza Nektek a jó alvó, aranyos, várva-várt babákat.

Édes Nóczi, remélem túl vagy az első sokkon és már csak előre tekintesz, ne visszafelé. Biztos tudod, hogy nagyon sok spontán terhesség is elszáll az első pár hétben, oka van. A következőért imádkozunk mindannyian.

Bodzi, ne tessék azér pörögni a konyhában, fekvés!!!!

bea
öreganyu

Noczi! Már mindent leírtak a lányok. Nem tudok semmit hozzátenni. Nagyon sajnálom. Kár, hogy nem vagyunk szomszédok. Akkor most meg tudnálak ölelni....

Kép
Kép
Kép
zel

Na végre!!!!:D

Fiatalka!
Jaj, de jó lesz a varázsbabás képecske, köszi!!!:D

Andikám!
Köszönjük a beszámolót, szupi lehetett!!!:D
Alukálj egy nagyot!! Pocisimi!!:D
Gyanúsak vagytok nekem Plümekkel!;-)

Szedrem!
Hogi vagi???:-)

Tatus!
A vuduzottamat ugye elhoztad?:lol:
Fotók plííííííííííííz!!:-)

Zelecs!
Cuppantás!!:D

Nóczika!
Ölele... :oops:

Kép
bodza2005

Fiatalka!
Okés, értettem!:D

Kép
bodza2005

Jó éjt Lánykák!!!:D

Kép
bodza2005

Na, sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkot, a szorítást. Éreztem, hogy jön, meg a kincseink is, mert ollllllyan ügyesek!!!!

Bodza megkért, hogy majd írjam le, a kórteremben történteket. Mintha jobban emlékeznék?!

Szóval eljött végre szerda reggel. Libasorban álltunk Uh előtt. Majd az előbbi sort nem bontva, be is vonultunk és elfoglaltuk az ágyainkat. Rögtön nekiálltunk mindhárman, Gabi, Csilla és én kipakolni. Vittem a lányoknak szendvicset is. Nagy büszkén, mert vaddisznó sültből csináltam. Ja, azt is én sütöttem. Szóval osztom a kaját, amikor megkérdezték, hogy mi van benne. Na, mit vágtam rá? ZEBRA.... Volt röhögés. Ezek után lassan, nekiálltunk átvedleni kórházas cuccba. Na kinek az ágyán volt a legnagyobb kupi, ki ugrált fél zokniban, fél papucsban stb stb. Természetesen én. Ekkor nyílt a műtőajtó. Nagyné, menjen pisilni. Két pillanat alatt rendet raktam, levetkőztem, futottam és már a műtőben is voltam. Tündér volt az altató orvosnő. Nagyon jó volt az anyag is, mert poénkodtunk, aztán egyszer csak képszakadás. Amikor felébredtem, néztem a nyolcast és a szívecskét a tenyeremben. Kómáztam még picit, amikor a többiek is kijöttek. Nagy döbbenetünkre Bodza tenyere üres volt. Gondolhatjátok, mindenkiben hirtelen vigyázba állt a sz@r. Próbáltam félkómásan fókuszálni, hogy hátha akkor meglátom, de semmi. Aztán jött az asszisztens csajszi, aki megtörölte Bodza kezét és rajzolt is bele csodaszépet. Ezen megnyugodva, Bodzikánk a mellére rakta a zebráját, horkolt negyed órát. és utána le se lehetett volna minket lőni. Csak mondták, hogy aludjunk, de nem ment. Amikor meg végre kezdtünk kicsit elpunnyadni, betoppant Apánk, hogy jól vagyunk-e. Így ismét felébredtünk. Aztán nekiállhattunk enni, inni. Végre. És akkor jöttek hárman beültire. Hát nekik is adtunk az érzésből. Csilla gyönyörű gyöngyékszereket fűz. Az összes ágyon kiterítettük, hálóingben azokat próbálgattuk. Mindezt elég hangosan tehettük, mert amikor kifutottam pipilni, Anita férje rákérdezett, hogy Mi ez a hepajkodás odabenn? De ahogy a váróban körülnéztem, mindenki hallhatott mindent, mert nagyon vigyorogtak. Szóval a férj kérdésére egy laza játszunk-kal válaszoltam és futottam is dolgomra. Kilókkal, literekkel könnyebben tárgyalóképes voltam már. Akkor gyorsan elmeséltem a férjnek, hogy anya jól van és van babavárós gyöngyös nyaklánca is, ilyen... mutattam a sajátomat. Indultam volna be a kórterembe, amikor még utánam szólt, hogy kérdezzem Anitát, hogy nem éhes-e. Bekiabáltam, mire Ani mondta, hogy háááát, nem is tudja, nem igazán, de izé. Na én ezt lefordítottam: add csak ide, beviszem, vagyunk rá néhányan, el fog fogyni. Na ekkor tetőzött a hangulat a váróban. Kajának neki is ugrottunk, pillanatok alatt eltüntettünk mindent. Ja és Anita laza két órát benn feküdt velünk, mert azt mondta olyan jól érzi ott magát. Maja, az asszisztens is többször beült közénk. Aztán lassan három óra lett és kiengedtek minket a teremből.

