Bea!!!
??? Mi ez már megint!!! Hidd el magányosan sem jó!!! A szinglik meg téged írigyelnek!!!
Mit csináltam, hogy alszik a Sára??? Megvártam míg két éves lett!!
Nála még küzdöttem, Sáránál már beletörödtem, hogy ki kell várni. Ezek ilyenek!!! De a barátnőm szerint az átlag gyerekek nem alusszák végig az éjszakákat, csak kevés kivétel. És aszem igaza van.
Éva!!!
Titeket is jól elkapott akkor most valami!!!
Gyanítom, ha füle egy gyerek, akkor nincs sok esélyed megelőzni!!
Pár gondolat eszembe jutott, szűrd ki miket tudsz hasznosítani.
-A tubust a barátnőm dicsérte, az ő 6 évese is kapott, az szellőzteti a fület.
-Fül-felszúrástól nem szabad félni, mert ha trutyi van a dobhárty mögött, akkor annak ki kell ürülnie valahogy, és jobb ha pici lyukon ürül, ami heg nélkül gyógyul, mintha kifakad!! (hugom ettől halláskárosodott) Másik barátnőm fiának olyan vastag a dobhártyája, hogy akármennyi trutyi van mögötte, nem tud kijönni, csak ha felszúrják.
- Nekünk hurutoldásra nagyon bevállt a Rhinatiol. (és nagyon bevállt az átmosás, de emlékszem írtad, hogy nektek nem
Szerintem hiába mondják, hogy 1 év múlva megszünik a fülesség, és akkor nem mennél bele a műtétbe, mert 1 év alatt a hallákárosodás mértéke megjósolhatatlan. Ha állandó gyulladásban van(és nem fog segíteni az antibiotikum, ha virusos, nem véletlenül kapja a harmadikat) a füle, akkor a hallócsontocskákra is átterjedhet, és ez maradandó halláskárosodással járhat (anyámnál is)
- nem gondoltak még fülváladék leoltására?? akkor lehetne célzott antibiotikumot adni, márha az kell. És nem bombázni őt olyan gyógyszerekkel, amik nem hatnak
- orrcsepp hátrafolyatva a fülbe?? Ezt hogy gondolták kivitelezni?? Belecseppentesz az orrába, onnan befolyik az arcüregbe, de hogyan megy a fülbe?? milyen szögbe kell tartani a fejét?? Mennyi ideig?? Kivitelezhető ez egyáltalán??? Én azt nem tudtam megtenni, hogy az orrcseppet bejuttasam az arcüregükbe, mert gyűlölték. Pedig gondolatban ez egyszerűnek tűnik.
Mi van a fülcseppel??
-Melegítés arra jó, hogy a meleg feloldja a váladékot, fokozza a véreééátást, nyirokellátást, ezáltal a váladék eltávozását . Biztos hogy csak használhat.
Persze ezek okoskodások, Te tudod, hogy mi a pontos helyzet. És nekünk nincs ilyen tapasztalatunk, csak ezek jutottak eszembe az alapján, amit innen-onnan hallottam, tapasztaltam, tanultam
Hát...???
Vegyes csoport: nekünk még jó!! És szerintem az hogy a nagyacsoportos mennyire unatkozik, az ovónő függő, és nem a vegyes csoporton múlik. Tény, hogy nem minden ovónő szereti a munkáját!! Nálunk minden nap van valami új, amit csinálnak. A legújabb, hogy tenyér és lábnyomatból csináltak fát

Martin 5 éves