De jó is, akinek ilyen frankó nagy kádja van...
Birom, hogy mikor vizesek, olyan szép szempilláik vannak, ahogy összetapadnak! Aranyos!
Én is főztem egész délelőtt, a szombat már csak ilyen. Manócska-féle husileves májacskával, spenót rántottsajttal és gesztenyepüré...hmm, az finya volt.
Ja, képzeljétek, úgy ette a mi spenótunkat, már lelkiismeretfurdim is volt, mert ugye abban liszt, meg tej, meg só, meg foki...de tisztára felháborodott, ha nem adtam neki még!
Lorci, ilyen lakoholmámorra egyszer én is beneveznék. aaannyira unom már néha ezt a rendes, jólnevelt fazonomat... csak hiányzanak a csajok hozzá. Arról m,eg nem is beszélve, hogy itt falun ha rámszáll egy légy, már hallom vissza, hogy láttak valakivel...szóval hamar jó hirnevet lehet szerezni.
Pici, irigyellek! Komolyan, te vagy a fő bagázspukkasztó. Mindig írod, hogy na most szauna a haveroknál, na most ez, na most az, most meg borkóstoló, aztán Alsópáhok...hát látjátok lányok, lehet ezt igy is csinálni!! Mi meg itt bénázunk...
NIki, egyszer télleg le fognak szállni rólunk...úgy fog hiányozni majd!! meglátod!
Erről jut eszembe, sztem nálunk meg vannak számlálva a szopis napok. Úgy kell 5-6x ráimádkoznom a cicire. A főzi, a joghurt, az akármi, az jöhet, de cici...szóval én asszem lassan felszabadulok...
Tegnap meg egész délután szenvedtünk, és KIBÚJT A MÁSODIK FOGACSKA! De jó ezen is túllenni...jöhet a következő
Na elkészültem a koszorúval, mondjuk élőben jobban néz ki....
azt nem tudom, hogy tegyek-e rá hósprét vagy se. Hm? Férjecske aszongya tegyek, de szerintetek??
Narikarikákat nem volt idegzetem csinálni, pedig sztem is jól néz ki. Még mogyoródarabokat raknék rá, bár ahogy nézem apa eltünteti...