Apánk mindenkit jó hírrel tudott fogadni.

Lassan csütörtök reggel lett. Akkor Kálmánnal kellett a kis gonoszkáinkról beszélnem. Nagyon jó fej volt. Szépen, érthetően egyértelműen mindent elmondott onnét kezdve, hogy ICSI-t kellett alkalmazni.
Alig hittem el, hogy másnapra még mindannyian megvannak.
Aztán végre péntek is eljött. Reggel inkább elmentünk Apánkhoz. Gondoltuk, ha beülti, úgyis maradunk ha meg D+, akkor rögtön haza tudunk indulni. A váróban Finch mellémült és megkért, hogy ugyanmá' tanúzzak. Meglátta a nevem , jaj, te babanetes vagy, én meg Finch meg izé bigyó... Szóval úúúúúgy örültünk egymásnak, hogy csak na. Jót dumcsiztunk, bár szerintem nem voltam mindig topon, mert izgultam a gézengúzok miatt.
És akkor végre mi következtünk. Apánk az ajtóban úgy fogadott minket, hogy csak egy pillanatra menjünk be. Széles mosoly, fülig érő száj, ragyogó szemek..... Látszott rajta, hogy örül. Elmondta, hogy továbbtenyésztést javasol, bár szerinte úgyis azt kértük, meg hogy mekkorák, vagyis mennyire osztódtak már az embrikék.
Alig hittük el..... Aztán megegyeztünk, hogy hétfőn nem is kell telcsiznünk, csak menjünk értük.
Alig várom.

Most viszont hirtelen le kell lépnem. Utro time..... Már így is kések vele. Bocsika.

Jó éjt kincseim!
Puszi:

Kép
Kép
Kép
zel

Kedves Zsembi!
Az orvosi ügyeletem kötelesek beadni ingyen az injekciókat.
http://www.origo.hu/itthon/20070214vizitdij.html?pIdx=1
oldalon ezt olvastam:

"A vizitdíj összege alap esetben 300 forint. Emelt összegű, vagyis 600 forintos vizitdíjat akkor kell fizetni, ha a beteg nem a háziorvosához megy, ha beutaló nélkül megy szakrendelésre, illetve, ha az ügyeleti ellátást ok nélkül veszi igénybe...

Azoknak sem kell fizetni, akik a kezelés során nem találkoznak az orvossal, vagyis akik kötözésre, injekciókúrára, gyógytornára vagy fiziológiás terápiára járnak."

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Albi!
Hát ez jó...

Zel!
:lol:

Télleg lyó iccakát!!!!:D

Kép
bodza2005

MA VOLT APÁNK A MAGELLÁNBAN!!!!!!:D
02.00 ismétlés vagy a neten meg tudjátok nézni!!!:-)
Tök véletlenül felvettem, most láttam meg.:D

Kép
bodza2005

Bodzim, a honlapon még nincs fent. De jó nagyn kíváncsi vagyok
plümõ

Sziasztok Lányok!

Pénteken a taliután egy másik talira, onnan pedig a Barátosnémhoz mentünk, ott is aludtunk, most értem haza, és olvasok vissza... :cry:

Jajj, Drága Nóczi! Annyira nagyon sajnálom, ami történt! :cry: :cry: :cry: Remélem már kicsit talán jobban van a lelked, küldöm én is a mensimanókat, hogy ne kelljen kórházba menni.

Gondolok Rád sokat!!!
szederinda04

Andikám!
De jó, hogy írtál beszámolót!

