Az elmúlt 3 napban nem tudtalak olvasgatni titeket,mert átköltöztettük a cocinkat az ólból a hűtőládába ,úgyhogy most még nem tudok senkinek semmit kívánni.
Viszont nekem tanácsra lenne szükségem.Már 10 napja késik és nagyon félek,hog valami baj lehet.Elképzelhető,hogy ez még a szeptemberi lombik hatása?Esetleg ciszta?A lombik utáni mensit követően rendesen 28 napra jött meg,most meg sehol.
Mereszt Bizony a lombik jól megkeveri a dolgokat... de szerintem ritka, hogy később okozzon cisztát. Azért dolgozzatok rá Apával és ha továbbra is késik, akkor 1. tesztelj egyet még akkor is, ha esélytelen a spontán -sosem az- 2. inkább hívd fel a dokid!
Baba Nekem az 1. lombiknál -most néztem meg kíváncsiságból- 36. napra jött meg!
Ratjam is észrevették ma, hogy babát várok. Állítólag más az arcom. Sokkal sápadtabb. Na meg a +2 kg szinte csak a hasamon van... Holnap családi happening lesz, a férjem családjával. 20 fő. Nem akarjuk még elmondani ugyebár... de tuti, hogy ki fogják szúrni. Tényleg nagyon nagy a hasam Igyekszem keresni valami lazát, de ami eddig laza volt, azt hiszem, már az is szűk lesz...
Mereszt De van dokid! Ilyenkor a Kaális dokidhoz nyugodtan mehetsz, hiszen a lombik kavart be és egyébként is tudnia kell róla, ha valami nem stimmel! A Kaáliban 7eFt az UH, ugyanannyi, mint más nőgyógyásznál. És itt tényleg tisztaság van és szakértelem...
Azért remélem, a hétvégén valahogyan megoldódik!
Baba Szuper! Megijedt, hogy holnap még telcsizni is kellene miatta Jól vagyok, köszi. Nincs sok változás, csak hízom... nem kéne. Majd próbálom visszafogni magam. A babavárósban a csajok a 20. hét körülre szoktak 3 kg-t hízni. Na, nekem ebből már 2 megvan... vagyis őszintén szólva már a 2,5 is
Köszi.Nem is gondoltam volna,hogy 3 hónappal a lombik után még foglalkoznak velem. Ha hétvégén nem oldódik meg akkor hétfőn telefonálok.
Babi!
Tudom,hogy sosem lehet tudni,de nem tartom valoszínűnek.
Dórika jól van,bár most náthás egy kicsit,de semmi komoly.Már ad este jó éjszakát puszit,- simit és ölelést.Mindig levesz a lábamról. Egyébként meg egész nap "olvas",állandóan könyvet kell nézegetni vele.Természetesen a Karácsonyra is készülünk.
Fanni! Ne aggódj a "hízás" miatt, ennek nagy része még víz, és különben is a 12. hét végére örülsz majd, ha nem fogysz a kiindulási súlyod alá. Majd meglátod! Utána jön csak az igazi hízás...
Mereszt Én 2,5 éve járok a Kaáliba és azóta nem is voltam más nőgyógyásznál, csak ott. Pedig az 5 lombikot fél évente csináltam... s közben is simán fogadtak
Mereszt! Nálam is tök ugyanígy volt az első lombiknál, megnéztek a kaáliban, meg is mondták, hogy még aznap vagy másnap meg fog jönni és úgy is lett, sajna ezt még a lombik csinálja és sokaknál így van. Dalmi!
Tegnap én se kuvikkoltam sokáig, le kellett feküdnöm hamar, mert ma egész nap a suliban szívták le az agyamat, muszáj volt kicsit előre rápihenni Fannika!!
Köszönöm szépen nagyon sokat segítettél. Bocs a korábbi off-ért, már kitörölném, fene se tudja mi ütött belém Puszi neked, meg srácaidnak
Bella boszi Jelentem az intézkedés meghozta hatását Köszönöm. Kívánom, hogy a többi "jóslatod" is teljesüljön
Lois Én tökéletesen értem, ne aggódj Több, mint 2,5 évet töltöttem el ezen a topikon baba nélkül, így minden érzést ismerek. Remélem, hogy nemsokára a babavárósban levelezünk. Tudom, még 3 hó szünet Neked, de én még akkor is ott leszek
Létezik olyan alapítvány vagy szervezet vagy mikulást stb ami segít azoknak a pároknak akiknek nincs pénzük lombikra? Ha igen hol lehet őket megtalálni? Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!!
Beu 3 szépséges sítáboros Ahhoz is gratulálok!
Én ezúttal maradtam itthon végig, de ha nem túl megerőltető/stresszes a munkád, akkor jobb, ha dolgozol, mert akkor nem jár folyton az eredményen az eszed Eddig amúgy mindig dolgoztam. Először a 4. naptól, aztán 1 hetet maradtam mindig és a 2. héten már mentem dolgozni.
Drukkolok nagyon!
Fanni
Pandus Szerintem nincs ilyen. Hallottam anno egy Magora nevű alapítványról, akik megpróbálják visszafizetni a gyógyszer és egyéb költségeket számla ellenében, de már akkor is kétségeim voltak efelől...
Fanni
Pandácska,
Országos Lombikbébi Alapítvány néven fut egy magánszemélyek által alapított alapítvány. A párnak is lombikkal sikerült a gyermek áldás.
Mi megpályáztuk náluk a támogatást, a recepteket tudják kiváltani, kifizetni.
A pályázatunk nyert, de addigra már a végén tartottunk a protokolnak, így megköszöntem a lehetőséget. (Szeptember végén adtuk be, de már oktober elején elkezdődött a kezelés.)
Ez igen! Gratulálok a blasztókhoz! Én itthon vagyok a tesztig, mert nagyon stresszes a munkám és 12órában dolgozom.
Lányok
Ma a déli utromnál észrevettem hogy barnás-rózsaszínes folyásom van és kicsit görcsöl a hasam is. Szerintetek ez már a mikulás? Még csak a hetedik napon vagyok a beültetés után. Nagyon megijedtem!