Marina:
Nekem már egy hónapja legalább 1000-es a nyakcsatornám. Tudom, hogy ez azért más,mert ugyan rövid de zárt, de fogadd meg a doki tanácsát. Pihenj, feküdj amennyit csak bírsz és nem lesz baj:)
Marcsi:
Hátha segít...
Tgyás: a fizetésed 70%-a és nincs maximalizálva. Ez 168napig jár és már szülés előtt 28nappal is igénybe lehet venni.
Gyed:Tgyás végétől jár, a gyerek 2éves koráig. Ez is a fizud 70%-a, de sajnos maximalizálva van! Azt hiszem most ez brutto 91700.-, azaz kézhez úgy 70-80e-et kap a kismama.
Gyes: ilyet kap az akinek még nem volt munkaviszonya vagy megfelelő idejű munkaviszonya.
A gyerek 3éves koráig jár (27130.-) és ha vki úgy gondolja gyes mellett már lehet napi 8órát dolgozni.
Anyasági támogatás: 1x jár, szülés után 180napon belül kell megigényelni és ehhez kell a dokitól az igazolás, hogy terhesgondozáson résztvettél! Ez 61000.-
Családi pótlék: a születéstől jár
Ami fontos! Hogy bármit is meg tudj igényelni kell a pici taj kártyája, születési anyakönyvi kivonata! Míg ezek nincsenek meg sajnos semmit nem kapsz:(
Vörösbegy:
bár már írtam a blogodban is, de nem lehet elégszer mondani, hogy Barnus nagyon-nagyon tündéri!!!!!:))))
Konkri: nem vagy semmi, de rá se ránts

A lényeg, hogy jólérezd magad
Amúgy az én védőnőm is fiatal...velem egykorú és szegény semmit nem tud....
Na most megyek dolgomra...LAfinak továbbra is drukk!!!!
jah..Csibe: próbálj meg nem aggódni!!! Figyelj a cukrodra és nem lesz gond, meglásd