Tényleg nagyon jól sikerült a találka, igazából csak csatlakozni tudok Plümőhöz, én is azon gondolkodtam, amikor mentem el a taliról, hogy jajj, de kár, hogy nem figyeltem oda jobban, hogy úgy osszam be azt a rövid kis időt, hogy mindenkivel tudjak legalább egy kicsit még beszélgetni...csak hát úgy belelendültünk a sztorizásba, hogy észre sem vettük, hogy elrepült az idő.. :)

Jó, hogy ilyen sokan összejöttünk, persze az lenne a legjobb, ha egyszer tényleg mindenki ott tudna lenni, de ezt már tudjuk, hogy nagyon nehéz küldetés...

Öreganyu!
Mégegyszer köszönjük a kedvességeteket, annyira aranyosak voltatok a matricákkal! A Férjrmnrk is megmutattam, hamarosan meg is találjuk a helyét!

Most gyorsan megyek, készítek ebédet, aztán este még jövök!!!

Puszi és sok-sok Babaragacsot és Erőt küldök Mindenkinek!
szederinda04

Csajszikáim!
Egy csodás filmet ajánlok a figyelmetekbe Élet az anyaméhben címmel.
December 3. 21.00 és 23.00óra, dec.10. 11óra, dec.25. 20.00óra.
National Geographic.

Kedves Anita, Gabi és Csilla!
Várunk ám Benneteket itt a topikban, gyertek bátran!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

SZÉP VASÁRNAPOT KEDVES DRK!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

SZiasztok!

Noczi nagyon sajnálom, ami történt. De meglásd az élet majd kárpótol. Láss csak engem! :-) Próbálj forró vízben fürdeni, az vérbőséget okoz. Hátha az segít. De tényleg forróban.

Lányok nagyon jó volt a tali. Nekem főleg nagyon jól esett. Csak sajnos tényleg volt olyan, akivel nem sikerült dumcsizni.

Öreganyu köszi a rucikat. Megnéztem őket. Édesek nagyon. A melltartókat tuti fogom tudni hasznosítani. A többit ugyen még csak megnéztem, de nem próbáltam még fel.
Szegény Manókának kellett cipelnie, aztán meg jözz elém a párom a villamoshoz, és onnan ő vitte haza.

Bodzika simzd meg a pocid helyettem. És küldj sok sok folyadékot a lurkókanak. Az sokat segít ám! :-)

Jaj csajok ma búcsút vettem az Utrótól. Végre. Már nagyon uncsi volt ám!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Bodzika, Szépem ! A frremeles email címet használjátok légyszíves, ne a t-online-t. köszönöm,
pusz

manoka
manoka71

A tali nagyon jó volt mikor lesz a következő? :D
Andi, olyan ismerősök oltatok lehet, hogy nyáron láttalak már benneteket az intézetben. Igaza van Szépemnek, nagyon összeillettek, aranyosak vagytok.

manoka
manoka71

Drága Lányok,

Remélem jól telt a hétvége, még szép órákat nektek a hátralevő részére.

Még nem sikerült a taliképeket letöltenem, nem találom a kábelt :oops:

Manóka lehet, hogy jól emlékszel júniusban aztán pedig júliusban is láthattál minket Apánknál.

Zel, olyan jól elmesélted az egészet, itt láttalak magam előtt Benneteket.

Hanyatka, Szederke, Plümek, Bodzi, Zsembi, Senki nagy ragaszkodásokat kívánok ott a pociban.

Zel Hétfőn megy a drukk.
Finch neked is jó növeszgetést. Gondolom Te is mész hétfőn.
kismamáknak nagy simik.

Mindenkinek pusszantás

:D
andi67

Jaj, Manókám, már megint arra ment valami?
Nem értem, mert átírtam!:(
Bocsika!!!!!!:-)

Andikám!
Viszont kívánom, Te drága!:-)

Ágica!
Köszönöm! Detto!:D
Iszom szorgosan!:-)

Zelem!
Hajrá lurkók!:D
A batátosnőmmel együtt fekszetek majd!:D

Szép estét Mindenkinek!:D

Kép
bodza2005

Finchike!
Drukkhegyek!:-)

Kép
bodza2005

Katócka, mi van a vérnyomattal?

jaj, Andi,nagyon várom azokat a taliképeket!!!!

bea
öreganyu

Hali!

Bea, kűűűttem privit. :)
katóc

Bodzika, küldtem Neked emilt. :D
katóc

Mi van, nekem kűűűűttem, Bodzinak meg csak úgy szabályosan küldtem?

Én meg válaszoltam.

bea
öreganyu

Jaj Bea, pont így érzem magam: :oops:
katóc

Nagyon kellemes, meghitt 1. adventet mindenkinek!

Kép
szépem

voltatok már a karácsonyi vásárban? mi tegnap kimentük, nekünk nagyon tetszett, csak kicsinek találtuk. de szép, színvonalas volt, csak jó drága! ma meg a fenti koszorút gyártotta, szóval elkezdtük az ünnepi ráhangolódást!

Zel - jó kis hepaj lehetett!!
Manóka - ok, majd megnézem a másik mél címed.
Ági - gratula , hogy végre eljutottál az utro-mentes napokig! :lol: :lol:
Bodza -a Magellán neten visszanézhető majd?
szépem

ma is csak bekukkoltam, megyek elteszem magam holnapra! jó éjt mindenkinek!
szépem

Sziasztok!

Előre is köszike a drukkokat.
Ha holnap minden rendben lesz, bár miért ne lenne ugyeeee????, akkor egy darabig el leszek tiltva a gép előtti ücsörgéstől. De ezt tudjátok jól.

Mindjárt reggel lesz. Izgulok ám, mint állat. jaj, csak várjanak meg minket a picikéink.

Sütöttem Apánkéknak egy burgundi tortát. Már a hűtőben ficereg.
Ümmmmm, jó lett.

Hiányoztok ám piszkosul. Csak a hétvégém a meló jegyében telt. Kicsit előre kellett mindent szervezni.

Azéééé jövök ám majd sunyiban! Férjecskének nem kell mindent tudni. :lol:

Puszika mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Bodza: persze, h elhoztam a vuduzott macidat, KÉÉÉÉk színű, tutti szerencsét fog hozni, tegnap uszodában voltunk, hogy hogy eltunyul az ember :cry: délután meg tobozokat fujkáltam ezüst színű festékkel.

Nóczi: remélem kicsit már jobban vagy és közeledik a mensimanó, néha azért jelentkezz, h mi újság.

Ági: nemcsoda , hogy örülsz az Utró eldobásnak, 3 hosszú hónapig volt a társad.

Andi67: Te is nyugodtan letagadhatsz jópár évet meg a férjecskéd is, ha meg itt lesz a baba tök megfiatalodtok, köszönjük a koalamacikát-:))

Öreganyu: Nektek meg az üvegmatricát, ez tetszett....6 hónapig mint a zacskó rizs, nem mozdul :D :D :D

Zel: örülök, h ilyen erősek az embrikék és vártak hétfőig, hányat tesznek vissza?? mi lesz a többivel?? fagyasztják???

Gyöngyi biológus nem volt???? Páromat mindig ő ápolgatta :oops:

Andi, Bodza...tapadóragik+++++++++
Inszemeseknek : beágyazódóragik++++++++++++

többieknek meg szép álmokat!!!!!

Anikó
tatulány

Johanna: amiatt ne izgulj, jópáran biztos megvárnak holnapra a kicsikék közül......gyere csak, nem kell vigyázba feküdni egész nap.

Milyen a burgunditorta? hmmmmmm......

Anikó
tatulány

Tatusom!

Hármat szeretnénk visszakapni. Ha még fölötte marad legalább kettő, akkor persze, fagyasztani fogják.

Tényleg azért kell fizetni???? Most?

Burgundi torta: kakaós tészta, és vörösborból meg tejszínből van a krém. Meg csokimáz a tetejére és egy jó adag tejszínhab. De abból flakonost viszek... Majd nyomnak rá.

Nem akarok én vigyázba feküdni, csak tudom, hogy drágám nem örülne, ha itt csücsiznék....

Jó éjt!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

sziasztok!

VÉgre megérkezett a december! :D én már vártam, szeretem a készülődést. Ezért is nem jöttem tegnap ide közétek, mert rendet kellett vágnom a szombati kreatív nap (8 gyerek készített karácsonyi dolgokat) után + ki kellett sütnöm a maradék tésztából a mézes kalácsot. Baromi jó lett! Aztán irány a reptér, Jóuram megérkezett :D :D

Na de kezdjük a pénteknél...
Se szerdán, se csütörtökön nem tudtam napközben aludni annyi dolog összejött, tehát péntek reggel az 5 órás kelésnél már hulla voltam. Kivittem Drágámat a reptérre, irány vissza anyukájához. Na ők még aludtak, de én nem tudtam visszaaludni. Így nézegettem könyveket, bambultam... Megébredtek, kitalálták, hogy menjek el Anyósommal (imádom őt! télleg) fodrászhoz, mert ott is lehet hajat mosni, sőt be is szárítják. Na én rákaptam, mert ugye Ágihoz hasonlóan én is rengeteget mozdulok ki :?
Csak később jöttem rá, hogy egy fodrászatban bizony lesznek szagok, meg kényelmetlen székek... szóval mire kész lett a frizu én már rosszul voltam rendesen, de kicsit jobban is éreztem magam, hogy törődtek velem egy kicsit.
Aztán el kellett menni a rég beígért vásárlást megejteni gyorsan, ami persze lassan ment. Én meg élveztem a helyzetet, csak az nem esett le buksi kis fejemnek, hogy a jelek amiket érzek (fejfájás, álmosság, taknyosság, alig bírok menni) azokat a bababák küldik, hogy húzzak már ágyikóba, de legalább vízszintesbe. Szóval fél háromra teljesen kész voltam.... Tök sápadtan magyaráztam anyósomnak, hogy de nekem mennem kell az Árkádba! De menjek haza most , míg tudok vezetni... De én talizni akarok a lányokkal!
Na háromra teljesen oda-vissza voltam, beültem a kocsiba és hasfájások közepette hazavezettem. (szerencsésen)
Itthon beestem az ágyba és azonnal elaludtam. Mire felébredtem már jobb volt, de még mindig úgy éreztem magam mint akit agyonvertek.
Beleestem simán abba a hibába, hogy végre kiszabadultam és a sok látnivalótól nem figyeltem eléggé a babák jelzéseire. Akik szokás szerint jól beintettek és csak elérték amit akartak PIHIT. Tanultam az esetből! Piszkosul hiányoztatok, és most már tuti, hogy egy napra max EGY programot lehet raknom, többet úgysem bírok...

MÉg egyszer sajnálom!!!!!!! Annyira készültem erre a napra! Ígérem a következőnél már ügyesebb leszek, rápihenek, alszok stb.

Sok-sok babaragi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zelecske neked ma külön szorítok!

Noczi léleksimi + ölelés!
Majd még jövök, de mennem kell enni. Szóltak a bababák :-)

Kriszta
dobsakriszta

Jóóó reggelt!

Kriszta: igen, meg kell tanulni, h átvették a "hatalmat" feletted már most a babák, majd ők megmondják, h mit csinálhaszt és mit nem :D

Nekem már most tele a hócipőm az ünnepekkel, úgytűnik megjön a mensim 3. nappal korábban, DEEE emiatt a köv. valszeg. a két ünnep között fog :cry: és mivel szilveszterkor-újévkor nemvalószínű, h benn vannak az intézetben megint csúszik +1 hónapot :cry: :cry: :cry:

Tudja valaki, hogy dec. 18 után csak jan. 2.-án kezdenek???

Anikó
tatulány

Jó reggelt Drágáim!

Hajnal óta nem alszom, pedig amúgy igen jó az alvókám, mert annyira izgulok Zelért és a Barinőmért!!!!

Hogy vagytok ma Csajocskák?

Kép
bodza2005

Tatusom!
Még nem döntötte el Apánk, de ma rákérdez a Barinőcim!
Sajnálom, hogy előbb jött, de talán így van esély, hogy 2 ünnep között, nem?
Puszikállak!!!:D

Kép
bodza2005

Jóreggelt Csajok.

Zel nagyon izgulok gyere majd beszámolni.

Albi aranyos vagy hogy utánanéztél a vizitdijnak de oda van irva hogy ha nem találkozol az orvossal, nekem speciel ö adja be az injekciót ami jobb is mert finomabban adja mint az aszisztensnője.
Viszont a tegnapi ügyeleten sem kért pénzt a doki bácsi pedig ez másik volt. :)

Bodzim,Andika,Szederke,Hanyatka,Plümci,Senki,mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Jó reggelt kedves DRK!

Jaj,már megint hétfő,úúúgy utálom :(
Ti hogy vagytok ezzel?
Olyan jó volt a hétvégém csak nagyon hamar eltelt.
Szombaton egyik barátainkkal voltunk a Kikába ebédelni,majd elmentünk az Arénába ajikat vásárolgatni,én kaptam szemüveget meg egy szupi napszemcsit,képzeljétek az egyik optikában a márkás napszemcsik 70%os akcióban vannak.
Tegnap meg egész délelőtt pizsiben nyomultunk,filmzetünk,nassoltunk,majd elmentünk Árkádba keresztfiúnknak cipőért,mert csak az ottani Humanicban volt megfelelő méret,ami végül mégsem lett jó,mert olasz cipő és kicsit kisebb :(
Este meg hajat festettünk a drágámnmal :)

Mindenkinek küldöm a babragikat,pocaksimiket és Zelnek megy a drukk,hogy ma minden rendben legyen!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Smaccantás drágáim!!!
hanyatka

Jé,még csak 21 nap van Karácsonyig???De jóóóó!!!!
hanyatka

Igen TAtuka tudom, csak nem egyszerű.... De egy-két ilyen eset után mindig tanul az ember lánya...
Tényleg már csak 21 nap! Nekem se adventi koszorúm, se naptáram nincs készen.... talán majd ma.

na szóval a múlt heti csacsogásokra a megjegyzéseim:

Plümő jól megszenvedtél inszemmel, remélem már jól vagy és nem fájogat a pocid! Igaz nekem lombik volt, de én is sokat feküdtem, mert a pocak jelzett és jelez ma is szúrkálással.

Ági én is mindig ugyanúgy várom az UH-t mint te! :D Mert akkor legalább láthatom is őket. Nekem múlt héten volt némi bubokérkolás a pocakban egyik baba környékén, de azóta semmi... Lassan lassan elérjük az időt amikor mocorgás és rúgdalózás lesz.

Katóc nagyon örültem a jó tesztednek! A képek tök jók (köszi Tatu!), ezért nem értem hogy kerülhetett egyáltalán szóba szörnyella ????? Nézted a 101 kiskutyát? :D

Zsembikém, te mikor tesztelsz? A progi szuri helyét én picit maszíroztam, úgy jobb volt. Érzékeny volt a popsim nekem is :?

BOdzi, köszi a beszámolót nagyon jó volt (azóta Zelecskéjén is derültem sokat). A "hanyat homlo rohant tejért" mondaton konkrétan majdnem bepisiltem! :D

Öreganyu nem írtad (vagy én nem láttam) hogy sikerült az előadás a dokiknak? Mivel okosítottad őket?

Hanyatka, nekem is kell egy az elemedből!!! :lol: az agyam dobom el, amikor olvasom miket alakítasz, amikor én már régen fordultam kettőt alvás közben :D

K.Kati sajnálom a dolgot!!! Ne hagyd abba se a tornát, se a cicka farkát! és akkor reméljük elfújja a szél a cisztákat!!!! szorítok!!!

Cseka, már nagyon várjuk Dani bébit!!! A vonalzódat még mindig imádom nézni :)

Na sok lesz belőlem....

Kriszta
dobsakriszta

jaj még egy valami: ha valami megtalálja a magellán videót szombatról szóljon lécci! Nekem nem sikerült ráakadni....
KÖSZI
dobsakriszta

Megőrülök, ha nem írnak a csajok hamar!!! :roll: :roll:
Hányingerem van, annyira izgulok...:-)
Próbálok nem, de...:-)

Kép
bodza2005

én is izgulok! :shock:
ÍGy nehéz dolgozni...

Jár valakinek a Nők Lapja?
dobsakriszta

Bodza: drukk a barátnődnek is, neki is beülti van ma?
Fúúú, jó lenne ha megkérdezné...megírnád majd nekem??? plííízzzz-:))
Az a baj, h 4 napos hétvége lesz akkor megint, vagy pár napot tolni kellene a mensimet.

Meg Zeléknek is hatalmas drukk!!!!

Hanyatka: csak nem a nyárra készülsz? napszemcsi

:lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Nem készülök még a nyárra,de annyira megfogott ez az akcijó,hogy be kellett vásárolni :)
Meg hát szombaton is olyan napsütés volt,hogy csak szemüvegben tudtam vezetni :)
hanyatka

Nekem is kell az infó a Magellánról...:)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: